2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Çok teşekür ederim böyle mesajlar beni mutlu ediyo açıklığınız var mıydı peki

Şimdi çıktım muayeneden 35 haftalık 2.500 olmuşuz .Sezaryen için ön hazırlık kan ,EKG,anestezi ne varsa yaptırdı sonuç çıkınca da anestezi ile görüş dedi.iki hafta sonra gün vereceğim dedi bakalım mayısın ilk haftası gelmiş olacağım

Benim yeğenimde de böbrek büyümesi var dedi doktor doğumdan sonra takip edeceğiz dedi. Doğumdan sonra da hiç bir sorun gözükmedi.

35+3 teyim ben. 1 mayıstaki son kontrolüm olur diye düşünüyorum inşallah

Benim ilk hamileliğimde olmuştu ama cerrahi müdahale olmadan geçmiyor meme şeklinde olanlar. Ben cesaret edemedim, öylece duruyor.
Dogumunuz normalmiydi . Dogumda sıkıntı yasadinizmi cok kasiniyor suan

33+2 de benim de 2380 kg 44 cm çıktı bende 4 olur diye düşündüm ama demek ki 3500 maks doğacaklar. Canını sıkma bence 3,300 de güzel kilo. Zaten sonra alacaklar sağlıklı olsunlar da

Benimde dün akşamdan beri karnımın üst tarafı nerdeyse göbek deliğime kadar aşırı yumuşadı bastırıyorum resmen bebek yok burda diyorum eşime bugün kontrolüm vardı ayaklarını kafasına cekmiş benim oğlum doktor yüzüne bakarken bi gördük ayakları suratında ondan dedi doktorum büyük ihtimalle sizinde öyle bişey ve normaldir

hayırlısı olsun canım genel anestezi mi verecekler genelde epidural veya spinal yapıyorlar sezeryanları neden genel anestezi işlemi istedi ki

33+2 de benim de 2380 kg 44 cm çıktı bende 4 olur diye düşündüm ama demek ki 3500 maks doğacaklar. Canını sıkma bence 3,300 de güzel kilo. Zaten sonra alacaklar sağlıklı olsunlar da
ya belli olmuyor dün zaten tahmini bu ölçümler hata olabilir dedi doktor, kızımda 33.haftada 1900 falandı mesela doğumdan 1 gün önce 3.200 dedi doktor kızım 37+4 de 3650 doğdu 40 haftalık bebek gibi dedi doktor o yüzden sağlıklı olsun da tabi doğunca kilo alınır,

Kızlar bir sorum var. 32+0 da çalışabilir raporu aldım ben, bugün de önümüzde ki 2 hafta için yani yasal sürem 37. haftaya kadar evden çalışma isteğimi, çok zorlandığımı söyledim. Bana konuşalım dönüş yapalım dedi patronum. İmza için yanına gittim konuştunuz mu diye, görüşmedeyim haber vercem dedi. Ama şöyle bir durum var aynı odada çalıştığım arkadaşım doğumdan 1 ay önce kadar çıktı evden çalıştı ona izin verdiler. Şimdi bana izin vermedi böyle bir hata yaptılar diyelim :) ben yarın gidip raporumu başlatabilir miyim? Bilgisi olan var mı?

Çalışabilir raporunu istediğin zaman çalışamaza çevirebiliyorsun.

tabi ki ekstra rapor vs hiç bişey almana gerek yok sadece çalıştığın yere ben şu tarihte ayrılmak istiyorum artık zorlanıyorum demen yeterli, zaten yasa 32.haftada izne ayrıl diyor, sende rapor alıp 37.ye kadar çalışabilir raporunla diyosun ki hayır ben iyiyim sağlığım el veriyor 37 ye kadar çalışırım, sonra kötü oldum çalışamam diyorsun bu kadar, çalıştığın kuruma beyan yeterli, benimde izne ayrılış tarihim 8 mayıs 37.ye kadar çalışabilir raporu aldım, bende 24 nisanda yada 2 mayısta daha erken ayrılmak istiyorum zorlanıyorum sordum böyle açıkladılar bana, sadece şu tarihte iznimi başlatın demeniz yeterli dediler.

Anladım çok teşekkür ederim. Peki tekrar doktoruma gitmeye gerek yok mu çalışamaz raporu almayacak mıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…