2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Aynı şoku bizde yaşadık benım kızımda 22 aylık halkımızda hayırlısı olsun
Amin inşallah

Çok fazla diş ağrım vardı hastaneye gittim ilaç verdi doktor ondan öncede antibiyotik bir sürü ağrı kesici filan içtim
3 gün adetim gecikti ilaçlardandıe diye düşünmüştüm ama her ihtimale karşı test yaptım silik çizgi vardı
Hemen acile gidip kan verdim 488.5 çıktı
Ne yapacağımızı bilemedik

Dişimi de yapmadılar Ağrım çok fazla parol geçirmiyor

Bende de aşırı akıntı ve sinir var. Diğer hamileligimde cok sakindim. Erkek bebege hamile olanlar sakın olurmuş kız bebege hamile olanlar da aşırı sinirli olurmuş. Ben de acaba kız mı diyorum
Benim de içimde anlamlandıramadığım bir öfke var ilk kez yaşıyorum böyle bir şey normalde çok sakin bir insanımdır kız bebeğe delalet ediyorsa öfke de kabulüm

Benimde gec dollenmeymis doktor kontrollerde ki gelisme uyumlu sorun yok dedi gec dollenme yaşayan kimseyi duymadigim icin ilk bi korktum ama cok kiside oluyormus kistte hamilelik sureciyle birlikte kuculup yok oluyormus diye duydum arkadasimin 5cm le baslamis sonra küçülmüş sorun olmamis

Kekik kaynatıp gargara yapın dişlerinize iltihapa iyi geliyor hemde bebişe zararı olmaz zaten yutmayacaksınız benımde diş problemlerim vardı kızını memeden kesince başlayacaktım kısmet olmadı 2. Yolda artık bidaha gidene kadar dişlerde hayır kalmaz sanırım

Maalesef yönetici banlandı o gelene kadar editör gözükecek siz yöneticilik yapabilirim derseniz kazeni etiketleyin sizinle değişim yapsın
Yoğun çalışıyorum yapabilir miyim bilemedim gündüz saatlerinde giremiyorum akşamları ancak.Belki çalışmayan bir annemiz vardır aramızda yapabilecek biraz dha bekleyelim olmzsa ben yaparım

Kızlar ben ultrason için 6+2de gittim kalp atışını ve keseyi gösterdi doktorum ama o zamana kadar hiç kanamam lekelenmem ağrım vs olmamasına rağmen ultrasonda doktorum subkoryonik hematom gördü. Düşük tehdidi olabileceği için duphaston 3*1 proluton depot iğne 3günde 1 olacak şekilde başlattı. Aranızda bu durumda olan var mı ne zaman geçer acaba?

Geç döllenme nasil anlasiliyor?
Uygulamalardaki gün ile uyumlu ise normal zamanda döllenme mi olmus oluyor?

Selamm oncelikle hayirli olsun. Sordugun sorudan farkli olarak birsey eklemek istedim. Son arastirmalarda sentetik folik asit kullanilmamasi oneriliyor diye biliyorum folidoce boyle olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…