• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Selamünaleyküm günaydın arkadaşlar :KK28: Siz nasılsınız bebişler nasıl? Aramızda bebişine kavuşan varmı? Çok girmediğimden takip edemiyprum 😍

Kızlar memorial Bahçelievler ya da acıbadem bakırköyde doğum yapacak olan var mı ?
Cevremde Bahcelievler Memorial’da dogum yapan veya yapacak olan cok kisi var. Ben orada yapmayacagim Anadolu yakasindayim cunku. Ama cok iyi biliyorum Memorial’i. Yardimci olabilirim varsa kafanizda bir soru isareti

Cevremde Bahcelievler Memorial’da dogum yapan veya yapacak olan cok kisi var. Ben orada yapmayacagim Anadolu yakasindayim cunku. Ama cok iyi biliyorum Memorial’i. Yardimci olabilirim varsa kafanizda bir soru isareti
Hemşireler ilgimi mi? Açıkçası özel sağlık sigortam yok bebeğimin de yok ekstra bir masraf çıkar mı? Çocuk doktorları nasıl ? Doğum paketinin içinde neler var? O kadar çok soru işareti var ki kafamda

Hemşireler ilgimi mi? Açıkçası özel sağlık sigortam yok bebeğimin de yok ekstra bir masraf çıkar mı? Çocuk doktorları nasıl ? Doğum paketinin içinde neler var? O kadar çok soru işareti var ki kafamda
Özel saglık sigortanız yoksa once hastanelerin dogum ücretlerini bi sorun derim memoriali bilmiyorum ama.acibademin dogum ücretleri çok fazla oluyo doktoruna görede degisiyo ben kocaeli acibademde dogum yapacaktim ama kapandi hastane istanbuldaki acıbademlerin dogum ücretleei çok fazla

Hastane calisanlari cok iyi ve ilgililer bu konuda hic sikayet duymadim. Hastane zaten guzel bir hastane ter temiz odalari falan gayet guzel banyolari kullanisli. Ekstra bir masraf tabi ki cikabilir sizin durumunuza gore belki hastanede kalmaniz gerekir vs bu durumlarda dogum ucreti disinda fiyatlandirma yapiliyor tabi ki. Ama Acibadem kadar ekstra bir seyler cikacagini dusunmuyorum cunku Acibadem’de refakatci icin bile ayriyetten ucret odemesi aliyorlar. O yuzden ben de Acibadem’i hic dusunmedim. Dogum paketi icin hastaneyle gorusmenizi oneririm bizzat bilgi alabilirsiniz telefonda bile hemen cevapliyorlar. Doktor olarak hastanenin kendi doktorlarindan mi tercih edeceksiniz yoksa disaridan mi geliyor doktorunuz? Bizim dr Sare Davutoglu’ydu. Kendisinin bir ekibi var zaten ebesi hemsiresi vs. Onlarla birlikte calisiyor. Dogum yapmis herkes cok memnundu ozellikle ebesi bayaa iyiydi ben de tanismistim

Özel saglık sigortanız yoksa once hastanelerin dogum ücretlerini bi sorun derim memoriali bilmiyorum ama.acibademin dogum ücretleri çok fazla oluyo doktoruna görede degisiyo ben kocaeli acibademde dogum yapacaktim ama kapandi hastane istanbuldaki acıbademlerin dogum ücretleei çok fazla
Kendi doktorum gelecek ama ben ekstra bşr şey çıkartırlar mı diye korkuyorum açıkcası

Hastane calisanlari cok iyi ve ilgililer bu konuda hic sikayet duymadim. Hastane zaten guzel bir hastane ter temiz odalari falan gayet guzel banyolari kullanisli. Ekstra bir masraf tabi ki cikabilir sizin durumunuza gore belki hastanede kalmaniz gerekir vs bu durumlarda dogum ucreti disinda fiyatlandirma yapiliyor tabi ki. Ama Acibadem kadar ekstra bir seyler cikacagini dusunmuyorum cunku Acibadem’de refakatci icin bile ayriyetten ucret odemesi aliyorlar. O yuzden ben de Acibadem’i hic dusunmedim. Dogum paketi icin hastaneyle gorusmenizi oneririm bizzat bilgi alabilirsiniz telefonda bile hemen cevapliyorlar. Doktor olarak hastanenin kendi doktorlarindan mi tercih edeceksiniz yoksa disaridan mi geliyor doktorunuz? Bizim dr Sare Davutoglu’ydu. Kendisinin bir ekibi var zaten ebesi hemsiresi vs. Onlarla birlikte calisiyor. Dogum yapmis herkes cok memnundu ozellikle ebesi bayaa iyiydi ben de tanismistim
Benim doktorum dışardan gelecek tabii bir şeyler çıkartabilirler ama bazı hastanelerde bunu biraz kullanıyorlar ya öyle olsun istemiyorum açıkçası o yüzden kafama takılmıştı çok teşekkür ederim

