• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Kızlar selam, telaştan yazamadım. Ben de doğum yaptım, 37+1 inci haftada :) Karaciğer enzimlerim yükselince doktor "kolestaz var sende, bebek de dış dünyaya uyum sağlayabilecek durumda, o nedenle hemen alalım seni" dedi ve apar topar 15 Nisanda doğum yaptım. Mayıs annesi olacakken bizim kız acele edince Nisan annesi oldum :) Çok şükür sağlıklıyız, 1 ayı devirdik Azra bebişimle :KK68:

Kızlar benim sütüm iyice azaldı, çok üzülüyorum, sağım yaptiğımda bile 30 cc anca cikiyor iki memeden. Bestlak damla kullaniyorum baska bi takviye aldim onuda kullaniyorum 4 litre su içiyorum. Yok artmıyor sütüm. Herkes mamayi keserken ben daha çok mama vermeye başlıyorum. Bulgur rezene ne duyduysam yapiyorum artmiyor. Bu gidisle sütüm tamamen kesilcek.

16844416657078979932385700913012.jpg

Canım bunu dene hergün 1 tane iç benim sürümü bu artttırdı çok iyi geldi sanada şifa olsun inşallah hiç gecikme yarın al e bebekten Omenlove Omenlove

Kızlar benim psikoloji hiç iyi değil depresyon a Mı girdim ne sürekli aglıyorum herşeye aglıyorum kmseye kendimi ifade edemiyorum bilmiyorum napcam
Bende oyleydim ilk 10 gun surekli agladim sonra birden kesildi o bende. Bende dedim galiba depresyona girdim diye. Geciyor canim merak etme. Her gun disari cik bi yarim saat yuru bana o iyi geldi. 40 gun evde durucam demezsen eger. Kimseye de bir sey anlatma derdine girme zaten

Bende oyleydim ilk 10 gun surekli agladim sonra birden kesildi o bende. Bende dedim galiba depresyona girdim diye. Geciyor canim merak etme. Her gun disari cik bi yarim saat yuru bana o iyi geldi. 40 gun evde durucam demezsen eger. Kimseye de bir sey anlatma derdine girme zaten
İzin vermiyor lar bebek küçük hasta olur diyolar.asırı bunaldım gerçektensanki napsam iyi gelmicek gibi hissediyorum

İzin vermiyor lar bebek küçük hasta olur diyolar.asırı bunaldım gerçektensanki napsam iyi gelmicek gibi hissediyorum
Ben de sürekli ağlama modundayım halime binlerce kez şükür ediyorum ama ağlamak geçmiyor dikişlerimden dışarıda yürüyüş yapamıyorum dikişlerim beni mahvetti doğum tamamen psikolojimi bozdu

Amin canım inşaAllah. Benim bu ikinci gebeliğim ve ikiside yumurtlama takibiyle oldu. bende de pkos var ve düzenli regl olmam. Hatta bu son gebeliğim biraz şansa oldu. Dedim ya çatlamadan önce bir birliktelik yoktu ve çatlamadan 36 saat sonra tek seferlik bir değerlendirme oldu. İnstagramda birgebeningünlüğü sayfası var. Ebru hanım. Takip etmeni tavsiye ederim. Ben ondan çok şey öğrendim. Ve öyle 10 gün değerlendirme diye bişey duymadım. Asıl olan çaglamadan sonra 3-4 gün değerlendirme. İnşaAllah bu tutar. Ama olmazsa mutlaka ebru hanımın video ve tavsiyelerine bak.
Bir gebenin günlüğü pik ve çatlama değerlendir diyor yumurtayla çatlatıjyan sonra 24 saat yaşar ki 1 gün içinde tutarsa tutar 3 .4 gün çok fazla öyle diyordu ayrıca orası sinirimi bozmaya başladı her şeyi geçtim 6 gün değerlendim 8 gün değerlendim 10 gün değerlendim diyenler var saygı duyuyorum tabi ki ama bu insanlar nasıl dayanıyor cinsel güçleri nasıl bu kadar aktif ve ayrıca canları acımıyor mu bi müddet sonra 😂 o yüzden artık saldım Allah nasip ederse inşallah bu ay bakıcam inşallah çünkü buradaki yazılara cevaplar bile tuhaf geliyor mesela neden değerlendirmedin aslında en önemlisi o değerlendiremedik diye yazmışım ben orda açıkla ya da olsun o günlerde de tanıdık var hamile kaldı vs yazanlar Allah razı olsun motive ediyor Allah sendendir razı olsun umut oldun mesela bana ama insanlar çok tuhaf ben burda bile hasetlendiklerini düşünüyorum açıkçası inşallah daha okumam soru ca sormam ya Allahım nolur ☺️

