- 9 Şubat 2022
- 892
- 1.516
- 33
- 28
Evett canımm amiin inşallahMaşallah canımmm ne güzel kızlarımız çoğalıyor. Sağlıkla gelsinler inşallah![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evett canımm amiin inşallahMaşallah canımmm ne güzel kızlarımız çoğalıyor. Sağlıkla gelsinler inşallah![]()
![]()
Gecmis olsun canim. Acile gittin mi doktor ne soyledi. Şuan nasilsin?Kızlar bugün 12+1 im ultrasona göre. Biraz önce kırmızı kanamam oldu. Uzandım azaldı biraz. Ağrım sancım yok. Ciddi bir durum olabilir mi? Birazdan acile gideceğiz.
İNSAALLAH once saglikli olsun da ALLAH gonlumuzdekini versinBende kız çok istiyorum pazartesi netleşir inşallah
Devlet hastanesinin aciline gittim. Bebeklerin kalp atışları var dedi ilaç yazdı. Yatışını yapalım dedi. Hastane ortamını hijyenik bulmadığım için yatışı kabul etmedim. Üniversite hastanesinin aciline geldim. Kan ve idrar verdim. Doktor bekliyorum 1 saattir. Kanamam da azaldı.Gecmis olsun canim. Acile gittin mi doktor ne soyledi. Şuan nasilsin?
Yatis verirlerse yat canim. Surekli serum gelip takiyorlar, enfeksiyon olmasin diye antibiyotik vuruyorlar. Benim de oldu 2 gece kaldim hastanede.Peki neden.oldugunu soylediler mi.Devlet hastanesinin aciline gittim. Bebeklerin kalp atışları var dedi ilaç yazdı. Yatışını yapalım dedi. Hastane ortamını hijyenik bulmadığım için yatışı kabul etmedim. Üniversite hastanesinin aciline geldim. Kan ve idrar verdim. Doktor bekliyorum 1 saattir. Kanamam da azaldı.
Kanamanda çok oldu ise gozetim altinda olman en iyisi. Yatiş yaparken bebek tutunsun diye iğne de vuruyorlar.Devlet hastanesinin aciline gittim. Bebeklerin kalp atışları var dedi ilaç yazdı. Yatışını yapalım dedi. Hastane ortamını hijyenik bulmadığım için yatışı kabul etmedim. Üniversite hastanesinin aciline geldim. Kan ve idrar verdim. Doktor bekliyorum 1 saattir. Kanamam da azaldı.
Yatış verecekler ama ben istemeyeceğim. Evde daha iyi yatar dinlenirim. Hastane ortamı pek steril değil. Doktor pıhtı ve kanama alamı var dedi. Bol su iç, kabızlığa dikkat et ve uzan dedi. Bugün yarım saat temizlik yapmıştım ondan oldu galibaYatis verirlerse yat canim. Surekli serum gelip takiyorlar, enfeksiyon olmasin diye antibiyotik vuruyorlar. Benim de oldu 2 gece kaldim hastanede.Peki neden.oldugunu soylediler mi.
Evet canım öyle yoğun bir şey yok ama bi kaç damla leke geldi. Aldım fitili inşallah geçerProgestan alırsan bir sıkıntı çıkmayacağını düşünüyorum canım demek ki bu dönemde oluyor çünkü senle aramızda bir gün var sadece ben de 12+3 üm bugün![]()
Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sorun yokturDevlet hastanesinin aciline gittim. Bebeklerin kalp atışları var dedi ilaç yazdı. Yatışını yapalım dedi. Hastane ortamını hijyenik bulmadığım için yatışı kabul etmedim. Üniversite hastanesinin aciline geldim. Kan ve idrar verdim. Doktor bekliyorum 1 saattir. Kanamam da azaldı.
