- 21 Ağustos 2021
- 2.055
- 883
- 53
- 27
Çok çok üzüldüm Allah’ım bir daha yaşatmasın onun yerini dolduracak sağlıklı hayırlı evlatlar versinBenm kızımda saglikliydi doğduktan sonra kucağıma aldım baktım hiç birşeyi görünürde yoktu rapordada doğal ölüm yazıyordu patolojide temiz çıktı kuzum benm elim boş döndüm hastaneden o kadar zor ki Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasin
Çok dua ediyorum zaten başka da yapacak bir şey yok ne yazıkki Rabbim bizlere de yaşatsın inşallah sende sağsalim kucağına alAyy bene denir hiç bilemedim çok gecmis olsun ben inanıyordum bebek olduğuna umarım en yakın zamanda istediğim bebeğe kavuşursun her zaman dua edeceğim ve ben zaten burda tanistigim herkes için dua ediyorum gerçekten Allah dualarımızı kabuk edecek sadece beklemek gerekiyormus demek ki
Ben çocuk 2 senedir istiyorum ve olmadi hicbir şekilde bende artık dedim benim çocuğum olmayacak bundan sonra sanirim Allah bana bir kız vardı o da benim gibi yalniz kalacak kardeşi olmayacak ama umutsuzluga hic kapilmadan dua ettim cok tespih cektim sonunda oldusimdi sizler icin tespih cekecegim inşallah en kısa zamanda sizin mucizeleriniz de sizi bulur
Vallahi bende şimdi yazıyorum ilk gebelik tecrübemden yanlış yazmayayım diye aldım resimlere baktım 5+5te girmişim ilk ultrasona ve kese varmis bebek yokmuş icin de doktor not yazmış geç döllenme olabilir kese yaşi 5+0 diye ondan sonra da 8+0da gitmisim baska bir doktora bebegi gormus kalp atislarini duymus ve bebek yasi 7+1 gec dollenme yazmisyani geç dollenmede çocuk geç görünebiliyor diye düşünüyorum umarım siz de görürsünüz meleginizi
Yukarıda kendi tecrübemi yazdım bence biraz bekleyebilirsin geç dollenmede geç gözüküyor bebekler
Yaa burada duyduğum doktorlara gerçekten inanamiyorum benben 5 kere doktor değiştirerek bu doktorumu buldum ama diğerleri de böyle insanlar degillerdi enerjim tutması hiçbiri ile güven vermediler bana ama boyle umursamaz da hic olmadılar şimdi Allah var yukarıda. Bence doktor dediğin vicdan sahibi olacak başka şansı yok Bak benim şuan kanamam yok ama nasıl olsa düşmeyecek olan düşmez progestan içme demedi doktorum geç kalınca tedavi olmaz şimdiden kullan ilaçları kanama vs. Olmasın dedi ki senin kanama alanın varken ilacı nasıl keser aklım almadı benim nasıl insan bunlar
Bende bu gebeligimde boş olacak diye düşündüm hep çünkü belirtim yoktu pek ama Allah'ın mucizesi işte benim keseler dolu cıktı umarım senin ve tüm isteyenlerin bebişleri kendilerine göbüste yer açıyordur
Gerçekten sözün bittiği yerdeyim ben ya nasıl az olurmuş acaba hareketi benimki karnımı ortadan ikiye ayırıyordu sürekli bir gün hareket etmedi biraz hemen aradim dedi gel riske atmayalım bakalım eğer bir durum varsa artık doğabilir 38 haftayı doldurdu nasılsa sağlıklı olsun da sezeryan yaparız bir durum varsa dedi ve sonuçta bir sey çıkmadı yer daralınca çok hareket edememiş ama duruyordu orada iyiydi 39+4te de saatlerce sancı çektim ama kendini ne kanala soktu ne bir şey yaptı sonuçta sezeryan yaptım ama eve sağlıkla getirdim kuzumu
Doktor o tedbirli olmak zorundabu durumlara hiç dayanamıyorum ya ben Allah sizlere sabrini versin
