-
- Konu Sahibi NurseCelline
- #19.981
Benimki 3 aylıkken oldu şimdiki aklım olsa 40 ın içinde yapardım. Bizim lokal anestezi ile oldu sadece uyusturmak için pipiye iğne vurdular o zaman çok canı yandı ama sünnet sırasında bacaklarını bantlandıkları için hareket edemeyince korkudan ağladı sütümü sağmıştım onu içirerek 15 dk da bitti bizim saatimiz 19,00 dı o çok artı sağladı çünkü anestezi etkisi geçtiğinde oğlum gece uykusuna yatmıştı sabahta hiç bir huzursuzluk olmadı size tavsiyem ne kadar geçe randevu veriyorlarsa okadar geçe alın sonrasında 10 gün pipisine mustela pişik kremi ve 20gun kantaron yağı kullandım görünüşü çoktan normale döndü alt kısmında dikiş kaldı sadece bide bizim yaptırdığımız klinikte gelen tüm aile bireyleri çocuğun yanında durabiliyordu ben doktordan rica edip sadece anne baba olarak alınmasını istedim ses yok karışan yok panik yaptıran yok gayet mutlu sonlandırdık çok şükürSünnet sürecine ne zaman girdiniz kızlar? Nasıl geçti? Zor mu? Arkadaşım soruyor. Detaylı anlatabilecek olan var mı?
Çok teşekkür ederimBenimki 3 aylıkken oldu şimdiki aklım olsa 40 ın içinde yapardım. Bizim lokal anestezi ile oldu sadece uyusturmak için pipiye iğne vurdular o zaman çok canı yandı ama sünnet sırasında bacaklarını bantlandıkları için hareket edemeyince korkudan ağladı sütümü sağmıştım onu içirerek 15 dk da bitti bizim saatimiz 19,00 dı o çok artı sağladı çünkü anestezi etkisi geçtiğinde oğlum gece uykusuna yatmıştı sabahta hiç bir huzursuzluk olmadı size tavsiyem ne kadar geçe randevu veriyorlarsa okadar geçe alın sonrasında 10 gün pipisine mustela pişik kremi ve 20gun kantaron yağı kullandım görünüşü çoktan normale döndü alt kısmında dikiş kaldı sadece bide bizim yaptırdığımız klinikte gelen tüm aile bireyleri çocuğun yanında durabiliyordu ben doktordan rica edip sadece anne baba olarak alınmasını istedim ses yok karışan yok panik yaptıran yok gayet mutlu sonlandırdık çok şükür
Bende fisher price ın var ama yıllar önce alınmıştı yeğenim için onu getirdiler. Çok memnunum masası ayarlanabiliyor. Oturduğu yerin yüksekliği ayarlanabiliyor. Sırtının dikliği ayarlanabiliyor. O zamanlar bime gelmişti ordan almıştık. Şimdi fiyatlar nasıl bilmiyorum ama fisher pricetan ucuz ürün çıktığını pek görmedim.Mama sandalyesi alan, alacak olan var mı? Elinde olup memnun kaldığınız? Mama sandalyesi alacağım çok yüksek bütçe ayırmak istemiyorum. Fikirlerinizi yazabilir misiniz
Bendeki mama sandalyesiMama sandalyesi alan, alacak olan var mı? Elinde olup memnun kaldığınız? Mama sandalyesi alacağım çok yüksek bütçe ayırmak istemiyorum. Fikirlerinizi yazabilir misiniz
Bir iki kez kızım da kabus gördü. Uykusunda aynı büyük insan gibi ağladı titredi. Yavaşça kucağıma aldım. Uyanır gibi olunca emzirdim öyle sakinleşip tekrar uykuya daldı. O gün dışarı kalabalığa gitmemiştik hani bir şey görüp etkilendi mi diye düşünmüştüm. Bol bol dua okudum.Kızlar ya benim bebe bugün uykusunda sanki kabus görüyor gibiydi. Gözler titrek göz bebekleri hareket ediyor ağlar gibi oluyordu burdayıö annecim deyince sakinleşiyo hemen gene ağlıyordu. Baktım sürekli ağlıyor. Sakince uyandırdım. Uyanınca da gülümsüyordu 1 saat ama böyle çok ses çıkarmıyordu. Eşim nazar mı acaba diye dua okudu biraz. 5 dakka sonra sesli gülmeye başladı. Çok korktum. 5 ay 1 haftalık oldu sanırım. Başınıza geldi mi hiç böyle bir şey?
Biz 13günlükken falan sünnet ettirdik çok çok kolay geçti ertesi gün hiçbir şey olmamış gibiydi. Sargı vs olmadı sadece dikiş vardı onlar da 15günde düştü. Yani bizim sürecimiz çok erken yaptırdığımız için baya bi kolay geçti ama şu an yaptıran arkadaşlar zorlandıklarını söylüyorlarSünnet sürecine ne zaman girdiniz kızlar? Nasıl geçti? Zor mu? Arkadaşım soruyor. Detaylı anlatabilecek olan var mı?
Biz 3 aylıkken yaptırdık, rahat ve hızlı bir iyileşme süreci yaşadık. Tam böyle çok hareketlenmeden onun da rahat geçirdiği dönemdi. Bölgesel igne ile uyusturma yapıldı. Çok huysuzlanmadi, bolca kremini sürüp kağıt bardak kesip 3 gün kullandık. 4. Gün normal bez bağlamaya geçtik. Sonrasında diskisler kendiliğinden attı.Sünnet sürecine ne zaman girdiniz kızlar? Nasıl geçti? Zor mu? Arkadaşım soruyor. Detaylı anlatabilecek olan var mı?
