- Konu Sahibi NurseCelline
-
- #14.061
hayırlısı olsun canım genel anestezi mi verecekler genelde epidural veya spinal yapıyorlar sezeryanları neden genel anestezi işlemi istedi ki
ahaha bana 2 mayısta gittiğimizde kesin gün veririz dedi onu bekliyorum bakalım :)
Galiba olabilir içerde ne şekillere giriyorlar o kadar dar alanda artık kıyamamBenimde dün akşamdan beri karnımın üst tarafı nerdeyse göbek deliğime kadar aşırı yumuşadı bastırıyorum resmen bebek yok burda diyorum eşimebugün kontrolüm vardı ayaklarını kafasına cekmiş benim oğlum doktor yüzüne bakarken bi gördük ayakları suratında ondan dedi doktorum büyük ihtimalle sizinde öyle bişey ve normaldir
MelloncikolataYok canım sayfa ismi yasak değil ama istersen özelden yazabilirsin
Kızlar bir sorum var. 32+0 da çalışabilir raporu aldım ben, bugün de önümüzde ki 2 hafta için yani yasal sürem 37. haftaya kadar evden çalışma isteğimi, çok zorlandığımı söyledim. Bana konuşalım dönüş yapalım dedi patronum. İmza için yanına gittim konuştunuz mu diye, görüşmedeyim haber vercem dedi. Ama şöyle bir durum var aynı odada çalıştığım arkadaşım doğumdan 1 ay önce kadar çıktı evden çalıştı ona izin verdiler. Şimdi bana izin vermedi böyle bir hata yaptılar diyelim :) ben yarın gidip raporumu başlatabilir miyim? Bilgisi olan var mı?
İş yerinize sorun bana iş yerim çalışamaz diye tekrar doktor raporu getireceksin dediAnladım çok teşekkür ederim. Peki tekrar doktoruma gitmeye gerek yok mu çalışamaz raporu almayacak mıyım?
Ben doktordan çalışamaz raporu aldım. Sonra raporu iş yerime götürdüm.Anladım çok teşekkür ederim. Peki tekrar doktoruma gitmeye gerek yok mu çalışamaz raporu almayacak mıyım?
Merhaba size doktorunuz hangi ilaçları verdi?Sancı ve açılma bende de vardı. 1 haftadır İlerleme olmadı. İlaçlar fayda etmiş dedi doktor. Ciğer geliştirici de 2 doz yapıldı. İlk bebeğinizmiş dinlenin mümkün olduğunca. Benim bir çocuğum daha var tüm gün dinlenmek mümkün olmuyor ama ona rağmen ilaçlar fayda etti. 36 haftaya kadar duracaklar inşallah.
Cuma günü kontrolüm vardi ve benim bebis icin resmen cenin şekli almıs kıvrık halde dedi pek anlamadim amaGaliba olabilir içerde ne şekillere giriyorlar o kadar dar alanda artık kıyamambenim yanların dolmadı genişlemedi sivri karnım çok kendimi biraz sıksam karnım bebeğin şeklini alıyo poposu çıkıyo direk meydana gülüyoruz diğer hamilelikleri de yanlarımda dolmuştu genişlemişti o yüzden bebek bu kadar görünüp belli olmuyordu
Ben de antakyaliyim çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın böyle bir felaketi. Hayırlısıyla sağlıkla bebisinizi kucağınıza alin inşallah. Protein kaçağı idrar tahlili yapilinca mi anlasilior herhangi bir belirtisi var mi? Ben de Ankara'da devammediyorm ama doktorun ne kan ne idrar tahlili istemiorMerhaba iyi geceler herkese arkadaslar bayadir yoktum malum deprem dolayisiyla hatay anyakyada oturuyorduk biz hamdolsun şuan icin iyiziz mersinde yuryya kaliyoruz simdi fakat Allah kimseye yasatmasin ama anlatilmaz yasamak gerikir derler ya öyle cok kotu anlar yaşsdik bide bizom ev 8.katti o tb de seyrettiginiz rönesans rezidansin hemen arkasinda bizim bina. Hamdolsun bina yikilmadi ama ne evde neden binada saglam bir yer kamadi. Neyse kontrollerimi mecburen mersinde yaptirmak zorunda kaldik enson 35. Hafta gecen cuma gunu gittik tahlil periantiyolog vs. Gorustuk sonuclar icin bugün gittik ve idrarda protein kacagi oldugu tespit edildi onun icin 37. Haftada sezeryan karari aldi doktor yani bayram sonrasi kismet olursa 27.4.2023 tarihinde Allahin izniyle dogum gerceklesecek haber vermek istedim. Allah hepimizin bebegini saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
Sizede çok geçmiş olsun bende kaçıncı doktora gittim bilmiyorum en son gittiğim doktordan memnun kaldık periantiyolog istedi tahlilleri protein kaçağı idrarda tahlilinde çıktı tabi normalde mayısta olacaktı doğum beklemeyelim 27 nisan olsun dedi doktor bizde kabul ettik iyi olur İNŞALLAH sağlıklı bişekilde gelsin bebislerimizBen de antakyaliyim çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın böyle bir felaketi. Hayırlısıyla sağlıkla bebisinizi kucağınıza alin inşallah. Protein kaçağı idrar tahlili yapilinca mi anlasilior herhangi bir belirtisi var mi? Ben de Ankara'da devammediyorm ama doktorun ne kan ne idrar tahlili istemior
