2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar, akıntım son zamanlarda çok arttı beyaz, sarımtrak renkte. koku yok kaşıntı da yok bazen idrar da belli belirsiz yanma gibi geliyor ama tam anlayamıyorum. Doktoruma danıştım, daha önce enfeksiyondan dolayı suyum geldiği için kaybım olmuştu, şimdi riske atmayalım diye doktor augmentin başladı birde fitil verdi. Bi zararı olmaz dediler ilaçların ama ben korkuyorum çok inşallah bi zararı olmaz

idrar testi yapmadan mi verdi canim. Bol bol su iç

Yok yapılmadı canım belirtilerime göre verdi
Yani oyle sey mi olur. Aile.hekiminize gidin bence idrar tahlili yapsin. Ben ilk.hamileligimde tum tahlilerimi.ilaclarimi hep aile.hekimim belirlerdi cok memnundum. Kafaya gore ilac mi verilir. Benim mesela.su az icsem yanma oluyordu 1 hafta.once idrar tahlili yapildi temiz cikti.

Aile hekimine de gittim cnm hatta ilacı onlar yazdı, ben zaten özele prof.a gidiyorum. Prof istediyse kullan dediler. Ben daha önce riskli hamilelikler yaşadım 2 tane kaybım olmuştu. Ama p.tesi günü sağlık ocağından idrar vermeye gideceğim

Kizlar merhaba bende nisan annelerindenim ama bebek hep önde gidiyordu dün perinatolog a gittim detaylı muayene için tam 12 hafta çıktı bebek 11+1 di sat a göre, doğum da 31 mart oldu erken döllenme dedi, doktor cinsiyete de erkek e benziyor çıkıntı dik dedi, ben kiz diye tahmin ediyordum şaşırdım sizde de perinatolog tahmin yaptı mı ultrasonda baya iyiydi , 3 boyutlu resmini de verdi, sizce erkek bebek kiyafetlerine bakmaya baslayayim mi

Sağol canım haftaya dönücem öyle yaparım şimdilik kesildi gibi yine de fitil alıp kullanayım diyorum?

Kızlar ben de muayeneden çıktım çok şükür hersey yolunda sağlıklı, cinsiyeti de öğrendik erkekmiş:) cinsiyet tahminciler yüzde 70 ve yüzde 90 kız demisti oyuzden cok sasirdim, sağlıklı olsun yeter. cok güzeldi parmağını emiyordu bayag hareketliydi daha ekrana yansır yansımaz doktor cinsiyeti siz söyleyin dedi okadar belliydi :)
20.haftada tetanoz aşısı için aile hekimine yönlendirdi, 21. hafta civarı yine detaylı ultrason olacak, plasenta da yukarı çıkmaya başlamış onu hiç kafana takma dedi. Mutluyum cok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…