2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Bendede bir sey yoktu gece mini fırın kaldırdım buzdolabının üstünden tek yasıyorum eşim yurtdısında bu nedenle , işte 4 saat sonra kırmızı yogun kanama yasadım 14. Haftada sonra 2gun hastanede kaldım 2 gun sonunda sarıya dondu bi anda tam tamam dedim gecti 1 hafta sonra lekelenmeye basladım doktora gittim rahim agzımı kaplayan 3,5 cmlık bir knama alanı goruldu yatıyorum kalkmıyorum 3 gune bir pruloton iğne ve gunde 3 progestan alıyorum lekelenmeye devam edıyorum dediğim sekılde uzun suruyor sanırım bu lekelenme ya persembe doktora gidecegım ben umarım kanama alanım kuculmustur 😞
Canim benim doktorum 10 gun dinlenme verdi. Sonra kontrole.gittigim de yatağa bağli kalma dedi.Yani dusecek bebek yatsan da kipirdamasanda duser. Sadece daha dikkatli olacagiz.Kendimizi yormayacagiz. Kafana aşiri takmissin sanirim eşinde yok şuan biraz ailenin yanina falan gitsen kafani dagitacak seyler yap.

Ahsap yatagi da sokup takabiliyorsunuz. Kizimin yatagini esim parcalamisti, depoda hic yer kaplamiyor. Aralikta monte edecegiz yeniden ...
Fotografi var mi nereden almistiniz yukarida da anlatmissiniz kullanim acisindan tecrubeli kisid3n bilgi almak en iyisi. Li nk verdigim gibi mi acaba 🙃

Kızlar iştahım çok açık, durmadan yiyorum, sürekli acıkıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum? Sizde durumlar nasıl?
Oh can olsun kan olsun aman löp et olmasin 😄 benim de istah sıfır ya ne kahvalti ne yemek ne tatli ne tuzlu hicbisey istemiyo canim. Agzim bos kaldiginda midem tuhaf olurdu simdi o da yok. Yani sirf bebek icin yiyorum. Kiziyorum kendime insanin cani bisey ister bee 4 ayi devirdik bu ne istahsizlik 😡 hep makarna yemek istrdim ama simdi 2 catal anca yiyebiliyorum. Istahsizligin bi sebebi var midir hamilelik dışı sorun degildir diye pek arastirma da yapmadim madem konu acildi yazayim dedim 😇

Kizlar besik alma konuslari konusulmusta 2 gundur baya yogunum.simdi bakabildim. Ben 3 yil once Çilek mobilyadan buyuyen besik almistim dolabiyla birlikte. O kadar memnunum ki oglum halen kullaniyor. Bazaya da donusebilir. Cekmeceleri cok. Temiz temiz her seyi yerlestirdim. Simdi de Allah.nasip ederse kardesine kullanacagim.

Bu ara da Buyuyen besik almistim ama yaninda da annemler sallanabilen ilk aylar icin mini bir besik almislardi oda oda tasinabilen.

Görebildi mi et parcası sizde ay gercekten cok ilginç bu kanama ve lekelenmeler saglıkla zamanında doğuralımda inşallah,benim daha 1hafta olmadı leke geleli devam eder sanırım bir süre daha hayırlısı artık ,sizde dikkatli olun kanama alanları görülmediğinde bile aslında oradalar sanırım agır birsey cok aktivite ile cogalıp büyüyor kanama lekelenmeye sebep olabiliyorlar sanırım , umut oldunuz tesekkurler 🧿🙏🤍🤍
Yok hiçbir şey yokmuş böyle sebepsiz kanamalar olabiliyormuş. Daha yeniymiş birkaç hafta sürer muhtemelen bolca dinlenin. Bir hafta bitti denildi diğer hafta yine vardı ama dediğim gibi kanama devam etmedi sonra. Sizinki de içerideki kanama dışarı atılıyordur büyük ihtimalle. Bebek sağlıklıysa gelişiyorsa korkmayın lütfen geçecek inşaallah 🙏🏻

