Ben de kullanmıyorum canım doktorum vermedi hatta d vitamin tahlili bile istemedi zaten d vitamini hiç kimsede normal çıkmaz demişti tanıdık dahiliye doktorum. Belki de o yüzden teste gerek duymadı. Multi vitamin kullanıyorum sadece ekstradan Dvit. Damla falan vermedi doktor canım .Ben ayrı Bi şekilde d vitamini kullanmıyorum acaba kullandığım vitaminin içinde var diyemi vermedi doktor. Düzenli olarak kandada baktırıyorum ama şimdi aklıma takıldı öyle ayrı kullanmayınca
Yaa iyi bari bende Bi an endişelendim acaba benmi kullanmıyorum ya birşey olursa diye. Baktım vitamin içeriğinde varmış zaten d vitamini zaten doktorum da gerek görse verirdi diye düşündüm canım.Ben de kullanmıyorum canım doktorum vermedi hatta d vitamin tahlili bile istemedi zaten d vitamini hiç kimsede normal çıkmaz demişti tanıdık dahiliye doktorum. Belki de o yüzden teste gerek duymadı. Multi vitamin kullanıyorum sadece ekstradan Dvit. Damla falan vermedi doktor canım .
Bir oğlumuz olacak inşallahS skt587 B Beril M Tincebellibardak B Betus1905 P Pembegokyuzu M meinfika N nivenn M mavi8888 olmadibe U Uykucupandaa ifedupyou Z ZzHHrR sagittarius55 K Kalpim K kubrasvas A askk3 Dark Morningstar Papatyalar ve Huzur K kadinca1234 A anatomim M Merve1410 Azelya21 Nazliim E Ergino Rabbi Hebli Mines Salihin Blue21 M Meryemsura tsgmze mavi-hayal B burcubur F fatmameltem N Nason O Oznur caglar bulraz gogog lavenderbrown B bezelyemm A alptkn1 P paaapatyamm Z Zeyno2734 @Susamm34 Paramedik16 zeynep hatice C Caffeamericano W Wesre Diyetmidedibiri Manoly34 S sumeyye2309 N Nrglhsyn E ecemozn E eceyyae Sitaremay Cerkezpsase R reyreycan
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu?
S skt587 B Beril M Tincebellibardak B Betus1905 P Pembegokyuzu M meinfika N nivenn M mavi8888 olmadibe U Uykucupandaa ifedupyou Z ZzHHrR sagittarius55 K Kalpim K kubrasvas A askk3 Dark Morningstar Papatyalar ve Huzur K kadinca1234 A anatomim M Merve1410 Azelya21 Nazliim E Ergino Rabbi Hebli Mines Salihin Blue21 M Meryemsura tsgmze mavi-hayal B burcubur F fatmameltem N Nason O Oznur caglar bulraz gogog lavenderbrown B bezelyemm A alptkn1 P paaapatyamm Z Zeyno2734 @Susamm34 Paramedik16 zeynep hatice C Caffeamericano W Wesre Diyetmidedibiri Manoly34 S sumeyye2309 N Nrglhsyn E ecemozn E eceyyae Sitaremay Cerkezpsase R reyreycan
Kızlar cinsiyetler belli oldu mu?