Evet yoğun kırmızı. İlk olarak bardaktan boşalır gibi geldi sonra azaldı.Çok geçmiş olsun canım inşallah bir sorun yokturKanaman yoğun kırmızı mı? Ne kadar geldi
![]()
Canım bence doktor yatış verdiyse hastanede kalmalısın. En azından acil bir durumda daha hızlı müdahale edilebilir. Diğer bir arkadaşın dediği gibi serum vs. takılır, kontrollerin düzenli yapılır. Yine de tercih senin tabikiYatış verecekler ama ben istemeyeceğim. Evde daha iyi yatar dinlenirim. Hastane ortamı pek steril değil. Doktor pıhtı ve kanama alamı var dedi. Bol su iç, kabızlığa dikkat et ve uzan dedi. Bugün yarım saat temizlik yapmıştım ondan oldu galiba![]()
Çok geçmiş olsun sebebi neymiş doktor bilgi verdi mi?Evet yoğun kırmızı. İlk olarak bardaktan boşalır gibi geldi sonra azaldı.
Aynen benim de gecen cumartesi.oyle oldu. Ben ne zamandir ev toplama.işiyle ugrastim. Agrim yoktu ama aniden.ayaga kalktigim gibi bosaldi. Sagolsunlar gereken mudahaleyi cok guzel yaptilar. Insan hastane.ortami sevmiyor ama bebeklerin ve senin icin kesinlikle kalmaliydin. Ev hastane gibi olmuyor. Bana gun de 2 defa serum takiyorlardi gece bile gelip kontrol ediyorlardi. Ben şahsen o halde eve gecemezdim. Ama karar sizin.Allah şifa versin insallahEvet yoğun kırmızı. İlk olarak bardaktan boşalır gibi geldi sonra azaldı.
Doktora sordum yatınca serum verilecek mi diye. Serumluk bir durumun yok dedi. İlaç verdi onları kullan ve dinlen dedi. 6 yaşında oğlum var. Hastane köşelerinde kalsın istemedim. Bırakacak kimsemiz de yok.Canım bence doktor yatış verdiyse hastanede kalmalısın. En azından acil bir durumda daha hızlı müdahale edilebilir. Diğer bir arkadaşın dediği gibi serum vs. takılır, kontrollerin düzenli yapılır. Yine de tercih senin tabiki
Doktora sordum serum vermeyeceğiz. Yazdığımız ilaçları burada vereceğiz dedi. Eşimi çocuğumu yanıma almıyorlar. Evde ilaçlarımı kullanır dinlenirim.Aynen benim de gecen cumartesi.oyle oldu. Ben ne zamandir ev toplama.işiyle ugrastim. Agrim yoktu ama aniden.ayaga kalktigim gibi bosaldi. Sagolsunlar gereken mudahaleyi cok guzel yaptilar. Insan hastane.ortami sevmiyor ama bebeklerin ve senin icin kesinlikle kalmaliydin. Ev hastane gibi olmuyor. Bana gun de 2 defa serum takiyorlardi gece bile gelip kontrol ediyorlardi. Ben şahsen o halde eve gecemezdim. Ama karar sizin.Allah şifa versin insallah
Anladım canım geçmiş olsun bir an önce toparlarsın inşallahDoktora sordum yatınca serum verilecek mi diye. Serumluk bir durumun yok dedi. İlaç verdi onları kullan ve dinlen dedi. 6 yaşında oğlum var. Hastane köşelerinde kalsın istemedim. Bırakacak kimsemiz de yok.
İnşallah canm tek duam oİNSAALLAH once saglikli olsun da ALLAH gonlumuzdekini versin![]()
Daha çok çeşit oluyor hatta bir kaç kıyafet alırken kız işi daha zor hepsi güzel nasıl seçeceksin diye düşündümYaaaHayirli olsun kiz.kiyafetlerine bakmak daha guzel
![]()
2 haftaya kesinleşir o zaman :) hayırlısı ile sağlıkla kucağına alırsın inşallahBende de bütün teoremler kızdı, ama hoca erkek bu ya dedi resmen 12. Haftada yuzde yuz olmasada![]()
Çok geçmiş olsun inşallah sağlıkla kavuşursun bebeğine.Yatış verecekler ama ben istemeyeceğim. Evde daha iyi yatar dinlenirim. Hastane ortamı pek steril değil. Doktor pıhtı ve kanama alamı var dedi. Bol su iç, kabızlığa dikkat et ve uzan dedi. Bugün yarım saat temizlik yapmıştım ondan oldu galiba![]()