Her türlü tavsiyeye çok açığım ya kim ne derse alip cantama atiorm fazla olsun eksik.olmasin. peki mamayi evden mi aldiniz hangi marka?Kızlar ben yeni bir anne olarak size ufacık bir tavsiye veriyim. Ben normal doğum sancısı çektiğim halde sütüm 3.gün gelmeye başladı. Mamayla takviye yapmak zorunda kaldım. Şuan yeni doğan sarılığı ile uğraşıyorum. Doktorlar normal doğum bile dese süt yapıcı süt arttırıcı şeyler tüketmeye çalışın bol bol ve her zaman sütün gelmeme ihtimalini de düşünüp gögüs pompasını hastane çantanıza atın ki zaman kaybetmeden sütünüz hemen gelsin. Bide bana hep fazla kıyafet alma çabuk büyüyor dediler ama bezinden akıyor, fazla sütü ağzından akıtıyor bazen kusuyor kıyafetler yetmiyor. Bide çamaşırları yetiştirmekle uğraşıyorum. Son olarakta bu çıtçıtlı atletlerden baya bol bol alın kıyafetlerinin altına giydirmek için
Merhaba iyi geceler herkese arkadaslar bayadir yoktum malum deprem dolayisiyla hatay anyakyada oturuyorduk biz hamdolsun şuan icin iyiziz mersinde yuryya kaliyoruz simdi fakat Allah kimseye yasatmasin ama anlatilmaz yasamak gerikir derler ya öyle cok kotu anlar yaşsdik bide bizom ev 8.katti o tb de seyrettiginiz rönesans rezidansin hemen arkasinda bizim bina. Hamdolsun bina yikilmadi ama ne evde neden binada saglam bir yer kamadi. Neyse kontrollerimi mecburen mersinde yaptirmak zorunda kaldik enson 35. Hafta gecen cuma gunu gittik tahlil periantiyolog vs. Gorustuk sonuclar icin bugün gittik ve idrarda protein kacagi oldugu tespit edildi onun icin 37. Haftada sezeryan karari aldi doktor yani bayram sonrasi kismet olursa 27.4.2023 tarihinde Allahin izniyle dogum gerceklesecek haber vermek istedim. Allah hepimizin bebegini saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
Sağolun Allah razı olsunGeçmiş olsun ,Rabbim büyük felaketler yaşatmasın inşallahBebeğinizi de sağlıcakla kucağıniza alın inşallah vakti saati o günmüş demek ki
Hastanede veriyorlar mama. Aptamil verdiler. Hastaneden çıkınca bende aptamil aldım.Her türlü tavsiyeye çok açığım ya kim ne derse alip cantama atiorm fazla olsun eksik.olmasin. peki mamayi evden mi aldiniz hangi marka?
Cok tesekkur ederim canim,insaAllah oyle olur,icimi rahatlattiniz.Allah bagislasin kizinizi size.Sag salim kucaginiza alin bu bebisinizi de insaAllahMerhaba .. benim şuan 10 yaşında olan kıziminda hem anne karnında hemde doğduktan sonra yaklaşık 1 yıl kadar devam eden böbrek genişlemesi vardı. Herhangi birşey kullanmadı. Kendiliğinden düzeldi .
Az biraz zamanınız kaldı bu saatten sonra kendinizi netin haberleriyle olumsuzluğa düşürmeyin.
Bilemiyorum canim.Cok endiseliyim o yuzden.Nipt(fetal dna) sonucu da cikmadi bende 3 defa verdik sonuc alamadilarBenim doktorum nazal kemik ölçüsü 12. Haftaydı sanırım(ikili test yapılan hafta) sadece o haftaki sonuç en doğrusudur ileri haftalarda bakılan sonuçlar yanıltabilir demişti
InsaAllah oyle dediginiz gibi olur.Bende fetal dna sonuc alinamadi deye endiseliyim((Benim ilk hamileliğimde kızımda böbrek genişlemesi vardı çift taraflıydı. Doğumdan sonra düzenli olarak ultrasonla takip ediliyor. 1 yıl içinde normale döndü bizim de. Olumlu düşünmeye çalışın.
Yok canim kizda var 6 mm,erkekde normal.Ben de genelde erkekte oluyormus deye duymustumErkek olan bebekte mi böbrek genişlemesi var acaba? Genelde erkek bebeklerde goruluyormus .Ama endişe etmeyin doğumdan sonra takip gerekiyor bir süre sonra düzeliyormuş
Kizmiydi canim yegeniniz?Genelde erkeklerde oluyormus bilemiyorum.insaAllah dediginiz gibi olurBenim yeğenimde de böbrek büyümesi var dedi doktor doğumdan sonra takip edeceğiz dedi. Doğumdan sonra da hiç bir sorun gözükmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?