2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
ben de daha hiç hissetmiyorum

Kızlar o kasık ağrısı falan dediğiniz nasıl bir şey acaba ya.. ? Benim de hemen vajinanın üzerinde bir ağrı oluyor. Sanki oradaki kemik ağrıyor gibi; öyle bir şey mi ki? Mesanede ağrı var gibi falan.. Ben de doktora sorayım bir, idrar tahlili veririm belki. Dönemlik bir şey mi diye düşünüyordum ama.. Her dönem farklı farklı şeyler çıktığı için. Dedim belki bebek gelişiyor diye falandır. Az önce fark ettim ayakta durmaktan ziyade çok oturduktan sonra kalkınca daha çok oluyor. Yürürken başta var ama sonra azalıyor gibi; yine de çok yürüyünce de ağrıyor. Oturunca pek hissetmiyorum. Sorayım doktora bu hafta.

benim tam olarak pubik kemiğimden içeri doğru bi ağrı hassasiyet vardı. nitekim son kontrolümde doktorum tekrardan kan ve idrar istemişti. idrarda enfeksiyon çıktı , tek şaselik antibiyotik kullandım. şu an o baskı hissi kalmadı mesela. demek ki sebep enfeksiyonmuş Q qizemli sayesinde bu olay da çözülmüş oldu
tek şaselik antibiyotik de ne kadar işe yarıyor bilmiyorum bu arada yani çözüyor evet ama sanki çabuk tekrarlıyor gibi enfeksiyon

Yani belki herkesinki farklıdır bilemiyorum benimki de sürekli değil. aynı senin gibi birden ayaga kalkınca ya da o gün cok ayakta kalmışsam boyle icten bir kesik varmış gibi yogun bir ağrı bendeki, kasık bölgesinde aşağıda yani. muhtemelen rahim büyüyor ondan diye düşünüyorum ben de.

Kızlar normalde de saçlarım dökülür ama artık daha fazla dökülüyor. Saç için vitamin kullanıyor musunuz?

Allah yardimciniz olsun tasinam işi hamileyken baya zor Hatta tasinma işlerim var diye hamilelik planim hic yoktu kendiliginden oldu

Kızlar normalde de saçlarım dökülür ama artık daha fazla dökülüyor. Saç için vitamin kullanıyor musunuz?
Canim hamilelikte kullanilan tum vitaminleri kullaniyorum. Hatta ilk hamileligimde o vitaminleri kullaninca zamanla saclarim hic dokulmedi bile. Bazi doktorlar yediklerinize dikkat edin vitamin almaya gerek vs yok diyorlar ama yediklerimiz sanki eski.dogal seyler mi bir saç bile ne kadar etkileniyor.

Bende demir, d vitamini, magnezyum kullanıyorum ama saç için bir şey yok.
Yediklerimizin bi etkisi olduğu düşünmüyorum. Zaten ilk 4 ay beslenmedik gibi bir şey Yeni yeni süt içiyorum ben

Valla öyle nokta atışı diyemeyeceğim nerede diye Tam vajina üstünde, orası mı oluyor Hatta direk kemik ağrıyor gibi.. Zaten normalde sık tekrarlıyordu enfeksiyon. Şükür diyordum, olmadı. Bakalım çıkacak mı yine.. aman yeter ki öyle acı macı olmasın da.. Bitiriyor insanı o idrar yolu enfeksiyonu acısı.. ayy.. Allah korusun yaa..
Evet canım. Tek kullanımlık olan normal sürekli içilen antibiyotikler kadar etkili değil. Hafif enfeksiyonlara daha iyi etki edebilir ama belki senin de hafiftir. Hamile değilken doktor hem onu verirdi, hani acil işe yarasın acı çekmemeyim diye, sonrasında normal antibiyotikle devam ederdim. İnşallah bununla geçmiş olsun sana da
İnşallah öyle dönemlik bir şeydir canım. Ben de öyle düşündüm ama bir çok kişi bahsedince de acaba dedim. Evet baya aşağıda. Vajinanın hemen üstü. Kemik ağrıyor gibi ne bileyim. Oturunca olmuyor gibi. İlk kalkınca bir süre ağrıyor ve çok yürürsem.. Bir de alt kıyafetimi giyerken çıkarırken falan tek ayağımı kaldırınca böyle hani ağırlık biniyor sanki oradaki kemiğe ya.. öyle olunca da ağrıyor. Anlatamadım da, değişik..