Cok sukur sevindim snn adinaAynen canım çok bir sıkıntı yok takibini yapan doktorum da bir sıkıntı yok merak etme harika herşey fedi ama yine de önlem amaçla Progestan fitil verdi bşr de oksapar başlattı mfkya sordun kullanabilirsin sıkıntı yok dedi. Yemin ediyorum 7 kişiyi daha yönlendirdim ona hepsi aldı takviyelerini herkessende gebelik var mı canım okuyamadım inşalah vardır sen de olumlu cevaplar verirsin bana
Kilom fazla deği canım oksapar kullandım 4 tanesinde o da olmadı zaten tarama testlerimizde hiç bir sıkıntı çıkmadı yine de kullandık önlem amaçlıPeki kan sulandırici yda başka birşey kullandınız mı? Benimde bir sorun yoktu onemsiz bir değerim heterozigot çıkmıştı.kizimda kan sulandırıcı aldım ondan sonra ki gebeliktede almama ragmen kalp atımı yoktu.kilom var benim bide sigara içiyordum ona bağladı doktorlar cogunlukla.simdi ilaç dozu arttı doktora gitmedim beta degerim düşüktü bakamadım da açıkçası gitmeye korkuyorum ama ilaçlar için rapor için gidcem bu önümüzdeki hafta ici. Sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallah
Ben de 3kğ verdim sabahları gözümü açar açmaz kusuyorum.sonra da gün boyu bulantım devam ediyorKızlar ya benim midem çok kötü hiç bişey yiyemiyorum sadece az az meyve yiyebiliyorum şimdiden 3 kg verdim ağzım da sanki zehir gibi tat var iki gündür hiç çıkamadım yataktan su bile içemiyorum varmı benim gibi olan yada önerisi olan
Canım çok geçmiş olsun.İnşallah en yakın zamanda hayırlı sağlıklı bi gebelik geçirerek kavuşursun bebeğineMerhaba kızlar dış gebelik yaşıyormuşum. Beta 6000 çıktı ama bebek yok. Hayırlısı böyleymiş birazdan ameliyata alacaklar ve 6 ay bebek olmaması gerektiğini söyledi doktor. Dualarınızda unutmayın beni de Allah’a emanetsinizinşallah hepiniz sağlıkla çocuklarınızı kucağınıza alırsınız
Ben de bir boş gebelik geçirdim.Geçen sene de 8haftalıkken bebeğimin kalbi durdu.çok iyi anlıyorum endişeni canım.Ama stres yapmak da olumsuz etkiliyor.Allah ın dediği olur,gönlümüzü ferah tutup,dua edip bekleyeceğiz inşallah hayırlısıyla bu kez kucağımıza almak nasip olur bebeklerimiziDaha önce bir boş gebelik bir de bebeğin kalbi durması sonucunda iki kez kürtaj olmak durumunda kaldım.Yani bugün hamile olduğumu öğrendiğimde sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Ödüm kopuyor tekrar kötü bir şey yaşamaktan.Allah’ın takdiri tabi ama inşallah nasip olur bu defa
Maşallah canım sana da rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Cümlemize inşalahOhh masallahbenim de dr ölçümüne gore 5+6 haftaya kalp atışını duyacağım insallah saglikla kucaklayip buyutelim guzelliklerimizi tek duam bu
Beni de ekler misin :) yaş 30 Ankara 1. Çocuk sat 12 Haziran kilom 53Yaş ,şehir, kaçıncı çocuk, son adet tarihi başlangıç tarihin ve kilonu paylaşırsan hemen listeye ekleme yapayım
Beta hcg kaç geldi? Belki geç döllenmedir. Bozma moraliniKızlar muayene oldum son adete göre 5+1 olmam gerekiyormuş ama ne karından ne de vajinal ultrasondan kese göremedi doktor dış gebelik boş gebelik olabilir falan dedi olumsuz konuştu ama benim adetim düzensiz kan tahlili istedi birkaç tane şimdi onları bekliyorum. Eğer geç döllenme vs ise yine de vajinalden gözükmemesi normal mi şu an?
