- 31 Ağustos 2022
- 2.694
- 6.751
- Konu Sahibi NurseCelline
- #1.201
Bence böyle canım bana 15 gün sonra gel dedi yani normali böyle demekkiYok canim ne kusuru sanada bahsetmedigine gore bu hafta kese görmeleri kafi demekki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence böyle canım bana 15 gün sonra gel dedi yani normali böyle demekkiYok canim ne kusuru sanada bahsetmedigine gore bu hafta kese görmeleri kafi demekki
Yaa ben sezaryancılardanım normal doğum istemiyorum. Umarım kaybolup gider bu kist baya tedirgin oldum duyuncaGözün aydın canım çok sevindim endişe etme kistle beraeber doğum yapanlar var normal dogumla kistin atılıp kaybolduğunu da duymuştum korkma biseycik olmaz inşallah...2gun var aramızda zamanlarimiz çok yakın gerckten
Benim doktorum bir sürü seçenek söyledi canım. Benim kistimin ne zaman oluştuğu belli değil, muhtemelen gebelikten epey önce oluşmuş, büyümüş çünkü. Kistimin boyutu büyük olduğu zor bir gebelik geçirebilirmişim. Erken doğum, düşüğe de sebep olabilirmiş eğer büyümeye devam ederse. Hiç büyümeyip bu boyutta da kalabilirmiş. Eğer sorunsuz bir süreç geçirip doğuma kadar gelebilirsek doğumda sezeryan olup bebekle beraber alıyorlarmış. Söylediği tüm ihtimaller bunlar benim kistim içim.Bu kistin ne gibi bi zararı var acaba
Umarım kaybolur canım endişe etmeYaa ben sezaryancılardanım normal doğum istemiyorum. Umarım kaybolup gider bu kist baya tedirgin oldum duyunca
Allah razı olsun canım. Benden sana tavsiye arkana yaslan ve keyfini sür hamileliğin. Doktora ilk gittim 5+5 kese gördük 10 gün sonra gel dedi ve ben o on günü kendime eziyet ettim resmen. Ama sonra anladım ki hamilelik hep sabır işiymiş. 7+1 de bebeğimizi gördük düşün 2. Tüp bebek tedavim ile hamile kaldım. Sakın kendinizi strese sokmayın şuan olması gerektiği gibi gidiyor hamileliğin. Yolk sacı varsa bebekte var demek ama eğer olmasaydı boş gebelik ihtimali vardı merak etme. Ben ara ara bakıyorum yazışmalarınıza ilk zamanlarımı hatırlıyorumNe guzel, bugünün en pozitif yorumu Allah sizi en iyi haberlerle hep mutlu etsin...
Canım benimki kesin gebelikte oldu çünkü ben doktorumun takipli hastasıydım kistim yoktu. Zaten doktorda direk gebelik kisti dedi. Şimdilik hiç birşeyden bahsetmedi gebelik kisti korkma bişey olmaz dedi inşallah ikimizde hiç bir sorun yaşamayızBenim doktorum bir sürü seçenek söyledi canım. Benim kistimin ne zaman oluştuğu belli değil, muhtemelen gebelikten epey önce oluşmuş, büyümüş çünkü. Kistimin boyutu büyük olduğu zor bir gebelik geçirebilirmişim. Erken doğum, düşüğe de sebep olabilirmiş eğer büyümeye devam ederse. Hiç büyümeyip bu boyutta da kalabilirmiş. Eğer sorunsuz bir süreç geçirip doğuma kadar gelebilirsek doğumda sezeryan olup bebekle beraber alıyorlarmış. Söylediği tüm ihtimaller bunlar benim kistim içim.
