Erkek ismi daha zor geliyor banaValla biz başladık
biz daha hamilelik yokken karar vermiştik erkek olursa eşim kız olursa ben koycam inşallahİsim düşünmeye başladınız mı kızlar
Ultrason düzgün çıktıysa kan testlerine cok anlam yüklemiyorum demişti doktorum, benim de yaş riski yuksek çıktıMerhaba canım anneler ikili testimin değeri yüksek çıktı varmı ikili test yaptıran nasıldı değerleriniz doktorum endişelenme dedi ama yine de endişeleniyor insan
Ben en son tetanoz aşımı 5 Ağustos 2013 te olmuşum tekrar olmam gerekli mi acabaBen bu gebeligimde tetenoz aşısı olmayacağım, tercih etmediğinden değil de ilk gebeligimde saglikolcaginin dediği tüm dozları yaptırmıştım koruyuculugu devam ediyor diye şimdi yapmayacağız dedi. İsterseniz 5 veya 10 sene sonra yapalım demisti hemşire.
20.haftada 1.tetenoz dozunu, 25.hafta 2. Dozu vuruldum. Doğumdan 3ay sonra da 3.dozu olmuştum. Aşı takviminden baktım şimdi
Bence erkek
Cinsiyetten anlamıyorum canım ama kafa biraz daha büyük olunca erkek gibi diyorlar içime erkek doğdukafa yapısından mı anladınız
Hiçbir netlik yok asla isim beğenmiyorumİsim düşünmeye başladınız mı kızlar
Çok zor gerçektenHiçbir netlik yok asla isim beğenmiyorum
Maşallah canım hayırlısı olsun benim tamamen 15.haftadan sonra azaldı hatta tamamen bitti gibi sadece iştahsızlık kaldı o da zamanla geçer diye düşünüyorum. Öyle ağır geçirdimmki 9 ay boyunca böyle olacağım kesin demiştim kendine hatta :)) inşalalh senin de gider birdahaki geri gelmez canım geri gelmesin mümkünse .Merhaba arkadaşlar. Dün 13+3 te cinsiyeti öğrendik. Oğlum olacakmışbulantılarım hafifletmek yerine artiyo ne zaman geçecek bu bulantılar. Her sabah uyandigimda ve akşam yemeğinden sonra kusuyorum yordu artık ilaçta ise yaramiyo
Maşallah canım bit prenses daha geliyor demekki :)) sağlıkla gelsinler inşallahGünaydınlar herkese2 hafta önce kendi doktoruma kontrole gitmiştim 2li test için ama kendisi bir sonraki kontrolü 5 hafta sonraya verdiği için dün dayanamadim başka doktora gittim 1 haftadır hiçbir belirtim yoktu panik oldum çok şükür her şey yolunda çok çok hareketli yaramaz bir KIZiniz olacak dedi doktor kendi doktorum da kız demişti zaten artık tam emin olduk Rheaa
Sorunu cevaplamayi unutmuşum. Muhammed CelaleddinRumi mi gördün canım? Adını vermesen bile göbek adını mutlaka ver kulağına okut ben böyle rüyalara çok inanırım
Günaydın canım. Bilinç altımızda hep bebeklerimiz var bende kız çocuğum olmuş onu emziriyorfom güzü gözü burnu ağzı hala gözümün önünde birden büyüyordu 2 gün sonra 3 yaşında gibi oluyordu. Anneme diyorum ben dah doğuralı 2 gün oldu bu nasıl benim bebeğim olabilir hayır yanlışlık var diyordumGünaydın kızlarHavalar ne güzel oldu serin serin. Tam sabah uyanıp balkonda kahve kurabiye yapma mevsimi hamileliğimiz güzel zamanlara denk gelecek şanslıyız
Dün gece rüyamda elimde ultrason aleti doktorumla birlikte cinsiyeti kesinleştiriyorduk1 saat inceledik ve sonuç kız çıktı sonraki kontrol gelse de artık netleşse
Kesinlikle bende günde 3 Türk kahvesi içerdim İnan şimdi yapmıyorum bile öyle tiksindim ne çay ne de kahve ağzıma sürmedim bile.Bir kahve sever olarakondan da tiksindim yoksa dediginiz gibi hava cok guzel sicak bir icecekle oturmalik cay alayim bari ben de... Bu arada kurabiye ah ah starbucks kurabiyesi yapar kahve ile keyfini cikarirdim. Suan kurabiye de yiyemiyorum size bol keyifli vakitler
Evet ya bizde 4 kız kardeşiz didişirdik bazen ama hep bir aradayız güzel oluyorSonradan alınmayada bilir yaniben kız kardeşime kızınca anneme diyorum hala aldığınız yere geri verin bunu diye abla olmak böyle birsey hem hiç vazgeçmiyorsun hemde hiç geçinemiyorsun
Evet kesinlikle bilinçaltımızın oyunlarıGünaydın canım. Bilinç altımızda hep bebeklerimiz var bende kız çocuğum olmuş onu emziriyorfom güzü gözü burnu ağzı hala gözümün önünde birden büyüyordu 2 gün sonra 3 yaşında gibi oluyordu. Anneme diyorum ben dah doğuralı 2 gün oldu bu nasıl benim bebeğim olabilir hayır yanlışlık var diyordumgerçekten de eylülde doğum yapanlar var son 3/4 ay sucuklardan perişan olmuşlar. En iyisi kış bebeği kesinlikle yaz ayında doğum yaptığım için biliyorum çok kötü gerçekten de.
Ben anneme emanet edeceğim başka kimseye güvenemem kreş çağına kadarÇalışan arkadaşlar bebek doğunca bakım işini nasil halletmeyi düşünüyorsunuz altı ay bakabilcem ben bebeğe sadece ve büyüklerin de bakmasını istemiyorum siz neler yapacaksınız?
Ben de tahmini 5-6 ay bakabilirim sonrasında kayınvalidem bakacak inşallah ben zaten onun bakmasını çok istiyordum kısmette olduÇalışan arkadaşlar bebek doğunca bakım işini nasil halletmeyi düşünüyorsunuz altı ay bakabilcem ben bebeğe sadece ve büyüklerin de bakmasını istemiyorum siz neler yapacaksınız?
Ben calısmıyorum atamayı bekliyorum ama atanır ise baslarsam annemle kayınvalidem ayları bölüp bakarlarÇalışan arkadaşlar bebek doğunca bakım işini nasil halletmeyi düşünüyorsunuz altı ay bakabilcem ben bebeğe sadece ve büyüklerin de bakmasını istemiyorum siz neler yapacaksınız?
Ben hiç düşünmedim canım daha erken diye bilmemHiçbir netlik yok asla isim beğenmiyorum
Kore benimki de. Cinsiyet belli o zaman inşallah benimki de kısa zamanda gelirBenim testim amerikaya gitmisti canim 10 günde geldi öyle diyorlar ama daha hızlı geliyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?