2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
güzel günler 🌸🌸
iyi olmaya çalışıyorum diyelim. bel ve karın ağrım var uykumdan bile ağrıdan uyandığım oldu gece. biraz korkuyorum ama hemen geçmesini beklememeliyim tabii galiba. teşekkür ederim sorduğun için inşallah toparlayacağım 🙏🏼🧿
Evet canım zamanla geçecek şikayetlerin inşallah. Bu arada ben duphalac kullandığımda bağırsaklarımda baya sancı olmuştu

Benimki acik krem ahsap mobilyadan. Acikcasi hem park yatak gibi kademeli ayarlaniyor hem de parmakliklari buyudukce cikariyor kapi aciliyor gibi dusunun. Yani hic riski yok. Yaramaz bebek park yatakta da yaramazdir bunda da bence... Hem de sik ve uzun omurlu. Yatagida bebek yatagi oldugu icin rahatca uyuyordu kizim... Park yatakta sanirim yatak kismina mudahale gerekiyor bir de bana evde oyuncak gibi gelmisti. Ben sevmedim park yatagi. Tamamen tercih meselesi :)
Aynen öyle tercih meselesi :) güle güle kullanın 🌸

güzel günler 🌸🌸
iyi olmaya çalışıyorum diyelim. bel ve karın ağrım var uykumdan bile ağrıdan uyandığım oldu gece. biraz korkuyorum ama hemen geçmesini beklememeliyim tabii galiba. teşekkür ederim sorduğun için inşallah toparlayacağım 🙏🏼🧿

ben de tuvalete çıkarken ıkınma yaşamamam için cuma günü duphalac verdiler hastanedeyken. duphalac kullanınca karın ağrısı yaşıyor musunuz? rahmim mi ağrıyor karnım mı ağrıyor, duphalac 2 gün boyunca etki ediyor mu anlayamadım gitti 🥲
sizin de inşallah bir an önce sindirim sisteminiz komple düzene girer insan ne yapacağını bilemiyor.

size de gelmiş geçmiş olsun🙏🏼 yoğun kanama sonrası karın / bel bölgesinde ağrı yaşamış mıydınız ilk bir kaç gün ? benim şu an şükür kahverengi lekelenmeye döndü ama ağrım oluyor 😕
Merhaba benım 14. Haftada kanamam oldu 2 gun sürdü somra 2 gun sonunda sarıya dondu bi anda hiç agrım olmadı kanama olurkende kesildikten sonrada sonra 1 hafta sarı kaldı sonra kahverengi lekem gelmeye basladı doktora gittim kanama alanı olusmus eski kandan kalma dedi ,salıdan simdiye kadar oluyor silince peceteye gelıyor kahveengi lekelenmem, cok nadir agrım oluyor ama kısa suruyor bence bagırsaklarınızdan dolayı agrı hissedebılırsınız bazen bende agrım olunca dıyorumki agrı bu herhalde sonra tuvalete gıdıyorum gecıyor , doktor bana bolbol ceviz ve c vitamını içeren seyler yememi tavsıye etti kanama alanına iyi geldiğini dusunuyor iyileşmeler için sizde oyle yapın istersenız ,kahverengiye donduyse korkmayın eski kan gelıyordur uzun surermıs kahverengi lekelenme bazen 1 ay kdar korkmayın saglıkla atşatın iniallah , benım plasentam yukarda bebek yerleişimi yukarda rahim sekılımden dolayı bıraz basık oldugu için kanama yasadıgımı dusundu doktorum saglıkla gelsın 🙏 son adet tarihim 15 haziran ama ultrasonda hep 1 hafta ilerde gozukuyor gelişimi bebegin sizinde oyle mi birde mide bulantım azaldı ama devam edıyor sizdede oyle mi

güzel günler 🌸🌸

ben de tuvalete çıkarken ıkınma yaşamamam için cuma günü duphalac verdiler hastanedeyken. duphalac kullanınca karın ağrısı yaşıyor musunuz? rahmim mi ağrıyor karnım mı ağrıyor, duphalac 2 gün boyunca etki ediyor mu anlayamadım gitti 🥲
sizin de inşallah bir an önce sindirim sisteminiz komple düzene girer insan ne yapacağını bilemiyor.

