Günaydın. Benim 9 haftada yumuşamaya başladı. Ama dolgunluk hep var. Yani normal halinden büyük yine. Endişe etmeyin, belirli bir haftadan sonra sertlik gidiyor anladığım kadariyla. Şu an 13+5 im ben. Kaşık ağrısı çok az oluyor ben de nadiren.. dediğim gibi belirtiler azalıyor, artıyor. Günden güne de değişiyor. Ama göğüsler hiç sertlesmedi bı dahaKizlar gunaydin
Ya daha once benzer seyler yazan arkadaslar da olmustu. Benim bugune kadar goguslerim hep asiri gergin, dolgun, karin ve kasiklarimda da hep agri vardi, agrisiz gunum olmadi. Bugun 10+1’im gogusler yumusacik, hic agri da yok. Normal midir, ne bu simdi
Boyle yasaklar hep daha ilgi ceker ya, benim herseyi canim cekiyor ve ustteki uyarini gorunce daha da cok okuyasim geldi, bi cirpida okudumCanım anneler aşağıda yazanlar aseren cani çeken anneler için zararlı içerik. Lütfen devamını okumayinizbaştan uyarıyorum.... demedi demeyin
Olmaz mi yaaaaayanina da bir çikolatalı ıslak kek, susamlı tahinli kurabiye ,bir parça börek yanina , küçük dereotlu kıtır bir poğaça, birde böyle patates üstü havuçlu sarımsaklı yogurlu belki de yanina kucuk bir tabak patates salatasi bol eksili ve acılı oldu muuuuu ufffffff beeee! Gelsin kilolar
Kiz yemeksepeti daha kolayDua et ki iştahım yok bu aralaryoksa şu an edirneye bilet bakıyordum
Aaahh aahh ne mutlu size gerçektenInsallah saglikli bir kizdir. Kiz cocuk biratanedirinsallah her annenin bir kizi olur. Olanlar bilir degerini ve onemini. Yani anlatilmaz yasanir Cannimmm kizimi cok seviyorum cokkk
Senin cinsiyet belli miydi kuzu?Ayy bendeki çizgi koyu bir şekilde var ya bildiğin o çizgi var
Yok canım doktor daha Bi yorum yapmadı ama buraya atmıştım ultrason fotoğrafıSenin cinsiyet belli miydi kuzu?
Daha 2 hafta var ama 2. trimesteraIkinci trimester rahatligi... Ne guzel iste, belirtiler hic olmaz 2.trimestarda. Hamileligin en sevdigimi donemi... 3 Aya yaklasmis o yuzden :)
Canım bende 10+0 oldum bugün yavaş yavaş belirtiler kayboluyor gibi. Bende mide yanması falan azaldı. Göğüslerde aynı arada sızlıyor o kadarEndişelenme
Benim de aynı canım
Valla resmen benim memeler balondu söndü…Günaydın. Benim 9 haftada yumuşamaya başladı. Ama dolgunluk hep var. Yani normal halinden büyük yine. Endişe etmeyin, belirli bir haftadan sonra sertlik gidiyor anladığım kadariyla. Şu an 13+5 im ben. Kaşık ağrısı çok az oluyor ben de nadiren.. dediğim gibi belirtiler azalıyor, artıyor. Günden güne de değişiyor. Ama göğüsler hiç sertlesmedi bı daha
Instagramdki sayfaya sorsana canım, benim de 1 oğlum var bana gelişimi %80 kız dedi kendi doktorum ne diyecek bakalım yarın
Kız olsun çamurdan olsun diye bir laf var, sağlıklı olsunlar da insanın ikisinin de tadına bakmak istiyor tabiInsallah saglikli bir kizdir. Kiz cocuk biratanedirinsallah her annenin bir kizi olur. Olanlar bilir degerini ve onemini. Yani anlatilmaz yasanir Cannimmm kizimi cok seviyorum cokkk
Canım bazen ağrı geçiyor bazen geri geliyor.Kizlar gunaydin
Ya daha once benzer seyler yazan arkadaslar da olmustu. Benim bugune kadar goguslerim hep asiri gergin, dolgun, karin ve kasiklarimda da hep agri vardi, agrisiz gunum olmadi. Bugun 10+1’im gogusler yumusacik, hic agri da yok. Normal midir, ne bu simdi
Yarın ben de gideceğim, inşallah güzel haberlerle dönelimBenimde öyleydi hiç belirtim yoktu canım ama şimdi nedense uyuyamıyorum pelvik bölgemde hafif sancı dolgunluk ve hafif kramplar hissediyorum yarın randevum var bakalım napıyor beyefendi yeri rahat mı bir göreyim
maşallah kuzuya :) kıza benzettim ama cok emin degilim, saglıkla gelsin inşallahKizlar cinsiyet tahmini yapabilen var mı aranızda 12 +4 günlük
Eki Görüntüle 3121535
