- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #14.601
Lohusa kiyafetleri hep dantelli bı tuhaf içime sinmedi o yüzden pentiden normal bı takım alayım diye düşünmüştüm .zaten iyiki kimseyi istemedim hem bizim taraftan hem eşimin taraftan çok şükür tum sülale geliyoro yüzden üstüm başım cok açılmadan alt ust takım daha iyi olur diye düşündüm . Kanama her iki doğumda olur değil mi adet gibi mi oluyor o kadar mı geliyor depend falan aldım zaten şuan yazarken bile olmayacak yerlerime sizi giriyor Allah'ım acısız sağlıklı doğum nasıp eder inşallah hepimize
hadi yaa Sonda mi takiliyor ilk kez duydum hemen bı baktım internetten 12 24 saat kalır demişler. Ben bı kalkıp meryem süresi okuyayım kolay doğum içinya da youtubeden acip dinleyim
kesin bu akşam rüyamda dogumhanede bana sonda takılır
En büyük korkum o inşallah bastırmazlar yeğenime bastırmamışlar bu hastanede ben de aynı hastaneye gidiyorum dikişleri patlıcak gibi oluyo insanın bastırdıkça öyle bir can çekişme yokBamada bastırmislardı ede dpktprumda bastirdi
Yarın halledicem bunu da inşallah hem elbise bakicam hemde alt üst düğmeli takım.Dantelli süslü püslu pijamayi ben de hiç sevmiyorum şahsen .Aldığım takım çok sade bir şeydi hatta . Normal ya da sezaryen doğum alt pijaması çok rahat oluyor lohusa takimlarda.Dikis yerine de asla acı vermiyor.Benim ilk normal ile başlayıp sezaryenle bittiği için baya kanamam olmuştu baya depend kullanmıştım .Ama ilk sezaryen olan için depend ilk günler için yeterli oluyor deniyor.
Yakındır olacak olanlar sona yaklaşıyoruzNoktası virgülüne aynı şeylerden tırsıyorumokuyunca bı yaşadım sanki tekrar
Yakındır olacak olanlar sona yaklaşıyoruz
Bende aynı durumdan muzdaribim. İlk gebeligimde doğumdan sonra oluşmuştu. Geçmedi ve şimdiki hamileliğimde son ayda ağırlaştı baya, çatı muayenesine çıkmaya utanıyorum2 gündüe hemoroitle ugraşiyorum okadar berbat birseyki insanın canıni cok acıtiyo kizimdada aon ayda olmustu ama nasil agrisini gecirmistim hatirlamiyorum bu soeunu yasayip çözüm bulabilen arkadaslar varmı bir öneride bulunabilirmisiniz
85 i geçmesin dediyse doktorunuzu bilgilendirin mutlaka. Ben başa çıkamadım hastanede yattım ilaçla da düzeltemediler.Bugün kontrolüm vardı kızlar, boynunda kordon dolanması varmış, hareketlerini kontrol et dedi doktorum biraz panikledimSezaryen için 11 Mayıs dedik normal şartlarda ama doktorum bebeğin hareketlerinde azalma olursa daha erken de alabiliriz dedi. Şekerim vardı zaten bir de üzerine şimdi tansiyon eklendi. Doktorum 85'i geçmesin küçüğü dedi ama birkaç gündür, özellikle de bugün hep 85 ile 95 arasında. Ah bu süreç sağlıkla bitsin istiyorum hayırlısıyla.
Tansiyonu yüksek olup da bununla başa çıkabilen var mı? Bu bahsettiğim değerler sorun olur mu ki acaba. Sizlerin nasıl gidiyor?
Çok teşekkür ederimDoktorun farkında olması iyi bişey Allah korusun siz hareketlerini takip edin dinleyin bebeğinizi bol bol yeğenimin doktoru bilemedi sancıları başladı suyu patladı saatlerce normal doğum sancısı çekti doğuma aldılar kızı 2 saat doğurtmaya çalışmışlar ıkın Allah ıkın birde doktor sanki bebek bişeye takılmışta gelemiyo gibi diyormuş en son bebeğin kalp atışları 60a düşünce biraz dinlen demişler odaya almışlar bağırmış neyi bekliyorsunuz illa birimize bişey mi olsun doğmuyo işte alın beni sezeryana demiş kavga etmiş öylelikle almışlar boynuna 2 kere kordon dolanıkmış 10gün küvözde kaldı şuan 5aylık maşallah topacımız stres yapmayın doktorun bunun bilincinde olması çok daha iyi en azından direk acil sezeryana alınırsınız Rabbim sağsalim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin yavrunuzu bol bol dua edicem sizin için stres yapmayın bol bol hareketlerini takip edin
Aynen takipte kalayım bakalım, bir sıkıntı yaşamayız inşallah.Dedimya benim doktorum yurt dısina kongreye gidecegi icin erken oldu eger gitmeseydi iki gune bir konteole cagiracakti dikkat edin allahin izniyle birsey olmaz.sadece hareketlerine dikaat edin azalma varmi
Doktorunuz bu durumla ilgili bir şey diyor mu peki? Benim de çok dirençli küçüğü özellikle. ne yaparsam yapayım düşmüyor. Bu beni korkuttu bugünValla ben tansiyonla uğrasiyorum. Dün gece bi uyandim yataktan dogrulana kadar cok afedersiniz ayaga kalkmamla fiskikarak kustum. Niye boyle oldu derken basimda catliodu zaten, esim bi ölçtu tansiyonumu 17/10. Bugun de hep 14 lere yakin cikiyor. Benim daha inmiyor tansiyon yukselmeye basladi artik
Yarın muhakkak söyleyeceğim ben de. Bakalım nasıl bir yol izleyeceğiz. Sizin kaç çıkıyordu? Ne yaptınız85 i geçmesin dediyse doktorunuzu bilgilendirin mutlaka. Ben başa çıkamadım hastanede yattım ilaçla da düzeltemediler.
