- 24 Şubat 2022
- 2.530
- 5.879
- 33
ben de daha hiç hissetmiyorumCanım tabi ki olur öyle.. Bir gün bir günü tutmayabilir. Bak ben hissetmiyorum bile, sen şükür hissediyorsun. Her şey yolunda Allah'ın izniyleZaten daha yeni görmüşsün miniğini, maşallah çok da iyiymiş Hİç endişelenme canım. Sürekli az mı çok mu kuvvetli değil mi vs diye düşünerek de günler geçmez ki.. Olumlu şeyler düşün lütfen Her şey yolunda
Tabi ki batıl inançtır. Batıl olduğunu bile bile hiç üzerinde bir saniye bile düşünmeye değmez. Zaten o yavrucaklar melek.. Bir de melekler uğramazmışmış.. Bak bak.. Böyle konuşanlardan da uzak durun ve hatta dinlemeyin, duymayın bile en iyisi..
Bekleyeceğiz herhalde bir kaç hafta dahaben de daha hiç hissetmiyorum
benim tam olarak pubik kemiğimden içeri doğru bi ağrı hassasiyet vardı. nitekim son kontrolümde doktorum tekrardan kan ve idrar istemişti. idrarda enfeksiyon çıktı , tek şaselik antibiyotik kullandım. şu an o baskı hissi kalmadı mesela. demek ki sebep enfeksiyonmuş Q qizemli sayesinde bu olay da çözülmüş olduKızlar o kasık ağrısı falan dediğiniz nasıl bir şey acaba ya.. ? Benim de hemen vajinanın üzerinde bir ağrı oluyor. Sanki oradaki kemik ağrıyor gibi; öyle bir şey mi ki? Mesanede ağrı var gibi falan.. Ben de doktora sorayım bir, idrar tahlili veririm belki. Dönemlik bir şey mi diye düşünüyordum ama.. Her dönem farklı farklı şeyler çıktığı için. Dedim belki bebek gelişiyor diye falandır. Az önce fark ettim ayakta durmaktan ziyade çok oturduktan sonra kalkınca daha çok oluyor. Yürürken başta var ama sonra azalıyor gibi; yine de çok yürüyünce de ağrıyor. Oturunca pek hissetmiyorum. Sorayım doktora bu hafta.
Yani belki herkesinki farklıdır bilemiyorum benimki de sürekli değil. aynı senin gibi birden ayaga kalkınca ya da o gün cok ayakta kalmışsam boyle icten bir kesik varmış gibi yogun bir ağrı bendeki, kasık bölgesinde aşağıda yani. muhtemelen rahim büyüyor ondan diye düşünüyorum ben de.Kızlar o kasık ağrısı falan dediğiniz nasıl bir şey acaba ya.. ? Benim de hemen vajinanın üzerinde bir ağrı oluyor. Sanki oradaki kemik ağrıyor gibi; öyle bir şey mi ki? Mesanede ağrı var gibi falan.. Ben de doktora sorayım bir, idrar tahlili veririm belki. Dönemlik bir şey mi diye düşünüyordum ama.. Her dönem farklı farklı şeyler çıktığı için. Dedim belki bebek gelişiyor diye falandır. Az önce fark ettim ayakta durmaktan ziyade çok oturduktan sonra kalkınca daha çok oluyor. Yürürken başta var ama sonra azalıyor gibi; yine de çok yürüyünce de ağrıyor. Oturunca pek hissetmiyorum. Sorayım doktora bu hafta.
Kız gibi ama kesin bişey haftaya dicem dedi nerdeyse 17.haftaya girdik hala göremiyooooo@skt587 @Beril M T @incebellibardak @Betus1905 @Pembegokyuzu @meinfika @nivenn @mavi8888 @olmadibe @Uykucupandaa @ifedupyou @ZzHHrR @sagittarius55 @Kalpim @kubrasvas @askk3 @Dark Morningstar @Papatyalar ve Huzur @kadinca1234 @anatomim @Merve1410 @Azelya21 @Nazliim @Ergino @Rabbi Hebli Mines Salihin @Blue21 @Meryemsura @tsgmze @mavi-hayal @burcubur @fatmameltem @Nason @Oznur caglar @bulraz @gogoglavenderbrown @bezelyemm @alptkn1 @paaapatyamm @Zeyno2734 @Susamm34 @Paramedik16 @zeynep hatice @Caffeamericano @Wesre @Diyetmidedibiri @Manoly34 @sumeyye2309 @Nrglhsyn @ecemozn E eceyyae @Sitaremay @Cerkezpsase @reyreycan
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu?
