- 20 Ağustos 2022
- 4
- 1
- 33
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.401
Doktor bana rennie şurup verdi bi doktoruna sor istersenMide yanmasina çözümü olan var mı peki? Cidden uyanamıyorum bile ağzıma geliyor acı sular
Bi sorayım cnm bu erken dönemde vermesi ilginç. Genelde son aylarda olur gaviscon vs verir ama. Sen kaç haftaliksinDoktor bana rennie şurup verdi bi doktoruna sor istersen
Amin inşallahAynı şoku bizde yaşadık benım kızımda 22 aylık halkımızda hayırlısı olsun
8. Hafta içindeyim midem yemek yedikten sonra çok yanıyordu ilaçtan sonra rahatladımBi sorayım cnm bu erken dönemde vermesi ilginç. Genelde son aylarda olur gaviscon vs verir ama. Sen kaç haftaliksin
Birinin gönüllü olması lazım canım. Yönetici banlanmış şuan yok kimseKızlar grubumuzun yöneticisi yok muuu? Listeyi düzenlesek
Benim de içimde anlamlandıramadığım bir öfke var ilk kez yaşıyorum böyle bir şey normalde çok sakin bir insanımdırBende de aşırı akıntı ve sinir var. Diğer hamileligimde cok sakindim. Erkek bebege hamile olanlar sakın olurmuş kız bebege hamile olanlar da aşırı sinirli olurmuş. Ben de acaba kız mı diyorum
Benimde gec dollenmeymisSevgili teyzelerimiz, bugün kontrolümüz vardı. Normalde SAT'a göre 8+1 olmamız lazım ama karın ultrasonunda 7+1 çıktık. Kalp atışlarını duyduk pıt pıt.Bu 4. doktor kontrolümdü, doktor artık geç döllenme olduğuna emin oldu, bir problem olmadığını söyledi. Bizim asıl problemimiz 8cmlik bir kist. Yakın takiple devam edeceğiz. Dualarınıza talibiz.
Ben çalışıyorum yapabilr miyim bilmiyorum yoğun çalışıyorum acaba çalışmayan bir annişimiz var mıdır o ilgilenseBirinin gönüllü olması lazım canım. Yönetici banlanmış şuan yok kimse
Vardır muhakak inşallah biri çıkarBen çalışıyorum yapabilr miyim bilmiyorum yoğun çalışıyorum acaba çalışmayan bir annişimiz var mıdır o ilgilense
Ama doktorum iki hafta sonra gel demiştiSeninde duyulur o zaman Allah'ın izniyle canım
Kekik kaynatıp gargara yapın dişlerinize iltihapa iyi geliyor hemde bebişe zararı olmaz zaten yutmayacaksınız benımde diş problemlerim vardı kızını memeden kesince başlayacaktım kısmet olmadı 2. Yolda artık bidaha gidene kadar dişlerde hayır kalmaz sanırımAmin inşallah
Çok fazla diş ağrım vardı hastaneye gittim ilaç verdi doktor ondan öncede antibiyotik bir sürü ağrı kesici filan içtim
3 gün adetim gecikti ilaçlardandıe diye düşünmüştüm ama her ihtimale karşı test yaptım silik çizgi vardı
Hemen acile gidip kan verdim 488.5 çıktı
Ne yapacağımızı bilemedik
Dişimi de yapmadılarAğrım çok fazla parol geçirmiyor
Maalesef yönetici banlandı o gelene kadar editör gözükecek siz yöneticilik yapabilirim derseniz kazeni etiketleyin sizinle değişim yapsınKızlar grubumuzun yöneticisi yok muuu? Listeyi düzenlesek
Yoğun çalışıyorum yapabilir miyim bilemedim gündüz saatlerinde giremiyorum akşamları ancak.Belki çalışmayan bir annemiz vardır aramızda yapabilecek biraz dha bekleyelim olmzsa ben yaparımMaalesef yönetici banlandı o gelene kadar editör gözükecek siz yöneticilik yapabilirim derseniz kazeni etiketleyin sizinle değişim yapsın
Merhaba benimde 31 ağustos ama gebelik testi yapsam cikarmi sizin nasıl belli olduİyi aksamlar benide eklermisin Sat 31 ağustos yaş=23 ilk gebelik il İstanbul
Ben 6 gün kala test yaptım silik çizgi gördüm. Ertesi gün kan verdim hcg 18 çıkmıştı. Bir dene istersenMerhaba benimde 31 ağustos ama gebelik testi yapsam cikarmi sizin nasıl belli oldu
Geç döllenme nasil anlasiliyor?Benimde gec dollenmeymisdoktor kontrollerde ki gelisme uyumlu sorun yok dedi gec dollenme yaşayan kimseyi duymadigim icin ilk bi korktum ama cok kiside oluyormus kistte hamilelik sureciyle birlikte kuculup yok oluyormus diye duydum arkadasimin 5cm le baslamis sonra küçülmüş sorun olmamis
Selamm oncelikle hayirli olsun. Sordugun sorudan farkli olarak birsey eklemek istedim. Son arastirmalarda sentetik folik asit kullanilmamasi oneriliyor diye biliyorum folidoce boyle olabilir.Kizlarr selambundan 9gun once keseyi gorduk cok kucuktu henuz 4.5mm. bebegi goremedik haliyle diger kontrolum carsamba gunu. Yanliz bende inanilmaz bir yorgunluk ve halsizlik uyku hali var calisiyorum isten gelir gelmez uyuyorum kolumu kaldirmak istemiyorum. Folidoce folik asit kullaniyorum. Boyle bir etki yapar mi acaba yoksa genel hamilelikten mi? Cok zorlaniyorum gercekten. Aksamlari da mide yanmasi beni mahvediyor bulantim yok fakat cayir cayir yaniyor midem.