- 12 Kasım 2018
- 851
- 2.883
- 63
Beta 517 iken alttan ultrasonda yoluyla kese göründü beta 1177 ile normal ultrasondan gördü en sonda zaten kesenin içi boştu enson benim betam 5000 buldu sonra kürtaja girdim doktorlar 8-9 haftaya kadar bekliyorBetanın yüksek yada düşük olması etkilemiyor o zaman boş gebeliği. Beta yüksekkende boş gebelik olabiliyor o zaman. Dedim acaba benim ki boş gebelik falan da o yüzden mi yüksek değil diye düşünmüştüm
Ayyyy canım benim çok çok üzüldüm ve ben yaşadığım şehirdeki en iyi doktorlardan biriydi bebeğiniz sağlıklıysa zaten düşmez bebeğiniz sağlıklıysa zaten düşmez deyip durdu Bende Allah’a havale ediyorum iki elim yakasında olacakAyy sinir oluyorum böyle drlara Allah bildiği gibi yapsın benmde bir buçuk sene önce 39 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu gerizekalı dra hareketleri çok az dedim kaç kere son haftadasin kız bebek erkek kadar hareketli değil dedi onu Allah'a havale ettim dedim rabbim böyle uygun gördü 9 ay onun sevincini mutluluğunu yaşattı bunada şükür dedim rabbim şimdiki bebislerimizi bize bağışlasın sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinacısı çok büyük içimde ölene kadar da unutmam
Canım bana doktor sarı leblebi ye ve az ya sık ye dedi bana yaradı birazcık sabahları yataktan kalkmadan tuzlu çubuk ye iyi oluyorKızlar ya benim midem çok kötü hiç bişey yiyemiyorum sadece az az meyve yiyebiliyorum şimdiden 3 kg verdim ağzım da sanki zehir gibi tat var iki gündür hiç çıkamadım yataktan su bile içemiyorum varmı benim gibi olan yada önerisi olan
Canim amin darisi sana insallah sende alcaksin inaniyorumMaşallah kuzumun bebişine hayırlısı ile kucağına alırsın inşallah
Benm kızımda saglikliydi doğduktan sonra kucağıma aldım baktım hiç birşeyi görünürde yoktu rapordada doğal ölüm yazıyordu patolojide temiz çıktı kuzum benm elim boş döndüm hastaneden o kadar zor ki Rabbim kimseye evlat acısı yasatmasinAyyyy canım benim çok çok üzüldüm ve ben yaşadığım şehirdeki en iyi doktorlardan biriydi bebeğiniz sağlıklıysa zaten düşmez bebeğiniz sağlıklıysa zaten düşmez deyip durdu Bende Allah’a havale ediyorum iki elim yakasında olacak
Canim allah sabir versin,agrisiz acisiz atlatip bir an once kucagini doldursun insallahMerhaba kızlar dış gebelik yaşıyormuşum. Beta 6000 çıktı ama bebek yok. Hayırlısı böyleymiş birazdan ameliyata alacaklar ve 6 ay bebek olmaması gerektiğini söyledi doktor. Dualarınızda unutmayın beni de Allah’a emanetsinizinşallah hepiniz sağlıkla çocuklarınızı kucağınıza alırsınız
Canim oncelikle cok cok geçmiş olsun umarim bir daha boyle bir durum yaşamazsınSaol
cnm Allah tazı olsun, sebebini bulamadılar hiç beş sıkıntı gözükmüyor dediler genetik tarama yaptırdık ama temiz çıktı hatta tüp bebek yaptırdım genetiğe yolladım %100 kalitede embriyo çıktı onlarda tutmadı. Doktorların dediği hep şu oldu tıp düşüklerim sebebini henüz çözemedi biz sadece %40 ınj biliyoruz %60 ı bilinmiyor genel olarak zaten dedi ve bunu 10 tane kadın doğumcuya gittim Prof dahil hepsi aynı şeyi söyledi. Şimdi o yüzden tedirginim canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Anladım canım o zaman benimde varsa eğer kese görme ihtimalim var.Beta 517 iken alttan ultrasonda yoluyla kese göründü beta 1177 ile normal ultrasondan gördü en sonda zaten kesenin içi boştu enson benim betam 5000 buldu sonra kürtaja girdim doktorlar 8-9 haftaya kadar bekliyor