Ben de sürekli ağlama modundayım halime binlerce kez şükür ediyorum ama ağlamak geçmiyor dikişlerimden dışarıda yürüyüş yapamıyorum dikişlerim beni mahvetti doğum tamamen psikolojimi bozdu
Dikiş iyileşir elbet 7 gün olmuş batikonluyor musun agrı kesici kullan. Beni doğum etkilemedi hemen toparladım çocuğa okdr konsantre olmuşum ki sürecim nasıldı unuttum.iyileseceksin inşallah.

Adet bitiminden sonra 2 günden bir ilişki yaşayın,ben hiç böyle testler yapmadım,akıntıların artdığı zaman ovulasyon döneminizdir,ordan da bile bilirsiniz,ben öyle biliyorum,adet takvimi programları filan boş,doğru göstermiyor bende.Kafanıza çok takmamak çok doğru.Doktora müayineye gitmiştim,doktor olumsuz konuşunca(düşük derecede pko vardı,gelecek adette tahlil ver gel demişdi) bu ay artık olmaz dedim,eşim ne zaman istediğse o zaman birliktelik oldu,2 ya 3 günden bir.Sonuç adetim yine gecikti,adetten 9 gün geçince test yaptım,çünki ihtimal vermemiştim,çünki önceki ay da 39 günden adet olmuştum,anında 2 kırmızı çizgi.Bende bebek 10-11 gün geriden geliyor, ben o ay geç yumurtaladığımı bildiğim için hiç rahatsız olmadım.Şükür bu güne gelip çıktık.Rabbim sizi de tez zamanda sevindirsin.
Aaay çok mutlu oldum çok inşallah şaş Salim aldırdı öz kucağınıza bence bu ay sonra daha böyle şeyler yapmıcam kafama takmışsam inanın herkes bambaşka konuşuyor pik gördüğümde ilişki oldu sonra oldu tamamen silikleşliğindr olmadı bana yazmışlar en önemlisi o gün neden olmadı olsa yapardım herhalde olmamış yani artık sinirim o kadar bozuk ki sayfalara bakmıyorum ister istemez arastırıyprum yazmışlar 8 gündür birlikte oldum bekliyorum damızlık hayvan gibi neyse herkese saygım var ama artık sinirlerim bozuldu 8 10 gün nirlikte nasıl devam ediyor inşallah banada öyle bir cinsel güç verirler de öyle olurum yataktan çıkmam hahahhaha

