2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Merhaba canım anneler ikili testimin değeri yüksek çıktı varmı ikili test yaptıran nasıldı değerleriniz doktorum endişelenme dedi ama yine de endişeleniyor insan
Ultrason düzgün çıktıysa kan testlerine cok anlam yüklemiyorum demişti doktorum, benim de yaş riski yuksek çıktı
Ben en son tetanoz aşımı 5 Ağustos 2013 te olmuşum tekrar olmam gerekli mi acaba

Maşallah canım hayırlısı olsun benim tamamen 15.haftadan sonra azaldı hatta tamamen bitti gibi sadece iştahsızlık kaldı o da zamanla geçer diye düşünüyorum. Öyle ağır geçirdimmki 9 ay boyunca böyle olacağım kesin demiştim kendine hatta :)) inşalalh senin de gider birdahaki geri gelmez canım geri gelmesin mümkünse .

Maşallah canım bit prenses daha geliyor demekki :)) sağlıkla gelsinler inşallah

Günaydın canım. Bilinç altımızda hep bebeklerimiz var bende kız çocuğum olmuş onu emziriyorfom güzü gözü burnu ağzı hala gözümün önünde birden büyüyordu 2 gün sonra 3 yaşında gibi oluyordu. Anneme diyorum ben dah doğuralı 2 gün oldu bu nasıl benim bebeğim olabilir hayır yanlışlık var diyordum gerçekten de eylülde doğum yapanlar var son 3/4 ay sucuklardan perişan olmuşlar. En iyisi kış bebeği kesinlikle yaz ayında doğum yaptığım için biliyorum çok kötü gerçekten de.

Kesinlikle bende günde 3 Türk kahvesi içerdim İnan şimdi yapmıyorum bile öyle tiksindim ne çay ne de kahve ağzıma sürmedim bile.

Çalışan arkadaşlar bebek doğunca bakım işini nasil halletmeyi düşünüyorsunuz altı ay bakabilcem ben bebeğe sadece ve büyüklerin de bakmasını istemiyorum siz neler yapacaksınız?

Evet kesinlikle bilinçaltımızın oyunları sıcakta çok çok zor valla hele izmir sıcağında çocuğa da eziyet anneye de eziyet. Çok şükür iyi olacak bizim için

Çalışan arkadaşlar bebek doğunca bakım işini nasil halletmeyi düşünüyorsunuz altı ay bakabilcem ben bebeğe sadece ve büyüklerin de bakmasını istemiyorum siz neler yapacaksınız?
Ben anneme emanet edeceğim başka kimseye güvenemem kreş çağına kadar kayınvalidem şehir dışında o bakamaz zaten

Ben de tahmini 5-6 ay bakabilirim sonrasında kayınvalidem bakacak inşallah ben zaten onun bakmasını çok istiyordum kısmette oldu

Ben calısmıyorum atamayı bekliyorum ama atanır ise baslarsam annemle kayınvalidem ayları bölüp bakarlar

Hiçbir netlik yok asla isim beğenmiyorum
Ben hiç düşünmedim canım daha erken diye bilmem Ama çok istiyorum eşyalara bakmayı almayı gezip görmeyi hepsini maalesef çok erken dur daha bakalım diyorum kendi kendime hiç bakmıyorum bi bebek arabasına baktım o da kardeşim yolladığı için yoksa hiç bişeye bakmıyoruz. Eşimde bende hep tedirginiz. Dün eşim dediki kucağıma almadan içim rahat etmeyecek hiç dedi. Üzüldüm ama bende öyle düşünüyorum bir an önce kucağıma alsam rahat edeceğim diyorum. Ama yine de hiç olmadığım kdar heyecanlıyım biraz da hareketlerini hissetmeye başlasam daha da rahat edeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…