• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
bence 2-3 aya eski haline dönersin gayet iyi 🙏🏻😍 doğum kilosu çabuk gidiyor benim vermem gereken 40 kilom var 😂 bende kendime 8 ay verdim işe başlayana kadar eski halime dönerim inşallah ☺️
Sende diğerinde güzel vermişsin verirsin inşallah 🥰 bugün doğum yapalı 6. Gün ve 7,5 kg gitmiş bile çok mutlu oldum😁

30 cc suya 1 ölçek mama koyup veriyorum canım, hastanede sütüm çok azdı 3 saatte bir veriyordu hemşire evde sütüm geldi günde 2 yada 3 kez veriyorum yarın bir haftalık oluyor oğlum bir kaç gün daha verip bırakmak niyetindeyim durumuna göre bakacağım
Bende 3 saatte 60 cc veriyordum ve emziriyordum doymuyordu dün kontrolümüz vardı maaşallah doğum kilosunu geçmiş. Boğa burcu olduğunu belli etti benim kız😁 doktor mamayı azaltalım anne sütüne yoğunlaşalım dedi zaten süt arttı bende öyle denedim şimdi anne sütü sadece dünden beri yetiyor gibi ağlamıyor şükürler olsun. Manuelle Sağım yaparak anladım tek memeden 30 cc çıktığını görünce bıraktım mamayı bu arada, tavsiyem doğum yapanlara kontrollü mamayı bırakmaları.

Ben doğum yaptım kızlar 38+0 da 3.700 gram 51 cm doğdu oğlum çok şükür ikimizde sağlıklıyız iyiyiz odaya geldim epidural oldum 10:30 da odaya aldılar geçen doğuma göre iyi hissediyorum uyuşukluk geçmedi daha ama 3 saat oldu, ayağa kalkmadım ama inşallah uyuşukluk geçince de çok ağrım olmaz, bi kere emdi süt az az tabi daha ama emdikçe çok gelecek inşallah ☺️🙏🏻

Ben doğum yaptım kızlar 38+0 da 3.700 gram 51 cm doğdu oğlum çok şükür ikimizde sağlıklıyız iyiyiz odaya geldim epidural oldum 10:30 da odaya aldılar geçen doğuma göre iyi hissediyorum uyuşukluk geçmedi daha ama 3 saat oldu, ayağa kalkmadım ama inşallah uyuşukluk geçince de çok ağrım olmaz, bi kere emdi süt az az tabi daha ama emdikçe çok gelecek inşallah ☺️

Maşallah sağlıkla büyüsün 🥰 kızınız gördü mü kardeşini tepkisi nasıl? ☺️

Ben doğum yaptım kızlar 38+0 da 3.700 gram 51 cm doğdu oğlum çok şükür ikimizde sağlıklıyız iyiyiz odaya geldim epidural oldum 10:30 da odaya aldılar geçen doğuma göre iyi hissediyorum uyuşukluk geçmedi daha ama 3 saat oldu, ayağa kalkmadım ama inşallah uyuşukluk geçince de çok ağrım olmaz, bi kere emdi süt az az tabi daha ama emdikçe çok gelecek inşallah ☺️🙏🏻
Hayırlı olsun Allah hayırla büyütmeyi nasip etsin gözünüz aydın🥰🙏

Canım gözünüz aydın maaşallah size, geçmiş olsun😌

Çatı kemiği ağrısı çeken var mı aranızda bnm ağrım var Dr gittim ozaman azdı ama sonradan iyice arttı zaten başı aşağıdaymış ve kanala baskı yapıyormuş.merak ettiğim şu çatı ağrısı herkeste olmuyormuş olanlar acaba bu ağrılar ne durumdayken doğurdular ben adım atamıyorum mesela bacağım kalmıyor ağrıdan yatağa kendi gücümle çıkamadım hatta ayakta düz dururken o kadar baskı varki ayak bileklerime kadar vuruyor acısı bastığım yerden ayağımı geri çekemiyorım 😢