Amin canım, sende moralini yüksek tut lütfen bebeğin sana sımsıkı tutunuyor sende üzülüp onun etkilenmesine izin vermeUmarım kaybolur canım endişe etme
Gözünüz aydin vajinal yollamo gozuktu yolk yoksa karindan bakinca mi canimMerhaba kızlarrbugün yolk sacı gördük kese de büyümüşş 5+6 dayız daha bebeğin görünmesi için erken dedi doktorum haftaya çağırdı bir hafta sonra görür müyüm sizce
Vajinal baktı canım çok teşekkür ederimGözünüz aydin vajinal yollamo gozuktu yolk yoksa karindan bakinca mi canim
İnşallah canım inanıyorum sağlıkla gelecek inşallahAmin canım, sende moralini yüksek tut lütfen bebeğin sana sımsıkı tutunuyor sende üzülüp onun etkilenmesine izin verme
2tane kimyasl gebelik yaşayınca o kahve lekeler varta insanın aklını başından alıyor canım inan normalde sabırlı sakin biriyimdir fakat 2kez yaşayınca yine mi olacak korkusu basıyor insanı ama olumlu dusunuyorum yerleşme kanamasi olmasını temenni ediyorum buraya yazmak iyi geliyor gerçekten teşekkür ederim hepinize
Ah canım umarım lekelenmeler tutunma vesilesidir bize güzel haberlerini verirsin inşallah en yakın zamanda2tane kimyasl gebelik yaşayınca o kahve lekeler varta insanın aklını başından alıyor canım inan normalde sabırlı sakin biriyimdir fakat 2kez yaşayınca yine mi olacak korkusu basıyor insanı ama olumlu dusunuyorum yerleşme kanamasi olmasını temenni ediyorum buraya yazmak iyi geliyor gerçekten teşekkür ederim hepinize
Yok bence gitmelisiniz en azından gebeliğin hangi durumda olduğunu öğrenirsiniz regl tarihinize göre muhtemelen daha çok küçük kese görmek yeterli yada başka bir durumsa drnız ona göre tedbir alır hayırlısı olsunArkadaşlar merhaba son menstrual tarihim 15 Ağustos. Dün gebelik şüphesiyle acilde kan verdim. Acil doktoru pozitif olduğunu söyledi. İlk gebeliğim olacağı için nasıl bir yol izleyeceğimi hiç bilmiyorum. Henüz ultrason için erken bir dönem mi? Yani biraz daha bekleyip öyle mi gideyim kadın doğum doktoruna. Kafamda deli sorular:)
Kist olanları duymuştum bi sorun çıkmamıştı sizdede çıkmayacaktır hatta 8 cm ye kadar olanlar sağlıkla almşlardı bebişlerini zaten bi durum olsa doktorunuz söylerdiKızlar şimdi doktordan çıktım 5+4 çıktı keseyi karından ultrason ile gördü direk 15 gün sonra bebeği görmek için gel dedi. Sağda 3 cm kist olduğunu söyledi. Bundan öncede aynı doktora gittiğim için daha öncesinde kistim yoktu şimdi nasıl var diye sordum gebelikte oluşuyor bazen sorun olmaz dedi. Başka böyle kisti olan varmı
İnşallah canimAh canım umarım lekelenmeler tutunma vesilesidir bize güzel haberlerini verirsin inşallah en yakın zamanda
Belki bebiş normal gelecektir ilk gebeliğiniz mi. İnanki son ana kadar herşey değişebiliyor sezeryan dersin bi bakmışsın bebiş kanala inivermiş olur bi avazda doğurursunYaa ben sezaryancılardanım normal doğum istemiyorum. Umarım kaybolup gider bu kist baya tedirgin oldum duyunca
Ya bide ilk gebeliklerde daha farklı bir heyecan oluyor sabırsız oluyorAllah razı olsun canım. Benden sana tavsiye arkana yaslan ve keyfini sür hamileliğin. Doktora ilk gittim 5+5 kese gördük 10 gün sonra gel dedi ve ben o on günü kendime eziyet ettim resmen. Ama sonra anladım ki hamilelik hep sabır işiymiş. 7+1 de bebeğimizi gördük düşün 2. Tüp bebek tedavim ile hamile kaldım. Sakın kendinizi strese sokmayın şuan olması gerektiği gibi gidiyor hamileliğin. Yolk sacı varsa bebekte var demek ama eğer olmasaydı boş gebelik ihtimali vardı merak etme. Ben ara ara bakıyorum yazışmalarınıza ilk zamanlarımı hatırlıyorum
Evet canım ilk gebelik. Aşırı derecede normal doğumdan korkuyorum o yüzden ilk tercihim sezeryan ama rabbim öyle nasip edersede yapacak bişey yokBelki bebiş normal gelecektir ilk gebeliğiniz mi. İnanki son ana kadar herşey değişebiliyor sezeryan dersin bi bakmışsın bebiş kanala inivermiş olur bi avazda doğurursun
Doğum her anne için farklı bir tecrübe hem sezeryan hem normal doğum için daha çok erken konuşmak için. Ben 40 hafta bekledim aşağı inmesi için ama inmedi ve suyum gelmişti sezeryan dönmüştü ama sonrası sancılı oluyor işte sonuçta bıçak altına yatıyorsun normal doğumun rahatlığı olmuyor nasip herşeyEvet canım ilk gebelik. Aşırı derecede normal doğumdan korkuyorum o yüzden ilk tercihim sezeryan ama rabbim öyle nasip edersede yapacak bişey yok