Yok hayır geçen haftaydı zaten 11 haftalık falandı henüz net görünen birşey yok dedi çok üzerine düşmedi bi ay sonra net öğreniriz dedi geçti,benim doktor biraz fazla rahattırGönlünüzden geçen olsun sağlıkla gelsin, doktor bir tahmin yapmadı mı?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok hayır geçen haftaydı zaten 11 haftalık falandı henüz net görünen birşey yok dedi çok üzerine düşmedi bi ay sonra net öğreniriz dedi geçti,benim doktor biraz fazla rahattırGönlünüzden geçen olsun sağlıkla gelsin, doktor bir tahmin yapmadı mı?
Rabbim hayırlısını versin sağlıkla alın bebişinizi, bolluk, bereket, neşe getirsin size inşallahYok hayır geçen haftaydı zaten 11 haftalık falandı henüz net görünen birşey yok dedi çok üzerine düşmedi bi ay sonra net öğreniriz dedi geçti,benim doktor biraz fazla rahattır![]()
Canım bende yaptırmadım 12.haftada ense kalınlığı burun yapısı normal dedi yaş riskim fazla çıktı ikili testte ama genelde 35900/1çıkınca güzel değer dedi doktorum 12.haftada perinatologda inceledi detaylıdada birşey çıkmadı tek yumurta ikizi riskli olduğundan doktorlar berşeyi öneriyor bana 17.deyim hala fetal dna diyor hatta amniyosentez kesin sonuç diyor ama o riskli yaptırmam bakalım hayırlısı artıkKızlar fetal DNA yaptıracaktım. Genetiğe randevu almıştım. Bulunduğum şehirde yapmıyorlar. Ankara veya İstanbul’a gitmen lazım dedi doktor. Tabi gebeliğim riskli olduğu için yolculuk yapamam. Bugün doktor ense kalınlığına ve burun yapısına baktı normal dedi. 13. haftamda da perinatolog detaylı ultrasonla bakacak. İnşallah sorun olmaz
Benim ikizlerde erkek:)Valla ben de aynı şeyleri düşünüyorum hala ultrasonda görünce şok oluyorum sanki başka birinin ultrasonu gibi geliyor
Tebrik ederim
Geçen gün şubat annelerinin listesine baktım neredeyse yüzde 80 i erkekbizim topikte durum ne olacak çok merak ediyorum
Ben de yaptıramayacağım burada olmadığı için. Artık hayırlısı olsun.Canım bende yaptırmadım 12.haftada ense kalınlığı burun yapısı normal dedi yaş riskim fazla çıktı ikili testte ama genelde 35900/1çıkınca güzel değer dedi doktorum 12.haftada perinatologda inceledi detaylıdada birşey çıkmadı tek yumurta ikizi riskli olduğundan doktorlar berşeyi öneriyor bana 17.deyim hala fetal dna diyor hatta amniyosentez kesin sonuç diyor ama o riskli yaptırmam bakalım hayırlısı artık
Maşallah ne güzel. Allah sağlıkla dünyaya gelmelerini nasip etsin inşallah. Ben de erkek istiyorum oğlum yalnız kalmasın diye. Hayırlısı olsun inşallah.Benim ikizlerde erkek:)
Senin de tek yumurta ikizi mi canımBenim ikizlerde erkek:)
Magnezyum kullaniyormusun canım. Benim de hep kasik ağrılarım var ama bende plasenta asagida olduğu için ona yoruyorum. Dayanilmayacak gibiyse mutlaka doktoruna danış. Bir de dinlenince azalıyor kendini yormamaya çalış uzun yürüyüşler yapmaKızlar benm rahimdeki ağrı geçmiyor artıyor gittikçe yurumekte çok zorlanıyorum normalmi bu kadar ağrı Dr rahim büyüdüğü için oluyor demişti ama bana anormal geliyor artık ne yapcam bilmiyorum
Senin baya kötü olmuş canım. Benim o raddede değil ara ara oluyor soda falan içince yatışıyor şimdilik. Şiddetli yanman varsa rennie ya da gaviscon şurup deneyebilirsin.minseo canım ya dün midem çok rahatsızdı buraya bile bakamadım o kadar kötü oldum ki midem yandı yani soda falan içtim ama zor geçti
![]()
Deniz, İpek, Duru, Derin, Defne, İnci, Eylül, Nisan, Güneş, İlkyaz, Nilda, Deren, SelinKızlar kız isimleri için fikirleriniz nelerdir?
Asya, Ada benim hoşuma gidiyor. Eşim Alara diyorama benim içime sinmedi
Diğer modern isimlerde genelde çevremde var
![]()
Canım benim de gece yatarken hissettiriyor, yorulduysam gün içinde yürürken de baskı şeklinde hissediyorum ağrıyı ama şiddetli bir ağrı diyemem. Doktorun bugün gerekli açıklamayı yapar zaten ama bu rahimi tutan bağlar gerildiği için aslında canımızı acıtan o. Tehlikeli olan ağrı şeklini düzenli kasılma şeklinde gelen uzanınca geçmeyen ağrı şeklinde tanımlıyorlar. İçini ferah tut bir sorun olduğunu sanmıyorum, belki ağrılarını azaltacak takviye verir doktorun.Kızlar benm rahimdeki ağrı geçmiyor artıyor gittikçe yurumekte çok zorlanıyorum normalmi bu kadar ağrı Dr rahim büyüdüğü için oluyor demişti ama bana anormal geliyor artık ne yapcam bilmiyorum
Ben akşamları 1 tatlı kaşığı bol su ile yutarak kullanıyordum. Sabah öğle akşam 1 er çay kaşığı da yiyebilirsin aç tok farketmez.Bal polen arı sütü karışımını nasıl kullanmalıyız sabah akşam aç karnına gibi mi
Demekki agri esiginiz dusuk, benim de var ve zorluyor gercekten ki benim agri esigim yuksektir. Agri kesiciyi cok kullaniyorsaniz hayatinizda, agri siddetli hissedilir. Cunku Agri kesiciler endorfini etkiler. Endorfin vucudun salgiladigi dogal agri kesici. Ilaci az kullanmak onemli bu yuzden. Kanama yoksa bence bu yuzdendir. Allah kolaylik sabir versinKızlar benm rahimdeki ağrı geçmiyor artıyor gittikçe yurumekte çok zorlanıyorum normalmi bu kadar ağrı Dr rahim büyüdüğü için oluyor demişti ama bana anormal geliyor artık ne yapcam bilmiyorum
Ay ilk defa öyle kötü oldum canım ya muhtemelen Fast food yedim ondan olduGünaydın herkeseCinsiyeti kesinleşenleri tebrik ederim
Senin baya kötü olmuş canım. Benim o raddede değil ara ara oluyor soda falan içince yatışıyor şimdilik. Şiddetli yanman varsa rennie ya da gaviscon şurup deneyebilirsin.
