Cok gecmis olsun. Iyi bir karar almissiniz. Sartlari dusununce Ben olsam ben de sizin gibi yapardim. Insallah bir sey olmaz Allah in izni ile. Oglumuzda kizimla ayni yastaDoktora sordum yatınca serum verilecek mi diye. Serumluk bir durumun yok dedi. İlaç verdi onları kullan ve dinlen dedi. 6 yaşında oğlum var. Hastane köşelerinde kalsın istemedim. Bırakacak kimsemiz de yok.
Benim kız da bi eli kafasının altında bi eli ağzında yatıyordu kendini sola sıkıştırmış zilli doktor güzel görüntü alamadı o yüzden
Benim çin ve rus takvimi erkek çıkıyorduGunaydin kizlar bisi sorcam çin takviminin tahmininden tam tersi cinsiyeti belli olan var mi merak ettim?
Kızlar 12+5 pozisyonu kötüydü emin olamadı siz tahminde bulunabilir misiniz
Benim ki de aynı böyle duruyodu, bana da kesin konuşmadı. İlk %60 sonra %80 kız dedi. Perşembe kesinlesir pozisyon iyiyse
Beni de perşembe tekrar çağırdı haberleşelim bakalım ne diyecek siz kaç haftalıksinızBenim ki de aynı böyle duruyodu, bana da kesin konuşmadı. İlk %60 sonra %80 kız dedi. Perşembe kesinlesir pozisyon iyiyse
BenGunaydin kizlar bisi sorcam çin takviminin tahmininden tam tersi cinsiyeti belli olan var mi merak ettim?
Ilk cocugumda erkek gösteriyordu tuttu, bu sefer kız gösteriyordu tutmadı. Kan yenileme, rus takvimi japon takvimi vs hersey kız gösteriyordu, dollenme zamanına göre bile öyleydi ama erkek olduğunu öğrendik dün:) cok da inanmayın böyle şeylere, Allah evladin sağlıklı ve hayırlısını versinGunaydin kizlar bisi sorcam çin takviminin tahmininden tam tersi cinsiyeti belli olan var mi merak ettim?
Canim nasilsin her sey yolunda mi.Doktora sordum serum vermeyeceğiz. Yazdığımız ilaçları burada vereceğiz dedi. Eşimi çocuğumu yanıma almıyorlar. Evde ilaçlarımı kullanır dinlenirim.
2 hafta önce kontrole gittiğimde benimki de bu pozisyondaydı cinsiyeti görememiştik
Prilam kullanmazsam bende de enerji sıfırKızlar dunki kahverengi lekeden sonra progestan fitil kullandım çok şükür bir daha gelmedi. Bugub ise aşırı halsizim ayakta durucak halim yok sizde böyle misiniz? Enerji 0
Kızlar dunki kahverengi lekeden sonra progestan fitil kullandım çok şükür bir daha gelmedi. Bugub ise aşırı halsizim ayakta durucak halim yok sizde böyle misiniz? Enerji 0
SağolunProgestandan olabilir, yani ben kullandığımda öyle hissediyordum. Çok geçmiş olsun
İyiyim canım teşekkür ederim. Kanamam durdu uzanarak dinleniyorum.Canim nasilsin her sey yolunda mi.
Benimki de hep böyle yüz üstü yatıyor ya
Ben de dün gece progestan kullandım. Bende de halsizlik çokKızlar dunki kahverengi lekeden sonra progestan fitil kullandım çok şükür bir daha gelmedi. Bugub ise aşırı halsizim ayakta durucak halim yok sizde böyle misiniz? Enerji 0
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?