- 11 Temmuz 2018
- 760
- 798
- 103
- 29
- Konu Sahibi NurseCelline
- #20.001
Ben 4. Aya girdiğimizden beri kucağımda yatırıp hafif oturur pozisyonda beslemeye başladım. Kendisi de buna hazırdı. Mesela o pozisyonda kamburlaşıp kucağımda yığılmıyordu. O da oturmaya çalışıp pozisyonunu ayarlıyordu ona göre. 4 bitti 5e girdik. Destekli oturma minderi aldım. Ufak ufak günde 4 5 dakka oturttum içinde. Hafif yamuk duruyordu ama çok tutmuyordum zaten. Hafta hafta süreyi arttırdım. Bebek arabasında kendisi dik konum istiyordu. Beslerken de kendisi daha da dikleşmişti artık. Zaten kafasını tam kendi tutmaya başladı. Doktora 5.aya girmemize bir hafta kala gitmiştik. Bayaa bizimki dik ayakta da duruyordu 4. Aydan beri. Doktor da baktı. Dik durdu çocuk. Bir sorun da görmeyince ben daha da gazlandım. Baktım çocuk yavaş yavaş dikleşiyor bayaa. Ufak ek gıda başlangıçları yaptım 5. Ay dolmasına 1 hafta kala mama sandalyesine oturtmaya başladım. Yanına büyük müslin bezi katlayıp sıkıştırıyorum ki kaymasın. Yamulmasın. Bayaa dik oturuyor. Bugün 5 ay 14 günlük oldu. Şükür bir sorun çıkmadı.Kızım 5 ay 11 günlük doktorum oturtmayın diyor ama ben hafif yatar pozisyonda kucağımda destekli oturtuyorum çünkü sürekli kafasını kaldırıyor yattığında. Siz ne yapıyorsunuz?