2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba kızlar bugün kontrolüm vardı beyindeki kistler duruyor dedi. kalpte parlaklık gördü daha önce kanama yaşadığın için de olabilir dedi nipty önerdi. daha öncede devlet hastanesinde kistten dolayı amniyosentez önerilmişti. çok kafam karıştı ne yapmalıyım bilemedim. haftaya pazartesi de ayrıntılı ultrason randevum var devlete . acaba amniyosentez yaptırıp tamamen kurtulsam mı bu düşüncelerden. birde ense kalınlı alın yapısı ve burun kemiği normal dedi. dua edin kızlar ne yapmalıyım hiç bilmiyorum.

detaylı ultrasona 1 haftanız kalmış. bence ona da gidin o doktorun da görüşlerini alın ona göre değerlendirip planlayın.

Canım detaylıda daha net belli olur, onun sonucuna göre istersen amniyosenteze karar verirsin. Allah yardımcın olsun inşallah hiçbir sorun olmadan sağlıkla kavuşursunuz miniğe, dualarımız seninle

Gecmis olsun,muhtemelen bir sey cikmayacaktir ama iciniz rahat etsin diye yaptirabilirsiniz,fetal dna testi bu haftalarda yapiliyorsa cok daha mantikli,hic bir riski yok,sonuclarda 3-5 gune cikiyor.İnsallah guzel spnuclar alirsiniz

detaylı ultrasona 1 haftanız kalmış. bence ona da gidin o doktorun da görüşlerini alın ona göre değerlendirip planlayın.
çok teşekkür ederim canım.
Canım detaylıda daha net belli olur, onun sonucuna göre istersen amniyosenteze karar verirsin. Allah yardımcın olsun inşallah hiçbir sorun olmadan sağlıkla kavuşursunuz miniğe, dualarımız seninle
çok sağol canım benim inşallah sıkıntısız atlatırız bu süreci.
Gecmis olsun,muhtemelen bir sey cikmayacaktir ama iciniz rahat etsin diye yaptirabilirsiniz,fetal dna testi bu haftalarda yapiliyorsa cok daha mantikli,hic bir riski yok,sonuclarda 3-5 gune cikiyor.İnsallah guzel spnuclar alirsiniz
inşallah canım çok teşekkür ederim iyi dileklerin için.

Kızlar nasılsınız. 17 haftayı geçtim. Birkaç gündür kasıklarım da ağrı oluyor. Sizde de oldu mu? Oturup kalkarken, yürürken vs bıçak saplanması gibi oluyor. Normal mi acaba. Yarın Dr a gitmeyi düşünüyorum.

Ah canım valla gözlerim yaşardı İnşallah canım inşallah.. Hepimiz o güzel mutlu günleri görelim hayırlısı ile

Bu aralar herkeste bir ağrı baskı falan var galiba. Bugün de konuşuldu. Bıçak saplanması gibi değil de bende mesanenin orada tam vajina üzerinde bir baskı ve ağrı var, harekete bağlı oluyor.
Bıçak saplanması gibi dediğin aniden olup geçiyor mu? Benim hapşururken falan ya da ani hareketlerde olabiliyor ona benzer bir şey. Olup geçiyor.

Canım yaa.. İnşallah her şey yolundadır Bilemedim ki.. Aslında sanki nifty yaptırsan daha iyi gibi geldi.. bir kanla her şey anlaşılıyor.. ama detaylı zamanın da gelmiş. Net anlaşılacak di mi her şey detaylıda? Onu beklesen de belki olabilir. Ense kalınlığı falan da iyiymiş şükür..
Beyindeki durumun ne zamana kadar geçmesi bekleniyordu ki..? Daha zamanı yok muydu canım kaybolması için?
Sabredebilirsen detaylıyı bekle ama nifty hemen yarın yaptırsan haftaya detaylıya kadar çıkar sonucu. Amniyosentez sonucu çıkması ne kadar sürüyor? Benim kafama nifty daha çok yatıyor ama amniyosentez daha mı garanti oluyor..? Hayırlı haberlerle inşallah canım

Canım zaten 1 hafta kalmış detaylina bence önce ona git onun da görüşünü al sonrasında yine içine sinmezse nipt yaptırırsın. Bu süreçte kendine de bebeğe de stres yapma dua et herşey güzel olsun inşallah sağlıcakla hepimiz bu süreçleri geçirip sağlıkla alalım kucağımiza inşallah canım

Bence detaylıyı bekle canım. Perinatolog mu bakacak detaylıda ?

bu tarz sancı ve ağrılar kasılma gibi düzenli olmadığı sürece normal. benim de oluyor özellikle ayakta uzun kaldıysam, gece yatağa yattığımda daha çok hissediyorum rahim büyüyor ağırlaşıyor baskı yapıyor bana normal geliyor bu tarz ağrılar

Onceki sayfalarda da yazildi,bizlerde yasiyoruz,hatta ara ara adet agrisi gibi agrilarda oluyor,cok siddetli olmadigi surece sprun yok sanirim yinede doktorunuza sorun tabi.

