- 26 Şubat 2013
- 2.468
- 2.843
- 31
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.421
Normalde ilk 3 ay yapmıyorlarmış doktorlarKekik kaynatıp gargara yapın dişlerinize iltihapa iyi geliyor hemde bebişe zararı olmaz zaten yutmayacaksınız benımde diş problemlerim vardı kızını memeden kesince başlayacaktım kısmet olmadı 2. Yolda artık bidaha gidene kadar dişlerde hayır kalmaz sanırım
5+5de keseyi gordum canim cuma gunude kalp atışını duymaya gitcem insAllah 7+1deKeseyi kaçıncı haftada görmüştünüz kızlar
Yarın benim 5. Haftam
İlk çocuğumda 5. Haftada görmüştüm keseyi
6. Haftada kendisini
8. Haftada kalp sesini duymuştuk
7. Haftada kalp seni görünüyordu ama duyulmamıştı ondan 8 e ertelenmişti
Senle aşağı yukarı aynı gidiyoruz benimde cuma 7+0 kontrolüm var bakalım belki görülür kalp atışı5+5de keseyi gordum canim cuma gunude kalp atışını duymaya gitcem insAllah 7+1de
İnşaAllah canimSenle aşağı yukarı aynı gidiyoruz benimde cuma 7+0 kontrolüm var bakalım belki görülür kalp atışı
Icerigini bilmiyorum doktor verdi. Kendi kafama gore kullanmak ya da degistirmek istemiyorum.Selamm oncelikle hayirli olsun. Sordugun sorudan farkli olarak birsey eklemek istedim. Son arastirmalarda sentetik folik asit kullanilmamasi oneriliyor diye biliyorum folidoce boyle olabilir.
Bende varım
2023
MAYIS ANNELERİ
ANNE ADAYI ANNENİN DOĞUM TARİHİ/Yaşı SON ADET TARİHİ ŞEHİR BAŞLANGIÇ KİLO KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET İSİM DOĞUM TARİHİ A Artur 23 22 Temmuz Ankara 67 2 @beriko77 31 23 Temmuz İstanbul 85 1 @April wind 26 23 Temmuz Karabük 47 2 @Morsokak 24 24 Temmuz Eskişehir 60 1 @Heidiiii 29 26 Temmuz 1 @Ysmndi 33 26 Temmuz Muğla 53 3 @Nesnes28 27 27 Temmuz Kocaeli 65 2 @hifaebru1 28 27 Temmuz Fransa 60 1 @Su8386 36 28 Temmuz İstanbul 51 1 @ucge 30 29 Temmuz Tekirdağ 65 1 M Melekbebekannesi 31 1 Ağustos Kayseri 65 2 @niidos 27 2 Ağustos Kocaeli 61 1 @mehrunnisa 26 5 Ağustos İstanbul 56 1 @maviisss 24 5 Ağustos Manisa 62 1 @wish2401 26 8 Ağustos Bursa 57 1 D dahayeni2 36 8 Ağustos Ankara 52 2 I ikraaa06 30 11 Ağustos Ankara 69 1 @Karmasikkkk 15 Ağustos 2 @savascii 25 16 Ağustos Malatya 56 1 @mrv353593 29 16 Ağustos İzmir 66 1 @noram 32 24 Ağustos 60 2
Bende öyleyim sürekli bi gerginim sürekli bi sinirliyim aynı şekilde benim oğlumda 2 yaşında ona kızıyorum sürekli istemsizce sanki sonra da üzülüyorumKızlar ben cok gerginim ya 2.5 yaşındaki ogluma sürekli kızıp duruyorum. Ne zaman bitecek bu bulantilaroğlumda böyle olmamıştım cok sakindim ben. Çocuğa üzülüyorum elimde değil
Bende öyleyim sürekli bi gerginim sürekli bi sinirliyim aynı şekilde benim oğlumda 2 yaşında ona kızıyorum sürekli istemsizce sanki sonra da üzülüyorum
Bende öyleydim ya sonradan çok pişman oluyorum amaKızlar ben cok gerginim ya 2.5 yaşındaki ogluma sürekli kızıp duruyorum. Ne zaman bitecek bu bulantilaroğlumda böyle olmamıştım cok sakindim ben. Çocuğa üzülüyorum elimde değil
Ben satı yanlış yazmışım 31 temmuz benimkiMerhaba benimde 31 ağustos ama gebelik testi yapsam cikarmi sizin nasıl belli oldu
Hamilelik bende de öyle yaptı, akşam üzeri 4ten sonra çok kötü oluyor. 12. 13. Haftalarda geçiyor dediler hormonlara adapte olmaya çalışıyormuşuz.Kizlarr selambundan 9gun once keseyi gorduk cok kucuktu henuz 4.5mm. bebegi goremedik haliyle diger kontrolum carsamba gunu. Yanliz bende inanilmaz bir yorgunluk ve halsizlik uyku hali var calisiyorum isten gelir gelmez uyuyorum kolumu kaldirmak istemiyorum. Folidoce folik asit kullaniyorum. Boyle bir etki yapar mi acaba yoksa genel hamilelikten mi? Cok zorlaniyorum gercekten. Aksamlari da mide yanmasi beni mahvediyor bulantim yok fakat cayir cayir yaniyor midem.
Yatar pozisyona geçmeden önceki yemeği erken yemeye ve çok çiğnemeye çalışın, meyve ağırlıklı beslenin. Kahveyi tamamen bırakınca mide yanması geçti bende ama yarın bulantı için ilaç isteyeceğim doktordan.Mide yanmasina çözümü olan var mı peki? Cidden uyanamıyorum bile ağzıma geliyor acı sular
Bu ilk haftalar 2 haftada bir oldu ama ilerde aralar uzayacak sanırım.Kızlar ne kadar zamanda bir kontrole gidiyorsunuz
Benim ilk hamilelikte saçlarım baya canlanmisti gürlesti ama dogumdan sonra hapaz hapaz gitmiştiBenim bildigim hamilelikte cok dokuluyormus ama insallah sizin dediginiz gibi olsun gurlessin saclar
Benimki de 31 temmuzBen satı yanlış yazmışım 31 temmuz benimki
6+1 de başladıkızlar merhaba, kaç haftalıkken başladı bulantılarınız. Benim 5+3 şuan hiç bir şey hissetmiyorum bulantı, koku hassasiyeti vs
Bende varım canım benimde inşallah mayıs 12 gibiBenimde uygulama da 08. 05.2023 gösteriyor
Ben 7. Haftaydayım arasıra baş agrısı dışında hiç bir sıkımtım yok çok şükür ama diger hamileliklerimde her sabah aç karnına istifra ederdim bunda çok rahatım çok şükür6+1 de başladı