Ay ne güzel çabuk çabuk sonuçlanmış. Maşallah canımHayırlı olsun gözünüz aydın
Ben de Genoksa yaptırdım Tekirdağ'dayim benim 6 günde sonuçlandı sizin baya hızlı olmuşçok şükür sağlıklı
2li tarama sonrası yaşadığım stres çok kötüydü
Hosgeldinkızlar merhaba benmde 2 nisan ama ben martta olabilirim o yüzden buradayımm 11 haftalıgım suan cinsiyet ne zamna belli olur
Evet benim 15+5 :) hepinize çok tşeekkür ederimmmHayırlısı olsunsanirim sizin haftanız ileri kesinleşti cinsiyeti
11. Haftada bana bakacaktı doktorum tabi ufaklık gostermemekte çok ısrarcı olunca kaldı, ne zaman kontrolünüzkızlar merhaba benmde 2 nisan ama ben martta olabilirim o yüzden buradayımm 11 haftalıgım suan cinsiyet ne zamna belli olur
Erkek gibi düşündüm canım hayırlı olsun
Aynen erkek cikarsa demekki dogru tespit olur
Erkek gibi geldi bana canım
Anlamıyorum ama içime erkek doğdu kafa yapısı sanki bide yatkın geldi
Evet kızlar, doğru hissettiniz cinsiyetimizi bugün öğrendik Erkek.Erkek sankiiiii :) şu instadaki hesaba yazdın mı
Hayırlı olsunnnnn sağlıkla kucağınıza alın inşallahEvet kızlar, doğru hissettiniz cinsiyetimizi bugün öğrendik Erkek.Bende başından beri sağlıklı olmasını ve Rabbim gönlümden geçeni biliyordu hayırlısını istedim hep. Şükürler olsun bir kızım var Rabbim birde oğlumu sağlıkla almayı nasip eder inşallah. Kesinleşti Rheaa
cinsiyetimiz listeye ekleyebilirsin.
Cok sevindim. Saglikla gelsin prensesKızlar ikiliden çıktım şimdi çok şükür herşey yolundaymış ölçümler gayet güzel dediyüksek ihtimal kız dedi 12+2 perinatolıg sizce?? Değişme ihtimali yoktur değil mi kendimi kıza alıştırmaya başlıyorum
Teşekkür ederim açıklaman için canım sanada geçmiş olsun. Yarın tekrar Bi doktora daha gideceğim zaten inşallah Bi çözüm bulunur da bende rahatlarım. Tabiki bebeğim için vurulurum iğneyiMerhaba öncelikle herkes umarım sağlıkla kucağına alır bebeğini
Fh2512 ben tüp bebekle hamile kaldım ve ilk transferim kimyasalla sonuçlandı, tam o sırada yaptırdığım pıhtılaşma testi sonucum çıktı. Pıhtılaşma meyilliymişim. Tüp bebek doktorum etkenin direk bu olduğunu söylemedi fakat neden olabileceğini söyledi. İlk transferim yüksek kaliteli embriyoydu. Hemen ardından ikinci transfere geçtik ve ikincide pozitifi aldım. Oksapar(kan sulandırıcı başlamıştık tabii) üstelik İkinci transferim daha düşük tutmaz denen bir kalitede embriyoydu.
Açıkçası ben ilkinin kimyasal olma sebebini pıhtılaşma olduğunu düşünüyorum.
Doğuma kadar iğne vurulacak olma düşüncesi bile beni yıpratıyor bazen. Fakat öyle böyle 17. Haftaya yaklaştım geçiyor bi şekilde zaman. Bebeğime bişey olmasındansa vurulurum diyorsun. O yüzden tek bi doktorla kalma derim, farklı bi doktordan daha görüş almalısın
Kanuniye yakınmısın canım sen bende genetik testimi orda yaptırmıştımArastirma hastanelerin de oluyor canim. Ben Istanbul da Kanunide yaptirdim ve doktor cok iyi bir kadindi. Ozeldeki gibi ilgilendi
Evet canım belirli hastanelerde var şehir ve Araştırma hastanelerinde oluyor genellikleBildiğim kadarıyla devlet hastanelerinde perinatolog yok, hic denk gelmedim ama fakülte hastanesinde kadın doğum içerisinde oluyor. Size en yakın fakülteden perinatoloji den randevu alabilirsiniz.
Perinatoloji diye biliyorum ben canımKızlar doktorumuzun tayini çıktı detaylı us ye yetişemiycez. Devlet hastanesinde yaptırmak istesem nereye randevu almam lazım
Erkeğe benziyor annesiKizlar sanki benimki cok net erkek dimi? Dunden kareler
Evet kızlar, doğru hissettiniz cinsiyetimizi bugün öğrendik Erkek.Bende başından beri sağlıklı olmasını ve Rabbim gönlümden geçeni biliyordu hayırlısını istedim hep. Şükürler olsun bir kızım var Rabbim birde oğlumu sağlıkla almayı nasip eder inşallah. Kesinleşti Rheaa
cinsiyetimiz listeye ekleyebilirsin.
Evet Atakentte oturuyorum. Kanuniye cok yakin sayilmaz ama Istanbul icin bence yakinKanuniye yakınmısın canım sen bende genetik testimi orda yaptırmıştım
Evet canım doğruEvet Atakentte oturuyorum. Kanuniye cok yakin sayilmaz ama Istanbul icin bence yakin
Ben de bugün çok kötüyüm canım boğazım aşırı yanıyor. İlaçta içemiyorum rahatlamak için ne yapsam diye bakıyorum etrafa, burnumda tıkalıKızlar ben grip oldumaranızda grip olan var mı? Neler kullandınız?
Üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?