Adetlerim düzensiz oluyor zaten geç döllenme ihtimali var ama son ilişki 25 hazirandaydı ve bat üzerinden 8 gün geçti. Beta 180.5, progesteron 15.87 pazartesi tekrar kan vermemi istedi. Değerler bu şekildeyken sağlıklı ilerler mi acaba?Beta hcg kaç geldi? Belki geç döllenmedir. Bozma moralini
8 güne göre gayet normal ki zaten canımAdetlerim düzensiz oluyor zaten geç döllenme ihtimali var ama son ilişki 25 hazirandaydı ve bat üzerinden 8 gün geçti. Beta 180.5, progesteron 15.87 pazartesi tekrar kan vermemi istedi. Değerler bu şekildeyken sağlıklı ilerler mi acaba?
Ya bakıyorum adetim 3 gün geçti beta 500 vs yazanlar oluyo benimki 8 gün geçmesine rağmen 180 çıkınca çok üzüldüm8 güne göre gayet normal ki zaten canım
İnşallah bebeğim Allah'ım sesini duysun inşallah güzel dileklerin için teşekkür ederimİçini ferah tut, çok güzel haberlerler döneceksin inşallah, seninle beraber bizimde yüzümüz gülecek burada
Kolay uyutuyorlar ama psikolojik olarak zor, ama sana gerek kalmayacak Allah'ın izniyle
Gec dollenmedir korkmayın.mesela benim bat dündü son iliskimde 1 temmuzdu ve ben iliskiden 10 gün sonra 12 beta ile ogrendim yani 4 gün önce.simdi taş patlasin olmustur 50* felan . kaldı ki 180 deger ile kese de görünmez ne alttan ne ustten korkmayınYa bakıyorum adetim 3 gün geçti beta 500 vs yazanlar oluyo benimki 8 gün geçmesine rağmen 180 çıkınca çok üzüldüm
Zaten değerin 180 olduğunu bilseydim hiç doktora gitmezdim boşu boşuna vajinal ultrasona tamam dedim bir de. İnşallah dediğiniz gibi geç döllenmedirGec dollenmedir korkmayın.mesela benim bat dündü son iliskimde 1 temmuzdu ve ben iliskiden 10 gün sonra 12 beta ile ogrendim yani 4 gün önce.simdi taş patlasin olmustur 50* felan . kaldı ki 180 deger ile kese de görünmez ne alttan ne ustten korkmayın
Çok şükür canım adendo ve fodega da başla hemen geç kalma. Düşük olmasın adendonun zararı yok yararı var. Fodega da biliyorsun zaten folik asit 12 haftaya kadar kullanmak lazım onu da . Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin canım benimCok sukur sevindim snn adinabnde herkese oneriyorum sifa olur insallah. Bnde bugun 5+6 dayim cok sukur. Advictor kullanmistim hic gebelik olmamisti 3 yildir. Cok sukur Allah yüzümü güldürdü dusundukce aglayasim geliyo ya tuhaf hislerim var
Vermez canım merak etme memleketin hemen hemen hepsinde d vitamini yerlerde zaten. O yüzden sıkıntı etme takviye alırsın olur biter.Kızlar 30-40 değerlerinde olması gereken D vitamini değerim 7 çıkmış. Doktor kontrolüm haftaya cuma muhtemelen vitamin verecek. Ama endişelendim bu durum hamileliğime bi zarar verir mi diye bilgisi olan var mı
Evet canım yolk varsa bebek oluşuyor demektir. Gebeliğin boş olmadığını yolktan anlıyorlar zaten. 4 gün sonra git görünür Allah’ın ismiyle canımKızlar aşırı gaz şikayetimden dolayı doktora gittik vajinalle baktı kese 6 haftaya uyumlu yolk var ama embriyo göremedim dedi, 4 5 gün sonra tekrar gel dedi olabiliyor mu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?