Evet canım biliyorum o doktoru zaten onun takviyelerini kullanıyorum 2 aydır onun etkisi büyük anlayabiliyorum sorunsuz yaşıyorum şuan günde 2 defa kullanıyorum adendoyu canım. Yanında fodega ferris ve minera da aldım adendoyu doğuma kadar kullanacağım Allah izin verirse. Bana da arkadaşım tavsiye etmişti araştırdım takip ettim doktorla görüştüm tüp benek yaptırmıştım 2 defa ona yolladım hatta paylaşmış instadan kalp atışını paylaşmıştım. İşte o benim videomCanim oncelikle cok cok geçmiş olsun umarim bir daha boyle bir durum yaşamazsındrmfk yı duydun mu bilmiyorum ama yaptığı takviyeler gayet başarılı ve düşükler icin adendo diye bir takviyesi var. Kendin arastir ve eğer kendine uygun görürsen bir dene derim. 6 gebeliğin düşükle sonuçlanması cok üzücü. Simdi gebe misin bilmiyorum ama inşallah sağlıklı gebelik gecirip bebeğini saglikla kucagina alirsin
Bu arada şimdi 6+6 haftalık gebeliğim var cnmCanim oncelikle cok cok geçmiş olsun umarim bir daha boyle bir durum yaşamazsındrmfk yı duydun mu bilmiyorum ama yaptığı takviyeler gayet başarılı ve düşükler icin adendo diye bir takviyesi var. Kendin arastir ve eğer kendine uygun görürsen bir dene derim. 6 gebeliğin düşükle sonuçlanması cok üzücü. Simdi gebe misin bilmiyorum ama inşallah sağlıklı gebelik gecirip bebeğini saglikla kucagina alirsin
Yaa gercekten cok sevindim sabah sabah uzulen o kadar arkadaşımız var ki inan bni cok üzüyor yuzum güldü snn sevincinle cok şükür Allah ima saglikla kucagina alırsın insallahEvet canım biliyorum o doktoru zaten onun takviyelerini kullanıyorum 2 aydır onun etkisi büyük anlayabiliyorum sorunsuz yaşıyorum şuan günde 2 defa kullanıyorum adendoyu canım. Yanında fodega ferris ve minera da aldım adendoyu doğuma kadar kullanacağım Allah izin verirse. Bana da arkadaşım tavsiye etmişti araştırdım takip ettim doktorla görüştüm tüp benek yaptırmıştım 2 defa ona yolladım hatta paylaşmış instadan kalp atışını paylaşmıştım. İşte o benim videom
Ohh masallahBu arada şimdi 6+6 haftalık gebeliğim var cnm
Aynen canım çok bir sıkıntı yok takibini yapan doktorum da bir sıkıntı yok merak etme harika herşey fedi ama yine de önlem amaçla Progestan fitil verdi bşr de oksapar başlattı mfkya sordun kullanabilirsin sıkıntı yok dedi. Yemin ediyorum 7 kişiyi daha yönlendirdim ona hepsi aldı takviyelerini herkesYaa gercekten cok sevindim sabah sabah uzulen o kadar arkadaşımız var ki inan bni cok üzüyor yuzum güldü snn sevincinle cok şükür Allah ima saglikla kucagina alırsın insallah14 saat once bi paylasim var gittim gerilere bulayim diye pıtır pıtır nası da atiyo minik kalbi
Merhaba kızlar dış gebelik yaşıyormuşum. Beta 6000 çıktı ama bebek yok. Hayırlısı böyleymiş birazdan ameliyata alacaklar ve 6 ay bebek olmaması gerektiğini söyledi doktor. Dualarınızda unutmayın beni de Allah’a emanetsinizinşallah hepiniz sağlıkla çocuklarınızı kucağınıza alırsınız
İnşallah canım inşallah çok teşekkür ederim edersen çok sevinirim ben cok dua ediyorum kız bebeğimi kaybettim aklıma geldikçe gözlerim doluyor karnımın büyümesi onu içimde hissetmem hayal gibi geliyor bana sadece bir kez kalp atışını duyabilmiştim sonra gittiğimde çok büyük hayal kırıklığı oldu benim için inşallah sağ Salim kucağına alırsın 3 ünü de
