• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek 👶 Topiği Şans 🍀 getirsin bizlere inşallah hadi Kızlar toplaşalım ❤️🫠

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba hoşgeldin 🤗 tabi ki eklerim şimdiden hayırlı olsun inşallah canım dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle pozitif düşün pozitif olsun inşallah 🤲❤️
Merhaba benide yazabilirsin Şubat 19 da toplama işlemi yapıldı Nisan 5 10 arası transfer olacak Allah tan mani olmazsa benimde ilk tüp bebek denemesi inş olur rabbim kimsenin kucağını bos birakmasin içinde bizim de 🙏❤️🌸
Yaş kaç canım kaçıncı gün embriyosu olacak hayırlısı olsun ❤️

Sizede geçmiş olsun. Tüp bebekte de dış gebelik ola biliyormuş sonradan burda öğrendim.
Açıkcası bir sefer böyle bir şey yaşayınca biraz tedirgin oldum :-/
Teşekkür ederim canım evet bende başıma gelmeyene kadar bilmiyordum ama tüp bebekte bu ihtimal var kime denk gelirse embriyo canlı olduğu için daha yerleşmeden kendine yer seçiyor o sırada nereye giderse işte 😁🙈 bende hala korkuyorum tekrar olursa diye Rabbim korusun inşallah bir daha yaşamayalım akıllı uslu dursunlar dilerim ana rahime güzel bir yere yerleşirler inşallah ne diyelim hayırlısı olsun 🤲🥰

Merhaba hoşgeldin 🤗 tabi ki eklerim şimdiden hayırlı olsun inşallah canım dilerim herşey sağlıklı güzel ilerler Allah’ın izniyle pozitif düşün pozitif olsun inşallah 🤲❤️
Amin canım inşallah hepimizin dileği gerçek olur rabbim bu sevinci hepimize yaşatır 20 Şubat da yumurta toplama işlemi yapıldı 2 tane 5. Gün embriyolari donduruldu çift transfer olacak Allah izin verirse ilk adet 24 Şubat da oldum şimdi bu ayki adet bekliyorum bu ayki adetle süreç başlıyor ikinci adet gunundemi oluyor erken mi oluyor genelde benim adet döngüsü genelde erken olur 1 hafta önce şimdi okadar iğne hormon aldım yumurta toplama işlemde bu ayki adet nezaman olacak onu merak ediyorum birde çok sistim ilaclardan galiba

Yaş kaç canım kaçıncı gün embriyosu olacak hayırlısı olsun ❤️
42 yaşındayım canım 5. Gün embriyolari donduruldu çift transfer olacak eğer adet tarihim gen aydaki 24 de olursa nisanın 14 da transfer âdet den 20 gün sonra tranfer diyorlar ama benim adet döngüsü hep bir hafta erken olur benim tahminim nisanın 10 gibi olur Allah tan mâni olmazsa çok zor bir bekleyiş

Herkese merhaba, açıkçası buraya kendimi yalnız hissettiğim ve biraz morale ihtiyacım olduğu için yazıyorum.

41 yaşındayım. İlk defa tüp bebek tedavisindeyim, dün yumurta toplama operasyonu oldu. Normalde 4 yumurta görünüyordu ama 3 tanesini alabilmişler. 3'ü de iyi görünen yumurtalarmış ve döllendiler. Doktorumuz eğer bir sorun olursa arayacağız, eğer aramadıysak her şey yolundadır dedi. Salı gününü bekleyeceğiz, eğer embriyolar 5. güne ulaşırsa sonrasında PGT-A testine gidecek. Oradan elimizde bir şey kalırsa ondan sonra embriyo transferi olacak.

Bu bekleyiş gerçekten çok zor, sürekli kaygı atakları yaşıyorum. Biz yurt dışında yaşıyoruz, ailelere tedavi gördüğümüzü haber vermedik. Yanımda eşimden başka kimsem yok destek olabilecek. Yaşımdan ve az yumurta sayısından dolayı şansımın çok çok düşük olduğunu biliyorum ama işte, insan yine de umutlanıyor. Burada her şey özelde oluyor ve cidden çok pahalı. Bu sefer olmazsa bu sene tekrar deneyebilir miyiz bilmiyorum...

Benim durumum böyle, herkese (ve kendime) bol şans diliyorum 🍀
Merhaba hoşgeldiniz dilerim embriyolarınız sağlıklı gelir sağlıklı bir şekilde transferiniz gerçekleşir sonra da annesine sıkı sıkı tutunsunlar yaş la Alakası yok Bende 36 yaşındayım en fazla 4 yumurta toplanıyor yumurta rezervim düşük olduğu için bebek için bir yumurta ve sperm yetiyor ama işte tutunma olmasa dondurulmuş da olmayınca çok can sıkıcı ☹️ ben de üç tüp bebek taptım üçünde sıfırdan Opu oluyordum şimdi tekrar olucam Rabbim yüzümüze baksın inşallah dilerim herşey güzel sağlıklı ilerler bir tane olsun sağlıklı olsun Altın embriyomuz olsun bizim olsun inşallah 🤲🥰 bende bu süreçlerde ailelere bahsetmedim sadece tüp bebekle dış gebelik geçirdim ameliyat olunca otomatik herkes duydu ama süreçlerimi gizli tuttum birde etrafın sorularıyla uğraşamam zaten süreç çok zor ve karmaşık birde herkese birşeyler anlatmak yoruyor en iyisi böyle bence bende yurtdışındayım ben yaştan dolayı sigortadan faydalandım yoksa altından kalkmak zor olur maddi açıdan dilerim Rabbim bizi çok yormadan nasip etsin sağlıklı hayırlı evlatlarla müjdelendirsin inşallah 🤲💕

