2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Gerçekten öyle o kadar yoruldum ki artık bunlardan benim bu güne kadar tek duam Allah beni kimseye muhtaç etmesindi yani zoruma giden şey ben annemlere destek oluyorum maddi manevi eşim de bunu görünce sinirleniyor sen onlar için herşeyi yapıyorsun onlar senin için bişey yapmıyor en zor zamanında yalnız bırakıyorlar diyor

Hareketleri artik cok sert canımi cok acıtıyo bazen dayanamayacak gibi oluyorum sizlerde surumlar nas
Benmde öyle
Bemde kırmızi esarp yada şal takmayi düsünuyorum pijama takımım lacivert kırmizi cizgileri var
Aa ne güzel bnm gibi düşünenler var demek. Bu arada ne kapı süsü ne hediyelik hiçbir şey hazırlamadım hala bendeki rahatlık seviyesi

Çok iyi anlıyorum aynı şeyleri yaşadım herkesi memnun etmeye çalıştım ama kimse benim için bişey yapmadan yaptık nankörsün dediler saygıda kusur etmedim yinede sessizce köşeme çekildim hayatıma baktım artık her zaman önceliğim kendi hayatım çocuklarım Rabbim kimseyi kimseye muhtaç etmesin insanlar çeşit çeşit herkesin annesi babası bir değil seçme şansımız da yok isyanda edemeyiz doğru olanı yapıcaz üzülmek yok ağlamak yok Rabbim bize anne olmayı nasip etti evlatlar verdi ne büyük nimet ne büyük mutluluk sebebi ben şahsen göremediğim yaşayamadığım anneliği yaşatmak için çabalıyorum mutlu oluyorum zamanında çok üzülüyodum çok kafama takıyodum bu sefer eşimle de aramda tatsızlık çıkıyodu evde huzur olmuyodu çocuklarda üzülüyordu

Herkese merhaba arkadaşlar bende dün doğum yaptım 37+2 de bebeğim kuvezde 1 hafta kalabilir sütüm gelmez kesilir diye korkuyorum daha tecrübe eden oldu mu böyle bir durum
Yeğenimin bebeği 10 gün hastanede kaldı 10 gün boyunca belirli saatlerde sürekli sütünü sağıp hastaneye yolladı buzluğa vs de atmış sütü kesilmedi şuan bebeği 5aylık anne sütüyle besleniyor stres yapmayın imkanınız varsa sütünüzü sağın gönderin yada buzlukta muhafaza edin bana öyle tavsiye etmişti eğer küvöze alınırsa diye

Fotoğraf çekilmek için alıcam doğurmazsam süs püsten degil yani

Benim de 37 de çatı muayenesi. Bugün 35+1 iz bebiş yine 1 hafta ilerde gözüküyor hiç normal zor olur falan demiyor. Benim doktorun adı çıktı sezaryenci diye belki ondandır

Ciğer de yedim, çilekte yıkadım dokundum yedim bir kere de yanlışlıkla gül kokladım ben de inanmıyorum onlara. Bir arkadaşım hiç birini yapmadı çocuğun alnında kırmızı leke var ayağında doğum lekesi var. Yani olacağından ilgisi olduğunu sanmıyorum hurafe bence

Herkese merhaba arkadaşlar bende dün doğum yaptım 37+2 de bebeğim kuvezde 1 hafta kalabilir sütüm gelmez kesilir diye korkuyorum daha tecrübe eden oldu mu böyle bir durum
İkizlerim küveze girdi. 12. Günde çıktı biri diğeri hala orada sağacaksınız sürekli ezmiyor gibi 2,3 saatte bir kesilmez

Cevap için teşekkürler Sütüm o kadar gelmiyor daha tek damla anca geliyor ememedi hiç oyuzden korkum