Deniz, İpek, Duru, Derin, Defne, İnci, Eylül, Nisan, Güneş, İlkyaz, Nilda, Deren, Selin
Canım benim de gece yatarken hissettiriyor, yorulduysam gün içinde yürürken de baskı şeklinde hissediyorum ağrıyı ama şiddetli bir ağrı diyemem. Doktorun bugün gerekli açıklamayı yapar zaten ama bu rahimi tutan bağlar gerildiği için aslında canımızı acıtan o. Tehlikeli olan ağrı şeklini düzenli kasılma şeklinde gelen uzanınca geçmeyen ağrı şeklinde tanımlıyorlar. İçini ferah tut bir sorun olduğunu sanmıyorum, belki ağrılarını azaltacak takviye verir doktorun.
Ben akşamları 1 tatlı kaşığı bol su ile yutarak kullanıyordum. Sabah öğle akşam 1 er çay kaşığı da yiyebilirsin aç tok farketmez.![]()
Yok canım kullanıyorum WC ye bile zor gidiyorum bugün gidicem doktora bakalım inşallah kötü bişey yokturMagnezyum kullaniyormusun canım. Benim de hep kasik ağrılarım var ama bende plasenta asagida olduğu için ona yoruyorum. Dayanilmayacak gibiyse mutlaka doktoruna danış. Bir de dinlenince azalıyor kendini yormamaya çalış uzun yürüyüşler yapma
Yok canım tam tersi ağrı esigim yüksek dayanikliyimdir acıya ama bu öyle böyle değil adım atamıyorum Ağrı kesici ve başka ilaçları bile kullanmıyorum çok nadirdir kullandığım sanki doğum yapcak gibiyim inşallah biran önce gecerde rahatlarimDemekki agri esiginiz dusuk, benim de var ve zorluyor gercekten ki benim agri esigim yuksektir. Agri kesiciyi cok kullaniyorsaniz hayatinizda, agri siddetli hissedilir. Cunku Agri kesiciler endorfini etkiler. Endorfin vucudun salgiladigi dogal agri kesici. Ilaci az kullanmak onemli bu yuzden. Kanama yoksa bence bu yuzdendir. Allah kolaylik sabir versin![]()
O da olabilir canım trans yağlar mideye normalde de dokunuyor iyice kötü etmiştir seniAy ilk defa öyle kötü oldum canım ya muhtemelen Fast food yedim ondan oldu![]()
hamile pantoloları iğrençÇalışan hamile arkadaşlar kıyafet bulabiliyor musunuz? Artık pantolon ve eteklerim belden sıkmaya başladı ama giyecek hiç bişey bulamıyorum resmen kışlıkhamile pantolonu adı altındaki pantolonlar da çok kötü üstelik aşırı pahalı, napıcaz
![]()
O zaman doktora bi gidin derim. Nts ye baglar belki ... Bu aylarda bakilir mi bilmiyorum ama Allah korusun onlemi alinir.Yok canım tam tersi ağrı esigim yüksek dayanikliyimdir acıya ama bu öyle böyle değil adım atamıyorum Ağrı kesici ve başka ilaçları bile kullanmıyorum çok nadirdir kullandığım sanki doğum yapcak gibiyim inşallah biran önce gecerde rahatlarim
Ben sukur ki hala kiyafetlerimi rahatlikla giyebiliyorum. Kizimda da tarzimin buyuk bedenini almistim hep. Hamile kiyafeti sevmiyorum ve evet cok pahali her sey gercekten!Çalışan hamile arkadaşlar kıyafet bulabiliyor musunuz? Artık pantolon ve eteklerim belden sıkmaya başladı ama giyecek hiç bişey bulamıyorum resmen kışlıkhamile pantolonu adı altındaki pantolonlar da çok kötü üstelik aşırı pahalı, napıcaz
![]()
Kızlarrr13. haftayı geride bıraktım
dün kontrolüm vardı burun ense kalınlığı gayet iyi bir sıkıntı yok dedi. ikili test için kan verdim 27 sinde tekrar gideceğim sonuçları konuşmaya. Sizi dinledim vişne suyu içtim öyle gittim maşallah eli ayağı durmuyor du
bu arada ters pozisyondaydı cinsiyeti göremedi sonra popo aşağı durunca bebek doktor alttan bakalım çok uygun bir pozizyonda duruyor cinsiyet için dedi. Aşağıdan baktı kız dedi
değişebilir daha dedi de oran verirmisiniz dedim %70 kız dedi inşallah değişmez ya o kadar mutluyum ki dünden beri ağzım kulaklarımda