aynen oyle ne enerjisi :) mutfak hep dagınık, rutinde yaptıgım temizlikleri hep erteliyorum zar zor yapıyorum. bi ara eşime agladım hiçbişeye yetişemiyorum ev üstüme üstüme geliyor diye, okadar sacma ama bu yüzden agladımKendimi hiç full enerjik hissedemiyorum sizde de öyle oluyor mu? Ev işleri, her şey büyüyor gözümde. Gezmek falan da zor geliyor
Ben de yaaa 3 yıldır sürekli düzen içinde olunca bu ortamı görünce sinir bozuluyor ama napalım alıscazaynen oyle ne enerjisi :) mutfak hep dagınık, rutinde yaptıgım temizlikleri hep erteliyorum zar zor yapıyorum. bi ara eşime agladım hiçbişeye yetişemiyorum ev üstüme üstüme geliyor diye, okadar sacma ama bu yüzden agladımbebiş doğunca da bir süre dagınık olacak ama düzene oturtacagız
Ben de aynıyım hamile kaldığımdan beri enerjim yüzde 50 azaldı resmen, bi de gündüz iş akşam eve gel evde iş yapamıyorum olmuyor uzanıp dinlenmek istiyorum sadece. O yüzden biriyle anlaştım temizlik için ayda bir dip köşe cam kapı alıcam, günlük ufak işleri de eşim hallediyor zaten. Robotta süpürüp siler, o şekilde idare edicez artıkKendimi hiç full enerjik hissedemiyorum sizde de öyle oluyor mu? Ev işleri, her şey büyüyor gözümde. Gezmek falan da zor geliyor
Minim minim gitmez ki, her gebelik anneye ozgudur. Kitaplardaki bire bir olmaz :)Daha 2 hafta var ama 2. trimestera
Valla resmen benim memeler balondu söndü…
Hayir dunden bugune ne oldu yani, cok tuhaf gercekten
Neyse bence de bir sorun yoktur biliyorum ama insanin arada bi pimpiriklenesi geliyor
Çok mantıklı ben de robot istedim bakalım nolcakBen de aynıyım hamile kaldığımdan beri enerjim yüzde 50 azaldı resmen, bi de gündüz iş akşam eve gel evde iş yapamıyorum olmuyor uzanıp dinlenmek istiyorum sadece. O yüzden biriyle anlaştım temizlik için ayda bir dip köşe cam kapı alıcam, günlük ufak işleri de eşim hallediyor zaten. Robotta süpürüp siler, o şekilde idare edicez artık
Kizlar ındtagramda ki sayfa derken nasıl oluyor ne şekilde söylüyor ki para karşılığı mi ne kadar kiInstagramdki sayfaya sorsana canım, benim de 1 oğlum var bana gelişimi %80 kız dedi kendi doktorum ne diyecek bakalım yarın
Kız olsun çamurdan olsun diye bir laf var, sağlıklı olsunlar da insanın ikisinin de tadına bakmak istiyor tabi
Canım bazen ağrı geçiyor bazen geri geliyor.
Benim de geçen hafta yoktu şimdi gene dokunulmuyor
Yarın ben de gideceğim, inşallah güzel haberlerle dönelim
Benim çok erken daha 9+6 cinsiyeti bilmiyorum henüzEvet olusmicak sanki, aminn... Kizimda gobek deligine kadar vardi, yarimdi. Bunda bakiyorum bakiyorum yok :) erkek mi sizinkinin cinsiyeti?
Ya ben de kızım olsun çok istiyorum. Ben de iki kız teyzesiyim nasıl bi aşktır iyi bilirimInsallah saglikli bir kizdir. Kiz cocuk biratanedirinsallah her annenin bir kizi olur. Olanlar bilir degerini ve onemini. Yani anlatilmaz yasanir Cannimmm kizimi cok seviyorum cokkk
Kız aynısını yazdım iki gün önce ben de öyle oldum hiç hamile gibi değilim. Birebir aynı belirtilerim vardı şu an sıfır. Arkadaşlar rahatlattı sağolsun. Bebeğin leğen kemiğine doğru kayması ve her gün aynı miktarda büyümemesi söylenmişti mantıklı geldi bana. Hatta aynı anda kzımayın Şubat annelerine de danıştım onlar da öyle olmuş bizim haftalarda çok rahatladımKizlar gunaydin
İnşallah canım yaInstagramdki sayfaya sorsana canım, benim de 1 oğlum var bana gelişimi %80 kız dedi kendi doktorum ne diyecek bakalım yarın
Kız olsun çamurdan olsun diye bir laf var, sağlıklı olsunlar da insanın ikisinin de tadına bakmak istiyor tabi
Canım bazen ağrı geçiyor bazen geri geliyor.
Benim de geçen hafta yoktu şimdi gene dokunulmuyor
Yarın ben de gideceğim, inşallah güzel haberlerle dönelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?