• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mayıs Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    234
Deneyimli anneler su gelmesi dediğiniz filmlerdeki gibi şarıl şarıl mi? Sabahtan beri vajinamda baskı hissediyorum çok fazla idrara cikiorm kasiklarim da agrio ne olursa endişe etmem lazim onu da bilmiyorum 😣

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ?son ayda malesef bitmeyen bir durum bu da .Ben de de bir kaç gündür vajinada yoğun baskı var sık cikiyorum yanma sızlama yok ama kontrolüm var öğleden sonra bakalım soracağım

Saglikli sihhatli vakti zamaninda dogsunlar kilo elbet alirlar canim ben tam 9 ayda sogmusum ama 2.600 kg dogmusum saglikliumisim ama annem hep derki baban seni elleriyle.besledi kilo aldirdi doyecegim oki kilo farketmiyo
amin inşallah zaten en önemlisi o sağlıklı şekilde vaktinde gelsin de başka bi dileğimiz yok :) az kaldı son zamanlar hiç geçmiyor resmen 9 ay geçti ama şu son 1 ay geçmiyor :)

İdrar yolu enfeksiyonu olabilir mi ?son ayda malesef bitmeyen bir durum bu da .Ben de de bir kaç gündür vajinada yoğun baskı var sık cikiyorum yanma sızlama yok ama kontrolüm var öğleden sonra bakalım soracağım
bende sordum doktora bende çok sık çıkıyorum, akıntım da oluyor hep, idrar yolu enfeksiyonu vs yok bakıldı, baskı için çok normal dedi ben baya yürüyemiyorum kasıklarımı tutarak yürümek istiyorum sanki çıkacak gibi :D ama bişey yok diyor doktro kafası aşağıda büyüyor normal diyor :(

32.haftada aynı şeyleri yaşadım, şu an 35.haftadayız. sancılar daha normal çıkıyor nstde. Üstelik ben sürekli yatmadım da günlük rutinime devam ettim. İçinizi ferah tutun. Çok rahat gelir inşallah dediğiniz haftalara. 🫠🌸
Bende 35. Haftamin icindeyim banada sanki heran dogacakmis gibi bir his oluyo erken dogum riskim falan yok servikal uzunlukta cok iyi dedi doktor ama bir turlu icimden o his gitmiyo

Merhaba kizlar,nasilsiniz?Kizlar dun (34+1) kontrole gittigimde bebeklerden birinin(kizin) bir bobreginde 6 mm genislenme var dedi doktor.Kimse yasadimi bu sorunu?Neden ola bilir acaba?Internetde okudum down sendromundan ola biliyor yaziyor,ama bilmiyorum 28+1 haftada ne kadar dogru sonuc vere biliyor nazal kemik 10 mm
-di detayli ultrasonda.20+1 haftadaysa 6 mm-
di.Yani bu nazal kemik bu olculen haftalarda yanlis netice verebilir mi acaba?

Erkek olan bebekte mi böbrek genişlemesi var acaba? Genelde erkek bebeklerde goruluyormus .Ama endişe etmeyin doğumdan sonra takip gerekiyor bir süre sonra düzeliyormuş

bende sordum doktora bende çok sık çıkıyorum, akıntım da oluyor hep, idrar yolu enfeksiyonu vs yok bakıldı, baskı için çok normal dedi ben baya yürüyemiyorum kasıklarımı tutarak yürümek istiyorum sanki çıkacak gibi :D ama bişey yok diyor doktro kafası aşağıda büyüyor normal diyor :(
O zaman normal 🙈ilk hamilelikte bu haftalarda baya rahattım ya şimdi penguen gibi yürüyorum resmen 😂

Kendi ailesiyle yarım saat 40 dk mesafe var gidip gelicek kendisi ben gitmeyeceğim ama bikaç saat idare edicem artık.
Önceki doğumumda edirneye gitmiştim bu haftalar mecburi bir gidisti yaklaşık 1 saatlik bir yolculuk ertesi güne suyum gelmisti. Kendini iyi hissetmiuorsan gotme derim eşin gitsin gelsin

Gitmeyi düşünmüyorum bende ağrılarım çok zorluyo genellikle uzanmam gerekiyo oturmak bile sıkıntı benim için kayınvalidemlere gidicem o kadar

Bir haftadır ara ara çektiğim sancı bebek hareketleri normal olduğu için gerisi gelmediği için doktora gitme ihtiyacı duymadım bebek hareket ettikçe de kasıklarımda sancı ağrı oluyo artık bir günü o ağrıyla geçiriyorum ertesi gün hafifliyo biraz iyiyim bakalım böyle böyle bayramı atlatırsak 27sinde kontrolüm var kontrole kadar dayanabilir inşallah gün geçtikçe sahada ağırlaşıyorum karnım daha sık sertleşmeye başladı adet sancısı gibi kasık ağrıları daha sık olmaya başladı artık döndüğü gibi kaldı baş aşağı geliş duruyo sürekli ayaklarını midemde hissediyorum
Sen kontrolu bayramdan hemen sonraya al alabiliyorsan

Ben sipariş verdim 1 hafta içinde elime geçti. Taşınacaktasın ama tasarım vs istediğim gibi oldu özelden isterseniz sayfa adı atayım yasak mi bilmiyorum.