Çok haklısın bugün benim canım sıkkındı kızım da huzursuzdu 10 aylık daha anladı hemen eşim de beni mutlu etmeye çalıştı ne oldu falan diye sordu hep ama evde huzur olmuyor ilk defa küçücük bebeğe sesimi yükselttim çok üzüldüm sonra takmamak lazım gerçekten en önemlisi eşim çocuklarım kendi ailem

Sütüm o kadar gelmiyor daha tek damla anca geliyor ememedi hiç oyuzden korkum
Arkadaşın dediği gibi emzirir gibi düzenli sağarsanız sütünüz çoğalır Allah'ın izniyle yeğenimde hiç emziremedi direk küvöze alındı bebeği 10 gün kaldı

Ay bende ilkin de de ciğer yedim bişey olmadı bunda da yedim bakalım

Hiç korkma bende ilk doğumumu 37+4 de yaptım sütüm geldi ama başta az az ertesi gün baya bol bol geldi gelmeyecek mi bebek aç kı kalır vs sakın strese girme en çok etkileyen şey stres bence ben çok rahattım sütüm gelir gelmezse mama veririm ne olacak dedim hep sen sakin olursan sütün de daha kolay gelir benim kızım kuvezde kalmamıştı belki sizinki de kalmaz duruma göre yada daha az kalır

Benim de 37 de çatı muayenesi. Bugün 35+1 iz bebiş yine 1 hafta ilerde gözüküyor hiç normal zor olur falan demiyor. Benim doktorun adı çıktı sezaryenci diye belki ondandır
Bende 35+2 yim aramızda 1 gün var benim kesin sezeryan olacak ama bende 36 da gidicem gün verecek bakalım kaç kilo için dedi ilerde diye benimki de zaten sezeryan olacağından büyük olursa olsun diyor hep

Doğru düşüncedesiniz minicik bebek bile olsa onlar anlar melek onlar bize koşulsuz şartsız sonsuz sevgi besleyen bizi bizden iyi tanıyan tek varlık çocuklarımız canımızdan kopup dünyaya geldiler bizim bi parçamız kızımın biri 9 biri 7 yaşında biraz yüzüm düşse gözümün içine bakarlar bişey oldu sana anne diye hemen anlarlar konuşamuyolarken bende ilk anlamıyodum ben mutsuz sinirliyken evde onlarda sürekli ağlar huzursuz olurlardı sonraları farkedince değiştirdim kendimi annelik bu yüzden zor ve kutsal bişey tarif edilemez bişey evdeki herkesin mutluluğu huzuru evdeki anneye bağlı kapınızı kapatınca inanın öz aileniz anneniz babanız kardeşlerimiz hepsi dışarıda kalıyo şöyle baktığınızda sadece eşinizi ve çocuklarınızı görüyorsunuz yanıbaşınızda ailevi değerler saygı da önemli tabi ama ilk birinci kendi çocuklarınız eşiniz aileniz mutluluğunuz kapıyı kapatınca diğerleri dışarıda 2. Planda kalıyo bazı kişilere bu dediğim biraz ağır gelebilir ama kimse için kendini çocuklarını üzme ağlatma evinin huzurunu kaçırma inan bana sonra öz ailen bile olsa evinde huzuru sağlıcak olan sensin vah tüh herseyiniz var neyine geçinemiyonuz derler rahat batıyor kavga ediyorsunuz derler hiç kendilerinde suç aramazlar ne münasebet takmasaydın kafana söylensekte biz gene gelirdik derler. derler de derler yani o yüzden üzülme de üzme de 10 aylık bebeğinin huzursuzluğu bile seni canındançok sevdiğinin bir işareti

Hayırlı olsun geçmiş olsun oncelikle.Yasamadim bu durumu ama elektrikli sağma makinası ile(hatta hastane tipi kiralarsaniz daha iyi) sagarsaniz gelir inşallah.Hatta bebeğinizin bir çorabı olur eldiveni olur onu hep yaninizda bulundurun onu yaninizdaymis gibi hissederseniz sağim yaparken faydası olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…