Merhaba kızlar
Bebişimi gördüm
Her şey yolunda çok şükür
17+5 çıktı. 200 gr ve 20 cm olmuş
Plasenta biraz çekiliyormuş, aşağıdaydı ya. 3 hafta sonra çağırdı. O zamana kadar baya toparlar bence dedi. Progestanı 1e düşürdü, 2 alıyordum. Vajina üzerinde o ağrıya rahim büyümesi dedi ama akıntıdan da şikayet ettim. Kokulu mu falan dedi. Kokusu önemliymiş. Hatta kokunun nasıl olduğu önemliymiş
Ekşi gibi kokarsa mantar, bozuk balık gibi kokarsa kötü bir enfeksiyon oluyormuş. Bunları söylerken biraz güldüm ama
önemli kokusu dedi. Mantar gibi olursa sanıyorum daha kolaymış baş etmek. Ben nereden anlarım bozuk balık kokusunu gerçekten bilmiyorum
Umarım duymam öyle bir koku. Koku yoksa hiçbir şey yapmam. 9 ay boyunca akıntı olur gebelerde dedi.. ama ben şüphelendiğim için tek kullanımlık antibiyotik verdi. Bir de koku hissedersem kullanırım diye fitil de verdi. Test yapsak %90 enfeksiyon çıkar az da olsa. Gebelerde sürekli olan bir şey dedi. Teste de gerek görmedi. Ağrı olsun, koku olsun.. Artarsa gelin dedi.
Bir de burada yazmamıştım ama benim sağ böbreğimde arada böyle bel ağrısı gibi ağrı oluyor. Hamilelikte önemli bir şey, duymuştum daha önce, biliyordum. Böbreklerime baktı. Maalesef rahim büyüyünce baskı yapıyormuş ve böbreklerde genişleme oluyormuş. Normalde 6 ayda başlar ama biraz erken başlamış dedi. 1. evrede. İlerleyedebilir dedi. Yapılacak bir şey yok maalesef, bekleyeceğiz. Ağrırsa buskopan verdi. Çekinme günde 3 taneye kadar içebilirsin, onun ağrısının çaresi bu dedi. Bunun kötü senaryosu ile hekimlik hayatım boyunca 10 kere falan karşılaşmışımdır. Sanmıyorum olacağını dedi. Umarım olmaz.
Ya böyle çok uzun yazmış oldum her şeyi ama aynı şeyleri yaşayan varsa bilinsin diye yazdım.
Bu arada bu sefer yalnızca 3 boyutlu görüntü fotoğrafını verdi. En güzel görüntüyü seçmek için baya uğraştı ama çok zor anlaşılıyor :) Yine de yükledim. Gözleri, ağzı, çenesi görülüyor. Tek eli kulağında yavrucağın
Aaa bir de 3 haftada doktor tartısına göre +400 gr görünüyorum. Doktordan aferin aldım
Dedim baya dikkat ediyorum karbonhidrata. Böyle gidelim dedi
İnşallah devam edebilirim böyle.