Büyük ihtimal erken alicak canim bir hafta icinde alir diye dusunuyoruz yarin 35 hafta oluyorum en gec 1 hafta daha bekler. Pazartesi günü iki doz ciğer gelistirici vurdu yakindir almasi.Doktorunuz bu durumla ilgili bir şey diyor mu peki? Benim de çok dirençli küçüğü özellikle. ne yaparsam yapayım düşmüyor. Bu beni korkuttu bugüninşallah sağ salim atlatırız bu süreci
Yok canım hemen inmiyor benim yaklaşık 7 gün karnım şiş durdu. Hatta kontrole gittiğimde Hamile zannedip yer verdilerCanım bu karın nasıl oluyor dogum yaptığımızda hemen inmiyor değil mi hastane için hala pijama almadım ilk gün biraz olsun iner karın diye düşündüm ona göre biseyler alicam artıkçok güzel vermissiniz aklım hep göbek ne duruma geliyor onu merak ediyorum kuşak sardinizmi ya da korse giydiniz mi
Ben genel anestezi istiyordum sezeryanda doktorumda pazartesi olmaz dedi bebege zararli dedi belden uyuşmali olacak dedi, cok korkuyorum valla en azindan genel olsaydi o ara takarlardi sondayi. Simdi belden uyustuktan sonra takinca acaba hissediliomuRica ederseniz uyuştuktan sonra takıyolarmış ben kürtaj olurken anestezi verilince takmışlardı ben ayılmadan çıkarmışlardı
Bence büyük al pijamayı ben sezeryanla doğum yaptım doğumdan 1 hafta önce tam olan pijama doğumdan sonra eve gelince olmadı şok oldum hamileyken olan pijama nasıl olmaz diye eve geldiğimde de 6 kilo eksiktim ona rağmen şişlik vs oluyor heralde 10 gün sonra giyebildim o pijamayıCanım bu karın nasıl oluyor dogum yaptığımızda hemen inmiyor değil mi hastane için hala pijama almadım ilk gün biraz olsun iner karın diye düşündüm ona göre biseyler alicam artıkçok güzel vermissiniz aklım hep göbek ne duruma geliyor onu merak ediyorum kuşak sardinizmi ya da korse giydiniz mi
Ayy iste her yerde farkli. Burda ne yapacaklar bende bilmiyorum. Özel aslinda. Ama orduda kendi doktorum olsaydi uyusturduktan sonra yaptirirdi huyumu suyumu iyice biliodu. Simdi samsundayim bu doktorda prof. burnundan kıl aldirmiyor valla.İlkini özelde olmuştum Özelde ne zaman takıldığını bilmiyorum büyük ihtimalle uyuşturduktan sonra masada takmışlardır 2.yi devlette oldum önce nstye bağladılar nstye bağlıyken hemen daha odada sondayı da taktılar derin nefes alıp verince çok bi acı olmamıştı bu sefer ne zaman takılacak nasıl olacak merak ediyorum bakalım bu sefer şehir hastanesinde olacak yine farklı bir hastane
Ben hem gecelik hem pijama almıştım normal olacak nasılsa diye ama acil sezeryan olunca iyiki o geceliği almışım dedim pijama giymemin imkanı yoktu alttan sonda takılıyor kanama oluyor sürekli pijama giyemezsin normal doğumda herkes pijama giyiyor ama bence 1 tane gecelik al sezeryan olursa diyeElbise almak daha mı mantıklı peki .bende doğumum nasıl olcak bilmiyorum şuan ama sezeryan olursa pijamanin lastiği dikiş yerlerini rahatsiz edermi bilemedim .ilk gün 25haftalik gibi olursa güzel ozaman alt üst takımlardan alabilirim
Bende hiç bilmiyorum nasıl olcak her hastanenin doktorun yöntemi başka başka rica edilirse belki uyuşunca takarlar ama bionuda benim aklıma o heyecan panikle söylemek gelmez büyük ihtimalle takılması değilde çıkması daha bi meziyetli geldi bana uyuşukluk vs geçmişti bide asılıverince içimden taa derinlerden birşeyler söküldü gitti zaten acı acı anam dedim takılırken o panikle heyecanla o kadar anlamamıştımok ileri gittiğiniAyy iste her yerde farkli. Burda ne yapacaklar bende bilmiyorum. Özel aslinda. Ama orduda kendi doktorum olsaydi uyusturduktan sonra yaptirirdi huyumu suyumu iyice biliodu. Simdi samsundayim bu doktorda prof. burnundan kıl aldirmiyor valla.
Aaa havuç niye bana da suyun az dedi bi öncekinde ama bişey yap demedi bende yeyim o zamanBana enson gittigimdesuyu birazcik azalmış ama endişe edecek kadar degil günde 3adet havuc ye demisti
Ya deli misin genel anestezi çok kötü bebeğini görmüyorsun kaç saat narkoz etkisi geçince bile bebeği kucağına alıp bu kim diyen arkadaşım olduBen genel anestezi istiyordum sezeryanda doktorumda pazartesi olmaz dedi bebege zararli dedi belden uyuşmali olacak dedi, cok korkuyorum valla en azindan genel olsaydi o ara takarlardi sondayi. Simdi belden uyustuktan sonra takinca acaba hissediliomu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?