Allah yardimciniz olsun tasinam işi hamileyken baya zorValla nasıl olsun hep koşturmaca eve hiç girmek istemiyor kızım hep gezelim istiyor. Haliyle bu da yoruyor.
Birde bir iki gün içinde taşınma olayımız var. Perşembe günü de kızın mobilyaları gelecek. Şuan toplanma durumundayız, taşındıktan sonra da yerleşme durumları yorucu bir hafta olacak haliyle...
Canim hamilelikte kullanilan tum vitaminleri kullaniyorum. Hatta ilk hamileligimde o vitaminleri kullaninca zamanla saclarim hic dokulmedi bile. Bazi doktorlar yediklerinize dikkat edin vitamin almaya gerek vs yok diyorlar ama yediklerimiz sanki eski.dogal seyler mi bir saç bile ne kadar etkileniyor.Kızlar normalde de saçlarım dökülür ama artık daha fazla dökülüyor. Saç için vitamin kullanıyor musunuz?
Bende demir, d vitamini, magnezyum kullanıyorum ama saç için bir şey yok.Canim hamilelikte kullanilan tum vitaminleri kullaniyorum. Hatta ilk hamileligimde o vitaminleri kullaninca zamanla saclarim hic dokulmedi bile. Bazi doktorlar yediklerinize dikkat edin vitamin almaya gerek vs yok diyorlar ama yediklerimiz sanki eski.dogal seyler mi bir saç bile ne kadar etkileniyor.
Valla öyle nokta atışı diyemeyeceğim nerede diyebenim tam olarak pubik kemiğimden içeri doğru bi ağrı hassasiyet vardı. nitekim son kontrolümde doktorum tekrardan kan ve idrar istemişti. idrarda enfeksiyon çıktı , tek şaselik antibiyotik kullandım. şu an o baskı hissi kalmadı mesela. demek ki sebep enfeksiyonmuş Q qizemli sayesinde bu olay da çözülmüş oldu
tek şaselik antibiyotik de ne kadar işe yarıyor bilmiyorum bu arada yani çözüyor evet ama sanki çabuk tekrarlıyor gibi enfeksiyon
İnşallah öyle dönemlik bir şeydir canım. Ben de öyle düşündüm ama bir çok kişi bahsedince de acaba dedim. Evet baya aşağıda. Vajinanın hemen üstü. Kemik ağrıyor gibi ne bileyim. Oturunca olmuyor gibi. İlk kalkınca bir süre ağrıyor ve çok yürürsem.. Bir de alt kıyafetimi giyerken çıkarırken falan tek ayağımı kaldırınca böyle hani ağırlık biniyor sanki oradaki kemiğe ya.. öyle olunca da ağrıyor. Anlatamadım da, değişik..Yani belki herkesinki farklıdır bilemiyorum benimki de sürekli değil. aynı senin gibi birden ayaga kalkınca ya da o gün cok ayakta kalmışsam boyle icten bir kesik varmış gibi yogun bir ağrı bendeki, kasık bölgesinde aşağıda yani. muhtemelen rahim büyüyor ondan diye düşünüyorum ben de.
Ben bunlara ek Decavit.kullaniyorum. Aynen valla ne yiyebildik sanki baslardaBende demir, d vitamini, magnezyum kullanıyorum ama saç için bir şey yok.
