2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar iyi akşamlar şimdi ben eutrox kullanıyorum trioid için ilacımın bitmesine 2 gün kaldı, sağlık ocağı tekrar yzar mı? Dahiliye yazmıştı bu ilacı bana
Yazıyor canım, çalışıyorsan iş yeri hekimi de yazıyor
Valla bende tam tersi, ben hareketli olduğumda hiç hareketi yok. Ben ne zaman dinlenmeye veya yatmaya geçersem hemen hareketleniyor . Geceleri kıpır kıpır
Benimki haftasonu kudurdu bugün çok sakin

Bu arada yerleş tetanoz aşılarını yaptırdımı kızlar ben yarın yaptıracağım. Çağırdılar sağlık aile hekimliğinden. Birde gebelik rutin testlerini tekrar yaptıracağım yarın. Aşı içinde inşallah ağrılı olmaz zaten oksapar yüzünden kollarım delik deşik. Bir kaç arkadaşın ağrılı olmuştu aşısı. Hakkimızda hayırlısı neyse o olsun artık

Burada da yanlış yazdığını ne düzeltebiliyorsun ne de sileniliyorsun. Bazen otomatik düzeltme kurbanı oluyoruz bazende hızlıca yazıp okumadan yolluyoruz ve geri dönüşü olmuyor:) neyseki herkes alıştı da birbiriniz anlıyor :)

Dogru diyosun bnde ondan korkuyorum ha gecti ha gececek derken uzuyo. Sagol canim yarin asm ye gideyim dedim. Bakalim sabaha nasil olucam

Ben henuz yaptirmadim 20. Haftada gel demişti. Bu hafta ici 20 ye giriyorum yarin asm ye gidersem bi soracagim günü cok mu onemli diye. Gripken bi de kol agrisi cekmek istemiyorum . Agrisiz sizisiz olursun insallah canim

Dogru diyosun bnde ondan korkuyorum ha gecti ha gececek derken uzuyo. Sagol canim yarin asm ye gideyim dedim. Bakalim sabaha nasil olucam
Cok gecmis olsun canim. Ben geçen haftalarda kötü hasta oldum 10 günden uzun süre gecmeyince antibiyotik kullanmak zorunda kaldım, ilactan korkmuştum ama doktorum ilaç kullanmaktan korkma uzun süre geçmeyen hastalıklar bizi korkutur çünkü ozaman bebegin de hastalıktan etkilenme riski çıkar dedi. Hamileyken güvenli ilaçlar veriyorlar merak etme

10-15 dk süre içinde düzeltebiliyorsun canım yazdığın metnin altında düzenle seçeneği oluyor ordan yapabilirsin

Beni de bu hafta çağırmışlardı aile hekimliğinden ama sonucum çıksın öyle olayım diye bekliyorum.sabah erken gel kan da alalım demişlerdi rutin testler için dediğin gibi canım.

Sağol canım benim. Bunu yazdığın iyi oldu. Dr uma da yazdim bakalim o ne onericek. Bn yine asm ye gidip goruneyim. Drum ilac vs onerirse onu yazdırırım.

valla bende kararsız kaldım canım bakalım ayrıntılıdan sonra kararımı vereceğim çok teşekkür ederim iyi dileklerin için Rabbim tüm evlatlarımıza sağlık versin inşallah
çok teşekkür ederim canım amin inşallah
Bence detaylıyı bekle canım. Perinatolog mu bakacak detaylıda ?
evet canım benim normalde gittiğim doktorumda perinatolog o fark etti zaten 25 dk iyice baktı haftaya gel tekrar bakayım dedi ayrıntılıya gerek yok zaten ayrıntılı da da bunlara bakıyorum dedi. ayrıca devlete de gidiyorum ben pazartesi de devlette ayrıntılı ultrason randevum var. doktor aslında bebeğin gelişimsel olarak bir sıkıntısı olmadığını ense kalınlığı alın yapısı burun kemiğinin normal olduğunu down sendromlu çocuklarda dil dışarda oluyormuş bizde oda yok çok şükür ama mozaik down sendromu diye bir türün gözden kaçabildiğini söyledi sağlıklı bir çocukla down sendromlu bir çocuk arasında oluyor dedi riske atmayalım dedi. Aldırmak gibi bir düşüncem hiç yok o yüzden bu testleri yaptırıp yaptırmada kararsızım aslında
evet canım kalpteki parlaklık ve beyindeki kist için ikiside kaybolacak merak etme dedi sadece bunlar birer belirti bunu önermek zorundayım dedi çok sağol amin inşallah sağlıkla gelsin miniklerimiz
ALLAH şifa versin İNSAALLAH canim once stres yapma detaylı ulturasona girdikten sonra bence doktorla birlikte değerlendirin ama amniyosentez kesin sonuç bole durumlarda hem icin rahatlar İNSAALLAH kotu bisey cikmaz
çok sağol canım benim amin inşallah iyi haberler alırız hepimiz
Kızlar iyi akşamlar şimdi ben eutrox kullanıyorum trioid için ilacımın bitmesine 2 gün kaldı, sağlık ocağı tekrar yzar mı? Dahiliye yazmıştı bu ilacı bana
canım yazıyorlar ama ilacın günü bitince yazdır eczane de sıkıntı yaşama
Gunaydin

Ay bugun sabah tartiya bir ciktim sok 60 yaziyordu. 57 ile gebe kaldim. 3 hafta once 58 idim. Ne ara!!! 4 gunudur hazirmsizlik yasiyorum. Lütfen bu yuzden olsun
valla kilo işi öyle oluyor canım bir anda artıyor bende anlamıyorum

canım inşallah bir sorun çıkmayacak fakat doğuma kadar kafaya takarım, stres olurum diyorsan istersen bi amniyosentez yaptır, maddi durumun elveriyorsa nifty de yaptırabilirsin. en azından kafan rahat olur süreci rahat geçirirsin

Bende kabızlık demir ilacindan sonra başladı , ağrılar onunla ilgili olabilir haklısınız
Bnde çok hızlı kilo alıyorum, ama mümkün değil karnım doymuyor
Serum fizyolojik ile burun yıkama iyi geliyor ben de bayağı kötüydüm
Benim ilk hamilelikte ağrılı olmuştu, aşıdan sonra buz koymak iyi geliyor. Bende tek doz olacağım, senin kaç hafta olacak tam olarak aşı günü

Günaydın kızlar
Hepsiburada da sleepy ürünlerinde 2.si 1 tl kampanyası varmıs bilginiz olsun

Eklentiler

• Screenshot_20221018_094936.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 37
Gunaydin

Ay bugun sabah tartiya bir ciktim sok 60 yaziyordu. 57 ile gebe kaldim. 3 hafta once 58 idim. Ne ara!!! 4 gunudur hazirmsizlik yasiyorum. Lütfen bu yuzden olsun
Ama artik kilo alma zamanlari ki mesela ayda 2 kilo almak gayet normal ki. Zaten bebek artik baya hizli buyuyor suyu artiyor her turlu vucudumuza yansiyacak.

Arkadaşlar benım gibi mide bulantısı devam eden var mı hala bazı gunler artıyor bazı gunler azalıyor ama hep var hala bitmedi

Ben ben ümidimi kestim artık
Ayy çok kötü gerçekten dün istifra ettim hamileliğim boyunca ilk 3 ay yalnızca 3 defa istifra etmiştim dün 18 haftalıkken istifra etmemle 4 etti , sizinde bazen artıp bazen azaldıgı oluyor mu bugun yogun hissediyorum mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…