- Konu Sahibi NurseCelline
- #14.081
Erkek canım bende erkekte oluyor diye biliyorumKizmiydi canim yegeniniz?Genelde erkeklerde oluyormus bilemiyorum.insaAllah dediginiz gibi olur![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek canım bende erkekte oluyor diye biliyorumKizmiydi canim yegeniniz?Genelde erkeklerde oluyormus bilemiyorum.insaAllah dediginiz gibi olur![]()
Teşekkür ederim. Evet sordum çalışamaz raporunu da vermemiz gerekiyor iş yerine. Haftaya evden çalışıyorum, 1 hafta da yıllık izin sonra zorunlu izne çıkıyorum bende evde olmanın keyfini süreyim birazdaBen doktordan çalışamaz raporu aldım. Sonra raporu iş yerime götürdüm.
Allah yardımcınız olsun bu zorlukların ödülünü çok hayırlı sağlıklı tatlı bir evlatla alcaksiniz inşallah genelde böyle zorlu kosullardan sonra Allah mükâfatını çok güzel veriyor ve tüm acıları unutturuyor.27nisana da az kalmış inşallah sağlıkla hayirla gelsin bebekMerhaba iyi geceler herkese arkadaslar bayadir yoktum malum deprem dolayisiyla hatay anyakyada oturuyorduk biz hamdolsun şuan icin iyiziz mersinde yuryya kaliyoruz simdi fakat Allah kimseye yasatmasin ama anlatilmaz yasamak gerikir derler ya öyle cok kotu anlar yaşsdik bide bizom ev 8.katti o tb de seyrettiginiz rönesans rezidansin hemen arkasinda bizim bina. Hamdolsun bina yikilmadi ama ne evde neden binada saglam bir yer kamadi. Neyse kontrollerimi mecburen mersinde yaptirmak zorunda kaldik enson 35. Hafta gecen cuma gunu gittik tahlil periantiyolog vs. Gorustuk sonuclar icin bugün gittik ve idrarda protein kacagi oldugu tespit edildi onun icin 37. Haftada sezeryan karari aldi doktor yani bayram sonrasi kismet olursa 27.4.2023 tarihinde Allahin izniyle dogum gerceklesecek haber vermek istedim. Allah hepimizin bebegini saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
Çok tşk ederiz bende kıyafetlerin hepsini yikayayim çok fazla var hediyeler de geldi bir kısmını ayirayim ilerde hediye ederim diyordum ama özellikle zibinlarin hepsini yikayayim o zaman.banada herkes çabuk buyuyorlar hiç giydiremiceksin cougunu hemen büyücek demişlerdiKızlar ben yeni bir anne olarak size ufacık bir tavsiye veriyim. Ben normal doğum sancısı çektiğim halde sütüm 3.gün gelmeye başladı. Mamayla takviye yapmak zorunda kaldım. Şuan yeni doğan sarılığı ile uğraşıyorum. Doktorlar normal doğum bile dese süt yapıcı süt arttırıcı şeyler tüketmeye çalışın bol bol ve her zaman sütün gelmeme ihtimalini de düşünüp gögüs pompasını hastane çantanıza atın ki zaman kaybetmeden sütünüz hemen gelsin. Bide bana hep fazla kıyafet alma çabuk büyüyor dediler ama bezinden akıyor, fazla sütü ağzından akıtıyor bazen kusuyor kıyafetler yetmiyor. Bide çamaşırları yetiştirmekle uğraşıyorum. Son olarakta bu çıtçıtlı atletlerden baya bol bol alın kıyafetlerinin altına giydirmek için![]()
Bende burada yazılan çoğu tavsiyeyi dinliyorum alışverişimi ona göre belirliyorum tavsiye verenlerden Allah Razı olsun vallaHer türlü tavsiyeye çok açığım ya kim ne derse alip cantama atiorm fazla olsun eksik.olmasin. peki mamayi evden mi aldiniz hangi marka?
Benim de ilk hamilelikte çok kafama takılmıştı çok fazla doktor görüşü aldım. Doktorların çoğu böbrek genişlemesi tek başına anlamlı değil dediler. Başka bulgular da olursa şüphelen dediler.Benim çevremde 3 kişide daha vardı. Hepsi de sağlıkla doğdular. İçinizi ferah tutun az kaldı. Sağlıkla doğsunlar insallah.InsaAllah oyle dediginiz gibi olur.Bende fetal dna sonuc alinamadi deye endiseliyim((
bana alma gerek yok dedi çalıştığım kurum ama bi sorun isterseniz eğer gerekli olsa kesin isterlerdi benceAnladım çok teşekkür ederim. Peki tekrar doktoruma gitmeye gerek yok mu çalışamaz raporu almayacak mıyım?
34+1 benim şuan bana 16 mayıstan sonra ki bir gün olabilir dedi, 38+0 dan itibaren olur dedi ama kesin gün vermedi, 8 mayısta ben 37+0 ım daha :)Şu an kaç haftaliktin ? Ben de 2 Mayıs'ta gidersem 8 Mayıs gibi sezaryen olur diye düşünüyorum 38+4 oluyor o zamn.
