2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Çok çok üzüldüm Allah’ım bir daha yaşatmasın onun yerini dolduracak sağlıklı hayırlı evlatlar versin

Kızlar sizce cinsiyet nedir tahmini olan var mı dün fasülye gibi olunca kese erkek olur diye yazmıştınız ben erkek hissediyorum tabi önemli olan sağlıklı olması ama benim kese yuvarlak mı oluyor

Çok dua ediyorum zaten başka da yapacak bir şey yok ne yazıkki Rabbim bizlere de yaşatsın inşallah sende sağsalim kucağına al

Cok sukur sevindim snn adina bnde herkese oneriyorum sifa olur insallah. Bnde bugun 5+6 dayim cok sukur. Advictor kullanmistim hic gebelik olmamisti 3 yildir. Cok sukur Allah yüzümü güldürdü dusundukce aglayasim geliyo ya tuhaf hislerim var

Kızlar 30-40 değerlerinde olması gereken D vitamini değerim 7 çıkmış. Doktor kontrolüm haftaya cuma muhtemelen vitamin verecek. Ama endişelendim bu durum hamileliğime bi zarar verir mi diye bilgisi olan var mı

Kilom fazla deği canım oksapar kullandım 4 tanesinde o da olmadı zaten tarama testlerimizde hiç bir sıkıntı çıkmadı yine de kullandık önlem amaçlı

Ben de 3kğ verdim sabahları gözümü açar açmaz kusuyorum.sonra da gün boyu bulantım devam ediyor
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bi gebelik geçirerek kavuşursun bebeğine
Ben de bir boş gebelik geçirdim.Geçen sene de 8haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.çok iyi anlıyorum endişeni canım.Ama stres yapmak da olumsuz etkiliyor.Allah ın dediği olur,gönlümüzü ferah tutup,dua edip bekleyeceğiz inşallah hayırlısıyla bu kez kucağımıza almak nasip olur bebeklerimizi

Beta hcg kaç geldi? Belki geç döllenmedir. Bozma moralini

Beta hcg kaç geldi? Belki geç döllenmedir. Bozma moralini
Adetlerim düzensiz oluyor zaten geç döllenme ihtimali var ama son ilişki 25 hazirandaydı ve bat üzerinden 8 gün geçti. Beta 180.5, progesteron 15.87 pazartesi tekrar kan vermemi istedi. Değerler bu şekildeyken sağlıklı ilerler mi acaba?

8 güne göre gayet normal ki zaten canım

İçini ferah tut, çok güzel haberlerler döneceksin inşallah, seninle beraber bizimde yüzümüz gülecek burada

Kolay uyutuyorlar ama psikolojik olarak zor, ama sana gerek kalmayacak Allah'ın izniyle
İnşallah bebeğim Allah'ım sesini duysun inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederim

Ya bakıyorum adetim 3 gün geçti beta 500 vs yazanlar oluyo benimki 8 gün geçmesine rağmen 180 çıkınca çok üzüldüm
Gec dollenmedir korkmayın.mesela benim bat dündü son iliskimde 1 temmuzdu ve ben iliskiden 10 gün sonra 12 beta ile ogrendim yani 4 gün önce.simdi taş patlasin olmustur 50* felan . kaldı ki 180 deger ile kese de görünmez ne alttan ne ustten korkmayın

Zaten değerin 180 olduğunu bilseydim hiç doktora gitmezdim boşu boşuna vajinal ultrasona tamam dedim bir de. İnşallah dediğiniz gibi geç döllenmedir

Kızlar aşırı gaz şikayetimden dolayı doktora gittik vajinalle baktı kese 6 haftaya uyumlu yolk var ama embriyo göremedim dedi, 4 5 gün sonra tekrar gel dedi olabiliyor mu böyle

Çok şükür canım adendo ve fodega da başla hemen geç kalma. Düşük olmasın adendonun zararı yok yararı var. Fodega da biliyorsun zaten folik asit 12 haftaya kadar kullanmak lazım onu da . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım benim

Kızlar 30-40 değerlerinde olması gereken D vitamini değerim 7 çıkmış. Doktor kontrolüm haftaya cuma muhtemelen vitamin verecek. Ama endişelendim bu durum hamileliğime bi zarar verir mi diye bilgisi olan var mı
Vermez canım merak etme memleketin hemen hemen hepsinde d vitamini yerlerde zaten. O yüzden sıkıntı etme takviye alırsın olur biter.

Kızlar aşırı gaz şikayetimden dolayı doktora gittik vajinalle baktı kese 6 haftaya uyumlu yolk var ama embriyo göremedim dedi, 4 5 gün sonra tekrar gel dedi olabiliyor mu böyle
Evet canım yolk varsa bebek oluşuyor demektir. Gebeliğin boş olmadığını yolktan anlıyorlar zaten. 4 gün sonra git görünür Allah’ın ismiyle canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…