- 5 Mart 2013
- 23.557
- 44.689
- 798
ah nerdeee işe geldimGunaydinn canim bugün dinlenebildiğin kadar dinlen o zamanbende bi temizlik yapmayayim hemen heryerim tutuluyo yasli nineler gibi belimi tuta tuta kalkiyorum
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ah nerdeee işe geldimGunaydinn canim bugün dinlenebildiğin kadar dinlen o zamanbende bi temizlik yapmayayim hemen heryerim tutuluyo yasli nineler gibi belimi tuta tuta kalkiyorum
![]()
Kisiden kisiye degisiyor galiba,benim hala devam ediyor,ilk gebeligimde de 18-19 haftalara kadar devam etmistimeraba mart anneleri:) ben nisan annesi olacağım inşallah, size bir sorum var bu bulantılar ne zaman geçiyor acabafenalardayım
Merhabalar :) ben anne yanı olarakta kullanılabilen Beşik aldım kurdum çok hoşuma gitti. Nevresimi yorganı yatağı cibinliği herşeyi içinde ayarlanabilir 3 kademesi var hem anne yanı hemde beşik olarak kullanılabiliyor. Sizede fikir olsun diye linkini bırakıyorum https://www.trendyol.com/meltem-sma...ne-yani-besik-70x110-cm-beyaz-ekru-p-36428204Kızlar merhabaHepimiz mi part yatak kullanacaksınız? e bebekteki ahşap beşiklerde hoşuma gitt ama hangisi kullanılkı olur anne yanı için
![]()
ay ciddi miiiiKisiden kisiye degisiyor galiba,benim hala devam ediyor,ilk gebeligimde de 18-19 haftalara kadar devam etmisti![]()
Ya bu yazdıkların bende 2 kere oldu birebir aynısı hemdeNormalde şekerin varsa canım gebelik şekeri çıkması çok yüksek ihtimal. İçinde şeker olan hiçbir şey yememelisin, hazır meyve suları da çok şekerli. Şeker ne kadar yüksek çıkarsaa o kadar hızlı şekilde düşüyor bilgin olsun canim dustugunde de goz kararmasi, soguk terleme, ayakta duramama boyle sanki elin ayagin bosalmiş gibi oluyor. Az yiyip sık yemen gerekiyor. Kızartma, çikolata, hazır meyve suları, pirinç, hamurlu yiyecekler vs anlık şekeri çok yükseltiyor bilgin olsun. Çok geçmiş olsun umarım tekrarı olmaz canım
Dedigim gibi sizinki belki erken gecer,cogunlukla 13-14. Haftalarda geciyor zaten ben 15+2 hala devamay ciddi miiiiben de bi iki haftaya biter diye hevesleniyorum. şu an kaçıncı haftadasınız acaba
Günaydın bugun bol bol dinlen o zaman canımGünaydın kızlar haftaya yıkık ve bitik bi şekilde başladımdünkü temizlikten sonra bütün kemiklerim ağrıyor resmen
![]()
Ben 14+5 teyim sukur azaldi. Kabizlik varsa en cok o yapiyordu beni. Sanirim 4 ayi tamamlayinca bitiyor. Burda cogunun o sekilde oldu. Cok gecmis olsunmeraba mart anneleri:) ben nisan annesi olacağım inşallah, size bir sorum var bu bulantılar ne zaman geçiyor acabafenalardayım
ay umarım dediğiniz gibi olur, teşekkür ederim sağlıkla kvaşalım inşallah hepimiz :)Ben 14+5 teyim sukur azaldi. Kabizlik varsa en cok o yapiyordu beni. Sanirim 4 ayi tamamlayinca bitiyor. Burda cogunun o sekilde oldu. Cok gecmis olsun![]()
Hayırlı olsunEvet fetal DNA da netleşti erkek bebek![]()
Az yiyip sık yemek yemek, ekmek vs tüketmemek ara öğünlerde yoğurt+yulaf ezmesi /1 meyve +yoğurt şeklinde yapabilirsiniz. Öğle ve akşam yemeklerini de zeytinyağlı sebze + 1 Prca et veya 2 kofte+ 1kase yogurt+ 1 kase salata şeklinde yaparsanız zamanla yeme düzeni oturup acıkma olayı olmuyor. Ben ilkinde öyleydim.gunde 3 ana 4ara öğün yapıyordum.Kızlar iştahım çok açık, durmadan yiyorum, sürekli acıkıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum? Sizde durumlar nasıl?
