Rahim ağzı uzunluğunun cok guzel insallah sağlıkla anlatacaksınız korkmayın 5. Ayda yukarı cikabiliyorteşekkür ederim ben de plasentada kordonda ve rahimde kanama görülmedi çok şükür az önce kontrol edildim. ama benim bi plasentam aşağıda ve kırmızı lekelenmem devam ediyor. sizi iyi anlıyorum ama sakin olun ilaca başlamışsınız progestan ve pruluton kahverengi lekelenmeyi kapatacaktır inşallah. benim de akıntımın kahveye dönmesini bekliyoruz mesela hala hastanedeyim. benim rahim ağzı da 3.7 ölçüldü normal dedi doktorum. ben de progestan başlayacağım ve önümüzdeki 4 gün ev istirahati dedi. sakin olun rahat pozisyonlar bulup uzanın evinizde, Allahın izniyle geçecektir.
Aminn .. Neden karsi oldugunu soyledi mi acaba?Amin, hepimiz
Balık dışında bende elimden geldiğince hepsinden yemeye çalışıyorum. Doktorum vitamine karşı. Bende pıhtılaşma olduğu için folikasite devam ediyorum. Fakat başka birşey yok.
Benim en büyük takıntım zaten ürünün içeriği canım. Kimyasal içerikli ürünleri kullanmayı asla düşünmüyorum bebeğe. Örneğin bu herkesin çok önerdiği pişik geçiren sudocrem o kadar kötü bir içerik ki, kansorejen direk bırak bebeği kendime bile kullanmamcanım kızımda ilk başta hep ılık su pamuk kullandım daha sonra yenidoğan ıslak mendil kullandım sleepy ve unibaby en iyisi bence sleepy kesinlikle zaten yenidoğanlar kokusuz alkol paraben içermiyor saf su ve pamuk o yuzden hiç sıkıntı yaşamadım canım aklında olsun çünkü dışarı çıktığında ıslak mendil kurtarıcı oluyor
Benim de kan pıhtılaşmam var ama 3.aydan sonra folik asiti bıraktık multivitamine geçtik. İçinde 400 mcg folik asit de var. Normalde folbiol kullanıyordum 500 mcg. Kafam karıştı şimdi bir şey olmaz inşallahAmin, hepimiz
Balık dışında bende elimden geldiğince hepsinden yemeye çalışıyorum. Doktorum vitamine karşı. Bende pıhtılaşma olduğu için folikasite devam ediyorum. Fakat başka birşey yok.
Canım geçecek inşallahgünaydın güzel bir gün olsun hepimize
tekrar desteğiniz ve dualarınız için çok teşekkür ederim
ben iyiyim bebeklerim de iyiler çok şükürkanamam az akıntıya döndü hala pembe kırmızı ama moral bozmuyorum progestan başlayacakmışım. 3-4 gün hep yatacağım. önümüzdeki cuma tekrar kontrole geleceğiz. çıkış için de kanama rengimin biraz daha dönmesini bekliyoruz. plasentanın birinin aşağıda olmasından başka bir teşhis yok elimde. neden oldu bilmiyorum ama Allah bir daha değil bana hiç bir gebeye yaşatmasın
Kullandığın vitaminin içinde var zaten canım endişelenme. Herkesin durumu farklı çünküBenim de kan pıhtılaşmam var ama 3.aydan sonra folik asiti bıraktık multivitamine geçtik. İçinde 400 mcg folik asit de var. Normalde folbiol kullanıyordum 500 mcg. Kafam karıştı şimdi bir şey olmaz inşallahDoktorum bu konuyla ilgili bir şey dememişti ama
Çok teşekkür ederim canımÇok sevindim canım gözünaydın ya
Çok şükür canım.İnşallah senin de temiz çıkarCanim cok sevindim İNSAALLAH benim sonucum da temiz cikar bak ne guzrl bu mübarek Cuma gunu guzel haberler almışsın darısı başıma İNSAALLAH
Ne demek canım burda herkes iyi olsun bizde mutlu olalım canımÇok teşekkür ederim canım
Çok şükür canım.İnşallah senin de temiz çıkarGönlünü ferah tut
İnşallah seninde sonucun güzel çıkacak canım benimCanim cok sevindim İNSAALLAH benim sonucum da temiz cikar bak ne guzrl bu mübarek Cuma gunu guzel haberler almışsın darısı başıma İNSAALLAH
İNSAALLAH canim bu Cumanın hürmetine yaklaşan Mevlit kandili askina ALLAHIM dualarımızı kabul eder İNSAALLAH hepimizin cocuklari saglikli ve normal olur İNSAALLAH benim sonucum da temiz cikarİnşallah seninde sonucun güzel çıkacak canım benim
İNSAALLAH canim ALLAH razı olsun dualarini beklerimÇok teşekkür ederim canım
Çok şükür canım.İnşallah senin de temiz çıkarGönlünü ferah tut
İnşallah canım benim Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallahİNSAALLAH canim bu Cumanın hürmetine yaklaşan Mevlit kandili askina ALLAHIM dualarımızı kabul eder İNSAALLAH hepimizin cocuklari saglikli ve normal olur İNSAALLAH benim sonucum da temiz cikar
Ay ne biliyim benim kan pıhtılaşması olan genim folik asit eksikliğinden kaynaklanan bir gen olduğu için endişelendim. Geçen sene Eylül ayından beri folik asit kullanıyorum 1 sene oldu yani depolar dolmuştur artık diye düşünüyorum amaKullandığın vitaminin içinde var zaten canım endişelenme. Herkesin durumu farklı çünkü
Anladım canım ama doktorun o detayı atlayacağını sanmam ona göre vermiştir belki ilacını birde sen folbiol kullanmışsın zaten canım ondaki folik asit oranı fazla olduğu için dolmuştur bencede depolarAy ne biliyim benim kan pıhtılaşması olan genim folik asit eksikliğinden kaynaklanan bir gen olduğu için endişelendim. Geçen sene Eylül ayından beri folik asit kullanıyorum 1 sene oldu yani depolar dolmuştur artık diye düşünüyorum ama
Amin İNSAALLAH canimİnşallah canım benim Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin inşallah
Bence 16 dan sonra kesinlesir. Ben ikinci kizim demeye basladim bike dunden bu yanaKızlar mrb nasılsınız biz bugün kontrole gittik 14+0 kıza benzetti dönmez artık dmidönmesin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?