Tam 5 aylık oğlum 1 aydır destekli oturtuyorum, bileklerinden çekip oturtup yatırıyorum, kendisi çok meraklı sürekli kalkmaya çalışıyor, emzirirken birden oturmaya çalışıyor, niye öyle dedi ki doktor kalçasında bi problem yoksa tabiKızım 5 ay 11 günlük doktorum oturtmayın diyor ama ben hafif yatar pozisyonda kucağımda destekli oturtuyorum çünkü sürekli kafasını kaldırıyor yattığında. Siz ne yapıyorsunuz?
Yok bir problem olduğundan değil 6. Ayına kadar oturtmuyorsunux dedi. Oturmaya kalkmaya çok istekli olduğunu da söyledim aslında. Oturtuyorum gayet mutluTam 5 aylık oğlum 1 aydır destekli oturtuyorum, bileklerinden çekip oturtup yatırıyorum, kendisi çok meraklı sürekli kalkmaya çalışıyor, emzirirken birden oturmaya çalışıyor, niye öyle dedi ki doktor kalçasında bi problem yoksa tabi
Biz 31 mayıs dogumluyuz Kasım ayında yaptıracağımmayıs anneleri merhaba, bebeğimiz 5.5 aylık oldu ama menenjit aşısını hala yaptırmadık çünkü istanbulda gittiğimiz doktor 7. Ayda başlayalım dedi. Asmden yapılan yoğun aşılamalar bittikten sonra. Ancak dördüncü ayda başka bir doktora görünmüştük o bizim öğrendiğimi çocuğu bulduğun anda menenjit aşısını yapmaktır dedi. Yani bence yapalım hemen demişti. Ama biz 7. Ayı bekleyelim dedik. Siz ne yaptınız?
4. Ayda iken doktor destekli oturtabilirsin dedi. Yastıkla cesaret edemedim. Kucağımızda bize yaslayıp bir iki dakika oturttum. 5 aylıkken yastıkla yine kısa kısa oturttum. Kızım oturmak istiyor. Yatarken kafasını kaldırıp ellerini uzatıyor. Emzirirken birden kendini oturur pozisyona getiriyor. Sizin bebekte oturmak istiyor ise ve belinde boynunda sıkıntı yoksa doktor neden oturtmayın dedi ki?Kızım 5 ay 11 günlük doktorum oturtmayın diyor ama ben hafif yatar pozisyonda kucağımda destekli oturtuyorum çünkü sürekli kafasını kaldırıyor yattığında. Siz ne yapıyorsunuz?
Bexsero 1. Doz 5 aylıkken yapıldı. 7 aylıkken hem bexsero hem de nimernix yapılacak.mayıs anneleri merhaba, bebeğimiz 5.5 aylık oldu ama menenjit aşısını hala yaptırmadık çünkü istanbulda gittiğimiz doktor 7. Ayda başlayalım dedi. Asmden yapılan yoğun aşılamalar bittikten sonra. Ancak dördüncü ayda başka bir doktora görünmüştük o bizim öğrendiğimi çocuğu bulduğun anda menenjit aşısını yapmaktır dedi. Yani bence yapalım hemen demişti. Ama biz 7. Ayı bekleyelim dedik. Siz ne yaptınız?
Biz de nimenrix 1. Dozu yakın zamanda yaptırdık. 7. Ayda da bexero 1. Dozu başlayacak.mayıs anneleri merhaba, bebeğimiz 5.5 aylık oldu ama menenjit aşısını hala yaptırmadık çünkü istanbulda gittiğimiz doktor 7. Ayda başlayalım dedi. Asmden yapılan yoğun aşılamalar bittikten sonra. Ancak dördüncü ayda başka bir doktora görünmüştük o bizim öğrendiğimi çocuğu bulduğun anda menenjit aşısını yapmaktır dedi. Yani bence yapalım hemen demişti. Ama biz 7. Ayı bekleyelim dedik. Siz ne yaptınız?
Benimki 4 ay 24günlük doktora sordum 6aydan önce oturtmak yok dedi ama artık asla yatmak istemiyor, uykudan uyanır uyanmaz kafasını poposunu kaldırıyor vs. Kucağıma oturtunca gayet mutlu bende o yüzden kısa kısa oturtuyorumKızım 5 ay 11 günlük doktorum oturtmayın diyor ama ben hafif yatar pozisyonda kucağımda destekli oturtuyorum çünkü sürekli kafasını kaldırıyor yattığında. Siz ne yapıyorsunuz?
Merhaba. Uykularınız düzeldi mi? Son 1 haftadır oğlum saat başı uyanıyor, emmek isteyip yarım saat bazen 1 saat memede durup yatıyor. sonrası yine 1 saat sürmeden aplayarak uyanıyor. 26 mayıs doğumluBenimki 4 ay 24günlük doktora sordum 6aydan önce oturtmak yok dedi ama artık asla yatmak istemiyor, uykudan uyanır uyanmaz kafasını poposunu kaldırıyor vs. Kucağıma oturtunca gayet mutlu bende o yüzden kısa kısa oturtuyorum
Bizim de son bir haftadır gece 2 saatte bir ağlayarak uyanıyor. Sanki 10 saattir aç gibi hıçkırarak ağlıyorMerhaba. Uykularınız düzeldi mi? Son 1 haftadır oğlum saat başı uyanıyor, emmek isteyip yarım saat bazen 1 saat memede durup yatıyor. sonrası yine 1 saat sürmeden aplayarak uyanıyor. 26 mayıs doğumlu