size de gelmiş geçmiş olsun🙏🏼 yoğun kanama sonrası karın / bel bölgesinde ağrı yaşamış mıydınız ilk bir kaç gün ? benim şu an şükür kahverengi lekelenmeye döndü ama ağrım oluyor 😕
Ben yeni kullanmaya basladim. 3.gun bugun. Ilacin aciklamasinda 2-3 gunu bulur etkisi yaziyor. Benimki de ikinmani istemiyorum dedi. 2 gun ihtiyacini gideremediysen 3.gun ilaca basla yapinca birak. O sekilde kullan dedi. Bugun etki etti sanki... Evet ihtiyac giderme oncesi karin agrisi yapti. Ama kisa sureli ben raziyim o kadarina.... Tesekkur ederim 🙏 insallah sizin de gecer gider tum sorunlar🤲🌾

Merhaba benım 14. Haftada kanamam oldu 2 gun sürdü somra 2 gun sonunda sarıya dondu bi anda hiç agrım olmadı kanama olurkende kesildikten sonrada sonra 1 hafta sarı kaldı sonra kahverengi lekem gelmeye basladı doktora gittim kanama alanı olusmus eski kandan kalma dedi ,salıdan simdiye kadar oluyor silince peceteye gelıyor kahveengi lekelenmem, cok nadir agrım oluyor ama kısa suruyor bence bagırsaklarınızdan dolayı agrı hissedebılırsınız bazen bende agrım olunca dıyorumki agrı bu herhalde sonra tuvalete gıdıyorum gecıyor , doktor bana bolbol ceviz ve c vitamını içeren seyler yememi tavsıye etti kanama alanına iyi geldiğini dusunuyor iyileşmeler için sizde oyle yapın istersenız ,kahverengiye donduyse korkmayın eski kan gelıyordur uzun surermıs kahverengi lekelenme bazen 1 ay kdar korkmayın saglıkla atşatın iniallah , benım plasentam yukarda bebek yerleişimi yukarda rahim sekılımden dolayı bıraz basık oldugu için kanama yasadıgımı dusundu doktorum saglıkla gelsın 🙏 son adet tarihim 15 haziran ama ultrasonda hep 1 hafta ilerde gozukuyor gelişimi bebegin sizinde oyle mi birde mide bulantım azaldı ama devam edıyor sizdede oyle mi
ben olumsuzluk katmak istemedim de baya büyük bi pıhtı attım hastanedeyken bitmeyen kanamam ondan kaynaklıymış sonra o gidince kahverengi oldu. kahverengi lekelenme başlarda da olmuştu bende progestanla geçmişti 2-3 hafta içinde. ama ağrım olmamıştı. şimdi ağrımın olması korkuttu beni. o da inşallah duphalac ve muazzam etkisidir 🥲
benim sat 14 haziran , 2 gün gerideydik hep ama bu kontrollerde 2 gün öne geçmiş her ikisi de. ama buna çok takılmıyorum 😇 benim bulantılarım geçti çok şükür ama koku hassasiyetim tam performans devam.

ben olumsuzluk katmak istemedim de baya büyük bi pıhtı attım hastanedeyken bitmeyen kanamam ondan kaynaklıymış sonra o gidince kahverengi oldu. kahverengi lekelenme başlarda da olmuştu bende progestanla geçmişti 2-3 hafta içinde. ama ağrım olmamıştı. şimdi ağrımın olması korkuttu beni. o da inşallah duphalac ve muazzam etkisidir 🥲
benim sat 14 haziran , 2 gün gerideydik hep ama bu kontrollerde 2 gün öne geçmiş her ikisi de. ama buna çok takılmıyorum 😇 benim bulantılarım geçti çok şükür ama koku hassasiyetim tam performans devam.
Bencede duphalactandır dıye dusunuyorum, tuvalete cıkmadan bende bazen agrı mı diye düşünüyorum sonra tuvalete cıkınca gecınce degılmıs diyorum 😊cok sukur guzel gidiyor gelısımleri masallah allahım saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin c vitamı ve ceviz yiyin bol bol şifa olsun inşallah , cok gecmıs olsun eş önce olunca oyle oluyormus sanırım sıkmayın canınızı cok var bu sekılde eşi onde olup saglıkla kucagına almıs olan hayırlısıyla atlatın inşallah 🧿🙏🙏🤍🤍

🤲

Merhaba kızlar,herkesin kendine göre var dertleri sorunları Allah yardımcımız olsun herkese de şifa versin inşallah🌸
İki gündür yeniden mide bulantım başladı hareketlerini de hiç hissedemedim henüz. Geçen gün bi o bahsettiğiniz pıt pıt atışlar bende de oldu ama o hareket demek ki bilmiyorum😃 Tecrübesiz olmak ayrıca telaşlandırıyor insanı iyi ki varsınız bazen burayı okuyunca öyle bir rahatlıyorum ki🌹🌹