düzenli kanda baktırıyorsan doktoruna da bilgi verdiysen bir sorun olmaz canım, her doktorun yaklaşımı farklı, hiç vitamin kullandırmayan da var. benim de kullandıgım vitaminde var ama ayrıca kullan dedi. istersen yine de doktorunla konusursun.Ben ayrı Bi şekilde d vitamini kullanmıyorum acaba kullandığım vitaminin içinde var diyemi vermedi doktor. Düzenli olarak kandada baktırıyorum ama şimdi aklıma takıldı öyle ayrı kullanmayınca
Muhtemelen kullandığınız vitaminde 600IU varsa günlük dozu alıyorsunuz diye vermemiş olabilir, kan testiniz de iyiyse ondan gerek görmemiştir belki. Doktorlar farklı dozlar veriyor fikirleri ayrılıyor sanırım. Sorarsınız gidince ama takılmasın aklınıza hayati bir şey değil destek vitamin bu. :)Ben ayrı Bi şekilde d vitamini kullanmıyorum acaba kullandığım vitaminin içinde var diyemi vermedi doktor. Düzenli olarak kandada baktırıyorum ama şimdi aklıma takıldı öyle ayrı kullanmayınca
Sagol canim ALLAH razı olsunCanım gözün aydın güzel sonuçlar almışsın
ALLAH razı olsun canim merak etme sen de guzel haberler alcaksin İNSAALLAH ben kendimi bebeğimi okadar üzdüğüme uzuluyorumCanımm çoook sevindim güzel haberler almana çok şükür.Maşallah yaa hem de kızın oluyorAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Benim kesin sonuç çıkmadı hala yarın 3hafta oluyor ben de ön sonuç temiz çıksa da bi tedirginlikle bekliyorum
Öyle diyorlar canım. Ben de perinatologa gidicem bakalım inşallah memnun kalırızAma kesinlikle perinatoloji bakmalı Radyoliji uzmanlarını tavsiye etmiyorum bizim doktorlarımız da tavsiye etmiyor onların hepsinde hemen hemen eko çekimi yapılmıyor ama perinatoloji bakıyor.. bende yarın gireceğim 20+4 olacağım çok heyecanlıyım. Bilmiyorum tuhaf bir his var içimde canım.
Evet sanki erkek popülasyonu artışta
Dikkat et valla ben de senin gibiyim ani bi harekette direk tutulmaya meyilliyimGünaydın herkese, taşınmam yerleşmem bitti, ağır kaldırmamaya çalıştım ama kutuları yerleştirirken eğilip doğrulmaktan belimi hafif sakatlamışım, benim üni. yıllarımdan beri belim sakat zaten hep çok dikkat etmeliyim bulaşık makinesini bile bazen spordaki squat pozisyonunda aşağı inip kalkarak boşaltıyorum :)) şimdi dikkat ederek yaşıyorum da ben bebek olunca nasıl eğileceğim kara kara düşünüyorum off, yatağına eğilip kalkmayı bile beceremicem tutulucam diye korkuyorum, kollardan tutup eğilerek yürüten annelere bakınca strese giriyorum daha yaşamadan
Ben gecen hafta saymistim
canım çok sevindim gözünüz aydın çifte mutluluk olmuş ne güzel sağlıkla gelsin minik kızınKizlar Allahima şükürler olsun hamd olsun nift sonucu aldim bugun hersey tertemiz hicbi sikinti yok ve kızım oluyor İNSAALLAH ALLAH bile sonuc bekleyen herkesin yüzünü güldürsün İNSAALLAH 2 haftadir yasadigimi bir ben bir ALLAH bilir hamd olsun LUTFU yüce olan ALLAHIMA
aynen canım en azından gidip bakmak istemiştim onu bile yapamadımBu tarz indirimleri asla yakalayamıyorum çalıştığım için
coledan d3 150.000 ıu olandan yazdı günlük 2 damla kullanıyorum canım.Kızlar d vitaminini günlük kaç ünite alıyorsunuz? Damla olarak yazabilirsiniz ama ilaç adı da yazar mısınız coledan mı devit 3 mü? Ben günlük 2000 IU hedefledim multivitamin içindeki d vitamini ve devit 3 damla olarak toplamı. Genelden fazla mı az mı dozum merak ettim. Tc sağlık bakanlığı 1200 IU diyor, yabancı kaynaklarda 2000IU yazan var 4000 IU yazan var, sizin doktorlarınız ne önerdi merak ettim?