Amin canım inşallah hepimizin dileği gerçek olur rabbim bu sevinci hepimize yaşatır 20 Şubat da yumurta toplama işlemi yapıldı 2 tane 5. Gün embriyolari donduruldu çift transfer olacak Allah izin verirse ilk adet 24 Şubat da oldum şimdi bu ayki adet bekliyorum bu ayki adetle süreç başlıyor ikinci adet gunundemi oluyor erken mi oluyor genelde benim adet döngüsü genelde erken olur 1 hafta önce şimdi okadar iğne hormon aldım yumurta toplama işlemde bu ayki adet nezaman olacak onu merak ediyorum birde çok sistim ilaclardan galiba
Amin amin inşallah şimdiden hayırlı olsun inşallah dilerim ikisi de altın embriyondur ikizlerin olsun sağlıklı bir şekilde inşallah burada hep beraber bu duyguları yaşayalım inşallah evet opudan dolayı olabilir ilaçlar bir sürü hormon ister istemez şişkinlik ödem yapar bu kadar eziyet çekiyoruz dilerim sonunda Rabbim bizi müfakatlandırır sağlıklı güzel bir şekilde inşallah 🤲🥹🫶🏻

42 yaşındayım canım 5. Gün embriyolari donduruldu çift transfer olacak eğer adet tarihim gen aydaki 24 de olursa nisanın 14 da transfer âdet den 20 gün sonra tranfer diyorlar ama benim adet döngüsü hep bir hafta erken olur benim tahminim nisanın 10 gibi olur Allah tan mâni olmazsa çok zor bir bekleyiş
İnşallah sağlıklı geçer sürecin Allah’ın izniyle çok zor her adımı çok sabır gerektiriyor sabrın sonu selamettir inşallah hepimiz için sağlıklısı hayırlısı güzeli olsun inşallah 2 adet minnoş annesini bekliyor dilerim sıkı sıkı tutunurlar güzel sağlıklı bir gebelik 🤰 geçirirsin inşallah 🤲❤️

Amin amin inşallah şimdiden hayırlı olsun inşallah dilerim ikisi de altın embriyondur ikizlerin olsun sağlıklı bir şekilde inşallah burada hep beraber bu duyguları yaşayalım inşallah evet opudan dolayı olabilir ilaçlar bir sürü hormon ister istemez şişkinlik ödem yapar bu kadar eziyet çekiyoruz dilerim sonunda Rabbim bizi müfakatlandırır sağlıklı güzel bir şekilde inşallah 🤲🥹🫶🏻
Canım bu duyguyu yaşamayan bilemez çok zor bir bekleyiş Umut endişe kaygı hepsi bir arada bana anlatsalar yaşamadan bilemezdim burdaki bütün arkadaşlar hepimiz bir birimizi çok iyi anlıyoruz rabbim hepimizin kucağıni doldursun hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

İnşallah sağlıklı geçer sürecin Allah’ın izniyle çok zor her adımı çok sabır gerektiriyor sabrın sonu selamettir inşallah hepimiz için sağlıklısı hayırlısı güzeli olsun inşallah 2 adet minnoş annesini bekliyor dilerim sıkı sıkı tutunurlar güzel sağlıklı bir gebelik 🤰 geçirirsin inşallah 🤲❤️
Rabbim hepimizin duasını kabul etsin şu mübarek aylar yuzusuyu hürmetine rabbim seninde kucagini doldursun müjdeli haber verelim birbirinize inşallah 🙏 ❤️ 🌸

Canım bu duyguyu yaşamayan bilemez çok zor bir bekleyiş Umut endişe kaygı hepsi bir arada bana anlatsalar yaşamadan bilemezdim burdaki bütün arkadaşlar hepimiz bir birimizi çok iyi anlıyoruz rabbim hepimizin kucağıni doldursun hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Çok doğru söylüyorsun insan içine girmeden bilemiyor inan ki tüp bebeğin her adımı zor acaba yumurta oluşacak mı sağlıklı bir şekilde toplanacak mı döllenme olacak mı transfer olana kadar hatta test gününe kadar her adımı stres dolu 🫣 bu sefer keseyi görecekmiyim anlayacağın doğum 🤰 olana kadar bu kaygı endişe bitmez diye düşünüyorum 🤨😁

Birgün buraya gelip bu konuşmalarımızı okuyup vay be ne günlerdi diyebiliriz inşallah Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı güzel evlatlar nasip eylesin İnşallah :KK200::emir_bebek::anneadayı:

Canım ekledim tabloya burayı takipe al süreçlerini bizimle paylaşırsın ona göre güncelleme yaparım inşallah 🙏

Bilmiyorum yaa, o konuda bile kararsızım. Evde gebelik testi yok, evden çıkmışken de direkt kan verebilirim aslında. Kanda çıkması daha muhtemel değil mi? Kanda çıkmayıp idrarda çıkması çok normal olmaz sanki 😆
İnşallah ilk pozitif senden gelir bence bekle az kaldı sağlıklı bir sonuç almak için 💕

Canım maşallah çok pozitifsin, herkese umut veriyorsun. İnşallah biz de sana verebiliyoruzdur 🥰
Çok teşekkür 😍 ederim canım öyle valla hi bende sizlerden umut ve destek alıyorum bazen umutsuzluğa kapılınca sonradan burada mucizeleri görünce tekrardan sanki canlanıyorum 😁 İnan ki sizler pozitif haber alınca sanki kendim almış gibi seviniyorum dilerim bu heyecanı hep beraber yaşayalım Allah’ın izniyle inşallah 🤲🫶🏻

Back