- 12 Mart 2019
- 1.914
- 1.015
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.361
Bnde şimdi 5+6 ym. Kalp atışı ne zmn duyulur merak ettmSalı günü 5+5dim keseyi gördüm canim
Hiç vajinal muayene yapmadı kese ve kalp atışı dahil karından baktı doktorum.Vajinal muayene ile mi normal muayene ile mi kalp atışı duydunz
Ama bazi doktorlarda hic alttan muayene yapmiyor yani cevremde hic biri istememis bana denk gelince tedirgin oldum ama haklisiniz cok buyuk zarari olsa risk almazlarHaftası yeni olduğu içindir alttan muayene ile hem daha net hemde devlet hastanelerinin bir çoğunun cihazi eski vajinal ile olasi bir sıkıntıyi daha net saptanabilir zaten ileri haftalarda teklif dahi edilmiyor ve doktorda her gebeyi muayene edip sisteme kaydediliyor bebek için zararı olsa muayene etmezler zaten doktorlar içinde karinda bakmak daha kolaydır
5+2 haftalıkken keseyi gördük 8gün sonra kalp atışı için çağırdı bugün 6+2di gittim kalp atışını duyduk çok şükür ölçümlerde 7 haftalık çıktı 6. Haftada duyulmaya ve görülmeye başlıyormuş kalp atışı canımBnde şimdi 5+6 ym. Kalp atışı ne zmn duyulur merak ettm
Gozun aydin canim darisi basimiza İnşaAllah7+0 bugün ultrasonda gördüm kızlar doktor 7+2 dedi smear testi için örnek aldı 5 tüp kan ve idrar tahlili verdimEki Görüntüle 3134468
Teşekkür ederim sağlıkla gelsinler inşallahGozun aydin canim darisi basimiza İnşaAllah
Selamm,Merhaba bende dün 4+6 ydım doğum tarihi 26 mayıs görünüyor.Bugün doktora gittikten sonra yazabilir misinz acaba çok merk ediyorumben 1 Ekime randevu aldım acaba bebek görünr mü diye
Çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallahSelamm,
Doktor randevumuz sorunsuz geçti çok şükür. Bugün tam 5 haftalık sadece kese gördük. Kalp atışı için 3 hafta sonrasına 12 Eylül'lw randevu aldık, henüz erken olduğunu söyledi doktor.
Kese görmek ve doktordan bilgi almak iyi geliyor:) Henüz eşim ve ben kimseye söylemedik minimum 3 hafta daha beklemeyi planlıyoruz.
Masallaah bence de kimseye soylemeyin ben soyledigim icin cok pismanim meselaSelamm,
Doktor randevumuz sorunsuz geçti çok şükür. Bugün tam 5 haftalık sadece kese gördük. Kalp atışı için 3 hafta sonrasına 12 Eylül'lw randevu aldık, henüz erken olduğunu söyledi doktor.
Kese görmek ve doktordan bilgi almak iyi geliyor:) Henüz eşim ve ben kimseye söylemedik minimum 3 hafta daha beklemeyi planlıyoruz.
Önümüzdeki hafta duyarsin canim herkezde degisior erken duyanda oluo bekleyenfe oluoBnde şimdi 5+6 ym. Kalp atışı ne zmn duyulur merak ettm
Masallaah bence de kimseye soylemeyin ben soyledigim icin cok pismanim meselabence soylememek insanin daha ozgur ve rahat hissetmesini sagliyor.Ben surekli ya bisey olursa ne gerek vardi soyledim tribine gitmistima
Bende cok pisman olmustum daha onceki gebelikre 7haftalikken duyulmuştu kutlama bile yapti arkadaslarim pasta kesmeler heyecanlar mutluluklar hediye aldilar Allahim ruya gibi şimdi bi Allahin kuluna söylemedim esim ve annem sadece zaten daha once kayip yasayinca pek hevesde kalmıyor kutlamalara vs ye.Daha kaygili oluyor insan her an beni birakirmi yine yavrum diye kendini yiyor insan ALLAHdusman basina bile vermesin Herkes guzelce saglikla kavussun yavrusunaMasallaah bence de kimseye soylemeyin ben soyledigim icin cok pismanim meselabence soylememek insanin daha ozgur ve rahat hissetmesini sagliyor.Ben surekli ya bisey olursa ne gerek vardi soyledim tribine gitmistim
Cinsiyet ne zaman belli olur acaba7+0 bugün ultrasonda gördüm kızlar doktor 7+2 dedi smear testi için örnek aldı 5 tüp kan ve idrar tahlili verdimEki Görüntüle 3134468
Haftaya çarşamba gidicem inşallahÖnümüzdeki hafta duyarsin canim herkezde degisior erken duyanda oluo bekleyenfe oluo
Haftaya çarşamba gidicem o zmn 6+4 oluyor5+2 haftalıkken keseyi gördük 8gün sonra kalp atışı için çağırdı bugün 6+2di gittim kalp atışını duyduk çok şükür ölçümlerde 7 haftalık çıktı 6. Haftada duyulmaya ve görülmeye başlıyormuş kalp atışı canım
Amiin insallahBende cok pisman olmustum daha onceki gebelikre 7haftalikken duyulmuştu kutlama bile yapti arkadaslarim pasta kesmeler heyecanlar mutluluklar hediye aldilar Allahim ruya gibi şimdi bi Allahin kuluna söylemedim esim ve annem sadece zaten daha once kayip yasayinca pek hevesde kalmıyor kutlamalara vs ye.Daha kaygili oluyor insan her an beni birakirmi yine yavrum diye kendini yiyor insan ALLAHdusman basina bile vermesin Herkes guzelce saglikla kavussun yavrusuna
benim doktor 12. haftada cinsiyeti tahmin ederiz, 14. haftada kesinlesir dedi:)Cinsiyet ne zaman belli olur acaba
Teşekkür ederim canım inşallah 5+2 yim 21 mayıs gözüküyor inşallahYaa sağlıkla kucağımıza alalım inşallah :) mayısın kaçı doğum gözüküyor.
Hayirli olsun canım saglikla gelsin kuzucuk insAllah evet gayet iyi ben iki gun kala 39.80le öğrenmiştimBenimde son adet 24 ağustos du bu ay adetime 3 gun kala test yaptım pozitif çıktı kan testi verdim 208.1 çıktı 3+6 gunlukmus doktor carsamba gününe randevu verdi önlem amaçlı coraspirin progestan ve folik asit verdi sizce adete 3 gun kala değerim normalmi çok korkuyorum birsey olacak diye