valla canım kızımda bende son aylarda böyleydim kızım 4 yaşında şu an yaşla mı alakalı bebişin cinsiyeti ile mi alakalı yada vücut hamileliği tanıdığı için erken mi başladı ağrılar anlamadım bu sefer bende çok ağırlaştımAy ben de ayniyim yaa... Donemiyorum bile, kalcam genital bolgemde agri oluyor. Cok agir hissediyorum kendini. Kizimda hic boyle degildim. Suan 4 bitti ve halimiz buysa aynen 8.aydan sonreyi dusunemiyorum
ayyy güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla gelsin minik kuzucukBenim yarın detaylım var sabah 10 da çok heyecanlıyım inşallah temiz çıkar güzel sonuçlar alırım
Nasipse kızım olucak
Şuan 36-33 erkekler önde gibiBen gecen hafta saymistimKiz coktu
Geçmiş olsun canım benim de eşim geçen hafta oldu kusma+ishal allahtan bana bulaşmadıGünaydın kızlar bu ara salgın varmış mide ağrısı, yanması, ishal, kusma gibi şikayetleriniz olursa dikkatli olun. Bizim ufaklık kreşten getirdi galiba geçen hafta onda gördüğümüz semptomlar bu hafta ağır bir şekilde eşim yaşadı bende de ufak ufak yaşadım doktor salgın var bol probiyotik alın demiş kendinize dikkat edinzaten hamiş hamiş herşey çok zor oluyor
Sagol canim cok tesekkur ederimGünaydın kızlar bu ara salgın varmış mide ağrısı, yanması, ishal, kusma gibi şikayetleriniz olursa dikkatli olun. Bizim ufaklık kreşten getirdi galiba geçen hafta onda gördüğümüz semptomlar bu hafta ağır bir şekilde eşim yaşadı bende de ufak ufak yaşadım doktor salgın var bol probiyotik alın demiş kendinize dikkat edinzaten hamiş hamiş herşey çok zor oluyor.
canım çok sevindim gözünüz aydın çifte mutluluk olmuş ne güzel sağlıkla gelsin minik kızın
aynen canım en azından gidip bakmak istemiştim onu bile yapamadım
coledan d3 150.000 ıu olandan yazdı günlük 2 damla kullanıyorum canım.
valla canım kızımda bende son aylarda böyleydim kızım 4 yaşında şu an yaşla mı alakalı bebişin cinsiyeti ile mi alakalı yada vücut hamileliği tanıdığı için erken mi başladı ağrılar anlamadım bu sefer bende çok ağırlaştım
ayyy güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla gelsin minik kuzucuk
Rheaa canım bir kız daha geliyor. sağlıkla gelsin canım minik kuzun
sağol canım benim size de geçmiş olsun bizim ekstra dikkat etmemiz gerekiyor çünküGeçmiş olsun canım benim de eşim geçen hafta oldu kusma+ishal allahtan bana bulaşmadı
Amin canm amin hepimizinkini inşallahGünaydın kızlar bu ara salgın varmış mide ağrısı, yanması, ishal, kusma gibi şikayetleriniz olursa dikkatli olun. Bizim ufaklık kreşten getirdi galiba geçen hafta onda gördüğümüz semptomlar bu hafta ağır bir şekilde eşim yaşadı bende de ufak ufak yaşadım doktor salgın var bol probiyotik alın demiş kendinize dikkat edinzaten hamiş hamiş herşey çok zor oluyor.
canım çok sevindim gözünüz aydın çifte mutluluk olmuş ne güzel sağlıkla gelsin minik kızın
aynen canım en azından gidip bakmak istemiştim onu bile yapamadım
coledan d3 150.000 ıu olandan yazdı günlük 2 damla kullanıyorum canım.
valla canım kızımda bende son aylarda böyleydim kızım 4 yaşında şu an yaşla mı alakalı bebişin cinsiyeti ile mi alakalı yada vücut hamileliği tanıdığı için erken mi başladı ağrılar anlamadım bu sefer bende çok ağırlaştım
ayyy güzel haberlerini bekliyoruz canım sağlıkla gelsin minik kuzucuk
Rheaa canım bir kız daha geliyor. sağlıkla gelsin canım minik kuzun
günaydın herkeslere
bizim henüz belli olmadıbugün kontrolüm var inşallah güzel haberlerle gelirim Rheaa
ben de bu sefer çok gerginim dualarınızı eksik etmeyinhastane koşturmasından beri ilk kez gideceğim .
Günaydın herkese, taşınmam yerleşmem bitti, ağır kaldırmamaya çalıştım ama kutuları yerleştirirken eğilip doğrulmaktan belimi hafif sakatlamışım, benim üni. yıllarımdan beri belim sakat zaten hep çok dikkat etmeliyim bulaşık makinesini bile bazen spordaki squat pozisyonunda aşağı inip kalkarak boşaltıyorum :)) şimdi dikkat ederek yaşıyorum da ben bebek olunca nasıl eğileceğim kara kara düşünüyorum off, yatağına eğilip kalkmayı bile beceremicem tutulucam diye korkuyorum, kollardan tutup eğilerek yürüten annelere bakınca strese giriyorum daha yaşamadan
Şuan 36-33 erkekler önde gibi