Yediklerimizin bi etkisi olduğu düşünmüyorum. Zaten ilk 4 ay beslenmedik gibi bir şeyYeni yeni süt içiyorum ben
Ben de sagli sollu rahim agrisi var,kalkinca yatakta saga sola donunce cok agriyor.Arada da tam rahmin ortasina igne batar gibi anlik agri girip cikiyor.Kızlar o kasık ağrısı falan dediğiniz nasıl bir şey acaba ya.. ? Benim de hemen vajinanın üzerinde bir ağrı oluyor. Sanki oradaki kemik ağrıyor gibi; öyle bir şey mi ki? Mesanede ağrı var gibi falan.. Ben de doktora sorayım bir, idrar tahlili veririm belki. Dönemlik bir şey mi diye düşünüyordum ama.. Her dönem farklı farklı şeyler çıktığı için. Dedim belki bebek gelişiyor diye falandır. Az önce fark ettim ayakta durmaktan ziyade çok oturduktan sonra kalkınca daha çok oluyor. Yürürken başta var ama sonra azalıyor gibi; yine de çok yürüyünce de ağrıyor. Oturunca pek hissetmiyorum. Sorayım doktora bu hafta.
benim de bugün var canım, 1 ay sonra bebişi göreceğiz...sen de benimle aynı durumdasın canım 39 yaş gebelik öncesi bir düşük, yaşta ileri olunca ister istemez insan panik oluyor,,,bazen bende de endişe oluyor ama yoğunluktan hiç düşünmemeye çalışıyorum kötü şeyleri...aklına getirdikçe o düşünceler insanı oluk gibi çekiyor, bence sen de aklına gelince kendini başka birşeylerle meşgul et kötü düşünceleri uzaklaştırmaya çalış kafandan...Bekleyeceğiz herhalde bir kaç hafta dahaBazen sen de endişeleniyor musun? İyi midir falan bilemiyoruz ya, bazen stres çöküyor. Sonunda 3 hafta geçti de çarşamba randevum var. Çok heyecanlıyım..
Geçmiş olsunBen de sagli sollu rahim agrisi var,kalkinca yatakta saga sola donunce cok agriyor.Arada da tam rahmin ortasina igne batar gibi anlik agri girip cikiyor.
Hadi gözün aydınbenim de bugün var canım, 1 ay sonra bebişi göreceğiz...sen de benimle aynı durumdasın canım 39 yaş gebelik öncesi bir düşük, yaşta ileri olunca ister istemez insan panik oluyor,,,bazen bende de endişe oluyor ama yoğunluktan hiç düşünmemeye çalışıyorum kötü şeyleri...aklına getirdikçe o düşünceler insanı oluk gibi çekiyor, bence sen de aklına gelince kendini başka birşeylerle meşgul et kötü düşünceleri uzaklaştırmaya çalış kafandan...
Benim kullandıgım multivitaminin icinde balıkyagı da var, belki oyuzden sac dökülmelerim bayag azaldı. doktoruna bir sor istersen canımKızlar normalde de saçlarım dökülür ama artık daha fazla dökülüyor. Saç için vitamin kullanıyor musunuz?
hiç aklına getirme bu düşünceleri canım, olumlamalar yap herşey yolunda diye düşün. yaştan dolayı ilk zamanlar ben de endişeliydim, çok şükür şuan daha iyiyim, doktorum da sağolsun hep olumlu yaklaştığı icin rahatlıyorum.Geçmiş olsunBenimki rahim ağrısı gibi değil. Öyle olunca daha bir anlaşılıyor sanki. Bu bi değişik.. İnşallah geçer hepimizin..
Hadi gözün aydınGüzel haberlerle gel inşallah canım
Evet sanırım yaşla alakalı daha çok.. Yoksa ilk gebelikte bile bu kadar düşünmüyordum valla. Her şeyi geçtim, kendimi geçtim, oğlanı düşünüyorum.. Bebeğimiz şöyle mi olur, bebeğimiz gelince böyle mi olur diyor hep.. Onun o heyecanı mutluluğu.. Kötüsünü yazasım gelmedi, düşünmek dahi istemiyorum gerçekten ama elde olmuyor bazen.. Allah hepimize mutluluklar yaşatsınHaklısın.. Düşünmemek için çaba sarf etmek lazım.. Her şey güzel olacak inşallah