O hiç belli olmaz benimde reglime daha 10 gün varken 677 çıktı betam adetim 2 gün geçince de yaptırdım 13,077 ydi dış gebelik denildi genelde sonra yolkta görüldü kesede bebekte dünde kalp atışını duyduk önemli olan çıkan değer değil değerin 48 saate en az %60 oranda artmasıdır.Ya bakıyorum adetim 3 gün geçti beta 500 vs yazanlar oluyo benimki 8 gün geçmesine rağmen 180 çıkınca çok üzüldüm
O zaman pazartesi gün vereceğim kanda o şekilde bir artış olursa sorun yok demek değil mi?O hiç belli olmaz benimde reglime daha 10 gün varken 677 çıktı betam adetim 2 gün geçince de yaptırdım 13,077 ydi dış gebelik denildi genelde sonra yolkta görüldü kesede bebekte dünde kalp atışını duyduk önemli olan çıkan değer değil değerin 48 saate en az %60 oranda artmasıdır.
Yani benim durumda sizden farksız sanırım beta çok düşüktü benimde bidahada baktiramadim zaten.peki son iliski tarihiniz yumurtlama tarihinizmiydi?Zaten değerin 180 olduğunu bilseydim hiç doktora gitmezdim boşu boşuna vajinal ultrasona tamam dedim bir de. İnşallah dediğiniz gibi geç döllenmedir
Ben de dedim o o anlama gelmez dedi.Evet canım yolk varsa bebek oluşuyor demektir. Gebeliğin boş olmadığını yolktan anlıyorlar zaten. 4 gün sonra git görünür Allah’ın ismiyle canım
En az 2000 olmalı kese karından görünmesi için içini ferah tutZaten değerin 180 olduğunu bilseydim hiç doktora gitmezdim boşu boşuna vajinal ultrasona tamam dedim bir de. İnşallah dediğiniz gibi geç döllenmedir
İnşallah güzel haber verceeksin canım, mutlaka haber verO zaman pazartesi gün vereceğim kanda o şekilde bir artış olursa sorun yok demek değil mi?
Benim bat üzerinden 4 gün geçince 157 gelmişti. Son adet tarihim 23 mayıstı. Bebek daha 6 haftalık. Geç yumurtlamışım ben mesela. doktor sen 3 haziran diceksin sat a dedi. O yüzden olabilir bu değere zaten bebek görülmez. Haftaya gidin kese icin. beta takibi yapın iki gün sonra.Adetlerim düzensiz oluyor zaten geç döllenme ihtimali var ama son ilişki 25 hazirandaydı ve bat üzerinden 8 gün geçti. Beta 180.5, progesteron 15.87 pazartesi tekrar kan vermemi istedi. Değerler bu şekildeyken sağlıklı ilerler mi acaba?
Benim de 4 gün geldi 2 gün gelmedi. Sonra bir kaç damla geldi. 2 gündür yine bir şey yok. Kanama alanı yoksa hormonal diyorlar. Ben de tedirgin oldum ama doktor kızdı. Progestan kullanıyorum nolur nolmaz diye iğne de oldumKızlar selam dün gece bir iki damla kahverengi akıntı gelmiş gece acilde beta verdim 14000 herhangi bir düşüş yok şimdi tekrar gelmiş bir iki damla böyle birşey yaşayan varmı
Benim de çok düşük 25 di dış gebelik olabilir dediler bat 6 gün geçti 300 e çıktı 2 günde bir ultrasonla bakıyorlar normal de olabilir belli olmaz.2 gün sonra tekrar gideceğim.Zaten değerin 180 olduğunu bilseydim hiç doktora gitmezdim boşu boşuna vajinal ultrasona tamam dedim bir de. İnşallah dediğiniz gibi geç döllenmedir
Evet muhtemelen o gün yumurtladım 25 haziranYani benim durumda sizden farksız sanırım beta çok düşüktü benimde bidahada baktiramadim zaten.peki son iliski tarihiniz yumurtlama tarihinizmiydi?
İnşallah güzel haberler verebilirimİnşallah güzel haber verceeksin canım, mutlaka haber ver
Öyle yapıcam bakalım hayırlısıBenim bat üzerinden 4 gün geçince 157 gelmişti. Son adet tarihim 23 mayıstı. Bebek daha 6 haftalık. Geç yumurtlamışım ben mesela. doktor sen 3 haziran diceksin sat a dedi. O yüzden olabilir bu değere zaten bebek görülmez. Haftaya gidin kese icin. beta takibi yapın iki gün sonra.
İnşallah hepimiz hayırlısıyla atlatırız bu dönemiBenim de çok düşük 25 di dış gebelik olabilir dediler bat 6 gün geçti 300 e çıktı 2 günde bir ultrasonla bakıyorlar normal de olabilir belli olmaz.2 gün sonra tekrar gideceğim.
Çok teşekkür ederim resmi tatil olduğu için hastaneye gidemedim yarın sabah gidicem umarım herhangi bir sorun yokturBenim de 4 gün geldi 2 gün gelmedi. Sonra bir kaç damla geldi. 2 gündür yine bir şey yok. Kanama alanı yoksa hormonal diyorlar. Ben de tedirgin oldum ama doktor kızdı. Progestan kullanıyorum nolur nolmaz diye iğne de oldum
siz doktorunuza danışın benim daha önce bir düşüğüm var diye temkinli davranıyoruz. ama doktorun dediğine göre her üç hamileden birinin lekelenmesi olurmus.
Canım yolk var ise bebek olucak anlamındaymış bana doktor demişti içine ferah tutBen de dedim o o anlama gelmez dedi.
Lekelemeniz olduğunu söylerseniz büyük bir acılı varsa kadın doğuma yönlendirirler aslında. En azından progestan falan der. Kese etrafına bakarlar. Siz bilirsiniz yine de.Çok teşekkür ederim resmi tatil olduğu için hastaneye gidemedim yarın sabah gidicem umarım herhangi bir sorun yoktur
Kadın doğum acili olan bir hastaneye gidebilirsin. Poliklinikler kapalı ama acil her zaman açık olur.Çok teşekkür ederim resmi tatil olduğu için hastaneye gidemedim yarın sabah gidicem umarım herhangi bir sorun yoktur
Şehirde 1 adet özel hastane var o da kapalı maalesef devlet hastaneside nöbetçi kadın doğum olmadığını söyledi allah korusun birşey olsa bakıcak doktor yok şuanLekelemeniz olduğunu söylerseniz büyük bir acılı varsa kadın doğuma yönlendirirler aslında. En azından progestan falan der. Kese etrafına bakarlar. Siz bilirsiniz yine de.
Maalesef küçük bir şehirde oturduğum için acildeki nöbetçi olmadığını özel hastanede kapalı olduğu için beklemekten başka birşey yapamıyorum şuanKadın doğum acili olan bir hastaneye gidebilirsin. Poliklinikler kapalı ama acil her zaman açık olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?