Kızımız oluyorrrr doktordan çıktıkkk sağlıklı maşallah
Sağlıkla gelsinler inşallah prensesler
Ben kiz karni var demistim hatirlarsan canim
Yaa ben de hayirlisiyla saglikli sihatli bir kizim oluyor.demeyi cok istiyorum siz soyledikce heyecan basiyorKızlarr çıktım şükür sıkıntı yok bebis büyüdüğü icin ve yukarı çıktığı icin ağrım oluyormus progestan verdi vee sürpriz kiz bebeğimiz oluyor
idrar testi yapmadan mi verdi canim. Bol bol su içKızlar, akıntım son zamanlarda çok arttı beyaz, sarımtrak renkte. koku yok kaşıntı da yok bazen idrar da belli belirsiz yanma gibi geliyor ama tam anlayamıyorum. Doktoruma danıştım, daha önce enfeksiyondan dolayı suyum geldiği için kaybım olmuştu, şimdi riske atmayalım diye doktor augmentin başladı birde fitil verdi. Bi zararı olmaz dediler ilaçların ama ben korkuyorum çok inşallah bi zararı olmaz
Yok yapılmadı canım belirtilerime göre verdiidrar testi yapmadan mi verdi canim. Bol bol su iç
Yani oyle sey mi olur. Aile.hekiminize gidin bence idrar tahlili yapsin. Ben ilk.hamileligimde tum tahlilerimi.ilaclarimi hep aile.hekimim belirlerdi cok memnundum. Kafaya gore ilac mi verilir. Benim mesela.su az icsem yanma oluyordu 1 hafta.once idrar tahlili yapildi temiz cikti.Yok yapılmadı canım belirtilerime göre verdi
Erkek miKızlarrrr ben de cinsiyetini öğrendimmm tahminleri alayım
Aile hekimine de gittim cnm hatta ilacı onlar yazdı, ben zaten özele prof.a gidiyorum. Prof istediyse kullan dediler. Ben daha önce riskli hamilelikler yaşadım 2 tane kaybım olmuştu. Ama p.tesi günü sağlık ocağından idrar vermeye gideceğimYani oyle sey mi olur. Aile.hekiminize gidin bence idrar tahlili yapsin. Ben ilk.hamileligimde tum tahlilerimi.ilaclarimi hep aile.hekimim belirlerdi cok memnundum. Kafaya gore ilac mi verilir. Benim mesela.su az icsem yanma oluyordu 1 hafta.once idrar tahlili yapildi temiz cikti.
Bence kiz :)Merhaba herkese. Dayanadim ozeldeki doktoruma geldim:) her sey yolundaymis. Devletteki olcumler hatali oldugu gibi cogu seye de bakmamis. Artik ben de bir tahmin rica ederim :)
Bence tahlil yapılmalı sonuçta antibiyotik kullanıcaksın canım bu önemli benceYok yapılmadı canım belirtilerime göre verdi
Sağol canım haftaya dönücem öyle yaparım şimdilik kesildi gibi yine de fitil alıp kullanayım diyorum?Yüksek basınçtan olmuş olabilir bugün çok kalkmadan uzan sıcak tut kendini devam ederse doktoruna git uçak yolcuğu yaparken aklımızda bulunsun uçak kalkarken ve iniş sırasında ayaklarınizi yerden kaldırın ve sakız çiğneyin başınızı sabit tutmayın kulak ağrısı yapıyor bunları yaparsanız en az etkiye uğramış olursunuz
Tamam canım bekliyorum gelirse gidicemDevami gelirse doktora gidin. Benim doktorum bu donem hafif olabilir. Eger devami gelirse hemen gel demisti.
Evet kullan canım bir zararı yokSağol canım haftaya dönücem öyle yaparım şimdilik kesildi gibi yine de fitil alıp kullanayım diyorum?
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?