2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300
Masallah herseyin yolunda olmasina sevindim Usg fotosu varmi tahminde bulunalım:) ben de aticam 12+5 teyiz doktor tahminde bulunmadı cok hareketliydi
Var canım ama ben pek birşey goremedim
IMG_20220829_113956.jpg

Genel olarak canım %51 oran düşük yani hatta güvenilir bir değer hiç değil. Ama sekreteri şunu dedi, erken hafta olduğu için bu şekilde soyluyor. Keisn erkek çıkacak ben daha yanıldığını hiç görmedim dedi. Benim de aklıma yattı doğrusu erken haftalarda cinsiyeti beğenmeme durumu olup kürtaj olayı olmasın diye. O yüzden düşük bir yüzde verdi gibime geldi. 2 hafta pes pese yaklaşık 1-1.5 saate yakın inceleme yaptı doktorum. Yanılmaz diye düşünüyorum ama bir yanim da umarım yanılır diyor 😬
Tahminlerin kralicesinden bir tahmin gelir mi bana da 😃😁

Buarada benim de kontrolumde bir olumsuzluk cikti ama cok net değil suan ne olacagi, plasenta asagidaymis ileriki haftalarda yukarı çıkabilir takip edeceğiz dedi. Daha önce iki arkadaşımda benzer durum olmuştu onlarda yukarı çıkmıştı inşallah benim de öyle olur. İnsan ister istemez stres yapıyor ama bakalim belli olmaz rahat olmaya çalışıyorum

Buarada benim de kontrolumde bir olumsuzluk cikti ama cok net değil suan ne olacagi, plasenta asagidaymis ileriki haftalarda yukarı çıkabilir takip edeceğiz dedi. Daha önce iki arkadaşımda benzer durum olmuştu onlarda yukarı çıkmıştı inşallah benim de öyle olur. İnsan ister istemez stres yapıyor ama bakalim belli olmaz rahat olmaya çalışıyorum
Oğlum da öyleydi benim canım.
Ağır iş yapma, bol bol dinlen ayaklarını yüksek tutup, zamanla çıkıyor yukarı

Canım endişe etme, rahim buyudukce yukarı doğru çıkabilir, bir arkadaşımda da vardı plesanta hatta rahim ağzını kapatmıştı ama hiç bir sorun olmadan bebeğini sağlıkla kucağa aldı. Doktorunuz sizi doğru yönlendirip ona gore kontrollerinizi yapar 🌺

Back