Evet canim bende oyle biliyordum kizlarda da oluyormus demek k(((Erkek canım bende erkekte oluyor diye biliyorum
Amin insaAllah canim benim,umarim soyledigin gibi olurBenim de ilk hamilelikte çok kafama takılmıştı çok fazla doktor görüşü aldım. Doktorların çoğu böbrek genişlemesi tek başına anlamlı değil dediler. Başka bulgular da olursa şüphelen dediler.Benim çevremde 3 kişide daha vardı. Hepsi de sağlıkla doğdular. İçinizi ferah tutun az kaldı. Sağlıkla doğsunlar insallah.
bana doktorum normal doğum olması vs hiç alakası yok sütün gelmesiyle demişti ben sancı çekmedim, acil sezeryan oldum ilkinde ameliytahaneden çıktım baya şarıl şarıl süt geldi mama ya vs gerek kalmadı, ama bende ne olur ne olmaz diye süt sağma makinesini koymuştum çantama küçük kıyafet bizde az almıştık hepsi büyüktü aldıklarımızın sonradan bebek 3-4 günlükken eşim falan gidip aldı yetmedi mama da koy demişlerdi bana da çantaya ama mama koymadım ihtiyaç da olmadı ama süt gelmiş gelmemiş bebek emmiş vs biz çok takılıyoruz anneler çevre herkes olarak bence bu kadar büyütmemek lazım benim sütüm çok boldu kızımda çok güzel emiyordu ne oldu 2.bebeğime hamile kaldım kızım sadece 4 ay emebildi mecburi mamaya geçtikKızlar ben yeni bir anne olarak size ufacık bir tavsiye veriyim. Ben normal doğum sancısı çektiğim halde sütüm 3.gün gelmeye başladı. Mamayla takviye yapmak zorunda kaldım. Şuan yeni doğan sarılığı ile uğraşıyorum. Doktorlar normal doğum bile dese süt yapıcı süt arttırıcı şeyler tüketmeye çalışın bol bol ve her zaman sütün gelmeme ihtimalini de düşünüp gögüs pompasını hastane çantanıza atın ki zaman kaybetmeden sütünüz hemen gelsin. Bide bana hep fazla kıyafet alma çabuk büyüyor dediler ama bezinden akıyor, fazla sütü ağzından akıtıyor bazen kusuyor kıyafetler yetmiyor. Bide çamaşırları yetiştirmekle uğraşıyorum. Son olarakta bu çıtçıtlı atletlerden baya bol bol alın kıyafetlerinin altına giydirmek için![]()
Ben sut sagiyormusum gibi yaptim,geldi hemen.Ama fazla degil,az bi geldi.Sonra da su gibi sey geliyorArkadaşlar sütü gelen varmı aranızda benim 32nci haftada açık renk akıntı olarak geldi şuan gelmiyor ve göğüs başımda kuruluk var .mehrunnisa canım senin de benim gibi gelmişti hala gelmeye devam ediyor mu? Yoksa tamamen kesildi mi? Kuruluk oldumu göğüs ucu çevresinin kahverengi olan yerde.
allah yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla alın kucağınızaMerhaba iyi geceler herkese arkadaslar bayadir yoktum malum deprem dolayisiyla hatay anyakyada oturuyorduk biz hamdolsun şuan icin iyiziz mersinde yuryya kaliyoruz simdi fakat Allah kimseye yasatmasin ama anlatilmaz yasamak gerikir derler ya öyle cok kotu anlar yaşsdik bide bizom ev 8.katti o tb de seyrettiginiz rönesans rezidansin hemen arkasinda bizim bina. Hamdolsun bina yikilmadi ama ne evde neden binada saglam bir yer kamadi. Neyse kontrollerimi mecburen mersinde yaptirmak zorunda kaldik enson 35. Hafta gecen cuma gunu gittik tahlil periantiyolog vs. Gorustuk sonuclar icin bugün gittik ve idrarda protein kacagi oldugu tespit edildi onun icin 37. Haftada sezeryan karari aldi doktor yani bayram sonrasi kismet olursa 27.4.2023 tarihinde Allahin izniyle dogum gerceklesecek haber vermek istedim. Allah hepimizin bebegini saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin
ayy ne güzel oh dinlenin birazda bende 37 ye kadar kalmak istiyordum ama dayanamıcam sanırımBen de pazartesi günü 37. hafta raporumu vereceğim kısmetsedün de son dersime girdim, artık evdeyim çok şükür.. darısı başınıza:))
Stres yapma inşallah güzel çıkar sonuçların, artık sona yaklaşıyoruz öyle ya da böyle doğacaklar sağlıkla doğsunlarBilemiyorum canim.Cok endiseliyim o yuzden.Nipt(fetal dna) sonucu da cikmadi bende 3 defa verdik sonuc alamadilar
ben doğumdan sonra başlamıştım öncesinde kullanmamın hiç bir etkisi yok demişti doktorumkızlar gögüs ucu kremını ne zaman kullanmaya baslıcaz
Bende önümüzde ki hafta evden çalışma, 1 hafta yıllık izin sonra yasal iznim başlıyor. Resmen sona geldik gibi sükürler olsun :)Ben de pazartesi günü 37. hafta raporumu vereceğim kısmetsedün de son dersime girdim, artık evdeyim çok şükür.. darısı başınıza:))
sordum canım evden çalışmaya geçiyorum önümüzde ki hafta 37. hafta raporumu verecekmişim alınca.bana alma gerek yok dedi çalıştığım kurum ama bi sorun isterseniz eğer gerekli olsa kesin isterlerdi bence
Allah razi olsun teşekkürederim canım benimallah yardımcınız olsun inşallah bebeğinizi sağlıkla alın kucağınıza