Kızlar nasılsınız nasıl geçiyor doğurmayan kaç kişi aldı benim bebiş 12 günlük olduuuuu gaz sancıları başladı biraz zorluyor yaaa birkaç gündür 😑
Bnm bebiş 7 günlük oldu hafif sancılar bizdede var tüm gün besle alt değiş uykusunda izle modunda geçiyor bir de gelen giden oluyor gerçekten faydalı insanlar geliyor bu sürecte iyiki 40 gün misafir kabul etmeme kuralına uymamışım.
telsiz aldık bebek odada biz salonda agladıgında yanına gidiyorum besliyorum misafirlere uzaktan gösteriyorum odasına geri alıyorum bende yalnız kalmamıs oluyorum. Kaynarımı ikram ediyor um gelen kahvesini yapıyor.iyi gidiyor gibi bakalım

Kızlar nasılsınız nasıl geçiyor doğurmayan kaç kişi aldı benim bebiş 12 günlük olduuuuu gaz sancıları başladı biraz zorluyor yaaa birkaç gündür 😑

Biz de 8 günlük olduk,ikinciler daha tecrübeli oluyormuş çok şükür diyeyim.Gaz için kendinizi de usutmemeye dikkat edin.Gobeginiz de düşmüştür,gaz masajı var Instagram'da ebeayse sayfasına bakmanızı tavsiye ederim.

Kızlar suyum geldi şimdi hazirlaniyoruz gitmeden sizlerden dua istiyorum Allah'ın izniyle ben de bebeğime sağlıkla kavuşayim.Buraya yazamayabilirim hemen ama akşam sizlere haber veririm süreci 🥰 çok güzel akıllar aldım her birinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben dogumhanede çok acı bir tecrübe yaşadım daha önce dua edin bu sefer gülerek çıkayım inşallah 🥰❤️❤️ akşam yazarim sizlere ♥️

Kızlar suyum geldi şimdi hazirlaniyoruz gitmeden sizlerden dua istiyorum Allah'ın izniyle ben de bebeğime sağlıkla kavuşayim.Buraya yazamayabilirim hemen ama akşam sizlere haber veririm süreci 🥰 çok güzel akıllar aldım her birinize tek tek teşekkür ederim Allah razı olsun .Ben dogumhanede çok acı bir tecrübe yaşadım daha önce dua edin bu sefer gülerek çıkayım inşallah 🥰❤️❤️ akşam yazarim sizlere ♥️
Allah kolaylıklar versin sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah.🎈🤍

Bende 3 saatte 60 cc veriyordum ve emziriyordum doymuyordu dün kontrolümüz vardı maaşallah doğum kilosunu geçmiş. Boğa burcu olduğunu belli etti benim kız😁 doktor mamayı azaltalım anne sütüne yoğunlaşalım dedi zaten süt arttı bende öyle denedim şimdi anne sütü sadece dünden beri yetiyor gibi ağlamıyor şükürler olsun. Manuelle Sağım yaparak anladım tek memeden 30 cc çıktığını görünce bıraktım mamayı bu arada, tavsiyem doğum yapanlara kontrollü mamayı bırakmaları.
Oğlumda doğum kilosunu geçti günde 1 e düşürdü hemşire mamayı 1 kere veriyorum şimdi sütüm iyi çok şükür bende keseceğim mamayı birkaç güne

Doğum yapalı 8 gün oldu 9 kilo gitmiş ödemim azaldı fakat daha var 20 kilo aldım toplamda 11 kg kaldı fakat zorlanmadan gideceğini düşünüyorum günlük bir kilo gitti şimdiye kadar

Allah yardımcınız olsun.. Sağlıkla bebeğinizi kucağınıza alıp yuvanıza döneceksiniz inşallah.. Sizde bize dua edin.. 🥹♥️

Allah kolaylık versin. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah.

bu sefer güzel anılar ile dönmeni bekliyoruz 🥰 kalbinde hep o en güzel an olsun

Allah yardımcın olsun canım. Bebişinle güzel kavuşmaların olsun❤️

Back