Ah canım nerde o şans ya. Bugün maaş günü maaşları yapıyorum boynum kopuyor şuanGünaydın bugun bol bol dinlen o zaman canımiş yapmakta bünyeye zor gelmeye başladı artık ben de bugun kendimde güç bulursam iyi bi temizliğe girişcem
![]()
Odasına ana yatak koyucam. Benden ayrılınca uyusun diye bu benim odama koymak için. Yatak odamda çok büyğk değil aşırı kararsız kaldımO minik beşikleri bebek dönmeye başlayınca kullanamazsın canım çok küçük oldukları için çarpıp uyanıyorlarmış haberin olsun. O tarz bişi alacaksan ilaveten daha büyük bişey de mutlaka al
Sizinki baya kullanışlıymış. Ahşap beşik alırsam bende öyle alırım gibi. Park beşikte çok kullanışlı ama görüntümolarak ahşaplar çok hoşuma gittiben ahşap karyola beşik almıştım kızımda. bir kanadı iniyordu aşağı anne yanı olarak çok rahat kullandım. boyu 90*110 veya 120 tam emin değilim. kızım 25 ayı doldurdu hala çok rahat severek kullanıyor. ben çok rahat ettim açıkçası. sallanma fonksiyonu da vardı kucukken bazen hafif hafif sallıyordum ayaklanmaya başlayınca sabitledim çünkü oyuna çevirdi sallanmayı. bence tek dezavantajı toplayıp tatile vs giderken götürme ihtimalinin olmaması. 2. cocuk gelince kıza şimdi oda takımı alacağım montessori karyola kızı oraya geçirip bebekte eski karyolayı kullanırım. 2. çocuk olmasaydı karyolayı en alt seviyeye getirip odasını ayırıp çok rahat kullanırdım yaklaşık 2 sene daha kullanırdı diye düşünüyorum.
bu arada ayakları tekerlekli ve 4 kademe yükseklik ayarlaması yapabiliyorsun
Çok güzel canım güle güle kullanMerhabalar :) ben anne yanı olarakta kullanılabilen Beşik aldım kurdum çok hoşuma gitti. Nevresimi yorganı yatağı cibinliği herşeyi içinde ayarlanabilir 3 kademesi var hem anne yanı hemde beşik olarak kullanılabiliyor. Sizede fikir olsun diye linkini bırakıyorum https://www.trendyol.com/meltem-sma...ne-yani-besik-70x110-cm-beyaz-ekru-p-36428204
Oda yaptıysan eğer ekstra teferruatlı bir beşiğe gerek yok bence seni 1-1,5 yıl idare edecek bir park beşik alırdım ben olsam. Ama 6 aydan sonra odasına geçiririm diyorsan küçük beşiklerden alabilirsinOdasına ana yatak koyucam. Benden ayrılınca uyusun diye bu benim odama koymak için. Yatak odamda çok büyğk değil aşırı kararsız kaldım![]()
Benim pantolonlarım olmuyor malesef 2 tane hamile pantolonu aldım onları giyiyorum bi de beli lastikli olan pantolonlarımdan giyebiliyorumKızlar 16. Haftya gircem nerdeyse ama ne göbek var ne bişeyTüm kıyafetlerim rahat oluyor. Normal mi bu durum çok az bir alt karın var. Gerçi ben mümkünse 7-8 aylık olunca belli olsun istiyorum ama iyi mi kötü mü bilemiyorum
Sizde durumlar nasıl?