Kendi doktorum gelecek ama ben ekstra bşr şey çıkartırlar mı diye korkuyorum açıkcası
Acibademde dogum paketleri oluyo ben 5sene önce omce kizimi acobademde dogurdum dogum paketinde lohusa serbeti fotografçı 2 gece 3gün yatış bebegin ilk muauenesi annenin diyetisyen randevusu kalca kemigi ilk asilari kulak testi falan vardi busene nelervardi bilmiyorum acibadem özel sigorta olunca cok iyi mesela ben acibademde dogum yapsaydim hoc ucret odemeyecektim acibademin ucreti fazla.ama çok güzel ilgileniyorlar ben çok memnun kalmistim

Acibademde dogum paketleri oluyo ben 5sene önce omce kizimi acobademde dogurdum dogum paketinde lohusa serbeti fotografçı 2 gece 3gün yatış bebegin ilk muauenesi annenin diyetisyen randevusu kalca kemigi ilk asilari kulak testi falan vardi busene nelervardi bilmiyorum acibadem özel sigorta olunca cok iyi mesela ben acibademde dogum yapsaydim hoc ucret odemeyecektim acibademin ucreti fazla.ama çok güzel ilgileniyorlar ben çok memnun kalmistim
Çok teşekkür ederim

Kızlar bende randevuma gidiyorum simdi cok heyecanliyim ya, insallah bu hafta alalim demez oyle diyordu. Hiç değil 36 hafta olsam. Dua edin bana☺️
INsallah istediginiz gibi olur kızceniz q hafta daha dayanır doktor 36. Haftada sogum der herseyyolunda olsun guzel haberler.alin insallah

Uzun kollu mu koysak yoksa kısa mı zıbını
ben zıbını kısa koymuştum üstündeki takım uzun kollu zaten diye, hatta doğumdan sonra odaya gelince biz giydiriyorduk doktor gelip soyuyordu bebeği :D sadece kısa kollu zıbınla yatsın giydirmeyin çocuğu dedi bacakları açık kısa kolluyla yattı kızım hep 20 haziran doğumlu kızım ama hava öyle çok sıcak değildi baya kapalı yağmurluylu ona rağmen kısa giydirdik hep bizde sonra :)

Benim doktorum dışardan gelecek tabii bir şeyler çıkartabilirler ama bazı hastanelerde bunu biraz kullanıyorlar ya öyle olsun istemiyorum açıkçası o yüzden kafama takılmıştı çok teşekkür ederim
bence mutlaka bi fiyat alın doktor dışardan da gelse hastanenin de olsa çok fahiş tutarlar çıkarabiliyorlar benim de sigortam limitsiz ödüyor acıbadem ve ankaradaki 7-8 özel hastaneyi, ben ankarada liv hospital da yapıcam ödeme yapmıyorum, ama sigorta ödemez bir aksilik vs olursa ne kadar öderiz diye sorduk 68.000 TL dediler doğum+hastanede yatış vs diğer masraflar, geçen yılda orda doğum yaptım, sigortama 45.000 TL fatura ettiler sigortam ödedi, bu yıl da öder diye düşünüyorum :) o yüzden sormadan gitmeyin :)

kızlar bende yarın doğum iznine ayrılıyorum 35+0 da , çok bunalmıştım artık iyi olacak :) hiç hazırlık yapmadım hem daha doğum çantası bebeğimin kıyafetleri temizlik vs 2 haftada onları hallederim son 1 haftada da yatar dinlenirim diye düşünüyorum artık :D hayırlısı bakalım 17 mayısta doğuracak gibi plan yapıyorum bakalım umarım o günü verir :)

kızlar bende yarın doğum iznine ayrılıyorum 35+0 da , çok bunalmıştım artık iyi olacak :) hiç hazırlık yapmadım hem daha doğum çantası bebeğimin kıyafetleri temizlik vs 2 haftada onları hallederim son 1 haftada da yatar dinlenirim diye düşünüyorum artık :KK70: hayırlısı bakalım 17 mayısta doğuracak gibi plan yapıyorum bakalım umarım o günü verir :)
ben de evden çalışıyorum bu hafta :) normalde hiç sevmem evden çalışmayı ama bebiş rahat ediyor bende tabi. Eksiklerimi de hallediyorum hem çok iyi oldu valla gözün aydın diyeyim :)

ben de evden çalışıyorum bu hafta :) normalde hiç sevmem evden çalışmayı ama bebiş rahat ediyor bende tabi. Eksiklerimi de hallediyorum hem çok iyi oldu valla gözün aydın diyeyim :)
bnede evden çalışmayı sevmem ama hamilelikte çok iyi oluyor cidden ilk gebeliğimde geçen yıl 7 ay evden çalışmıştım hamile olduğum için çok rahattı :D şimdi evden çalışma şansım olmadı baya zorladı o yüzden erken ayrılıyorum :)

Back
X