Ya kesinlikle dediginiz gibi ama iste insan her iki duyguyu da tatmak istiyor. Tabu ki hep.soyledim oncelikle saglikli sihatli ve hayirli bir evlat. Ama ilkinde de kiz istiyodum ben biraz kizciyim sanirimöyle demeyin ya, kız olsa ne olacak...önemli olan hayırlı evlat olsun, sağlıklı olsun mutlu mesut güzel bir hayatı olsun...ne kızlar var anasının babasının yüüze bakmıyor, öyle bir oğullarınız olacak ki belki size kızı aratmayacak...cinsiyetin hiçbir anlamı yok...bir de oğlunuz için erkek olması daha iyi hemcinsler daha iyi anlaşıyor ömür boyu arkadaş gibi oluyor, onun için de hayırlısı diye dua edelim yani :)
Hayir canim yaptirmadim benCanım sen fetal DNA yaptırdın mı?
Ben sadece detayli ultrason baktiracagim. Baska test yaptirmam doktorum gerekli illa demedikce. Ilk hamileligimde de Detayli haric hic bir sey yaptirmadim.Canım sen fetal DNA yaptırdın mı?
Tabi canim biz de en basindan beri once saglikli hayirli evlat olsun diyoruz.Iste kizlar boyle minnos tatlilar ya etrafimda erkek cocukta cok olunca bir kiz olsun da degisiklik olsunAllah önce sağlık sıhhat versin, hepimizin gönlünden biseyler geçiyor belki ama çok takıntılı olmamak lazım. Benim eşim de çok kız istiyordu ilk çocuğu kız olmasına rağmen, oğlumuz var 4.5 yaşında, biz de erkek olacağını öğrendik simdi ne güzel diyorum oğluma arkadaş olacak. Kız kıza, erkek erkeğe daha iyi anlaşıyor sanki, illaki istisnaları da vardır ama büyüdüklerinde bile paylaşımlar ona göre oluyor gibi. Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin hepimize
Sanırım çok fazla kötü haber okuduğumuzdan oluyor.Canım şuan doktor kontrolünü bekliyorum sıramı. Ve aşırı gerginim anlatamam yani. Böyle her an kötü bir haber alacakmış hissi çok ağır basıyor neden hiç bilmiyorum tabi. Sakın kalmaya çalışıyorum ama sanki sınava girecek çalışmayan çocuklar gibi ellerim terliyor resmen
Bu üçüncü gebeliğim diğerlerinde hiç yaşamadım çevremde de görüp duymadım annemde bazı hamilelerde oluyor diyor bilmiyorum artık inşallah canm geçsin artık bulantı bitti sevinemeden bu başladı uzun sürmez inşallahYani yürümeni zorlayacak kadar olması çok can sıkıcı. Benim bazen bacağım öyle ağrıyor. Çok moral bozucu oluyor ya.. Daha da erken dönemlerde sayılırız yani. Sebebi de belli değil diyorsun. Bari ne olduğu bilinse ona göre bir şey yapılırdı. Geçer inşallah ya çabucak..
Sanmıyorum canm olsa önce belim agrirdi ki üç tane fıtığım var bir kaç gün daha idare etcem geçmezse başka doktora gitmeyi düşünüyorumacaba onla alakalı olabilir mi diye düşündüm de canım beline kasıklarına fazla baskı yapıyorsa diye
Neyse zaten korkulacak şey değilmiş en fazla 19 gün sürüyormuş yorgunluk olabilir diyw düşünüyorum . Çünkü çok yorgunum hep yorgunum :)))Beennnnhamileliğimde çok tuhaf şeyler yaşıyorum gerçekten benim de sağ gözümde 1 haftaya yakın sürdü, nette araştırdım uykusuzluk,stres,yorgunluk yazıyodu artık ne kadar doğruysa
O zamanlar gerçekten çok stresliydim ne uyku düzenim ne beslenme şeklim düzgündü malum bulantımdan dolayıUykumu düzene sokmaya çalıştım ondan sonra geçti şükür
350 $ ödedim canım 6. Günde sonuçlarım çıktıKızlar selam genoksta genetik testi yaptıranlar ne kadar tuttu ve kaç günde çıktı?