Merhaba kızlar devlete giden varsa doktor kalp atışı duyduktan sonra ne zamana çağırdı acaba sizi? Bana ikili tarama için randevu al şimdiden dedi şu hafta gel demedi de

Merhaba kızlar devlete giden varsa doktor kalp atışı duyduktan sonra ne zamana çağırdı acaba sizi? Bana ikili tarama için randevu al şimdiden dedi şu hafta gel demedi de
Merhaba hayirli olsun saglikla gelsin canim , ikili zaten 11 haftada falan yapiliyo snde ortalama 5 yada 6 haftalikken gittiysen 1 ay sonra kontrol oluyo. Ben devlete gittigimde 1 ay sonra gel demisti ikiliden bahsetmedi tabi snnki yine söylemiş 😇 devlette ikili randevusu zor alindigi icin dr un dediğini yapmalisin randevu al ama baktin randevu bulamicaksin devlette devam edeceksen yine dr una randevunu al ortalama 1 ay sonraya.
Ozeller kese gormeydi kalp atisiydi derken her hafta cagiriyo ilk basta, devlet aylik kontrol yapiyo.
Ben hem ozwwle hem devletw gittim kan testleri icin boşa para vermeyeyim diye.

Yok hiçbir şey yokmuş böyle sebepsiz kanamalar olabiliyormuş. Daha yeniymiş birkaç hafta sürer muhtemelen bolca dinlenin. Bir hafta bitti denildi diğer hafta yine vardı ama dediğim gibi kanama devam etmedi sonra. Sizinki de içerideki kanama dışarı atılıyordur büyük ihtimalle. Bebek sağlıklıysa gelişiyorsa korkmayın lütfen geçecek inşaallah 🙏🏻
Amın inşallah cok sagolun bırdaha kanama yasamayız ınsallah sağlıkla alırız kucağımıza, icimi ferahlattınız Allah sizden razı olsun 🤍🤍🤍🤍

Merhaba hayirli olsun saglikla gelsin canim , ikili zaten 11 haftada falan yapiliyo snde ortalama 5 yada 6 haftalikken gittiysen 1 ay sonra kontrol oluyo. Ben devlete gittigimde 1 ay sonra gel demisti ikiliden bahsetmedi tabi snnki yine söylemiş 😇 devlette ikili randevusu zor alindigi icin dr un dediğini yapmalisin randevu al ama baktin randevu bulamicaksin devlette devam edeceksen yine dr una randevunu al ortalama 1 ay sonraya.
Ozeller kese gormeydi kalp atisiydi derken her hafta cagiriyo ilk basta, devlet aylik kontrol yapiyo.
Ben hem ozwwle hem devletw gittim kan testleri icin boşa para vermeyeyim diye.
Him tamam sağ olasın canım ☺️ evet 6.hafta gitmiştim ilk hamilelikte özele gittim bunda devlete bakalım 🙈randevu için aradım sıkıntı olmayacak şükür özele yaptıracağım onu

Fotografi var mi nereden almistiniz yukarida da anlatmissiniz kullanim acisindan tecrubeli kisid3n bilgi almak en iyisi. Li nk verdigim gibi mi acaba 🙃
Benimki taa 7 yil once kizima aldigim yatak.... Kurunca foto atarim ama belli bir marka degil. Turk El yapimi bi yatak :) ama her yerde var bunlardan. Gittiginizde gorursunuz, 120 ye 90 cm, sallanabilir besik gibi, mobilya ahsap, parmakliklari cikarilabilir, yatak kademeli :)

Benimki taa 7 yil once kizima aldigim yatak.... Kurunca foto atarim ama belli bir marka degil. Turk El yapimi bi yatak :) ama her yerde var bunlardan. Gittiginizde gorursunuz, 120 ye 90 cm, sallanabilir besik gibi, mobilya ahsap, parmakliklari cikarilabilir, yatak kademeli :)
Oo 7 yil onceyse geliserek piyasaya gelmistir 😀 tes3kkurler canim

Back
X