• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Benim de komple popom çatladı. Göğüslerim. Karnım hariç her yerim. Bacaklarım varis dolu. Sızı içindeyim. Varis çorabı giyiyorum kat izleri oluyor, ayaklarımın şişliği ortaya çıkıyor. Bacaklarım ayaklarım şiş. Tuzu bile fazla tüketmiyorum su içiyorum ama nafile.... gözle görülür koca koca şişlik yok ama çorap giyince mahvoluyo bacaklarım... giymesem de çok sızlıyor. Yürüyüş yapmak zorlaşıyor. Çok sıkıntılı. En çok bacaklarımdan çektim hamilelik boyunca
İnşallah doğumdan sonra rahat ederiz🤲🏻

Benim de komple popom çatladı. Göğüslerim. Karnım hariç her yerim. Bacaklarım varis dolu. Sızı içindeyim. Varis çorabı giyiyorum kat izleri oluyor, ayaklarımın şişliği ortaya çıkıyor. Bacaklarım ayaklarım şiş. Tuzu bile fazla tüketmiyorum su içiyorum ama nafile.... gözle görülür koca koca şişlik yok ama çorap giyince mahvoluyo bacaklarım... giymesem de çok sızlıyor. Yürüyüş yapmak zorlaşıyor. Çok sıkıntılı. En çok bacaklarımdan çektim hamilelik boyunca
Ya benimde varis oldu ilk gebeliğimde hiç çatlamamıştım varis vs hiç yoktu üst bacaklarım çatladı bu sefer umarım doğumdan sonra geçer 😔

Kızlar benim 2 gündür öksürüğüm var ama böyle kriz gibi geliyor boğazım sökülüyor resmen hiç hasta olmamıştım gebelikte kızım 11 aylık onda vardı öksürük sonra eşimde oldu şimdi de bende var çok fena hemde 1 hafta sonra sezeryanım var çok korkuyorum geçmezse diye ameliyatlıyken öksürme krizi gelirse böyle dikişler vs nasıl olur bilmiyorum bir de bebekte sorun yaratmaz umarım bı öksürük 😔 bal kızım nasıl dayanıyor bu öksürüğe bilmiyorum ben zor dayandım valla 😔

Kendimi tanıyamıyorum bu ara kendimden çok uzaklaştım. Bunalımda gibiyim. Herkes doğum ne zaman ne kadar kaldı diye sık boğaz ederken bir yandan sağlık sorunlarıyla fiziksel ağrılarla boğuşuyorum. Bir yandan nefes almak istiyorum ama alamıyorum çok bunaldım. Bedenime bakınca kendime acıyorum varisler çatlaklar bir yandan ağrı sızı bir yandan . Yorulsam da yatmak istemiyorum yatınca daha çok acı çekiyo yoruluyorum;( ben bittim galiba ya
Bende öyle eski fotoğraflarıma bakıyorum hem fiziksel hem ruhen baya çökmüş gibiyim kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum gözlerimin içi gülmüyor resmen fiziksel ağrılarım da ayrı bi sıkıntı o kadar yoruldum ki artık doğumdan sonra düzelecek herşey diye umut ediyorum eşim de sen böyle bi ruh halinde devam edersen doğumdan sonra daha kötü olur diyo hiç iyi hissetmiyorum az önce tartıştım eşimle çok yoruluyorum vs diye 😔 bebeğim ağlıyor sürekli daha 11 aylık bizim sesimiz yükseldi biraz o da ağladı uyudu şimdi de ona üzülüyorum minnacık bebeği de üzdüm diye 😔

Kızlar benim 2 gündür öksürüğüm var ama böyle kriz gibi geliyor boğazım sökülüyor resmen hiç hasta olmamıştım gebelikte kızım 11 aylık onda vardı öksürük sonra eşimde oldu şimdi de bende var çok fena hemde 1 hafta sonra sezeryanım var çok korkuyorum geçmezse diye ameliyatlıyken öksürme krizi gelirse böyle dikişler vs nasıl olur bilmiyorum bir de bebekte sorun yaratmaz umarım bı öksürük 😔 bal kızım nasıl dayanıyor bu öksürüğe bilmiyorum ben zor dayandım valla 😔
Canıöalamıyorum bende öyleyim kardeşimde öyleydi doğumdan sonra kesildi bıcak gibi öksürügü ve banada dediler ki hamilelik öksürügü bu doğumdan sonra kesilecek bakalım çnkü ciğerlerimiz sıkısıyor rahat nefes alamıyoruz