Geçen hafta bende sizin gibi endişelendim hareketleri güçlüydü ertesi gün nerdeyse doğru düzgün oynamadı hemen doktora gittim, çok şükür iyiydi. muhtemelen çok uyku aralığında oluyor biz eğer o gün yorulduysak ya da karnın iç tarafına dönük olunca tekmeleri hafif belli belirsiz hissediyoruz, onun için sakın çok dinlemeyim kendinizi tekme atmadı diye stres yapmayın o da etkiliyor, ben akışına bıraktım şimdi canı isteyince ne tekmeler atıyor

Canım kalpte parlalık benim kızımda ayrıntıla da ortaya çıktı kendi doktorum hiç endişelenme kendi oğlumda vardı doğunca geçiyor demişti. Gerçekten doğunca doppler yaptırdık hiç bişey yoktu bir daha kontrole bile gelmenize gerek yok dediler.

Herkeste var demek ki bu ağrılar normal sanırım

bebek alışverişine başlayan arkadaşlar kaç aylık kıyafetler alıyosunuz?
Ben 3-4 tane yedidogan tulum aldım carters indirimi vardı, gerisi 0-3 ve 3-6
Kızlar normalde de saçlarım dökülür ama artık daha fazla dökülüyor. Saç için vitamin kullanıyor musunuz?
Benim de cok dökülüyordu , ilgisi var mı bilmiyorum ama demir ilacına başlayınca azaldı.
Bence ayrıntılı ultrasona gir, sonra karar verirsin.

Ah bu ağrılar bu günlerde hepimizi yordu desenize kaç yorum daha okudum sizden sonra bende çok stres yaptım inşallah her şey yolundadır. Böyle o kadar şişkin hissediyorum ki karnımı göbek deliğimin tam altını yürürken zorlandım bugün hatta okulda bir de nöbetçiydim üstüne Kabızlık sorunu yaşayanlar bu ağrıyı bence daha fazla hissediyor olabilir mi?
Bekleyeceğiz herhalde bir kaç hafta daha Bazen sen de endişeleniyor musun? İyi midir falan bilemiyoruz ya, bazen stres çöküyor. Sonunda 3 hafta geçti de çarşamba randevum var. Çok heyecanlıyım..
Aynı anlattığınız gibiyim. Hareketlerini hissetmeyince moral gidiyor bende hep aklım orada başka uğraşacağım çocuk falan da yok ya kendimi okulda işe veriyorum ya da evde yoksa kafa hiç susmuyor düzenli hissedinceye kadar böyle devam eder heralde

Aynı hissediyoruz,ben de oğlana söyledim ya çok heyecanlı ister istemez aynı sen gibi onu düşünüyorum.çok şükür bebeği gördük herşey yolunda haftası ile uyumlu,yine fıldır fıldırdı bizimki 1 ay içinde 5 kg almışım i,58 idim 1 ay önce şu an 63,ne diyim bilemedim halimin vehametini sen düşün…dikkat etmem lazım nasıl yapacağım bilemiyorum ya,hem yiyip hem aşmamaya çalışmakta çok zor..hamile olmasam direk kalori kısıtlar verirdim,şimdi yiyerek nasıl kilo almamayı becereceğim bilmiyorum

Benim dr um beslenme konusunda hamileyim diye fazladan yemeyeceksin rutin beslenmene devam et paketli gıda, işlenmiş ürün, hamurişi vs. tüketme dedi. Benim de ekstra iştah açıklığım olmadığı için bu şekilde devam ediyorum bu şekilde az kilo alınıyor bence

tarama testi sonucu nihayetinde endişelenmeyin, inşallah detaylı ultrasonda sonuc güzel çıkar, bizi de haberdar edin
Cok tesekkur ederim.bi suru rakamlar bi sürü yazilar hic bise anlamadim tam bir aciklama yapmadan perinatoloji ye git dedi doktor endise etmeyim diyrm ama olmuyor kendimi tutuyorum bebegin hareketleri suan iyi ama bilmiyrm ya.

Canım değişir o ya sonuçta her zaman aynı kuvvetle vurmuyorlar ben de bazen kuvvetli bazen daha kuvvetsiz hissediyorum takılma bence ona zaten şuan baya uzun süre uyuyorlarmış dün uygulamada öyle yazıyordu.
Evet ben de okudum 29 saate yakın uyudukları söyleniyor hiç hareket hissetmesem zaten durmak yerinde hissediyorum allahtan ama hafif hafif oluyor. Buna da şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…