Biz de madre ve kanz arasında kalmıştık ama sanırım bunu alacağız. Yataklı almayalım hiç boşuna bari, içine daha kaliteli bir yatak alırız artık. Teşekkür ederim değerlendirmeniz için🌸
Rica ederim.ben Yataş almayı düşünüyorum yatağı çift taraflı olan varmış belki araştırmak istersiniz 🙏

Merhabalar kahverengi lekelenmeniz devam edıyor mu , benım ozellikle gece uyuyup sabah uyandığımda artmıs oldugunu hissedıyorum lavaboda , canım sıkılıyor ne zaman bitecek acaba 😞
Merhaba. Devam etmiyor şu an. 3hafta falan sürdü özellikle lavaboda ben de hissediyordum korkutucu oluyor gerçekten ama rengi koyulaşarak devam etti ve sonra azaldı. Tam o süreçte gitmiştim ikinci doktora. bazen rahim içinde yolunda bebekten bağımsız küçük bir et parçası olabiliyor kanamaya sebep ama biz bebeğe odaklanıp gözden kaçırabiliyoruz demişti bu yüzden alttan hem ultrason hem de normal muayene yaptı. Son muayenede kanama alanı görmesine rağmen devam etmedi benimki. En kısa sürede kesilir inşaallah

Trendyolda altılı bebiş çorabı 47 TL kosuuun ben kaptım bi tane 🫠🫠 ve tek renk en sevdiğim 🥲🥰

Eklentiler

• F8045951-0A16-4C39-A16D-F0A23DC34BEE.webp
    F8045951-0A16-4C39-A16D-F0A23DC34BEE.webp
    19,8 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba. Devam etmiyor şu an. 3hafta falan sürdü özellikle lavaboda ben de hissediyordum korkutucu oluyor gerçekten ama rengi koyulaşarak devam etti ve sonra azaldı. Tam o süreçte gitmiştim ikinci doktora. bazen rahim içinde yolunda bebekten bağımsız küçük bir et parçası olabiliyor kanamaya sebep ama biz bebeğe odaklanıp gözden kaçırabiliyoruz demişti bu yüzden alttan hem ultrason hem de normal muayene yaptı. Son muayenede kanama alanı görmesine rağmen devam etmedi benimki. En kısa sürede kesilir inşaallah
Görebildi mi et parcası sizde ay gercekten cok ilginç bu kanama ve lekelenmeler saglıkla zamanında doğuralımda inşallah,benim daha 1hafta olmadı leke geleli devam eder sanırım bir süre daha hayırlısı artık ,sizde dikkatli olun kanama alanları görülmediğinde bile aslında oradalar sanırım agır birsey cok aktivite ile cogalıp büyüyor kanama lekelenmeye sebep olabiliyorlar sanırım , umut oldunuz tesekkurler 🧿🙏🤍🤍

Selam kızlar bugün kontrolümüz vardı Afp testini verdim bebiş kıpır kıpırdı yüzünü gördük 🥰 Cinsiyetimiz kesin kız bu arada bi değişiklik yok 😂 Haftasıyla uyumlu ölçümlerimiz güzel çıktı. Ben de kilo almamışım çok şükür 😂
Maşallah küçük kuzuya ❤️Ben biraz geriden geliyorum 🤫
Merhaba kızlar,herkesin kendine göre var dertleri sorunları Allah yardımcımız olsun herkese de şifa versin inşallah🌸
İki gündür yeniden mide bulantım başladı hareketlerini de hiç hissedemedim henüz. Geçen gün bi o bahsettiğiniz pıt pıt atışlar bende de oldu ama o hareket demek ki bilmiyorum😃 Tecrübesiz olmak ayrıca telaşlandırıyor insanı iyi ki varsınız bazen burayı okuyunca öyle bir rahatlıyorum ki🌹🌹
Merhaba,
Ben de bugün prilam kullanmadım bi deneyim bakalım diye.Sabah kendimi zor attım banyoya 🤮 Gün içinde de çok bulandı,hala da bulanıyor.Benim 3.bebeğim olacak inşallah ama ben de hala hissedemiyorum hareketlerini.

Kızlar iştahım çok açık, durmadan yiyorum, sürekli acıkıyorum, ne yapacağımı bilmiyorum? Sizde durumlar nasıl?

Ayyy bendede aynı sekılde gece lavoboya kalktıgımda ve sabah gelıyor geçer inşallah cok kötü psikolojisi , doktora ne zAman gideceksiniz acaba boyle kahverengi gelmesi iyi mi içerideki eski kan mı atılıyor kanama alanını küçülmesini olumlu mu etkılıyorki kafam karısıyor 😞💘
Çarşamba günü gidecegim canim.

Back
X