Slm kızlar ,ben prensesime kavuştum 🌸ikinci sezaryeni oldum .İlkte sezeryan iyi sonrası rahat gibiydi ,bunda sezaryen zor ,sonrası baya iyiyim şükür kendim yürümeye bile başladım ☺️ Ama hala gazım çikmadi kayısı komposto içtim hala olmadı 🙈 Artık büyük kızım diyeyim ona da hastaneye ziyarete gelince istediği tren seti vardı onu sipariş vermiştik suprizi çok sevdi gözüm de arkada kalmadı babaannesi ve babası ile evimizde .Ben de annemle ve minik prensesimleyim🌸 Her şey geçiyor emin olun o mis süt kokulu bebeğinize sarılınca ne ağrı kalıyor ne sızı 😌

Ay doktora gidin belki öksürüğü kesici bir şey verir sezaryen ile sizi zorlayabilir .Gecmis olsun bu arada

Slm kızlar ,ben prensesime kavuştum 🌸ikinci sezaryeni oldum .İlkte sezeryan iyi sonrası rahat gibiydi ,bunda sezaryen zor ,sonrası baya iyiyim şükür kendim yürümeye bile başladım ☺️ Ama hala gazım çikmadi kayısı komposto içtim hala olmadı 🙈 Artık büyük kızım diyeyim ona da hastaneye ziyarete gelince istediği tren seti vardı onu sipariş vermiştik suprizi çok sevdi gözüm de arkada kalmadı babaannesi ve babası ile evimizde .Ben de annemle ve minik prensesimleyim🌸 Her şey geçiyor emin olun o mis süt kokulu bebeğinize sarılınca ne ağrı kalıyor ne sızı 😌
Ah ne güzel bende yarın giriyorum sezaryene. Biraz moral oldu söylediklerin sağlıkşs büyüt kızını inşallah ❤

Kızlar benim karnım 5-10 dk da bir sertleşmeye başladı dünden beri, kasılıyor sonra vajinama batma gibi bi his geliyor. Sancı ağrı yok.Doğum yapanlar ya da benim gibi yaşayanlar var mı ya sabah muayenem var allahtan ama korkuyorum bu gece için. Çok sık çünkü

Hayırlı olsun cnm Allah a şükür sağlıkla kavuşmussun sende gözünüz aydın🥰🙏 Allah bizlere de sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Kızlar benim karnım 5-10 dk da bir sertleşmeye başladı dünden beri, kasılıyor sonra vajinama batma gibi bi his geliyor. Sancı ağrı yok.Doğum yapanlar ya da benim gibi yaşayanlar var mı ya sabah muayenem var allahtan ama korkuyorum bu gece için. Çok sık çünkü
Valla cnm benim karnım sürekli sertleşiyor bir yere toplanıyor çocuk. Ki kaç haftadır böyle .hatta doktor bu durumlarda gel nst ye gir dedi .sürekli semsert bir yerde kalıyor vajinaya batma hissi bagirticak kadar bile oluyordu sanki dogurcakmisim tüm semptomlari yaşadım çocuğun hickirigini makatta bile hissettim ama ne açılma var ne doğum kanalına giren var ne sancım var.sertlesme daha çok yorulunca oluyor bende yada ayakta kalinca

Bende bu durumdayım. Tüm gece karnım sertti ve yarın Doğum.

Kızlar aşırı bir mide yanması yaşıyorum. Agzıma sular doluyor . Hiç bişey yiyip içemiyorum da yarım operasyon var diye napcam bilmiyorum saatleede geçmiyor çok canım yanıyor kalktım yürüdün olmadı oturdum olmadı

Yanma ağrı koku yok sarı olması endişe ettirdi test mest de yapmadi doktor fitili yazdı ama bugün daha bol su iccicem sirkeli su ile yıkarım baktım geçmezse gece atarım fitili mecbur . 🥲
Benim normalde de hep sarımsı akıntım oluyor kaşıntı koku yanma vs yoksa korkulacak bişey yok derdi doktorum. Hamilelikte de hep sarı akıntım oldu tahlillerde enfeksiyon vs yok ben de doktora sormadım tekrar. 2 gündür de koyu kıvamlı yeşilimsi sarı akıntım var burda normal doğuran biri vardı doğumdan önce böyle akıntısının olduğunu söylemişti hatta silinme akıntısı mı demişti ne hatırlayan var mı acaba akıntıdan ne zaman sonra doğurdu

