- 20 Aralık 2021
- 3.481
- 4.299
- 83
- 27
Ne demek canım benimSağol canım teşekkür ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne demek canım benimSağol canım teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederim kaşıntı yok içimi rahatlattin biraz olsunGunaydin. Beyaz, sari, yesilimsi akinti hamilelikte olur normal. Ama kasinti vs yoksa tabi. Idrar yaparken yanma vs yoksa. Bazen enfeksiyon kaynakli oluyor. Hamilelikte enfeksiyon da cok oluyor Ama soylediklerim yoksa enfeksiyon degildir normaldir.
Benim de öğlen ve akşamO kadar kötü değil ama Bi kaç gündür yemekten sonra akşamları oluyor soda ve elmayla geçiştiriyorum![]()
Yarın kontrole gideceğim doktor ister sanırım idrar testiYeşil ise idrar testi ver idrar enfeksiyonu olabilir büyük ihtimalle canım
Teşekkürler yarin kontrole gidecegim ins. Nedeni belli olurGeçmiş olsun canım. Yeşili bilmiyorum. Enfeksiyon falan mı acaba? Belki bilen vardır.
Sağlıkla gelsin inşallah.. Gözün aydın![]()
Gözün aydın. Sağlıkla da ilerlesin inşallah
6. hafta çok erken değil mi ki zaten? Daha bir şey görülmüyor o haftalarda.
Benm birkaç gündür midem yanıyor 8 9 aylikmisim gibi rahimde ağrı oluyor birde pıhtılaşmadan dolayı bacak ve kollarındaki uyuşma baya arttı başka da birşey yokMide yanması başlayan var mı?
2-3 gündür yemeklerden sonra midem yanıyor.![]()
Gercekten oyle cunku hersey mideye bagliymis bunu anladım yemek yemeyi gectim artik mide bulantısından hic bisey yapasın gelmiyor bebisler saglikla gelsin de İNSAALLAH su bulantilar da geçsin.. senin gecmis geri gelmiş demekki hormonlar surekli oynuyor kan akisi hizlaniyormus ya gittikçe ondan da olabilirBenim de ne güzel düzelmişti az çok iyiydim 2 gündür yine bulantı yaşıyorum ne yesem bulanıyor aç kalayım bulanıyor 9 ay sürmez inşalalh geçer. gerçekten bitsin bir daha gelmesin. Hamilelikte en zor süreçlerden birisi de bu canım .
Sagol canim INSAALLAHGeçmiş olsun.. İnşallah artık bir an önce geçer..
Ay inşallah canım yaaBenim de öğlen ve akşamsindirim sistemimiz yavaşlamaya başladı, inşallah daha da artmaz yanmalar
![]()
Ay ne acayip aynı haftalarda olduğumuz kişilerle aynı belirtileri yaşıyoruzBenm birkaç gündür midem yanıyor 8 9 aylikmisim gibi rahimde ağrı oluyor birde pıhtılaşmadan dolayı bacak ve kollarındaki uyuşma baya arttı başka da birşey yokrabbim sağlık sıhhat versin hepimize
![]()
Rennieyle sarmaş dolaş olacağımız zamanlar yaklaşıyor deseneMide yanması başlayan var mı?
Başlamadı ama aynı zamanlardayız iki güne başlar benim deMide yanması başlayan var mı?
Ben ilk kez olucam çok heyecanlıyımRennieyle sarmaş dolaş olacağımız zamanlar yaklaşıyor desene![]()
Eli kulağında hazır olBaşlamadı ama aynı zamanlardayız iki güne başlar benim de![]()
Inşallah sağlıcakla al kucağına canım. Ense kalınlığı ve burun kemik oluşumu önemli dedi benim doktorumda.yas kaynaklı ikili taramam yüksek cıktı aklında kalmasın istersen nipt yaptır dedi. Bende yarın yaptıracağım inşallah güzel sonuçlar çıkar hepimiz içinKızlar fetal DNA yaptıracaktım. Genetiğe randevu almıştım. Bulunduğum şehirde yapmıyorlar. Ankara veya İstanbul’a gitmen lazım dedi doktor. Tabi gebeliğim riskli olduğu için yolculuk yapamam. Bugün doktor ense kalınlığına ve burun yapısına baktı normal dedi. 13. haftamda da perinatolog detaylı ultrasonla bakacak. İnşallah sorun olmaz
Büyüyorlaaaar12+0 dan bildiriyorum bu göbek şaka mi inanamiyorum![]()
Ben hala idrak edemiyorum nasıl yani burda bebek mi varBüyüyorlaaaar![]()
Canımmm tebrik ederim bu sene sanki oğlan daha mi çokKızlar az önce oğlum olacağını öğrendim![]()
Teşekkür ederimmmCanımmm tebrik ederim bu sene sanki oğlan daha mi çok![]()