Herkese merhaba,ben de bugğn öğrendim hamileliğimi.4.5 - 5 haftalık dedi doktor.Sadece kese var,kalp atışı için 3 hafta sonra gel dedi.Her şey yolunda giderse 18 martta doğum günü görünüyor:)))
Bu arada son adet tarihim 10 hazirandı,normalde bugün kese içerisinde embriyonun görünmesi gerekiyor mu
8 haftalıktı amin Allah kimseye yaşatmasın benim kanama alanım vardı ama kanamam yoktu doktor buna rağmen ilaçları kesti sağlıklıysa düşmez zaten diye genetiğe gönderdik bir hastalığının olmadığı anlaşıldı sağlıklıydı en cokta onu düşündükçe gözlerim doluyor
Daha önce bir boş gebelik bir de bebeğin kalbi durması sonucunda iki kez kürtaj olmak durumunda kaldım.Yani bugün hamile olduğumu öğrendiğimde sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Ödüm kopuyor tekrar kötü bir şey yaşamaktan.Allah’ın takdiri tabi ama inşallah nasip olur bu defa
Ayy sinir oluyorum böyle drlara Allah bildiği gibi yapsın benmde bir buçuk sene önce 39 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu gerizekalı dra hareketleri çok az dedim kaç kere son haftadasin kız bebek erkek kadar hareketli değil dedi onu Allah'a havale ettim dedim rabbim böyle uygun gördü 9 ay onun sevincini mutluluğunu yaşattı bunada şükür dedim rabbim şimdiki bebislerimizi bize bağışlasın sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsinacısı çok büyük içimde ölene kadar da unutmam
Sağol canm bugün markete inince alırım inşallah iyi gelirCanım bana doktor sarı leblebi ye ve az ya sık ye dedi bana yaradı birazcık sabahları yataktan kalkmadan tuzlu çubuk ye iyi oluyor
Üzülme canım benim oğlumdan önce bir kalp durması sebebiyle kürtajım var, sonra sağlıklı nasip etti Rabbim ömrü uzun olsun.Daha önce bir boş gebelik bir de bebeğin kalbi durması sonucunda iki kez kürtaj olmak durumunda kaldım.Yani bugün hamile olduğumu öğrendiğimde sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.Ödüm kopuyor tekrar kötü bir şey yaşamaktan.Allah’ın takdiri tabi ama inşallah nasip olur bu defa
İçini ferah tut, çok güzel haberlerler döneceksin inşallah, seninle beraber bizimde yüzümüz gülecek buradaBenimde cuma belli olucak ama büyük ihtimalle boş gebelik rabbim yardımcımız olsun ne diyeyim
Kolay uyutuyorlar ama psikolojik olarak zor, ama sana gerek kalmayacak Allah'ın izniyleKürtaj işlemi zormu o süreci nasıl atlattınız acaba
Peki kan sulandırici yda başka birşey kullandınız mı? Benimde bir sorun yoktu onemsiz bir değerim heterozigot çıkmıştı.kizimda kan sulandırıcı aldım ondan sonra ki gebeliktede almama ragmen kalp atımı yoktu.kilom var benim bide sigara içiyordum ona bağladı doktorlar cogunlukla.simdi ilaç dozu arttı doktora gitmedim beta degerim düşüktü bakamadım da açıkçası gitmeye korkuyorum ama ilaçlar için rapor için gidcem bu önümüzdeki hafta ici. Sağlıkla kucaginiza alırsınız inşallahSaol
cnm Allah tazı olsun, sebebini bulamadılar hiç beş sıkıntı gözükmüyor dediler genetik tarama yaptırdık ama temiz çıktı hatta tüp bebek yaptırdım genetiğe yolladım %100 kalitede embriyo çıktı onlarda tutmadı. Doktorların dediği hep şu oldu tıp düşüklerim sebebini henüz çözemedi biz sadece %40 ınj biliyoruz %60 ı bilinmiyor genel olarak zaten dedi ve bunu 10 tane kadın doğumcuya gittim Prof dahil hepsi aynı şeyi söyledi. Şimdi o yüzden tedirginim canım rabbim hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?