Doğuma 1hafta 10gun kalan anneler akıntı durumunuz ne durumda? Ama su gibi akıntıdan bahsetmiyorum biraz daha yoğun olan akıntısi olan varmı .Yine sari beyaz arası bı akıntı geliyor dün kendi doktorumdan fitil istedim ama son günler oldugu içinde kullanmaya biraz korkuyorum doktor da daha önce fitili ne zaman verdik aradan ne kadar süre geçti diye vs hesap yaptı pek vermek istemiyor gibiydi
Bende 36. haftada alınan kültürde mantar çıkmıştı, fitil kullandım. Akıntılar hafiflemişti ama iki gündür yeniden arttı. Dün doktora yeniden fitil kullanmalı mıyım diye sorduğumda çok önemli değil, akıntıların artması normal dedi. Siz yine de kullanın ne olur ne olmaz, doktorunuz bir şekilde yazdıysa bir zararı olacağını sanmıyorum:)
Aynı durum bende de var hatta ben hiçbir yerim çatlamadı diye sevinirken dün tüylerimi alıyordum aynada kendimi incelerken (biraz açıkca söyliycem ama) popomun arasının iki taraflı kocaman kocaman çatladığını gördüm o kadar üzüldüm ki. Hiç beklemediğim yerler bile çatlıyor, günden güne vücudum kendinden geçiyor resmen ve bu durum kendimden soğutuyor beni onu farkettim. Ağrılar ve gece uyku bölünmelerini saymıyorum bile. İnşallah bu süreç geçicidir 😞
Ben de hiç çatlamadım diye acayip seviniyordum, kasıklarımın üstünden haberim yokmuş meğer🥲 aynayla bakınca ufak bir şok yaşadım. Ama elimden geleni yaptım kesinlikle o yüzden içim rahat, belki miktarını azaltabilmişimdir🤷🏻‍♀️
Neden olduğunu anlayamadığım aşırı balgamlı bir öksürüğüm benim de var, hatır hatır öksürüyorum bazen..

Benim normalde de hep sarımsı akıntım oluyor kaşıntı koku yanma vs yoksa korkulacak bişey yok derdi doktorum. Hamilelikte de hep sarı akıntım oldu tahlillerde enfeksiyon vs yok ben de doktora sormadım tekrar. 2 gündür de koyu kıvamlı yeşilimsi sarı akıntım var burda normal doğuran biri vardı doğumdan önce böyle akıntısının olduğunu söylemişti hatta silinme akıntısı mı demişti ne hatırlayan var mı acaba akıntıdan ne zaman sonra doğurdu
Yeşilimsi akıntı hemen doktora acil bildirilmesi gereken bir durum diye öğrettiler bize ilk yardım da bebeğin kaka yapma durumu ile alakalı bence hemen hastaneye gir hiç bekleme bize direk beklemeden düşmemden gelin denildi

Valla cnm benim karnım sürekli sertleşiyor bir yere toplanıyor çocuk. Ki kaç haftadır böyle .hatta doktor bu durumlarda gel nst ye gir dedi .sürekli semsert bir yerde kalıyor vajinaya batma hissi bagirticak kadar bile oluyordu sanki dogurcakmisim tüm semptomlari yaşadım çocuğun hickirigini makatta bile hissettim ama ne açılma var ne doğum kanalına giren var ne sancım var.sertlesme daha çok yorulunca oluyor bende yada ayakta kalinca
Hemşire dedi ki ayakta olunca değil dinlenirken eğer oluyorsa sancı, rahim kasılması dedi. Benim genelde geceleri oluyor çok korktum şuan yok çok şükür. Doktora söyleyeceğim, nst de de sancım çıkıyor zaten bakalım bugün ne diyecek

Ya benimde varis oldu ilk gebeliğimde hiç çatlamamıştım varis vs hiç yoktu üst bacaklarım çatladı bu sefer umarım doğumdan sonra geçer 😔
İnşallah tek temennim o 😔 14 kilo aldım sadece daha fazlasını alsam nasıl olucaktım acaba?
Bende öyle eski fotoğraflarıma bakıyorum hem fiziksel hem ruhen baya çökmüş gibiyim kendimi çok yorgun bitkin hissediyorum gözlerimin içi gülmüyor resmen fiziksel ağrılarım da ayrı bi sıkıntı o kadar yoruldum ki artık doğumdan sonra düzelecek herşey diye umut ediyorum eşim de sen böyle bi ruh halinde devam edersen doğumdan sonra daha kötü olur diyo hiç iyi hissetmiyorum az önce tartıştım eşimle çok yoruluyorum vs diye 😔 bebeğim ağlıyor sürekli daha 11 aylık bizim sesimiz yükseldi biraz o da ağladı uyudu şimdi de ona üzülüyorum minnacık bebeği de üzdüm diye 😔
Yok hiç kötüyü çağırmayın ya doğumdan sonra sağlığımız yerinde olunca her şey geçer ama sağlık bozukken insanlar da psikoloji bozarken bişeyler düzelmiyor. Sağlık düzelsin de gerisi düzelir inşallah 😏😏
Canıöalamıyorum bende öyleyim kardeşimde öyleydi doğumdan sonra kesildi bıcak gibi öksürügü ve banada dediler ki hamilelik öksürügü bu doğumdan sonra kesilecek bakalım çnkü ciğerlerimiz sıkısıyor rahat nefes alamıyoruz
Geçiyo mu bilmiyorum ama bende de şuan öksürük var hatta gece yatağa uzandığımda oluyor eşim de hastayım sandı geçenlerde o derece 🙄

Back