Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahminlerin kralicesinden bir tahmin gelir mi bana daGenel olarak canım %51 oran düşük yani hatta güvenilir bir değer hiç değil. Ama sekreteri şunu dedi, erken hafta olduğu için bu şekilde soyluyor. Keisn erkek çıkacak ben daha yanıldığını hiç görmedim dedi. Benim de aklıma yattı doğrusu erken haftalarda cinsiyeti beğenmeme durumu olup kürtaj olayı olmasın diye. O yüzden düşük bir yüzde verdi gibime geldi. 2 hafta pes pese yaklaşık 1-1.5 saate yakın inceleme yaptı doktorum. Yanılmaz diye düşünüyorum ama bir yanim da umarım yanılır diyor![]()
Evet pek belli olmuyor canim, inşallah bir dahakine daha iyi bir görüntü alirVar canım ama ben pek birşey goremedim
Eki Görüntüle 3121123
Kız valla kendime hayrım yokTahminlerin kralicesinden bir tahmin gelir mi bana da![]()
Var canım ama ben pek birşey goremedim
Eki Görüntüle 3121123
Güzel bir prenses diyorumBu da benim minnoşum:) cinsiyet hakkinda yorumları bekleriz, cok hareketliydi doktor bisey demedi
Erkek mi acabaBu da benim minnoşum:) cinsiyet hakkinda yorumları bekleriz, cok hareketliydi doktor bisey demedi
Çarşamba inşallahDaha net bir görüntüde tekrar tahmin yapalım ama içimden yakışıklı bir prens geçti yaa![]()
Korona oldum canımHerhangi birsey yok dimi hasta filan miydin
Erkek benceBu da benim minnoşum:) cinsiyet hakkinda yorumları bekleriz, cok hareketliydi doktor bisey demedi
Oğlum da öyleydi benim canım.Buarada benim de kontrolumde bir olumsuzluk cikti ama cok net değil suan ne olacagi, plasenta asagidaymis ileriki haftalarda yukarı çıkabilir takip edeceğiz dedi. Daha önce iki arkadaşımda benzer durum olmuştu onlarda yukarı çıkmıştı inşallah benim de öyle olur. İnsan ister istemez stres yapıyor ama bakalim belli olmaz rahat olmaya çalışıyorum
Çarşamba inşallah![]()
Buarada benim de kontrolumde bir olumsuzluk cikti ama cok net değil suan ne olacagi, plasenta asagidaymis ileriki haftalarda yukarı çıkabilir takip edeceğiz dedi. Daha önce iki arkadaşımda benzer durum olmuştu onlarda yukarı çıkmıştı inşallah benim de öyle olur. İnsan ister istemez stres yapıyor ama bakalim belli olmaz rahat olmaya çalışıyorum
Böyle fotograflardan pek anlamam hissetmem de ama sizjnkini görünce kız gibi geldi birkac kızı olan arkadaşlarımın ultrason görüntüsüne benzettimBu da benim minnoşum:) cinsiyet hakkinda yorumları bekleriz, cok hareketliydi doktor bisey demedi
Nasil değişik soslarmış onlar bilmeden canım çekti vallatariflerini benimle paylaşabilirsiniz valla hiç hayır demem
![]()
çok sağol canım dikkat edecegimOğlum da öyleydi benim canım.
Ağır iş yapma, bol bol dinlen ayaklarını yüksek tutup, zamanla çıkıyor yukarı
Erkek gibi annesiBu da benim minnoşum:) cinsiyet hakkinda yorumları bekleriz, cok hareketliydi doktor bisey demedi
ay çok gecmiş olsun, inşallah daha iyisindir canımKorona oldum canım
Erkek bence![]()
Pek net değil canım haftaya daha netini atarsın hemen yorumlarız mart anneleri olarakVar canım ama ben pek birşey goremedim
Eki Görüntüle 3121123
Paylaş bizimle de bacım nasıl bir tarifmiş o güzel mi olduYouTube aciyirum be gozume carparsa :) kahvaltilik acili yaptim bu defa
![]()