2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234

Dantelli süslü püslu pijamayi ben de hiç sevmiyorum şahsen .Aldığım takım çok sade bir şeydi hatta . Normal ya da sezaryen doğum alt pijaması çok rahat oluyor lohusa takimlarda.Dikis yerine de asla acı vermiyor.Benim ilk normal ile başlayıp sezaryenle bittiği için baya kanamam olmuştu baya depend kullanmıştım .Ama ilk sezaryen olan için depend ilk günler için yeterli oluyor deniyor.

Sondayi zaten giydirmeden önce çıkarıyorlar .Kimi hastanede uyuşunca takılıyor kimisinde daha ameliyathaneye gitmeden .Ama şöyle bir şey doğum sancısınin yaninda bu sonda takılması hiç geliyor

Bamada bastırmislardı ede dpktprumda bastirdi
En büyük korkum o inşallah bastırmazlar yeğenime bastırmamışlar bu hastanede ben de aynı hastaneye gidiyorum dikişleri patlıcak gibi oluyo insanın bastırdıkça öyle bir can çekişme yok

Yarın halledicem bunu da inşallah hem elbise bakicam hemde alt üst düğmeli takım.

2 gündüe hemoroitle ugraşiyorum okadar berbat birseyki insanın canıni cok acıtiyo kizimdada aon ayda olmustu ama nasil agrisini gecirmistim hatirlamiyorum bu soeunu yasayip çözüm bulabilen arkadaslar varmı bir öneride bulunabilirmisiniz

Bende aynı durumdan muzdaribim. İlk gebeligimde doğumdan sonra oluşmuştu. Geçmedi ve şimdiki hamileliğimde son ayda ağırlaştı baya, çatı muayenesine çıkmaya utanıyorum

85 i geçmesin dediyse doktorunuzu bilgilendirin mutlaka. Ben başa çıkamadım hastanede yattım ilaçla da düzeltemediler.

Çok teşekkür ederim Amin hepimiz sağ salim alalım kucağımıza inşallah.
Dedimya benim doktorum yurt dısina kongreye gidecegi icin erken oldu eger gitmeseydi iki gune bir konteole cagiracakti dikkat edin allahin izniyle birsey olmaz.sadece hareketlerine dikaat edin azalma varmi
Aynen takipte kalayım bakalım, bir sıkıntı yaşamayız inşallah.
Doktorunuz bu durumla ilgili bir şey diyor mu peki? Benim de çok dirençli küçüğü özellikle. ne yaparsam yapayım düşmüyor. Bu beni korkuttu bugün inşallah sağ salim atlatırız bu süreci

Doktorunuz bu durumla ilgili bir şey diyor mu peki? Benim de çok dirençli küçüğü özellikle. ne yaparsam yapayım düşmüyor. Bu beni korkuttu bugün inşallah sağ salim atlatırız bu süreci
Büyük ihtimal erken alicak canim bir hafta icinde alir diye dusunuyoruz yarin 35 hafta oluyorum en gec 1 hafta daha bekler. Pazartesi günü iki doz ciğer gelistirici vurdu yakindir almasi.

Yok canım hemen inmiyor benim yaklaşık 7 gün karnım şiş durdu. Hatta kontrole gittiğimde Hamile zannedip yer verdiler ben bir şey sarmadım. 7. Gün dikişlerim alındı ve daha sonra yavaş yavaş inmeye başladı. Şimdi çok fazla kalmadı.

Rica ederseniz uyuştuktan sonra takıyolarmış ben kürtaj olurken anestezi verilince takmışlardı ben ayılmadan çıkarmışlardı
Ben genel anestezi istiyordum sezeryanda doktorumda pazartesi olmaz dedi bebege zararli dedi belden uyuşmali olacak dedi, cok korkuyorum valla en azindan genel olsaydi o ara takarlardi sondayi. Simdi belden uyustuktan sonra takinca acaba hissediliomu

Bence büyük al pijamayı ben sezeryanla doğum yaptım doğumdan 1 hafta önce tam olan pijama doğumdan sonra eve gelince olmadı şok oldum hamileyken olan pijama nasıl olmaz diye eve geldiğimde de 6 kilo eksiktim ona rağmen şişlik vs oluyor heralde 10 gün sonra giyebildim o pijamayı

Ayy iste her yerde farkli. Burda ne yapacaklar bende bilmiyorum. Özel aslinda. Ama orduda kendi doktorum olsaydi uyusturduktan sonra yaptirirdi huyumu suyumu iyice biliodu. Simdi samsundayim bu doktorda prof. burnundan kıl aldirmiyor valla.

Ben hem gecelik hem pijama almıştım normal olacak nasılsa diye ama acil sezeryan olunca iyiki o geceliği almışım dedim pijama giymemin imkanı yoktu alttan sonda takılıyor kanama oluyor sürekli pijama giyemezsin normal doğumda herkes pijama giyiyor ama bence 1 tane gecelik al sezeryan olursa diye

Ayy iste her yerde farkli. Burda ne yapacaklar bende bilmiyorum. Özel aslinda. Ama orduda kendi doktorum olsaydi uyusturduktan sonra yaptirirdi huyumu suyumu iyice biliodu. Simdi samsundayim bu doktorda prof. burnundan kıl aldirmiyor valla.
Bende hiç bilmiyorum nasıl olcak her hastanenin doktorun yöntemi başka başka rica edilirse belki uyuşunca takarlar ama bionuda benim aklıma o heyecan panikle söylemek gelmez büyük ihtimalle takılması değilde çıkması daha bi meziyetli geldi bana uyuşukluk vs geçmişti bide asılıverince içimden taa derinlerden birşeyler söküldü gitti zaten acı acı anam dedim takılırken o panikle heyecanla o kadar anlamamıştımok ileri gittiğini

Ya deli misin genel anestezi çok kötü bebeğini görmüyorsun kaç saat narkoz etkisi geçince bile bebeği kucağına alıp bu kim diyen arkadaşım oldu belden uyuşmalı oldu benim kesinlikle öyle yaptır zaten iğneyi yaptılar belimden bişey taktılar ben uyuştum anında sonra doktor dur hissediyor musun bi bakayım dedi meğer o ara kesmiş bebeği çıkarmış bile ben hala uyuştu mu ona bakıyorlar sanıyorum sonra bebeğimi gösterdi yanıma koydular hemen eşim de gitmişti doğuma çok güzeldi doğduğu anı gördüm yani ameliyat kısmı zaten kapalı perde gibi bişey koyuyolar önüne görmüyorsun aşağıyı sonra odaya bi çıkardılar sonda var altımda ne zaman taktılar vs hiç bişey hissetmedim hatta ilk doğum olduğundan sonda takılacağını da bilmiyordum görünce şaşırdım bunu niye taktınız diye ayağa kalkıp yürümeye başlayınca sana soruyorlar gidebilecek durumda mısın tuvalete diye bakıyorlar ben kalktım zor da olsa akşamına çıkardılar onu zaten belimdeki iğne kaldı ama ağrın oldukça bas düğmeye dediler belimden ilaç gitti ağrı kesici ama gelen hemşire bacaklarının uyuşukluğu zor geçer o düğmeye basıp sürekli ilaç verirsen dedi bende salak gibi hemen geçsin diye 2 kere bastım 2 günde çektim o ağrıyı Bu sefer hep basarım valla artık öğrendim hastaneden çıkmadan önce belimdekini de çıkardılar o gece de kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…