Biz 9 saat uzaklıktayız memlekete kesinlikle gidemem 3 saatlik şehir dışı gezisine bile gitmek istemiyorum doğum vs bir şey olur diye. Yakın mesafeyse eşiniz gidip gelsin uzaksa eşinizde gitmesin tek kalmayın.

Belirtiniz varmı acaba bende 33+1 oldum 4-5 gündür vajina girişinde ağrı baskı oluyor
Yok canım sayfa ismi yasak değil ama istersen özelden yazabilirsin

Sen kontrolu bayramdan hemen sonraya al alabiliyorsan
27nisana alabildim daha erkene yoktu malesef hayırlısı acil gitmem gerekmez inşallah bayramda o yüzden gezip hareket etmek istemiyorum bişey olursa evde olmam daha iyi olur hazırlanıp gidebilirim en azından

Önceki doğumumda edirneye gitmiştim bu haftalar mecburi bir gidisti yaklaşık 1 saatlik bir yolculuk ertesi güne suyum gelmisti. Kendini iyi hissetmiuorsan gotme derim eşin gitsin gelsin
Yok canım gitmeyeceğim zaten 2 3 saatlik yolda varislerim çoğalmıştı en son ben artık yarım saatten fazla yolu çekemem gideceğim en uzak yer şuan hastane 😄😄 ilçe sınırlarından çıkmam daha artık. Anlayış göstermeyen de kendi konuşur kendi duyar😄 bu haftayı atlatayım zaten gelsin önemli değil de tam 37+0 olmayı bekliyorum.

Kaçıncı haftadasınız bende öyleyim baya yarım gibi benim de sonraki randevum 2 mayıs ☺️
35+3 teyim ben. 1 mayıstaki son kontrolüm olur diye düşünüyorum inşallah😄
kızlar 38 haftadayim dış hemoroid oluştu bende bu akşam. Kabizdim sadece Kanli kaka yapmadığım halde bugun meme seklinde oluştu. Gebe degilken evde sicak suya oturarak iyilestirmistim . Suan oyle sicak suya otursam dogumu tetikliyor . Dr. Randevum persembe gunu . Basina gelen varmı. Artik doğabilir dedi doktor . Sicak suya oturayim mi sizce dogumuda tetiklemesi icin ???:anneadayı:
Benim ilk hamileliğimde olmuştu ama cerrahi müdahale olmadan geçmiyor meme şeklinde olanlar. Ben cesaret edemedim, öylece duruyor.

Bugün uyandığımda kısa süreli bi panik atak yaşadım yine uyandığımda karnım çok rahat hareketsiz yumuşaktı bebeğim hareket etmiyodu elimle dürttüm salladım o kadar oynadım bana mısın demedi bi türlü kıpırdamadı yarım saat uğraştım hemen aklıma binbir türlü şey geldi normalde ben uyandığım da uyanık olurdu yada sevsem okşasam hemen tepki verirdi kalktım birşeyler hazırlarken bi yandan konuşmaya başladım dürtmeye devam ettim meğerse derin uykudaymış zorla uyandırmışım 🤦🏻‍♀️😂 kaç haftadır karnım sürekli sert rahatsız bebeğin sürekli hareketlerine en ufak bişey tepki vermesine alıştığım için bianda çok tuhafıma gitti korktum bugün karnım yumuşak rahat hiç alışık olmadığım bi durum tuhafıma gidiyo sona yaklaştıkça herseyden huylanmaya başladım artık

Bende 35. Haftamin icindeyim banada sanki heran dogacakmis gibi bir his oluyo erken dogum riskim falan yok servikal uzunlukta cok iyi dedi doktor ama bir turlu icimden o his gitmiyo
Her şey yolundaysa takmayın kafanıza, stres çok etkiliyor çünkü bünyeyi. Zaten güzel haftalara geldik, bu haftalardan sonra doğum da olsa Allah'ın izniyle sıkıntı yaşamayız inşallah 🙏🤗

35+3 teyim ben. 1 mayıstaki son kontrolüm olur diye düşünüyorum inşallah😄

Benim ilk hamileliğimde olmuştu ama cerrahi müdahale olmadan geçmiyor meme şeklinde olanlar. Ben cesaret edemedim, öylece duruyor.
ayy bende 2 mayıs son olur diye düşünüyordum 34+0 dayım ama 16 sından sonra alırım dedi :) o yüzden daha 1 ayım var gibi doğuma en az :D

Cinsiyet de aynı ikisi de kız ☺️ama yaşın ve ikinci hamileliğin etkisi sanırım.ilkte 31 yaşında bunda 34 üm
benim biri kız biri erkek dedim heralde ondan :D ben ilkini geçen yıl haziranda doğurduğum için yaş konusunda bişey diyemiyorum :D bu seferki de mayısta doğacak benim doğum günümden önce :) ikisini de 29 yaşında doğurmuş oluyorum ben :D

Back
X