Bende demir, d vitamini, magnezyum kullanıyorum ama saç için bir şey yok.
Yediklerimizin bi etkisi olduğu düşünmüyorum. Zaten ilk 4 ay beslenmedik gibi bir şey Yeni yeni süt içiyorum ben
Ben bunlara ek Decavit.kullaniyorum. Aynen valla ne yiyebildik sanki baslardaSut icmeye henuz.baslamadim. Oglumda tahinle bal karistirip yerdim Tahin cok faydali bebege diye. Simdi henuz baslayamadim gerci yaz ayina da denk gelmisti yiyemedim bakalim havalar.sogumaya basladi belki baslarim yine

Ben de sagli sollu rahim agrisi var,kalkinca yatakta saga sola donunce cok agriyor.Arada da tam rahmin ortasina igne batar gibi anlik agri girip cikiyor.

Bekleyeceğiz herhalde bir kaç hafta daha Bazen sen de endişeleniyor musun? İyi midir falan bilemiyoruz ya, bazen stres çöküyor. Sonunda 3 hafta geçti de çarşamba randevum var. Çok heyecanlıyım..
benim de bugün var canım, 1 ay sonra bebişi göreceğiz...sen de benimle aynı durumdasın canım 39 yaş gebelik öncesi bir düşük, yaşta ileri olunca ister istemez insan panik oluyor,,,bazen bende de endişe oluyor ama yoğunluktan hiç düşünmemeye çalışıyorum kötü şeyleri...aklına getirdikçe o düşünceler insanı oluk gibi çekiyor, bence sen de aklına gelince kendini başka birşeylerle meşgul et kötü düşünceleri uzaklaştırmaya çalış kafandan...

Kızlar merhaba bugün kontrolümüz vardı cinsiyet kesin kız Rheaa
Bu arada yan yatmaya dikkat etmemi istedi bebeğin iyi beslenebilmesi için. Bir de ilk doğum sezaryen olduğu için yapışıklık vs durumları olabilirmiş o yüzden karında ağrı sancı olması biraz normalmiş. Aynı durumu yaşayan varsa bilgilendirmiş olayım

Ben de sagli sollu rahim agrisi var,kalkinca yatakta saga sola donunce cok agriyor.Arada da tam rahmin ortasina igne batar gibi anlik agri girip cikiyor.
Geçmiş olsun Benimki rahim ağrısı gibi değil. Öyle olunca daha bir anlaşılıyor sanki. Bu bi değişik.. İnşallah geçer hepimizin..
Hadi gözün aydın Güzel haberlerle gel inşallah canım
Evet sanırım yaşla alakalı daha çok.. Yoksa ilk gebelikte bile bu kadar düşünmüyordum valla. Her şeyi geçtim, kendimi geçtim, oğlanı düşünüyorum.. Bebeğimiz şöyle mi olur, bebeğimiz gelince böyle mi olur diyor hep.. Onun o heyecanı mutluluğu.. Kötüsünü yazasım gelmedi, düşünmek dahi istemiyorum gerçekten ama elde olmuyor bazen.. Allah hepimize mutluluklar yaşatsın Haklısın.. Düşünmemek için çaba sarf etmek lazım.. Her şey güzel olacak inşallah

hiç aklına getirme bu düşünceleri canım, olumlamalar yap herşey yolunda diye düşün. yaştan dolayı ilk zamanlar ben de endişeliydim, çok şükür şuan daha iyiyim, doktorum da sağolsun hep olumlu yaklaştığı icin rahatlıyorum.
Allah izin verirse sağlıkla dünyaya gelecek minnoşlar. doğum sonrasını güzel bir şekilde aklında canlandır, oğlun kardeşini kucagına alıyor, evde bir neşe hali, aileniz birbirine kenetlenmiş mutlu. aklına kötü şeyler gelince yerine hemen güzel şeyler düşün, o düşünceleri bastır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…