2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Canımmm çok sevindim kız anneleri olarak aramıza katıldın
Benimde bugun akıntım oldu kahverengi ara ara pembe ama yoğun değil. 12+4 teyim progestan fitil mi verdi?
Evet canım ultrasonda sıkıntı görmediği için çok önemsemedi akıntıyı fitil olarak günde iki tane alıcam sen nasilsin?

Kızlar tekrar merhaba belki beni hatırlarsınız bende bu gruptaydım ama kürtaj oldum maalesef.. Ama şimdi çok şükür tekrar hamileyim Size bir sorum olucak gün içinde özellikle ayakta olduğumda dış genital bölgemde idrar çıkışı olan yerde vs baskı hafif ağrı oluyor. Bu normal midir?

Evet canım ultrasonda sıkıntı görmediği için çok önemsemedi akıntıyı fitil olarak günde iki tane alıcam sen nasilsin?
Çok iyi canım sevindim Bende 3 gün önce gittm bir sıkıntı yoktu ama bugun benimde kahve-pembe arası akıntım oldu biraz tedirgin oldum

Çok iyi canım sevindim Bende 3 gün önce gittm bir sıkıntı yoktu ama bugun benimde kahve-pembe arası akıntım oldu biraz tedirgin oldum
Progestan alırsan bir sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum canım demek ki bu dönemde oluyor çünkü senle aramızda bir gün var sadece ben de 12+3 üm bugün

Kızlar sizinde karnınızda iğne batması gibi bir acı oluyor mu arada ? Hayatımda ilk defa gece uyurken bacağıma kramp girdi çok acıdı ne kadar acılıymış halada üstüne bastıkca acıyor
Karaplar olur normaldir canim bazilarin da hic olma bazilari o ayak kramplarindan çok çekerler.Tek çaresi de magnezyumm

Kızlar az önce sol kasığımda 1-2 dakika süren anlık sızlama gibi bişeyler oldu. Yani ağrı desem değil, tam olarak sızlama gibi. Aynı şeyi yaşayan var mı bu haftalarda? 17+1im
Benim de dünden beri var sağ kasık tarafından elimi basınca da ağrı var ben de, doktora gdiicem bu hafta bakalım ne djyecek
Oluyor canım bunlar gayet normal, herkeste oldu o ağrılar..
Tebrik ederim seni , Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Çok teşekkürler, amin inşallah

Kızlar bugün 12+1 im ultrasona göre. Biraz önce kırmızı kanamam oldu. Uzandım azaldı biraz. Ağrım sancım yok. Ciddi bir durum olabilir mi? Birazdan acile gideceğiz.

Canımmm evet evet şükürler olsun sağ salim hepimiz kavustugumuzda daha nasil güzel bir mutluluk olacak insallah
Okudukça çok mutlu oluyorum böyle güzel haberlerinizi hergün girerken inşalalh kimseden kötü haber almam diyorum ister istemez insan işleniyor üzülüyor çünkü. Bundan sonra hep böyle güzel haberler alırız inşallah

Kızlar bugün 12+1 im ultrasona göre. Biraz önce kırmızı kanamam oldu. Uzandım azaldı biraz. Ağrım sancım yok. Ciddi bir durum olabilir mi? Birazdan acile gideceğiz.
Benim de tam 12+3 te oldu. Hemen Dr uma gittim. Meğer o haftalarda bunu yaşayan cokmus. O haftalarda plasente büyümeye başladığı için olabiliyormuş. Ama tabiiki siz yine de Dr a görünün. Progestan başlanıyor hemen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…