15 te azalmaya başladı 16 da çok daha iyiydim tamamen geçmedi ama sabahları şiddetli oluyordu. Şimdi 17 ye girdim hala alıyorum bulantı ilacını sabahları. Sabahları kahvaltı yaparken bulanıyor ama o serumla beslendiğim ağır günler geçti çok şükür 15 te tamamen azaldı onlar çok rahat ettimKizlar günaydın mide bulantisi tükürük yoğunluğu tiksinti iştahsızlık yaşayan anneler ne zaman geçti acaba şikayetleriniz benim halen devam ediyor 14.haftaya gircez
Sağlıkla gelsin göz aydınlığıniz olsunevet canım erkek ❤ bir oğlum vardı bir tane daha geliyor
Erkek
Canım sağol erkek :)
11. günde nasıl çıkmaz hala ya? bana 5 iş gününde çıkar dediler, 6500 verdim bende.sen istanbulda mıydın ? çok merak ediyorum sonuç gelince paylaş mutlaka...
Cinsiyetimiz erkek, abisine arkadaş geliyor :) seninki belli miydi ? Tibet'imiz geliyor inşallah ismi belli idi, kız olsa isim ne olacak diye bile karmaşada idi
canım çok teşekkürler, ben de 6500 ödedim kura göre olunca sürekli oynuyor fiyat herhalde.
Ay maşallah canım nasıl belirginleşmişKızlar nasılsınız güzel haberler geliyor mu okuyamadım hepsini bugün biraz alışveriş yaptım haftasonu kuzenimin düğünü var herkes hayırlısı olsun dedi Allah kavuştursun falan dedi bana hep hafif göbekmiş gibi geliyordu artık belli oluyor sizin göbekler nasıl yollayın sizde paylaştım şimdi. 17+1 yani 18.haftama girdim bende bugün. Baya büyümüş gerçi sırt üstü uzanınca çok hafif göbek var gibi gözüküyor ya da gözüm alıştı herhalde :))) 3kg almışım hamilelikten bu yana verdiklerimi aldım sonra üzerine aldım. Bu saatten sonra hızla almaya başlayacağız herhalde kızlarrr
Maşallah ya ne güzel çıkmış göbüşünKızlar nasılsınız güzel haberler geliyor mu okuyamadım hepsini bugün biraz alışveriş yaptım haftasonu kuzenimin düğünü var herkes hayırlısı olsun dedi Allah kavuştursun falan dedi bana hep hafif göbekmiş gibi geliyordu artık belli oluyor sizin göbekler nasıl yollayın sizde paylaştım şimdi. 17+1 yani 18.haftama girdim bende bugün. Baya büyümüş gerçi sırt üstü uzanınca çok hafif göbek var gibi gözüküyor ya da gözüm alıştı herhalde :))) 3kg almışım hamilelikten bu yana verdiklerimi aldım sonra üzerine aldım. Bu saatten sonra hızla almaya başlayacağız herhalde kızlarrr
Ah canım.. Hayırlısı olsun inşallah, öyle diyelimBebek.iyimis ama.kanama alani halen varmis. Bir de benim 3 yasinda oglum var.kiz cok ama cok istiyorum erkege benziyor dedi Rabbim in zoruna gitmesin saglik sihat.oncelik ama degissin kiz deseler cok.mutlu olacagim
Canım ben hastanede kan verdim ya. Numune kabının kutusundan bir iletişim kağıdı onay formu falan çıktı. Onları doldurdum. Doktor onaylamış sonra onlara gönderdiler. Ben hiç firma ile muhatap olmadım ama oraya mail adresimi yazmıştım ben de.. ama hani bilmiyorum hastaneden yaptırinca prosedür farklı mı acaba..? Demek ki öyle.. Bana mail falan gelmedi. Hiç iletişim kurmadım onlarla. Arasam bir şekilde kayıtlardan iletirler mi acaba?canım genoksta yaptırmadın mı ? benden direk mail adresimi aldılar sonucun bir kopyası size bir kopyası doktora gidecek dediler bana.o kadar para veriyoruz bence hemen genoks irtibat numarasını ara sana mail atılmasını talep et.bir de bildiğim genetik testinde cinsiyette belli oluyor okuduklarımdan öyle anladım
