- 13 Haziran 2022
- 69
- 24
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.381
Çok sagol cnm çok korkuyorum dış gebelik falan olur diye çok istiyorum bu bebeği birde sol tarafımda agri var solda olunca kız diyorlar Allah biliyor çok dua ettim kızım olsun diye hamile kalmam bile bir mucizeydiHayirli olsun canım saglikla gelsin kuzucuk insAllah evet gayet iyi ben iki gun kala 39.80le öğrenmiştim
Anliorum canim seni burdaki herkes öyle suan herkesin bir iki kaybi var ve bu hamileliğinde kucagina almayi cok istior olumlu düşünelim olumlu olsun hersey insAllah birbirimize dua edelim dualarimiz daha cabuk kabul olur insAllahÇok sagol cnm çok korkuyorum dış gebelik falan olur diye çok istiyorum bu bebeği birde sol tarafımda agri var solda olunca kız diyorlar Allah biliyor çok dua ettim kızım olsun diye hamile kalmam bile bir mucizeydi
Bende duymuştum ağrı sol tarafta olursa kız sağ olursa erkek diyeÇok sagol cnm çok korkuyorum dış gebelik falan olur diye çok istiyorum bu bebeği birde sol tarafımda agri var solda olunca kız diyorlar Allah biliyor çok dua ettim kızım olsun diye hamile kalmam bile bir mucizeydi
Hayırlı olsun cnm ne guzel birlikte buyurlerMerhaba kızlar
Bugün hamile olduğumu öğrendim
Beklenmedik bir şeydi
Hala şok içindeyim
2.5 yaşında bir kızım var
Kan testi 488.5 çıktı pazar bidaha baktıracağım pazartesi de doktora giderim diye düşünüyorum
Hayırla sağlıkla gelsin inşallah . Bende ilk bebeğim 3 yıldır bekliyodum Beklemeden geldi mucizem . Bende solda ağrı hissettim hep .Çok sagol cnm çok korkuyorum dış gebelik falan olur diye çok istiyorum bu bebeği birde sol tarafımda agri var solda olunca kız diyorlar Allah biliyor çok dua ettim kızım olsun diye hamile kalmam bile bir mucizeydi
Maşalllaaah, sağlıkla kucağınıza alın inşallahMerhaba kızlar
Beklenmedik bir şeydi
Hala şok içindeyim
Kan testi 488.5 çıktı pazar bidaha baktıracağım pazartesi de doktora giderim diye düşünüyorum
Bu kadar korju enerjisi çalıştırmak iyi değil, aksine ona güvenin benimle kalacaksın, yanımdasın biliyorum gibi düşününBende cok pisman olmustum daha onceki gebelikre 7haftalikken duyulmuştu kutlama bile yapti arkadaslarim pasta kesmeler heyecanlar mutluluklar hediye aldilar Allahim ruya gibi şimdi bi Allahin kuluna söylemedim esim ve annem sadece zaten daha once kayip yasayinca pek hevesde kalmıyor kutlamalara vs ye.Daha kaygili oluyor insan her an beni birakirmi yine yavrum diye kendini yiyor insan ALLAHdusman basina bile vermesin Herkes guzelce saglikla kavussun yavrusuna
Kesem 5+0 da vajinal ile hem yolk hem kese gözüktü.Kizlarrr kaçıncı haftada kese ve kalp atışı duydunuz. Bilgi verir msnz
2023
MAYIS ANNELERİ
ANNE ADAYI ANNENİN DOĞUM TARİHİ/Yaşı SON ADET TARİHİ ŞEHİR BAŞLANGIÇ KİLO KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET İSİM DOĞUM TARİHİ @Artur 23 22 Temmuz Ankara 67 2 @beriko77 31 23 Temmuz İstanbul 85 1 @April wind 26 23 Temmuz Karabük 47 2 @Morsokak 24 24 Temmuz Eskişehir 60 1 @Heidiiii 29 26 Temmuz 1 @Ysmndi 33 26 Temmuz Muğla 53 3 @Nesnes28 27 27 Temmuz Kocaeli 65 2 @hifaebru1 28 27 Temmuz Fransa 60 1 @Su8386 36 28 Temmuz İstanbul 51 1 @ucge 30 29 Temmuz Tekirdağ 65 1 @Melekbebekannesi 31 1 Ağustos Kayseri 65 2 N niidos 27 2 Ağustos Kocaeli 61 1 @mehrunnisa 26 5 Ağustos İstanbul 56 1 @maviisss 24 5 Ağustos Manisa 62 1 @wish2401 26 8 Ağustos Bursa 57 1 @dahayeni2 36 8 Ağustos Ankara 52 2 I ikraaa06 30 11 Ağustos Ankara 69 1 @Karmasikkkk 15 Ağustos 2 @savascii 25 16 Ağustos Malatya 56 1 @mrv353593 29 16 Ağustos İzmir 66 1 @noram 32 24 Ağustos 60 2
Seninde duyulur o zaman Allah'ın izniyle canımHaftaya çarşamba gidicem o zmn 6+4 oluyor
Unutkanlık bendede çok vardı konuşurken o an ne diyeceğimi devamını dahi unutuyordum folikasit kullandığımdan beri baya baya azaldı bu şikayetim ismi vifolic içeriğinde 16 etken madde var vitamin yağlar balık yağı omega dahil onun faydası olduğunu düşünüyorumYa hafıza zayıflığı ve kaybı yaşayan var mıııben mesela normal dururken bir anda son 1 saat nolduğunu asla hatırlamıyorum reset yemiş gibi oluyorum bir de sürekli her şeyi unutuyorum
Aynı şoku bizde yaşadık benım kızımda 22 aylık halkımızda hayırlısı olsunMerhaba kızlar
Beklenmedik bir şeydi
Hala şok içindeyim
Ya mide yanmasından geberiyorum ben deKizlarr selambundan 9gun once keseyi gorduk cok kucuktu henuz 4.5mm. bebegi goremedik haliyle diger kontrolum carsamba gunu. Yanliz bende inanilmaz bir yorgunluk ve halsizlik uyku hali var calisiyorum isten gelir gelmez uyuyorum kolumu kaldirmak istemiyorum. Folidoce folik asit kullaniyorum. Boyle bir etki yapar mi acaba yoksa genel hamilelikten mi? Cok zorlaniyorum gercekten. Aksamlari da mide yanmasi beni mahvediyor bulantim yok fakat cayir cayir yaniyor midem.
Canım hormonlardandır . Bende sürekli uyku modundayım hiç iş yapasım gelmiyor.Kizlarr selambundan 9gun once keseyi gorduk cok kucuktu henuz 4.5mm. bebegi goremedik haliyle diger kontrolum carsamba gunu. Yanliz bende inanilmaz bir yorgunluk ve halsizlik uyku hali var calisiyorum isten gelir gelmez uyuyorum kolumu kaldirmak istemiyorum. Folidoce folik asit kullaniyorum. Boyle bir etki yapar mi acaba yoksa genel hamilelikten mi? Cok zorlaniyorum gercekten. Aksamlari da mide yanmasi beni mahvediyor bulantim yok fakat cayir cayir yaniyor midem.