- 30 Ekim 2021
- 1.217
- 2.587
-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.441
İnşallah saglıkla alın kucagınızaMerhaba bende inşallah mayıs annesi olacağım , 7.haftamdayım . Sağlıkla kucağımza almak nasip olsun .
Bulantılarım başladı baya , prilam kullanmaya başladım hafifletir inşallah
Amin teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alırız inşallah , sizin nasıl geçiyor süreçİnşallah saglıkla alın kucagınıza
Bn 6+1 . Bnde hafiften mide bulantısı arada gelip gidiyorkızlar merhaba, kaç haftalıkken başladı bulantılarınız. Benim 5+3 şuan hiç bir şey hissetmiyorum bulantı, koku hassasiyeti vs
Benim 3. Gebeligim iki kızım var onlarda mide bulantım çoktu bunda yok çok şükür rahatım sadece bel ve kasık agrım oluyor canımmAmin teşekkür ederim hepimiz sağlıkla alırız inşallah , sizin nasıl geçiyor süreç
Amin saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah allah gönlünüze göre versin 3 prensese birde erkek kardeş olur inşallah saglıkla gelsinMerhaba
Arada girip okuyorum fakat yazma sansim pek olmadi. 6 yasina girecek kizim, 4 yasina girecek bir kizim ve 15 aylik bir kizim yani toplam 3 tane prensesim var. Suan tahminen 5+2 haftalik hamileyim yenice ogrendim supriz oldu cok uzun hikaye.. anlatirim detayli. 3 tanede kaybim oldu 2 erkek 1 kiz ( 25 haftalikken, diyerleri17 haftallikken)
Rabbim herkese sagsaglim bebeklerine kavusmayi nasip eylesin
Allah gönlünüze göre versin, tecrübelisiniz sağlıkla kolaylıkla ilerlesinBenim 3. Gebeligim iki kızım var onlarda mide bulantım çoktu bunda yok çok şükür rahatım sadece bel ve kasık agrım oluyor canımm
Genelde parol öneriyorlar canım bence içmeKızlar arveles kullanılabilir mi hamilelikte biliyor musunuz
Amin canım çok teşekkür ederimAllah gönlünüze göre versin, tecrübelisiniz sağlıkla kolaylıkla ilerlesin
Herseyin hayirlisiAmin saglıkla kucagınıza alırsınız inşallah allah gönlünüze göre versin 3 prensese birde erkek kardeş olur inşallah saglıkla gelsin
Diş ağrım o kadar kötü kiGenelde parol öneriyorlar canım bence içme
Bende öyleyim sürekli bi gerginim sürekli bi sinirliyim aynı şekilde benim oğlumda 2 yaşında ona kızıyorum sürekli istemsizce sanki sonra da üzülüyorum
Oğlum bebekleri cok seviyor sıkıntı çıkaracağını, kiskanacagini düşünmüyorum o yüzden kafam biraz rahat. Şuan çok sıkılıyor evde bir arkadas lazım ona. Bebek ona iyi gelecek. Hersey oglus için. Katlanacagiz valla zornolacak biraz ama toplasan 6,7 ay sonra hersey düzene girer. Olumlu düşünmeye çalışıyorum hep :) çevremde 3 çocuğu olanlar var hem de pespeşe. Onlar beceriyorsa ben niye beceremeyim deyip motive ediyorum kendimiBende öyleydim ya sonradan çok pişman oluyorum ama
Bide bişey soracağım size
Doğumdan sonrası korkutuyor mu sizi
2 çocukla nasıl yapacağım diye ikisi de küçük olacak sonuçta
Diğerlerinin cinsiyeti neydi acabaBen 7. Haftaydayım arasıra baş agrısı dışında hiç bir sıkımtım yok çok şükür ama diger hamileliklerimde her sabah aç karnına istifra ederdim bunda çok rahatım çok şükür
Sadece parol kullanılıyor arveles normal birisinde bile mide için çok zararlıKızlar arveles kullanılabilir mi hamilelikte biliyor musunuz
2 kızım vae canımDiğerlerinin cinsiyeti neydi acaba
Kiz bebeklerde bulantı cok oluyormus erkeklerinki daha rahat geçiyormuş. Benim oğlumda hiç bu kadar rahatsizlanmamistim. Sabahları aşırı bulantim oluyor . Prilam bile etkilemiyor2 kızım vae canım