2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben ayrı Bi şekilde d vitamini kullanmıyorum acaba kullandığım vitaminin içinde var diyemi vermedi doktor. Düzenli olarak kandada baktırıyorum ama şimdi aklıma takıldı öyle ayrı kullanmayınca
Ben de kullanmıyorum canım doktorum vermedi hatta d vitamin tahlili bile istemedi zaten d vitamini hiç kimsede normal çıkmaz demişti tanıdık dahiliye doktorum. Belki de o yüzden teste gerek duymadı. Multi vitamin kullanıyorum sadece ekstradan Dvit. Damla falan vermedi doktor canım .

Yaa iyi bari bende Bi an endişelendim acaba benmi kullanmıyorum ya birşey olursa diye. Baktım vitamin içeriğinde varmış zaten d vitamini zaten doktorum da gerek görse verirdi diye düşündüm canım.

Ben ayrı Bi şekilde d vitamini kullanmıyorum acaba kullandığım vitaminin içinde var diyemi vermedi doktor. Düzenli olarak kandada baktırıyorum ama şimdi aklıma takıldı öyle ayrı kullanmayınca
düzenli kanda baktırıyorsan doktoruna da bilgi verdiysen bir sorun olmaz canım, her doktorun yaklaşımı farklı, hiç vitamin kullandırmayan da var. benim de kullandıgım vitaminde var ama ayrıca kullan dedi. istersen yine de doktorunla konusursun.

Muhtemelen kullandığınız vitaminde 600IU varsa günlük dozu alıyorsunuz diye vermemiş olabilir, kan testiniz de iyiyse ondan gerek görmemiştir belki. Doktorlar farklı dozlar veriyor fikirleri ayrılıyor sanırım. Sorarsınız gidince ama takılmasın aklınıza hayati bir şey değil destek vitamin bu. :)

ALLAH razı olsun canim merak etme sen de guzel haberler alcaksin İNSAALLAH ben kendimi bebeğimi okadar üzdüğüme uzuluyorum

Günaydın herkese, taşınmam yerleşmem bitti, ağır kaldırmamaya çalıştım ama kutuları yerleştirirken eğilip doğrulmaktan belimi hafif sakatlamışım, benim üni. yıllarımdan beri belim sakat zaten hep çok dikkat etmeliyim bulaşık makinesini bile bazen spordaki squat pozisyonunda aşağı inip kalkarak boşaltıyorum :)) şimdi dikkat ederek yaşıyorum da ben bebek olunca nasıl eğileceğim kara kara düşünüyorum off, yatağına eğilip kalkmayı bile beceremicem tutulucam diye korkuyorum, kollardan tutup eğilerek yürüten annelere bakınca strese giriyorum daha yaşamadan

Günaydın kızlar
Dün akşam evi temizledim bugün kayınvalidemler geliyor şehir dışından. Bel ve kasık ağrısından uyuyamadım gece Bu eğil kalk olayı çok zorluyor beli kasıkları, ileriki aylarda allah yardımcımız olsun gerçekten

Öyle diyorlar canım. Ben de perinatologa gidicem bakalım inşallah memnun kalırız
Hayirlisi olsun canim

minseo Erkek bebekler önde gidiyor sanki
Evet sanki erkek popülasyonu artışta
Dikkat et valla ben de senin gibiyim ani bi harekette direk tutulmaya meyilliyim kas gevşetici de alınmıyor gebelikte, tutulursak mahvoluruz...

Günaydın kızlar bu ara salgın varmış mide ağrısı, yanması, ishal, kusma gibi şikayetleriniz olursa dikkatli olun. Bizim ufaklık kreşten getirdi galiba geçen hafta onda gördüğümüz semptomlar bu hafta ağır bir şekilde eşim yaşadı bende de ufak ufak yaşadım doktor salgın var bol probiyotik alın demiş kendinize dikkat edin zaten hamiş hamiş herşey çok zor oluyor.
canım çok sevindim gözünüz aydın çifte mutluluk olmuş ne güzel sağlıkla gelsin minik kızın
Bu tarz indirimleri asla yakalayamıyorum çalıştığım için
aynen canım en azından gidip bakmak istemiştim onu bile yapamadım
coledan d3 150.000 ıu olandan yazdı günlük 2 damla kullanıyorum canım.
Ay ben de ayniyim yaa... Donemiyorum bile, kalcam genital bolgemde agri oluyor. Cok agir hissediyorum kendini. Kizimda hic boyle degildim. Suan 4 bitti ve halimiz buysa aynen 8.aydan sonreyi dusunemiyorum
valla canım kızımda bende son aylarda böyleydim kızım 4 yaşında şu an yaşla mı alakalı bebişin cinsiyeti ile mi alakalı yada vücut hamileliği tanıdığı için erken mi başladı ağrılar anlamadım bu sefer bende çok ağırlaştım
Benim yarın detaylım var sabah 10 da çok heyecanlıyım inşallah temiz çıkar güzel sonuçlar alırım
ayyy güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla gelsin minik kuzucuk
Nasipse kızım olucak
Rheaa canım bir kız daha geliyor. sağlıkla gelsin canım minik kuzun

Geçmiş olsun canım benim de eşim geçen hafta oldu kusma+ishal allahtan bana bulaşmadı

Sagol canim cok tesekkur ederim

Amin canm amin hepimizinkini inşallah

Günaydın tatlım

Ayy inşallah güzel haberlerle gelirsin hayırlısıyla bekliyoruz ben hala 1 kız 1 erkek diyorum ama hadi bakalım

Kuzum gerilecek hiçbirşey yok güzel bebeklerin seni bekliyor görünce sen de mutlu olacaksın onlar da mutlu olacak ama dualarım yine de seninle kuzum güzel haberlerini bekliyorum

Günaydın canım

Bel ağrısı gerçekten kötü birşey ama Allah bebekte güç kuvvet veriyor anneye ben kızımda idrar tahlili vermeye gitmiştim 38. Haftada alaturka tuvalet vardı ve çökerken belimden çıt diye bir ses geldi ondan sonra 10 11 gün iskence gibi geçti bel ağrısı yönünden her gece yürüyüşe çıkan ve 30 tura yakın bir atan ben 12. Turda ağlayarak eve çıkıyordum doktorum karnın büyük diye olmuştur geçer dedi ama gecmedi de hemen ama kizima bir sey yaparken agrim olmuyordu cok ilginc sekilde egilip tencere alirken aglayacak gibi oluyordum ama kızımı kucağıma da aldım beşiğe de yatırıp kaldırdım yani Allah onun için ayrı bir güç veriyor bence İçiniz bu konuda rahat olsun

Şuan 36-33 erkekler önde gibi

Listeden saydınız dimi çünkü üçüz gebelikte cinsiyet yoktu ankette ben cinsiyetsiz olanı işaretledim gerçi kız bebekleri arttiramam ki ben anca erkek sayisini artırırım bence kız bebek candır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…