2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Ben de bugün çok kötüyüm canım boğazım aşırı yanıyor. İlaçta içemiyorum rahatlamak için ne yapsam diye bakıyorum etrafa, burnumda tıkalı
zeytinduasi cok geçmiş olsun kızlar, ilaç için doktora sormak lazım ama ben önceki hamileligimde grip olunca C vitamini kullanmistim bir zararı yok redoxon 1000 mg. burun açmak için de deniz/okyanus suyu oneriyorlar.(sinomarin kullanmistim) parol da vermişti ama tabiki hepsini doktora sorup kullanın. Ihlamur rezene çayı içebilirsiniz bir de tavuk suyu corba iyi gelir, Allah acil şifalar versin

Sağlıcakla gelsin inşallah canım

Benim 15 gün oldu hala çıkmadı keşke başka yere yaptırsaydım

Ayyy çok güzellll darısı başımızaaa

Merhaba arkadaslar ben mayıs annesi olacağım inşallah. Sizler cinsiyetleri öğreniyorsunuz yavaş yavaş. Cinsiyet öğrenen arkadaşlar 6 veya 7. Haftada bebek kesenin ne tarafında oluşmuştu acaba. Hani ramzi teorisi varmışta merak ettim doğru oluyor mu. Karından cekilmis ultrasonda bebek kesenin sağında ise kız, solunda ise erkek oluyormus sizlerde tuttu mu bu

Merhaba hayırlı olsun. Kese konumu değil de 10 haftadan sonra nub a baktık o da kimin tuttu kimin tutmadı hatırlayamadım

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hayırlı olsun canım, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

Canım hayırlı olsun bebişin Benim bütün teorilerim belirtilerim çin takvimi vs herşey erkek gibiydi bugun doktor kız dedi Mide bulantım bile doğru düzgün olmadı hep tatlı aşerdim O yüzden sabırlı olmak gerekiyor Sağlıkla gelsinler

İleri hafta mide bulantılarının sebebi idrar yolu enfeksiyonu olabiliyor demişti doktorum. İdrar tahlili verin isterseniz.

Hayırlı olsun canım Sağlıkla gelsin inşallah.. Ne mutlu sana
Kızlar ben grip oldum aranızda grip olan var mı? Neler kullandınız?

Üzülüyorum
Çok geçmiş olsun canım ya.. Vitamin alabilirsin sanırım. Ihlamur bal.. Burnuna okyanus suyu sık. Bal zencefil karıştır ye. Ateş ağrıya Parol. Boğaz spreyi gargara falan da kullanılıyor olabilir. Doktora sorarsın canım.. Benim de burnum tıkandı tıkanacak gibi.. Hastaliksiz atlatsak keşke ya..
Evet Atakentte oturuyorum. Kanuniye cok yakin sayilmaz ama Istanbul icin bence yakin
Ay ben de Atakent'teyim

Yok yok bence çok yakın diyebiliriz
İnşallah 2023 Mart ayında kız bebek annesi olacağım. Heyecanlıyım ve burada benim gibi anne adaylarıyla ve tecrübeli annelerle fikir alışverişinde bulunmak çok iyi olacak
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar kız isimleri için fikirleriniz nelerdir?
Asya, Ada benim hoşuma gidiyor. Eşim Alara diyor ama benim içime sinmedi Diğer modern isimlerde genelde çevremde var
Biz de 6 7 yıl önce Asya koyarız ismini kız olursa demiştik ama şu an vazgeçtik gibi. Çevrede çok duyulmaya başladı diye önerim yok önerilere açığım ben de. Erkeğe Çınar dedik ama kıza daha netlik yok ı-ı

Hayırlı olsunnnnn sağlıkla kucağınıza alın inşallah

ALLAH saglikla kucagina almayı nasip etsin İNSAALLAH

Sağlıcakla gelsin inşallah canım

Ayyy çok güzellll darısı başımızaaa

Hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah

Hayırlı olsun canım, sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah

aminn arkadaşlar tek tek çok teşekkür ederim herkese Rabbim herkesin gönlündeki muradı versin inşallah.

Eşimde eski gibi dedi asya Duru, Öykü, Ülkü.. Ben Ada’ya ısındım biraz ama bakalım Çınar çok güzel isim ama erkek değil ki bizimkiler

Eşimde eski gibi dedi asya Duru, Öykü, Ülkü.. Ben Ada’ya ısındım biraz ama bakalım Çınar çok güzel isim ama erkek değil ki bizimkiler
Nehir, Doğa, Duru, Çağla benim beğendiğim kız isimleri. Daha çok zamanımız var canim, içine sinen bir isim bulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…