Kızlar yazamadım kusura bakmayın Çarşamba günü sabah 5bucuk gibi suyum geldi hastaneye 7,lbucuk gibi gittik evde biraz sancılarımi bekledim. Hast. Gittiğimizde 3cm açıklık vardı nst de 100u geçen sancılar vardı suyum gelmeye devam etti ama bebek malesef asagi inmedi .kilosunun 3.5uzeri olmasi suyumun çok azalmasi ve üzerine tekrar Cati muayenesi ile basiklik konuşulunca alttan çok kesi dikiş yersin dedi sezeryan olarak karar verdik.
Sezeryan da eşim ve teyzem de olduğu için rahat geçti diyebilirim ama dikişler beni yordu iki gündür .iki saatte bir emzirme olayına yeni adapte olabildim çok fazla Uykusuzluk yaşadım 2gunde 2saat uyumuşumdur. Süt sorunu yaşamadım masajlar ise yariyor gerckten.yine e bebekten malt içecekleri aldırdım bugün ilk 10gun ne kadar emzirsen o kadar güçlü bağışıklık dedi doktor..
Kızımdan fırsat bulup yazamadım merak eden arkadaşlar olmuş özelden bir süru yazan arkadaşlar çok sağolun burada aile gibi olduk .bundan sonrada bebek ile ilgili yazdıklarınizdan faydalanirim inşallah
Sezeryandan sonra antibiyotik kullandınız mı bana kan sulandırıcı iğne vs de yazdı doktor