2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar merhaba 🌸 Hepimiz mi part yatak kullanacaksınız? e bebekteki ahşap beşiklerde hoşuma gitt ama hangisi kullanılkı olur anne yanı için 😊
Merhabalar :) ben anne yanı olarakta kullanılabilen Beşik aldım kurdum çok hoşuma gitti. Nevresimi yorganı yatağı cibinliği herşeyi içinde ayarlanabilir 3 kademesi var hem anne yanı hemde beşik olarak kullanılabiliyor. Sizede fikir olsun diye linkini bırakıyorum https://www.trendyol.com/meltem-sma...ne-yani-besik-70x110-cm-beyaz-ekru-p-36428204

Normalde şekerin varsa canım gebelik şekeri çıkması çok yüksek ihtimal. İçinde şeker olan hiçbir şey yememelisin, hazır meyve suları da çok şekerli. Şeker ne kadar yüksek çıkarsaa o kadar hızlı şekilde düşüyor bilgin olsun canim dustugunde de goz kararmasi, soguk terleme, ayakta duramama boyle sanki elin ayagin bosalmiş gibi oluyor. Az yiyip sık yemen gerekiyor. Kızartma, çikolata, hazır meyve suları, pirinç, hamurlu yiyecekler vs anlık şekeri çok yükseltiyor bilgin olsun. Çok geçmiş olsun umarım tekrarı olmaz canım
Ya bu yazdıkların bende 2 kere oldu birebir aynısı hemde 🤦‍♀️ Allah korusun gebelik şekerimi var acaba ya 😔 korktum şimdi

Günaydın kızlar haftaya yıkık ve bitik bi şekilde başladım :kahve: dünkü temizlikten sonra bütün kemiklerim ağrıyor resmen:KK42:
Günaydın bugun bol bol dinlen o zaman canım🥰 iş yapmakta bünyeye zor gelmeye başladı artık ben de bugun kendimde güç bulursam iyi bi temizliğe girişcem:temizlik:

Kızlar iştahım çok açık, durmadan yiyorum, sürekli acıkıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum? Sizde durumlar nasıl?
Az yiyip sık yemek yemek, ekmek vs tüketmemek ara öğünlerde yoğurt+yulaf ezmesi /1 meyve +yoğurt şeklinde yapabilirsiniz. Öğle ve akşam yemeklerini de zeytinyağlı sebze + 1 Prca et veya 2 kofte+ 1kase yogurt+ 1 kase salata şeklinde yaparsanız zamanla yeme düzeni oturup acıkma olayı olmuyor. Ben ilkinde öyleydim.gunde 3 ana 4ara öğün yapıyordum.
Kahvalta/ara/ ogle/ara/ara/ akşam yemegi/ara öğün şeklinde.

O minik beşikleri bebek dönmeye başlayınca kullanamazsın canım çok küçük oldukları için çarpıp uyanıyorlarmış haberin olsun. O tarz bişi alacaksan ilaveten daha büyük bişey de mutlaka al
Odasına ana yatak koyucam. Benden ayrılınca uyusun diye bu benim odama koymak için. Yatak odamda çok büyğk değil aşırı kararsız kaldım 🥲

ben ahşap karyola beşik almıştım kızımda. bir kanadı iniyordu aşağı anne yanı olarak çok rahat kullandım. boyu 90*110 veya 120 tam emin değilim. kızım 25 ayı doldurdu hala çok rahat severek kullanıyor. ben çok rahat ettim açıkçası. sallanma fonksiyonu da vardı kucukken bazen hafif hafif sallıyordum ayaklanmaya başlayınca sabitledim çünkü oyuna çevirdi sallanmayı. bence tek dezavantajı toplayıp tatile vs giderken götürme ihtimalinin olmaması. 2. cocuk gelince kıza şimdi oda takımı alacağım montessori karyola kızı oraya geçirip bebekte eski karyolayı kullanırım. 2. çocuk olmasaydı karyolayı en alt seviyeye getirip odasını ayırıp çok rahat kullanırdım yaklaşık 2 sene daha kullanırdı diye düşünüyorum.
bu arada ayakları tekerlekli ve 4 kademe yükseklik ayarlaması yapabiliyorsun
Sizinki baya kullanışlıymış. Ahşap beşik alırsam bende öyle alırım gibi. Park beşikte çok kullanışlı ama görüntümolarak ahşaplar çok hoşuma gitti 🥰

Odasına ana yatak koyucam. Benden ayrılınca uyusun diye bu benim odama koymak için. Yatak odamda çok büyğk değil aşırı kararsız kaldım 🥲
Oda yaptıysan eğer ekstra teferruatlı bir beşiğe gerek yok bence seni 1-1,5 yıl idare edecek bir park beşik alırdım ben olsam. Ama 6 aydan sonra odasına geçiririm diyorsan küçük beşiklerden alabilirsin

Kızlar 16. Haftya gircem nerdeyse ama ne göbek var ne bişey🙈 Tüm kıyafetlerim rahat oluyor. Normal mi bu durum çok az bir alt karın var. Gerçi ben mümkünse 7-8 aylık olunca belli olsun istiyorum ama iyi mi kötü mü bilemiyorum ☺️ Sizde durumlar nasıl?
Benim pantolonlarım olmuyor malesef 2 tane hamile pantolonu aldım onları giyiyorum bi de beli lastikli olan pantolonlarımdan giyebiliyorum 🥶 bir de triko, likralı elbiselerimle çok rahat ettim

Back
X