- 1 Mayıs 2022
- 734
- 1.094
- 33
- 37
Bende 3. Ayda iğne ve coraspine başladım banada hemotolojiye git dedi oradan rapor yazdır ilaçlarını ücretsiz alırsın dedi iğnelerde çok pahalı randevuda bulunmuyor cuma günü k.doguma pazarteside perinatolojiye randevum var benm kafama en çok takılan iğnenin recetesinde domuz bağırsağı mukozasından uretliyor yazıyor olması haram olan şeyden şifa gelirmi bilmiyorum eczaneye danışcam muadili varmı diye rabbim sağlıkla sorunsuz geçirsin hepimizinki inşallah sende bir doktorla kalma bir iki doktorda görün için rahatlasınKızlar bugün araştırma hastanesine randevum vardı gittim bu kan pıhtılaşması sonucumu birde araştırmaya göstereyim diye burdaki doktor da iğneye başlıcaksın dedi şaştım kaldım gelmişim gebeliğimin 3.ayına bu ayda başla iğneye dedi kafamı allak bullak ettibirde rapor çıkarmadı hematolojiye git dedi hematolojiye de Allah bilir ne zaman randevu bulurum orası meçhul. Özeldeki doktorum coraspine bile gerek görmezken bu doktor iğne kullan dedi hangisine uyucamı şaşırdım şimdide vicdan yapıyorum kullanmazsam ya bişey olursa kullansam mı falan diye düşüne düşüne başım ağrıdı artık. Acaba önlem amaçlı mı kullan başla dedi yoksa gerçekten eğilimim Varmı?