2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
hayırlısı olsun canım genel anestezi mi verecekler genelde epidural veya spinal yapıyorlar sezeryanları neden genel anestezi işlemi istedi ki

Sağ olasın canım ,yok genel anestezi değil .normal prosedür mü bilmiyorum da.Arkadasim da aynı bu doktorda sezaryen oldu spinal anesteziydi.Devlete gidiyorum

Galiba olabilir içerde ne şekillere giriyorlar o kadar dar alanda artık kıyamam benim yanların dolmadı genişlemedi sivri karnım çok kendimi biraz sıksam karnım bebeğin şeklini alıyo poposu çıkıyo direk meydana gülüyoruz diğer hamilelikleri de yanlarımda dolmuştu genişlemişti o yüzden bebek bu kadar görünüp belli olmuyordu

Yok canım sayfa ismi yasak değil ama istersen özelden yazabilirsin
Melloncikolata

Anladım çok teşekkür ederim. Peki tekrar doktoruma gitmeye gerek yok mu çalışamaz raporu almayacak mıyım?
İş yerinize sorun bana iş yerim çalışamaz diye tekrar doktor raporu getireceksin dedi

Merhaba size doktorunuz hangi ilaçları verdi?

Cuma günü kontrolüm vardi ve benim bebis icin resmen cenin şekli almıs kıvrık halde dedi pek anlamadim ama

Merhaba iyi geceler herkese arkadaslar bayadir yoktum malum deprem dolayisiyla hatay anyakyada oturuyorduk biz hamdolsun şuan icin iyiziz mersinde yuryya kaliyoruz simdi fakat Allah kimseye yasatmasin ama anlatilmaz yasamak gerikir derler ya öyle cok kotu anlar yaşsdik bide bizom ev 8.katti o tb de seyrettiginiz rönesans rezidansin hemen arkasinda bizim bina. Hamdolsun bina yikilmadi ama ne evde neden binada saglam bir yer kamadi. Neyse kontrollerimi mecburen mersinde yaptirmak zorunda kaldik enson 35. Hafta gecen cuma gunu gittik tahlil periantiyolog vs. Gorustuk sonuclar icin bugün gittik ve idrarda protein kacagi oldugu tespit edildi onun icin 37. Haftada sezeryan karari aldi doktor yani bayram sonrasi kismet olursa 27.4.2023 tarihinde Allahin izniyle dogum gerceklesecek haber vermek istedim. Allah hepimizin bebegini saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin

Ben de antakyaliyim çok geçmiş olsun Allah kimseye yaşatmasın böyle bir felaketi. Hayırlısıyla sağlıkla bebisinizi kucağınıza alin inşallah. Protein kaçağı idrar tahlili yapilinca mi anlasilior herhangi bir belirtisi var mi? Ben de Ankara'da devammediyorm ama doktorun ne kan ne idrar tahlili istemior

Sizede çok geçmiş olsun bende kaçıncı doktora gittim bilmiyorum en son gittiğim doktordan memnun kaldık periantiyolog istedi tahlilleri protein kaçağı idrarda tahlilinde çıktı tabi normalde mayısta olacaktı doğum beklemeyelim 27 nisan olsun dedi doktor bizde kabul ettik iyi olur İNŞALLAH sağlıklı bişekilde gelsin bebislerimiz

Kızlar ben yeni bir anne olarak size ufacık bir tavsiye veriyim. Ben normal doğum sancısı çektiğim halde sütüm 3.gün gelmeye başladı. Mamayla takviye yapmak zorunda kaldım. Şuan yeni doğan sarılığı ile uğraşıyorum. Doktorlar normal doğum bile dese süt yapıcı süt arttırıcı şeyler tüketmeye çalışın bol bol ve her zaman sütün gelmeme ihtimalini de düşünüp gögüs pompasını hastane çantanıza atın ki zaman kaybetmeden sütünüz hemen gelsin. Bide bana hep fazla kıyafet alma çabuk büyüyor dediler ama bezinden akıyor, fazla sütü ağzından akıtıyor bazen kusuyor kıyafetler yetmiyor. Bide çamaşırları yetiştirmekle uğraşıyorum. Son olarakta bu çıtçıtlı atletlerden baya bol bol alın kıyafetlerinin altına giydirmek için

Her türlü tavsiyeye çok açığım ya kim ne derse alip cantama atiorm fazla olsun eksik.olmasin. peki mamayi evden mi aldiniz hangi marka?

Geçmiş olsun ,Rabbim büyük felaketler yaşatmasın inşallah Bebeğinizi de sağlıcakla kucağıniza alın inşallah vakti saati o günmüş demek ki

Cok tesekkur ederim canim,insaAllah oyle olur,icimi rahatlattiniz.Allah bagislasin kizinizi size.Sag salim kucaginiza alin bu bebisinizi de insaAllah

Benim doktorum nazal kemik ölçüsü 12. Haftaydı sanırım(ikili test yapılan hafta) sadece o haftaki sonuç en doğrusudur ileri haftalarda bakılan sonuçlar yanıltabilir demişti
Bilemiyorum canim.Cok endiseliyim o yuzden.Nipt(fetal dna) sonucu da cikmadi bende 3 defa verdik sonuc alamadilar

InsaAllah oyle dediginiz gibi olur.Bende fetal dna sonuc alinamadi deye endiseliyim((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…