2023 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    300

Eklentiler

• IMG-20220828-WA0010.jpeg
    IMG-20220828-WA0010.jpeg
    103,7 KB · Görüntüleme: 45
Ay bebişe bak nasıl büyümüş 🥰🧿 kız diyorum ben 🥰
3 erkek 2 kız yorumu geldi :) hayırlısı bakalım saglıkla gelsin de
bu sabah kahvaltıdan sonra gittim, okadar hareketli ki durmuyor, kafası sabit boyle vucudunu yukarı atıyor, yatarak zıplar gibi :D nasıl bir karakter cıkacak merak ediyorum

ALLAH yardimcin olsun gercekten zor benim de yemek yemediğim surece sikinti yok ama yemek yediğimde mide bulantim basliyor ama kusmadim hic senin ki cok zor bir durum İNSAALLAH tez zamanda kusmalarin gecer rahatça hamileliginin tadını cikarisin🤲🤲🥰🥰
Amin cnm inşallah buradan kimsede benim gibi olmaz. Gerçekten çok ağır geçiyorum şu sürecimi doktorum da böyle geçiren nadir gebelerden briisisn dedi. Çok yoruldum kızlar gerçekten gizli gizli ağlıyorum kimseye anlatamıyorum gerçekten bıktım sabah kalkıyorum iyiyim kahvaltı yapıyorum başlıyor takş gece yarısına kadar. Hergün bugün bitti inşalalh daha da olmaz diye uyanıyorum olmuyor işte ne yaptım ne ettim neler denedim olmuyor hiçbir ilacın faydasını fa görmedim şimdi evdeyim kızımla eşim işte yemek yapacak halim yok kıza diyorum kendine ekmek aradı bişeyler yap diye. Allahtan büyük giyebiliyor kendisi. Herkes benim başımda bekleyemiyır ki herkesin evi barkı var. Annem sağolsun o bakıyor duruyor ama onunda işleri oluyor okullar açılana kadar inşallah düzelirim kıza alışveriş bile yapamadım eksikleri var. Düzelemezsem babası halletsin bi şekilde 🥹

Kızlar günaydın, bugün ikili tarama testi yaptırdım sabahtan.
Çok şükür usg' de bir sorun görmedi doktor ama cinsiyet ile ilgili bir şey demedi.
Çarşamba kendi doktoruma randevu var bakalım o diyecek mi
Gözün aydın canım darısı tüm yaptıracaklara olsun inşallah güzel haberler alalım verelim

Benimde kulak iltihabı oldu hastanedeyim şimdi canım bebis iyi sukur 11+6 dayiz ikili taramalari bekliyorum bende
Çok geçmiş olsun canım damla verilenler 2/3 güne bişeyin kalmaz Allah’ın izniyle. 2li testinde güzel çıkar rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim🙏

Birde bana rahimde gerginlik varmış ikili tarama testinde gördüler bebegin daha iyi beslenmesi için Aspirin verdiler kullanan varmı

Birde bana rahimde gerginlik varmış ikili tarama testinde gördüler bebegin daha iyi beslenmesi için Aspirin verdiler kullanan varmı
Ben kullanıcam doğuma kadar, uterusta bi damarda basınç fazla olduğu için ileriki haftalarda yüksek tansiyon problemi yaratabilir diye önlem amaçlı kullandırıyor doktorum

Amin cnm inşallah buradan kimsede benim gibi olmaz. Gerçekten çok ağır geçiyorum şu sürecimi doktorum da böyle geçiren nadir gebelerden briisisn dedi. Çok yoruldum kızlar gerçekten gizli gizli ağlıyorum kimseye anlatamıyorum gerçekten bıktım sabah kalkıyorum iyiyim kahvaltı yapıyorum başlıyor takş gece yarısına kadar. Hergün bugün bitti inşalalh daha da olmaz diye uyanıyorum olmuyor işte ne yaptım ne ettim neler denedim olmuyor hiçbir ilacın faydasını fa görmedim şimdi evdeyim kızımla eşim işte yemek yapacak halim yok kıza diyorum kendine ekmek aradı bişeyler yap diye. Allahtan büyük giyebiliyor kendisi. Herkes benim başımda bekleyemiyır ki herkesin evi barkı var. Annem sağolsun o bakıyor duruyor ama onunda işleri oluyor okullar açılana kadar inşallah düzelirim kıza alışveriş bile yapamadım eksikleri var. Düzelemezsem babası halletsin bi şekilde 🥹
Bu surec de geçecek İNSAALLAH demekki bunyen gebelik hormonuna karşı aşırı tepki veriyor ama yavas yavas gecer önemli olan bu zamanda yaninda sana yardımcı olacak birilerinin olması yalnızlık kötü gercekten

Back