2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Gittim bir kez lekelenme olmuştu kahverengi progesteron vermişti cuma günü tekrar çağırdı kese için. Bu arada sende rahimin altında iğne batma hissi oluyor mu bugün sabah oldu bende yaşayan var mı acaba
Oluyor canım ara ara batmalar, ayakta çok kalırsam daha çok oluyor. Lekelenmen oldu mu bir daha

Kizlar bu arada türk kahvesi içen var mı aranızda ben çok severim ama gebeliği öğrendiğimde beri içmiyorum bı sakıncası var mı acaba

Oluyor canım ara ara batmalar, ayakta çok kalırsam daha çok oluyor. Lekelenmen oldu mu bir daha
Battan birgün önce az lekelenme oldu iki gün sonrada akıntının içinde kahverengi lekelenme vardı bir kereliğine şükür sonrasında hiç yaşamadım senin var mı

Battan birgün önce az lekelenme oldu iki gün sonrada akıntının içinde kahverengi lekelenme vardı bir kereliğine şükür sonrasında hiç yaşamadım senin var mı
Yok canım olmadı şükür, senin de olmasin inşallah bir daha

Kizlar bu arada türk kahvesi içen var mı aranızda ben çok severim ama gebeliği öğrendiğimde beri içmiyorum bı sakıncası var mı acaba
Ben de cok severim hele sabahları olmazsa olmaz ama öğrendiğimden beri hiç içmedim

Canım; yaşın, son adet başlangıç tarihin, şehir, kaçıncı cocuk ve başlangıç kilo bilgilerini ilk sayfadaki tabloda dolduruyoruz

Merhaba; yaş 37, son adet tarihi 25 Mayıs, Bursa, 3. çocuk, 66 kilo

Listeyi sağlıkla hayırla tamamlamak nasip olsun inşallah hepimize.

Ben de kendi güncellememi paylaşayım; 7. Haftayı bitirmek üzereyim. 5. Haftada bir kere lekelenme olmuştu. Geçtiğimiz cuma yine oldu ve sabah akşam progestan kullanıyorum 100mg liklardan. Her seferinde olmuyor ama bazen açık kahve leke geliyor. Mide bulantım, göğüs hassasiyetim devam ettiği için artık lekelenmeyi görmemeye çalışıyorum. Tatil dönüşü kalp atışı duymaya gideceğiz, inşallah her şey yolundadır. Bundan sonrası rabbimin takdiri

Hepimize kolaylıklar diliyorum

Ben içiyorum her gün 1 tane. Şekersiz. Kahveyi normal yaptığımdan daha az koyuyorum. İlk gebeligimde de içmiştim bunda da içmeye devam ediyorum. Doktorum günde 1 bardak kahve , 2 bardak ta açık çay içebilirsin demisti ilk gebeligimde.

Bende arada bir icecem canm bir fincanın sakıncası yok benncede

Kızlar progestan bebeğin tutunmasını düşmemesini sağlıyomuş doktora sormak gerekirmi acaba kullanmak için kanamam olmadı çok şükür ama sizlere sormak istedim kullanan varmı

Ben şuan 6+6 yım benide ekler misin listeye BDT 1 Mart olarak gösteriyor sat ise 24 Mayıs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…