Evet canım ultrasonda sıkıntı görmediği için çok önemsemedi akıntıyı fitil olarak günde iki tane alıcamCanımmm çok sevindim kız anneleri olarak aramıza katıldın
Benimde bugun akıntım oldu kahverengi ara ara pembe ama yoğun değil. 12+4 teyim progestan fitil mi verdi?
Regl tarihime 3 gün kaldı o yüzden olabilir mi acaba12+4 teyim.. Benim sag tarafta tarif ettiginiz anlik acilar oluyor.
İnşallah canımBugün 4. Kız sanırım maşallahsağlıkla gelsin
Çok iyi canım sevindimEvet canım ultrasonda sıkıntı görmediği için çok önemsemedi akıntıyı fitil olarak günde iki tane alıcamsen nasilsin?
Ben de tam olarak dün yaşadım bunu. Normalmis rahim genişlediği için.Kızlar az önce sol kasığımda 1-2 dakika süren anlık sızlama gibi bişeyler oldu. Yani ağrı desem değil, tam olarak sızlama gibi. Aynı şeyi yaşayan var mı bu haftalarda? 17+1im
Progestan alırsan bir sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum canım demek ki bu dönemde oluyor çünkü senle aramızda bir gün var sadece ben de 12+3 üm bugünÇok iyi canım sevindimBende 3 gün önce gittm bir sıkıntı yoktu ama bugun benimde kahve-pembe arası akıntım oldu biraz tedirgin oldum
YaaaBen de ultrasonda erkek olduğuna emin olduğumu düşünüp erkek için bir kaç şey alsam da fatal sonucu kız geldi
Karaplar olur normaldir canim bazilarin da hic olma bazilari o ayak kramplarindan çok çekerler.Tek çaresi de magnezyummKızlar sizinde karnınızda iğne batması gibi bir acı oluyor mu arada ? Hayatımda ilk defa gece uyurken bacağıma kramp girdi çok acıdı ne kadar acılıymış halada üstüne bastıkca acıyor
Benim de dünden beri var sağ kasık tarafından elimi basınca da ağrı var ben de, doktora gdiicem bu hafta bakalım ne djyecekKızlar az önce sol kasığımda 1-2 dakika süren anlık sızlama gibi bişeyler oldu. Yani ağrı desem değil, tam olarak sızlama gibi. Aynı şeyi yaşayan var mı bu haftalarda? 17+1im
Oluyor canım bunlar gayet normal, herkeste oldu o ağrılar..Kızlar tekrar merhaba belki beni hatırlarsınız bende bu gruptaydım ama kürtaj oldum maalesef.. Ama şimdi çok şükür tekrar hamileyimSize bir sorum olucak gün içinde özellikle ayakta olduğumda dış genital bölgemde idrar çıkışı olan yerde vs baskı hafif ağrı oluyor. Bu normal midir?
Çok teşekkürler, amin inşallahBenim de dünden beri var sağ kasık tarafından elimi basınca da ağrı var ben de, doktora gdiicem bu hafta bakalım ne djyecek
Oluyor canım bunlar gayet normal, herkeste oldu o ağrılar..
Tebrik ederim seni , Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah
Bende de bütün teoremler kızdı, ama hoca erkek bu ya dedi resmen 12. Haftada yuzde yuz olmasadaBen de ultrasonda erkek olduğuna emin olduğumu düşünüp erkek için bir kaç şey alsam da fatal sonucu kız geldi
Maşallah canımmm ne güzel kızlarımız çoğalıyor. Sağlıkla gelsinler inşallahKızımız oluyorrrr doktordan çıktıkkk sağlıklı maşallah
Oh ohh maşallah kızlarımıza bekliyoruz sabırsızlıkla onları pembe mor lila hoşgeldin dünyamıza
Herkes Kız yazmış yahu bu ne güzellik çoo sevindim canım ne güzel haberler aldım bugün yaaa :))))Kızlarr çıktım şükür sıkıntı yok bebis büyüdüğü icin ve yukarı çıktığı icin ağrım oluyormus progestan verdi vee sürpriz kiz bebeğimiz oluyor
Canımmm evet evet şükürler olsun sağ salim hepimiz kavustugumuzda daha nasil güzel bir mutluluk olacak insallahHerkes Kız yazmış yahu bu ne güzellik çoo sevindim canım ne güzel haberler aldım bugün yaaa :))))
Haberdar edin umarım kötü bir şey yokturKızlar bugün 12+1 im ultrasona göre. Biraz önce kırmızı kanamam oldu. Uzandım azaldı biraz. Ağrım sancım yok. Ciddi bir durum olabilir mi? Birazdan acile gideceğiz.
Okudukça çok mutlu oluyorum böyle güzel haberlerinizi hergün girerken inşalalh kimseden kötü haber almam diyorum ister istemez insan işleniyor üzülüyor çünkü. Bundan sonra hep böyle güzel haberler alırız inşallahCanımmm evet evet şükürler olsun sağ salim hepimiz kavustugumuzda daha nasil güzel bir mutluluk olacak insallah
Benim de tam 12+3 te oldu. Hemen Dr uma gittim. Meğer o haftalarda bunu yaşayan cokmus. O haftalarda plasente büyümeye başladığı için olabiliyormuş. Ama tabiiki siz yine de Dr a görünün. Progestan başlanıyor hemen.Kızlar bugün 12+1 im ultrasona göre. Biraz önce kırmızı kanamam oldu. Uzandım azaldı biraz. Ağrım sancım yok. Ciddi bir durum olabilir mi? Birazdan acile gideceğiz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?