Ne bileyim adamdan çekiniyorum birazNeden istiyorsun demez bence, en doğal hakkın, senin testin. sonuçları istemen de cok normal, bulunsun sende
Benim de dışardan belli oluyor, ama dediğin gibi iç karın ile alakalı sanırımKızlar merhabalar, benim belli oldu cinsiyet erkekama karnım çok şiş 16. Hafta olmasına rağmen, iç karın dar sanırım. Sabah bulantıları hala devam malesef, su içsem hemen başlıyor. Onun harici her şey güzel, yolunda
Ay maşallah yaaKızlar nasılsınız güzel haberler geliyor mu okuyamadım hepsini bugün biraz alışveriş yaptım haftasonu kuzenimin düğünü var herkes hayırlısı olsun dedi Allah kavuştursun falan dedi bana hep hafif göbekmiş gibi geliyordu artık belli oluyor sizin göbekler nasıl yollayın sizde paylaştım şimdi. 17+1 yani 18.haftama girdim bende bugün. Baya büyümüş gerçi sırt üstü uzanınca çok hafif göbek var gibi gözüküyor ya da gözüm alıştı herhalde :))) 3kg almışım hamilelikten bu yana verdiklerimi aldım sonra üzerine aldım. Bu saatten sonra hızla almaya başlayacağız herhalde kızlarrr
Sagol canim.İnsan ister istemez olmayan duyguyu tatmak istiyor. Rabbim e bin şukur tabi bazen cok istedigimiz seyi vermiyorsa vardir bir hayir.Ah canım.. Hayırlısı olsun inşallah, öyle diyelimBenim de oğlum var. Anlıyorum seni.. Gönlümüze göre olsun inşallah. Kız olsa çok sevinirim ama işte bilemiyoruz bizim için hayırlısı ne.. Allah evlatlarımızla sınamasın. Hayırlı evlatlar olsunlar inşallah da
Canım ben hastanede kan verdim ya. Numune kabının kutusundan bir iletişim kağıdı onay formu falan çıktı. Onları doldurdum. Doktor onaylamış sonra onlara gönderdiler. Ben hiç firma ile muhatap olmadım ama oraya mail adresimi yazmıştım ben de.. ama hani bilmiyorum hastaneden yaptırinca prosedür farklı mı acaba..? Demek ki öyle.. Bana mail falan gelmedi. Hiç iletişim kurmadım onlarla. Arasam bir şekilde kayıtlardan iletirler mi acaba?
Cinsiyet direk yazmıyor dedi doktor ama sonuçlardan belki anlaşılır, bilemedim. Orada kromozom inceliyor sonuçta ama.. Belki de anlaşılır yani... Bilemiyorum.
Ne bileyim adamdan çekiniyorum birazHani zaten haftaya gelince veririm falan der mi acaba? Sorun da yok ya şükür.. ondan dedim sorar mı ne olacak falan diye.. Olmazsa firmaya mı sorsam acaba? Ya da doktora ki yazayım yarın, ben heyecandan sormadim, sonucu gönderir misiniz diye..?
Masallah kocaman olmusKızlar nasılsınız güzel haberler geliyor mu okuyamadım hepsini bugün biraz alışveriş yaptım haftasonu kuzenimin düğünü var herkes hayırlısı olsun dedi Allah kavuştursun falan dedi bana hep hafif göbekmiş gibi geliyordu artık belli oluyor sizin göbekler nasıl yollayın sizde paylaştım şimdi. 17+1 yani 18.haftama girdim bende bugün. Baya büyümüş gerçi sırt üstü uzanınca çok hafif göbek var gibi gözüküyor ya da gözüm alıştı herhalde :))) 3kg almışım hamilelikten bu yana verdiklerimi aldım sonra üzerine aldım. Bu saatten sonra hızla almaya başlayacağız herhalde kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?