Aaay çok mutlu oldum çok inşallah şaş Salim aldırdı öz kucağınıza bence bu ay sonra daha böyle şeyler yapmıcam kafama takmışsam inanın herkes bambaşka konuşuyor pik gördüğümde ilişki oldu sonra oldu tamamen silikleşliğindr olmadı bana yazmışlar en önemlisi o gün neden olmadı olsa yapardım herhalde olmamış yani artık sinirim o kadar bozuk k
Amin canım inşaAllah. Benim bu ikinci gebeliğim ve ikiside yumurtlama takibiyle oldu. bende de pkos var ve düzenli regl olmam. Hatta bu son gebeliğim biraz şansa oldu. Dedim ya çatlamadan önce bir birliktelik yoktu ve çatlamadan 36 saat sonra tek seferlik bir değerlendirme oldu. İnstagramda birgebeningünlüğü sayfası var. Ebru hanım. Takip etmeni tavsiye ederim. Ben ondan çok şey öğrendim. Ve öyle 10 gün değerlendirme diye bişey duymadım. Asıl olan çaglamadan sonra 3-4 gün değerlendirme. İnşaAllah bu tutar. Ama olmazsa mutlaka ebru hanımın video ve tavsiyelerine bak.
gü:& sularsınız içinde çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim kimseyi evlatsız bırakmasın çok zor

Aaay çok mutlu oldum çok inşallah şaş Salim aldırdı öz kucağınıza bence bu ay sonra daha böyle şeyler yapmıcam kafama takmışsam inanın herkes bambaşka konuşuyor pik gördüğümde ilişki oldu sonra oldu tamamen silikleşliğindr olmadı bana yazmışlar en önemlisi o gün neden olmadı olsa yapardım herhalde olmamış yani artık sinirim o kadar bozuk ki sayfalara bakmıyorum ister istemez arastırıyprum yazmışlar 8 gündür birlikte oldum bekliyorum damızlık hayvan gibi neyse herkese saygım var ama artık sinirlerim bozuldu 8 10 gün nirlikte nasıl devam ediyor inşallah banada öyle bir cinsel güç verirler de öyle olurum yataktan çıkmam hahahhaha
Güzel dualarınız dilekleriniz yorumunuz için teşekkür ederim Allah razı olsun rabbim kimseyi boşa çevirmesin insallah

Kızlar benim psikoloji hiç iyi değil depresyon a Mı girdim ne sürekli aglıyorum herşeye aglıyorum kmseye kendimi ifade edemiyorum bilmiyorum napcam
Aynıyım sütüm azalacak diye korkuyorum eşimle annem çok yardımcı çayım yemeğim önüme geliyo resmen ama bebekle alakalı bişey densin çok fena oluyorum. Korkuyorum sütüm geri gidick diye

Kızlar bide bebeğimin uykusu çok ağır burun çene kulak yanak hepsini sıkıyorum oynuyorum ayaklarını gıdıklıyorum yok. Geçen elimle ılık su sürdüm yüzüne. Yine yok. Hala da aynı. Kalkınca da uyukluyor memede napıcam bilemiyorum 😔😔

Kizlar ben de dun dogurdum. Bir kiz bir oglan sezeryan ile. Oglan 3 kg, kiz da 2.7 kg gibi dogdular. Dun gayet guzel gecti. Bu sezeryan olanlariniz varsa bu agrilar ne zaman geciyor? Ayaga kalkinca cok agrim var. yatakta oturamiyorum bile.
Bir de sizin sutunuz geldi mi ? Ben 37+3 te sezeryana girdim acikcasi erken dogdulae. Sutum yok gibi geliyor anlayamiyorum. Buradakiler surekli emzir gelecek dediler ama endiselenyorum.
Bir de esim beslenmeseler altlarini islatmazlar merak etme diyor. Bir de cok sakin olur mi diyor ac olan bebek ama ne bileyim kafam karisik
İlk günler bnde süt yok sanıyodum ama çişli bez önemliymiş. Malt içecek var e bebekte süt yapyor dene bence
Kızlar bide bebeğimin uykusu çok ağır burun çene kulak yanak hepsini sıkıyorum oynuyorum ayaklarını gıdıklıyorum yok. Geçen elimle ılık su sürdüm yüzüne. Yine yok. Hala da aynı. Kalkınca da uyukluyor memede napıcam bilemiyorum 😔😔
Sarılık yok dimi bnm ki altını değişirken uyanıyo bide öyle dene

Back