Günaydın kızlar

Güzel bir hafta olsun inşallah
Benim de yavruşumun bugün doğum günü. Dün kutladık. Geçen haftadan beri hummalı çalışmalarla, neler eksik, ne yapılacak, ne alınacak vs en son cumartesi günü temizliği, hazırlığı.. Dün misafirler gelene kadar oturmadım.. Ya da gidene kadar :) Neyse ki arkadaşım, kayınvelide, elti falan da bir kaç şey yapıp getirdiler de, Allah razı olsun.. Mutfağı falan toparladılar en son baya bi saolsunlar. Yoksa bacaklarımı hissetmiyordum yani. Herkes gittikten sonra üstümü bile değişmeden ortalığın dağınıklığı ile oturdum vallahi.. Mutfak toplu ama ev darmadağın şu anda hala.. Bir şeylerin üzerinden atlayıp falan geçerek

öyle çıktık evden sabah. Çocuklar da gelince baya bir dağıldı.. Akşama işimiz var bakalım. Güzel yorgunluklar elbette.. Allah eksiltmesin çoğaltsın hep

ama böyle daha da ağır olunca insan, bacaklarım kemiklerim gitti bitti..
Fotoğraflarda duba gibi çıktım elbette :/ Birilerinin arkasına saklanmaya çalıştım hep ama ne çare :) Misafirler biliyordu hamileliği de, fotoları paylaşınca millet anlamasın istedim. Yine de maşallah ne çok kilo almış diyecekler görenler

Sadece hamilelik kilosu değil bu arada, ben zaten zayıf bir insan değilim. Üzerine bir de 5 kilo falan alıp hamile kalmıştım da, ondan bu kendimle derdim.. Elbise giymiştim bir de.. Ay elbiseyle iyice dombili, göbekli oluyorum. Sanırım bir daha giymeyeceğim :) Evdeki nevaleler bitince de :) karbonhidrata veda edeceğim. Çocuğun aldığından başka kilo almamam lazım artık yaa.. Yoksa baya çatlak patlak toparlak olacağım..