Kızlarr çıktım şükür sıkıntı yok bebis büyüdüğü icin ve yukarı çıktığı icin ağrım oluyormus progestan verdi vee sürpriz kiz bebeğimiz oluyor
Amin canımm senin ağrı geçti mi? Benim hafif var halaYaa ne güzel kızlarımız artıyorsağlıkla gelsin
Gözün aydın canım sağlıkla gelsin miniğinKızlar ben de muayeneden çıktım çok şükür hersey yolunda sağlıklı, cinsiyeti de öğrendik erkekmiş:) cinsiyet tahminciler yüzde 70 ve yüzde 90 kız demisti oyuzden cok sasirdim, sağlıklı olsun yeter. cok güzeldi parmağını emiyordu bayag hareketliydi daha ekrana yansır yansımaz doktor cinsiyeti siz söyleyin dedi okadar belliydi :)
20.haftada tetanoz aşısı için aile hekimine yönlendirdi, 21. hafta civarı yine detaylı ultrason olacak, plasenta da yukarı çıkmaya başlamış onu hiç kafana takma dedi. Mutluyum cok şükür
Yok canm eskisi kadar çok yok ama ağrıyor hâlâAmin canımm senin ağrı geçti mi? Benim hafif var hala
Canım geçmiş olsun kahverengi ve açık pembe lekelenmelerden korkmamak gerekiyor peşinde şiddetli ağrı vs yoksa tabi. Benim yaklaşık 1 ayım lekelenmeyle geçti hem kahve hem pembe. Çok endişelenip stres yapmıştım keşke yapmasaydım diyorum. Progestan çok etkili bir ilaç gerçekten özellikle fitil olarak alınca. Bir zararı da yok önlem amaçlı kullanabilirsin yani. Kırmızıya dönmedikçe telaşlanma inşallah geçer gider bi an önceSağol canım haftaya dönücem öyle yaparım şimdilik kesildi gibi yine de fitil alıp kullanayım diyorum?
Sagol canimGözün aydın canım sağlıkla gelsin miniğin
Teşekkür ederim canımCanım geçmiş olsun kahverengi ve açık pembe lekelenmelerden korkmamak gerekiyor peşinde şiddetli ağrı vs yoksa tabi. Benim yaklaşık 1 ayım lekelenmeyle geçti hem kahve hem pembe. Çok endişelenip stres yapmıştım keşke yapmasaydım diyorum. Progestan çok etkili bir ilaç gerçekten özellikle fitil olarak alınca. Bir zararı da yok önlem amaçlı kullanabilirsin yani. Kırmızıya dönmedikçe telaşlanma inşallah geçer gider bi an önce
HAYIRLI olsun İNSAALLAH saglikla gelsin darısı başıma gönlümden kiz geciyorYaa ne güzel kızlarımız artıyorsağlıkla gelsin
Erkek miiKızlarrrr ben de cinsiyetini öğrendimmm tahminleri alayım
Hiç öyle olmuyo emin oluncok tesekkür ederim yorumunuz içiö gercekten kendımı cok vitamınsız buluyorumn zayıfken gıydıgımde yakısmıyor karnım buyuyuncede daha cırkın durcak ek gibi sanki gibi düşünüyorum :))
Çok şükür, endişeden de kurtulmuş oldunuzGünaydın kızlar dün çok yorgundum yazamadım. Dün ÇAPA ya gittim bir güzel ilgilendiler benimle bir sürü tahlil yaptılar tabiki aşırı yoruldum o binadan o binaya koştırdum öğlen 1 den 4 e kadarama çok şükür iyi haberler aldım değdi. Kızlar dediğiniz gibi yönlendirdi kadın doğum hematolojiye çok şükür hematolojide baktı ve özeldeki doktorumun dediği gibi bu genlerde pıhtılaşma sorunu yok dedi. Önemli olan genler faktör ll ve faktör v dedi. O yüzden sadece coraspin kullanabilirsin iğne gerek görmüyorum dedi ek bir tedaviye gerek yok dedi . Tabi bir sürü kan testi yapıldı pıhtı testi yapıldı.Çok şükür bebeğim de iyiydi baktılar ilgilendiler. İnşallah hayırlısı böyledir ve sağlıkla sıhhatle yavrularımızı kucağımıza alırız
Haha ben de dün randevuya giderken içtim ama bizimki tembel olacak heraldeGünaydın kızlarkontrolleri olanlara iyi şanslar Cinsiyetleri netleştirdiğimiz bir gün olur inşallah vişne sularını unutmayın
Aynen canım çok şükürÇok şükür, endişeden de kurtulmuş oldunuz
Erkek mii
Ben de ultrasonda erkek olduğuna emin olduğumu düşünüp erkek için bir kaç şey alsam da fatal sonucu kız geldiErkek mi
Bende kız çok istiyorum pazartesi netleşir inşallahHAYIRLI olsun İNSAALLAH saglikla gelsin darısı başıma gönlümden kiz geciyor❤❤
12+4 teyim.. Benim sag tarafta tarif ettiginiz anlik acilar oluyor.Kızlar az önce sol kasığımda 1-2 dakika süren anlık sızlama gibi bişeyler oldu. Yani ağrı desem değil, tam olarak sızlama gibi. Aynı şeyi yaşayan var mı bu haftalarda? 17+1im
Bugün 4. Kız sanırım maşallahBen de ultrasonda erkek olduğuna emin olduğumu düşünüp erkek için bir kaç şey alsam da fatal sonucu kız geldi
Canımmm çok sevindim kız anneleri olarak aramıza katıldınKızlarr çıktım şükür sıkıntı yok bebis büyüdüğü icin ve yukarı çıktığı icin ağrım oluyormus progestan verdi vee sürpriz kiz bebeğimiz oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?