• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Kızlar ben de muayeneden çıktım çok şükür hersey yolunda sağlıklı, cinsiyeti de öğrendik erkekmiş:) cinsiyet tahminciler yüzde 70 ve yüzde 90 kız demisti oyuzden cok sasirdim, sağlıklı olsun yeter. cok güzeldi parmağını emiyordu bayag hareketliydi daha ekrana yansır yansımaz doktor cinsiyeti siz söyleyin dedi okadar belliydi :)
20.haftada tetanoz aşısı için aile hekimine yönlendirdi, 21. hafta civarı yine detaylı ultrason olacak, plasenta da yukarı çıkmaya başlamış onu hiç kafana takma dedi. Mutluyum cok şükür 😊
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin miniğin 🥰🧿

Sağol canım haftaya dönücem öyle yaparım şimdilik kesildi gibi yine de fitil alıp kullanayım diyorum? ☹️
Canım geçmiş olsun kahverengi ve açık pembe lekelenmelerden korkmamak gerekiyor peşinde şiddetli ağrı vs yoksa tabi. Benim yaklaşık 1 ayım lekelenmeyle geçti hem kahve hem pembe. Çok endişelenip stres yapmıştım keşke yapmasaydım diyorum. Progestan çok etkili bir ilaç gerçekten özellikle fitil olarak alınca. Bir zararı da yok önlem amaçlı kullanabilirsin yani. Kırmızıya dönmedikçe telaşlanma inşallah geçer gider bi an önce ❤️🙏

Canım geçmiş olsun kahverengi ve açık pembe lekelenmelerden korkmamak gerekiyor peşinde şiddetli ağrı vs yoksa tabi. Benim yaklaşık 1 ayım lekelenmeyle geçti hem kahve hem pembe. Çok endişelenip stres yapmıştım keşke yapmasaydım diyorum. Progestan çok etkili bir ilaç gerçekten özellikle fitil olarak alınca. Bir zararı da yok önlem amaçlı kullanabilirsin yani. Kırmızıya dönmedikçe telaşlanma inşallah geçer gider bi an önce ❤️🙏
Teşekkür ederim canım 🙏🏼 yok çok şükür ağrım, eczaneye gidip alıcam tedbir amaçlı kullanayım. İnşallah devamı gelmez. 🙏🏼💕

cok tesekkür ederim yorumunuz içiö gercekten kendımı cok vitamınsız buluyorumn zayıfken gıydıgımde yakısmıyor karnım buyuyuncede daha cırkın durcak ek gibi sanki gibi düşünüyorum :))
Hiç öyle olmuyo emin olun🥰 bu arkadaşlarımdan biri öyle zayiftiki iki pantolon üst üste giyerdi çok zayıf durmamak için. Hamilelikle birlikte kilo aldı, şimdi gayet mutlu🤗 siz de öyle olursunuz inşallah💕

Günaydın kızlar dün çok yorgundum yazamadım. Dün ÇAPA ya gittim bir güzel ilgilendiler benimle bir sürü tahlil yaptılar tabiki aşırı yoruldum o binadan o binaya koştırdum öğlen 1 den 4 e kadar 🤦‍♀️ ama çok şükür iyi haberler aldım değdi. Kızlar dediğiniz gibi yönlendirdi kadın doğum hematolojiye çok şükür hematolojide baktı ve özeldeki doktorumun dediği gibi bu genlerde pıhtılaşma sorunu yok dedi. Önemli olan genler faktör ll ve faktör v dedi. O yüzden sadece coraspin kullanabilirsin iğne gerek görmüyorum dedi ek bir tedaviye gerek yok dedi . Tabi bir sürü kan testi yapıldı pıhtı testi yapıldı.Çok şükür bebeğim de iyiydi baktılar ilgilendiler. İnşallah hayırlısı böyledir ve sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız 🤲🏻 🌸
Çok şükür, endişeden de kurtulmuş oldunuz🥰

Kızlar sizinde karnınızda iğne batması gibi bir acı oluyor mu arada ? Hayatımda ilk defa gece uyurken bacağıma kramp girdi çok acıdı ne kadar acılıymış halada üstüne bastıkca acıyor 😏

Kızlar az önce sol kasığımda 1-2 dakika süren anlık sızlama gibi bişeyler oldu. Yani ağrı desem değil, tam olarak sızlama gibi. Aynı şeyi yaşayan var mı bu haftalarda? 17+1im

Kızlar az önce sol kasığımda 1-2 dakika süren anlık sızlama gibi bişeyler oldu. Yani ağrı desem değil, tam olarak sızlama gibi. Aynı şeyi yaşayan var mı bu haftalarda? 17+1im
12+4 teyim.. Benim sag tarafta tarif ettiginiz anlik acilar oluyor.

Kızlarr çıktım şükür sıkıntı yok bebis büyüdüğü icin ve yukarı çıktığı icin ağrım oluyormus progestan verdi vee sürpriz kiz bebeğimiz oluyor😍❤️👼🏻🧿
Canımmm çok sevindim kız anneleri olarak aramıza katıldın 🥰
Benimde bugun akıntım oldu kahverengi ara ara pembe ama yoğun değil. 12+4 teyim progestan fitil mi verdi? 🙏

Back